Home

Overige

Astrologie in al zijn facetten

Astrologie is een eeuwenoude wetenschap die ook de moderne mens in staat stelt om de kosmische samenhang te ontdekken, maar het is vooral een krachtig instrument om jezelf én anderen beter te begrijpen. Zelfkennis is trouwens de eerste stap naar een bewuster leven, een leven dat daardoor aan kwaliteit wint. Astrologie is bovendien een handige tool om tendensen te ontwaren. Het uitgangspunt is de geboortehoroscoop, die uniek is voor ieder van ons.

Astrologie Bloom Website Horoscopen

De sterrenbeelden

Je sterrenbeeld, of het teken waar de Zon in staat bij je geboorte, bepaalt je karakter en innerlijke gevoelswereld. De Zon is de bron van uitstraling. Ze symboliseert het geestelijk beginsel dat zich onderscheidt van de stof en dat samen met de stof in het menselijk lichaam aanwezig is. De Zon symboliseert jouw wil en jouw uitstraling. In de horoscoop geeft de Zon weer welke jouw innerlijke stabiliteit is, je besef van eigenwaarde en waardigheid, je vermogen om onder alle omstandigheden jezelf te blijven. De Zon-eigenschappen zijn: fierheid, trots, morele moed, waardigheid, adel, besef van eigenwaarde. De plaats van de Zon in jouw geboortehoroscoop geeft aan in hoeverre je je als een "ik" zal handhaven. Hoe jij dit op je eigen unieke wijze doet, lees je hieronder.

Sterrenbeelden

Jouw maandhoroscoop voor januari 2019

Hieronder vind je je maandhoroscoop voor januari 2019 terug. Dankzij de unieke opsplitsing in drie periodes, decanaten genoemd, zijn de onderstaande duidingen accuraat en is het mogelijk om een exacter beeld op te hangen van de trends die je tijdens de vermelde maand kunt verwachten. Zoek dus gewoon de correcte periode waartussen je geboren bent en lees er jouw voorspelling voor januari 2019 op na. Wishing you lots of good vibes!

Maandhoroscopen

Jouw jaarhoroscoop 2019

Een nieuw jaar staat voor de deur. Wat heeft 2019 voor jou in petto? Astrologe Caroline Risack heeft dit jaar dit heus karwei op zich genomen en biedt jou een overzicht over de belangrijkste levensdomeinen zoals carrière, financiën, gezondheid, hobby's en niet te vergeten... de liefde! Vul hier snel je gegevens in en bereken jouw sterrenbeeld. Weet je maar al te goed onder welk teken je geboren bent? Scroll dan snel naar het desbetreffende teken. We wish you a splendid new year!

Jaarhoroscopen

Jouw Chinese horoscoop 2019

De eigenschappen van de diverse Chinese tekens op een rijtje. Bereken hier je Chinees teken en lees wat het Jaar van het Varken voor jouw carrière en je financiën in petto heeft.

Chinese horoscopen

Jouw Ascendant: hoe toon jij je aan de buitenwereld?

Hoe kom je op anderen over? Je Ascendant biedt antwoord. Incl. Ascendanthoroscoop 2019

De ascendant bepaalt hoe we ons aan de buitenwereld tonen. Het is alsof wij een masker dragen in de buitenwereld. Op die manier kunnen we in contact komen met andere mensen. Dit masker (de ascendant) schermt de ware ‘ik’ af van de omgeving. Toch schuilt er innerlijk een heel andere persoon. Lees hier hoe jij écht op je omgeving overkomt.

Ascendanten

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • kortingen op shopartikelen

  • (on)beperkt gratis geboortehoroscopen incl. duiding per jaar

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop, jaarhoroscoop, ascendanthoroscoop...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Op de hoogte blijven?