Home

Overige

Mijn account

Lilith of de Zwarte Maan in je horoscoop

Wanneer de Zwarte Maan of Lilith je horoscoop triggert, ben je geneigd om de specifieke levensdomeinen die Lilith op dat moment raakt, om te woelen, waardoor verschillende zaken naar bovenkomen. De Zwarte Maan duidt op een crisisgebied en legt de spreekwoordelijke vinger op de wonde. In het volgend jaar word je op een specifiek domein met belangrijke eisen en zwakheden geconfronteerd. Crisis, gevolgd door bewustwording is hiervan het uiteindelijke resultaat. Welke vorm dit voor jou persoonlijk aanneemt, is afhankelijk van het teken waarin Lilith zich bevindt in jouw geboortehoroscoop.

Afdalen tot in de diepte van jezelf

Zoals vermeld legt de Zwarte Maan of Lilith voortdurend de vinger op de wonde. Welke gebieden in je leven zijn aan revisie toe? Van zodra de Zwarte Maan haar werk heeft volbracht, krijg je over die bepaalde levensdomeinen een duidelijker beeld. De Zwarte Maan corrigeert met name alles wat scheef gegroeid is. Je evolueert door de lat hoger te leggen, want zonder pijn en crisis kan je niet groeien. De Zwarte Maan is een dwingende factor die je in een crisis dompelt, welke uiteindelijk tot bewustwording zal leiden. De uitdagingen waar de Zwarte Maan je voor plaatst zijn meestal zeer groot, zodat je op het einde van de rit beslist dat je dit nooit meer wilt meemaken. Je verandert dingen in je leven en treft schikkingen om dit nooit meer te moeten overdoen. Er doet zich een crisis voor, en ofwel word je op miraculeuze wijze gered, ofwel sla je een nieuwe weg in, wanneer de Zwarte Maan specifieke punten van je horoscoop raakt. Uiteindelijk ontstaat er een waardevol inzicht. De Zwarte Maan maakt komaf met alle oude gewoonten en onbewuste verlangens en boetseert je uiteindelijk tot het wezen dat je moet worden. Ze knipt alle franjes weg en zuivert je op die manier. Enkel het ultieme is goed genoeg voor de Zwarte Maan, alle tussenoplossingen komen niet aan bod of worden gewoonweg geëlimineerd. De Zwarte Maan maakt het je onmogelijk jezelf te bedriegen. Ze zal je leven blijven bijsturen, zolang dit nodig is.

Kom te weten welke crisissen de Zwarte Maan of Lilith in petto heeft voor jou.
Hoe ga je te werk?

1) Bereken hieronder jouw Lilithteken (let op: dit is niet identiek aan je sterrenbeeld). De berekening geeft bijvoorbeeld aan dat je Lilith in het teken Tweelingen stond bij je geboorte.
2) Lees vervolgens de bijhorende tekst: 'Lilith in Tweelingen'.

Geen idee waar Lilith staat in je horoscoop? Bereken het hier.

Esther Van Heerebeek

Spirituele Beurs Agenda

Blijf op de hoogte van onze events

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom