Bloom 3 is uit! Een ode aan Moeder Aarde >

Taylor Swift & Travis Kelce en hun kosmische dans van liefde: een siderische horoscoopanalyse

Astrologie
25/02/2024
Taylor Swift & Travis Kelce en hun kosmische dans van liefde: een siderische horoscoopanalyse

Het was een onthulling die de wereld in december vorig jaar verbaasde: tijdens een exclusief interview met Time Magazine over haar benoeming tot Person of the Year 2023 gaf Taylor Swift, de gevierde zangeres, voor de eerste keer toe dat ze een relatie heeft met Travis Kelce, de beroemde American footballspeler. Hun liefdesverhaal begon in juli 2023, toen Travis in zijn podcast onthulde dat hij haar tijdens een van haar concerten een armbandje wilde geven met zijn telefoonnummer. Een eenvoudig gebaar, maar het betekende het begin van een mooi liefdesverhaal. In beide siderische geboortehoroscopen zien we een grote bevestiging of match van een lange relatie.

SIDENOTE

Het betreft hier een siderische geboortehoroscoop én analyse.

Taylor Swift: een geboren singer-songwriter

Taylor Alison Swift, geboren op 13 december 1989 om 8u36 in West Reading Pennsylvania, staat bekend als een van de meest invloedrijke en succesvolle muzikanten van haar generatie. Ze is de meest gestreamde vrouw op Spotify, verkocht al meer dan 200 miljoen platen en heeft 12 Grammy Awards op haar naam staan. De Amerikaanse zangeres drukt haar stempel op de muziekwereld.

Op 14-jarige leeftijd begon Taylor Swift songteksten te schrijven. Met hits als ‘Shake It Off’, ‘Blank Space’, ‘Anti-Hero’ en ‘The Way I Loved You’ heeft ze miljoenen harten veroverd. Haar siderische horoscoop onthult een diepe verbinding met het teken Schorpioen, de invloed daarvan weerspiegelt haar passie en vastberadenheid.

Taylor Swift is een geboren singer-songwriter en dat kunnen we zien aan een dominante Mercurius in haar horoscoop of radix. Haar Mercurius, de planeet van communicatie en handel, staat op de ascendant Boogschutter en maakt een bundelconjunctie met Uranus, Neptunus en Saturnus.

Mercurius is de heer van Maagd en van het tiende huis, de zone van beroep. Mercurius is en ook heer van Tweelingen van het zevende huis, de zone die gaat over omgang met de anderen. Doordat haar Maan in Tweelingen gepositioneerd is, krijgt Mercurius als dispositor van de Maan een extra geladenheid, waardoor het spreken en het schrijven een aangeboren gave is. Haar moeder, die gesymboliseerd wordt door de Maan in Tweelingen, heeft haar fascinatie voor het schrijven van songteksten en het vertellen van verhalen extra gestimuleerd.

Horoscoopanalyse Taylor Swift Yves Polet artikel Bloom

De invloed van de planeten

”De carrière van Taylor Swift is er een van transcendentie en het heimelijk verleggen van grenzen.”

Het is door de ascendant Boogschutter in oppositie met de Maan in Tweelingen dat we haar als een mooie blonde en communicatieve vrouw zien verschijnen. Boogschutter is het sterrenbeeld dat graag zijn mening verkondigt en is ook een echte trendsetter. Die energie is bij Taylor Swift overvloedig aanwezig. Ze is een symbool van de culturele tijdsgeest van jaren 2010 tot 2020. De carrière van Taylor Swift is er een van transcendentie en het heimelijk verleggen van grenzen.

De planeet Neptunus, die conjunct staat met Mercurius, zwengelt haar verbeeldingskracht, empathie en muzikaliteit aan. Uranus is de planeet die vooral de technische ondersteuning brengt in haar fantastische shows en video’s. De kracht van concretiseren en verduurzamen komt van Saturnus.

Venus, de planeet van de liefde, muziek, kunst en de manier waarop je met geld omgaat, staat in deze siderische geboortehoroscoop in het sterrenbeeld Steenbok en maakt een sextiel met de krachtige planeet Mars die in Schorpioen staat.

Seksualiteit is een centraal thema voor het sterrenbeeld Schorpioen. Dit aspect komt duidelijk naar voren in het leven van Taylor Swift, met name in de nasleep van het proces rond seksueel misbruik door DJ David Mueller. Na het winnen van deze moeilijke strijd toonde Taylor Swift haar onverzettelijkheid en vastberadenheid door Time’s Up op te richten, een beweging tegen seksuele intimidatie. Deze gebeurtenissen illustreren mee de diepte van de Schorpioen, een sterrenbeeld dat wordt gekenmerkt door intense emoties, een goed psychologisch inzicht en een drang om tot de kern van kwesties te gaan.

De samenstand van de Maan en Jupiter in het zevende huis bij Taylor Swift wijst bovendien tevens op de omgang aan met een massa mensen.

De conjunctie tussen de Maan en Jupiter verhaalt evenzo over de grote rijkdom die ze door de anderen ontvangt. De planeet Venus staat in Steenbok in het tweede huis, het huis van financiën, wat verwijst naar het opbouwen van vermogen door zakelijk vernuft. Haar beide ouders werkten in de beleggingswereld. Haar vader is actief bij Merril Lynch, de belangrijkste divisie vermogensbeheer van de Bank of America. Het spreekt vanzelf dat ze daardoor zakelijk al een grote sprong vooruit kon maken. De ouders worden aangeduid door het tiende en vierde huis. De heren Neptunus van Vissen en Mercurius van Maagd staan dan ook krachtig in de ascendant van Taylor Swift. Jupiter is de tweede heerser van Vissen en is gebundeld met de cruciale Maan.

(lees verder onder de advertentie)

Als we naar de kosmos kijken, zien we een liefdesverhaal geschreven in sterrenstof, een verhaal van twee zielen die elkaar vinden in een wereld vol glitter en roem.

Taylor Swift & Travis Kelce

In de astrologie wordt Schorpioen geregeerd door de planeten Mars en Pluto, die staan voor energie, kracht en transformatie. Voor Taylor Swift, wiens Zon en Mars in Schorpioen staan (yang-energie), weerspiegelt dit haar vastberadenheid, passie en onverzettelijke aard.

Aan de andere kant vinden we bij de footballspeler Travis Kelce de Maan en Venus in Schorpioen (yin-energie), waardoor een diepe emotionele verbinding en aantrekkingskracht ontstaat. Het is duidelijk dat deze twee als magneten tot elkaar worden aangetrokken, waarbij het samenspel van mannelijke en vrouwelijke energieën een harmonieuze balans creëert tussen hen beiden.

Travis Kelce is geboren op 5 oktober 1989 en een gekende Amerikaanse footballspeler. Hij is geboren met een samenstand van de Zon en Mars in Maagd. Een indicatie dat we hier met een energieke man te maken hebben. Beide hemellichamen worden extra opgeladen door de 90-graden hoeken die ze maken met Jupiter in Tweelingen en Uranus, Saturnus en Neptunus in Boogschutter.

De benadrukte polen Tweelingen en Boogschutter zien we ook bij de Taylor Swift: bij haar staan Maan en Jupiter in het zevende huis, de zone die veel vertelt over de partner. Jupiter is de grootste planeet van ons zonnestelsel en we constateren inderdaad dat haar partner Travis Kelce een reus van een man is met zijn lengte van 1,96 meter!

Horoscoopanalyse Taylor Swift Travis Kelce Yves Polet artikel Bloom

Het beste van twee werelden

”De nuchtere en praktische aard van Maagd wordt aangevuld door de intense beleving en emotionele diepgang van Schorpioen.”

Travis Kelce, geboren als siderische Maagd, en Taylor Swift, als siderische Schorpioen belichamen een astrologische combinatie die kan leiden tot een sterke en stabiele relatie. In de praktijk zien we dat huwelijken tussen Schorpioen en Maagd vaak succesvol zijn. Deze combinatie brengt het beste van twee werelden samen: de nuchtere rationaliteit van Maagd en de diepgaande emoties van Schorpioen.

Beide tekens hebben een scherp oog voor detail. De nuchtere en praktische aard van Maagd wordt aangevuld door de intense beleving en emotionele diepgang van Schorpioen. Het element Water van Schorpioen voedt en bevrucht het element Aarde van Maagd, wat een vruchtbare basis creëert voor een duurzaam en voorspoedig huwelijk.

Echter, één potentieel struikelblok kan het seksuele leven van deze twee tekens zijn. Maagd staat bekend om een traditionele en nuchtere benadering van seksualiteit, terwijl Schorpioen juist intensiteit en passie verlangt. Dit kan soms leiden tot frictie tussen partners. Niettemin, bij Travis Kelce zien we de Maan en Venus in Schorpioen, wat toch een indicatie is dat we ons geen zorgen moeten maken over wat onder lakens gebeurt.

Als we naar de kosmos kijken, zien we een liefdesverhaal geschreven in sterrenstof, een verhaal van twee zielen die elkaar vinden in een wereld vol glitter en roem. We wensen Taylor Swift en Travis Kelce dan ook het allerbeste, terwijl ze de dans van liefde en geluk voortzetten onder het schitterende licht van de sterren.

Word ook Bloom'er ...

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Astrologie

Mars in Vissen • 22/03 - 30/04/2024 • De echte kracht van je intuïtie

Venus verhuisde op 11 maart al naar het sterrenbeeld (of liever: dierenriemteken) Vissen en nu is…

Lees meer
Dossier 2024

Een astrologische vooruitblik op 2024 + jouw persoonlijke manifestatiekalender

Exclusief voor het tijdschrift Bloom-1 2024 (special editie) geeft lifestyle astrologe en…

Lees meer
Inspiratie

ART deck - Connected by heart - Nicolette Van Den Hadelkamp

Kunstenares Nicolette van den Hadelkamp ontwierp een inspirerend kaartendeck, gebaseerd op 44 van…

Lees meer
Preorder | Bloom 4 - 2024

Word een Bloom’er

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom