Bloom 3 is uit! Een ode aan Moeder Aarde >

Lilith of de Zwarte Maan in je horoscoop + Gratis berekening

Lilith Zwarte Maan Astrologie Horoscoop header

Afdalen tot in de diepte van jezelf

Wanneer de Zwarte Maan of Lilith je horoscoop triggert, ben je geneigd om de specifieke levensdomeinen die Lilith op dat moment raakt, om te woelen, waardoor verschillende zaken naar bovenkomen. De Zwarte Maan duidt op een crisisgebied in je horoscoop en legt de spreekwoordelijke vinger op de wonde. Crisis, gevolgd door bewustwording is hiervan het uiteindelijke resultaat. Welke vorm dit voor jou persoonlijk aanneemt, is afhankelijk van het teken waarin Lilith zich bevindt in jouw geboortehoroscoop.

”De uitdagingen waar de Zwarte Maan of Lilith je voor plaatst zijn meestal zeer groot, zodat je op het einde van de rit beslist dat je dit nooit meer wilt meemaken.”

Zoals vermeld legt de Zwarte Maan of Lilith voortdurend de vinger op de wonde. Welke gebieden in je leven zijn aan revisie toe? Van zodra de Zwarte Maan haar werk heeft volbracht, krijg je over die bepaalde levensdomeinen een duidelijker beeld. De Zwarte Maan corrigeert met name alles wat scheef gegroeid is. Je evolueert door de lat hoger te leggen, want zonder pijn en crisis kan je niet groeien. De Zwarte Maan is een dwingende factor die je in een crisis dompelt, welke uiteindelijk tot bewustwording zal leiden. De uitdagingen waar de Zwarte Maan je voor plaatst zijn meestal zeer groot, zodat je op het einde van de rit beslist dat je dit nooit meer wilt meemaken. Je verandert dingen in je leven en treft schikkingen om dit nooit meer te moeten overdoen. Uiteindelijk ontstaat er een waardevol inzicht.

De Zwarte Maan maakt komaf met alle oude gewoonten en onbewuste verlangens en boetseert je uiteindelijk tot het wezen dat je moet worden. Ze knipt alle franjes weg en zuivert je op die manier.

Enkel het ultieme is goed genoeg voor de Zwarte Maan, alle tussenoplossingen komen niet aan bod of worden gewoonweg geëlimineerd. De Zwarte Maan maakt het je onmogelijk jezelf te bedriegen. Ze zal je leven blijven bijsturen, zolang dit nodig is.

Bereken de positie van de Zwarte Maan of Lilith in je horoscoop
& achterhaal welke crisissen de Zwarte Maan of Lilith teweegbrengt in je leven

Hoe ga je te werk?
1. Bereken hieronder jouw Lilithteken (let op: dit is niet identiek aan je sterrenbeeld) op basis van je geboortegegevens. De Bloomcalculator geeft bijvoorbeeld aan dat je Lilith in het teken Tweelingen stond bij je geboorte.
2. Lees vervolgens de bijhorende tekst: Lilith in Tweelingen.

Opgelet!
Geef de Bloomcalculator de tijd om je geboorteplaats te zoeken. Eens je je geboorteplaats in het subveld ziet, klik je die aan. De calculator geeft geen output over de plaatsing van Lilith of de Zwarte Maan in je horoscoop als de geboorteplaats niet correct is ingevuld.

Bereken de positie van Lilith in je horoscoop hier.

Astrologie Iedereen Horoscoop 1

Blijf op de hoogte van onze events

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom