Summer Bloom Festival - Oostende - tickets >

Venus in Leeuw 2024 • 11 juli tot 4 augustus • zelfbewustzijn en zelfvertrouwen

Astrologie
Bloom
09/07/2024
Venus in Leeuw 2024 • 11 juli tot 4 augustus • zelfbewustzijn en zelfvertrouwen

Op 11 juli 2024 begint een bijzondere fase wanneer de liefdesplaneet Venus om 12.19 uur haar intrede doet in het vuurteken Leeuw. Van deze invloed kunnen we genieten tot 4 augustus, dan verhuist Venus om 22.23 uur naar het aardeteken Maagd. Venus in Leeuw brengt een passionele energie met zich mee. Maar let op, Leeuw is ook het teken van drama, dus verwacht in de komende maanden enige opwinding. In dit artikel verkennen we de energie van Venus in Leeuw 2024 en ontdekken we hoe deze van invloed kan zijn op jouw leven.

De betekenis van Venus in Leeuw

De planeet Venus symboliseert genegenheid, esthetiek en harmonie, terwijl het sterrenbeeld Leeuw bekend staat om zijn enthousiasme, creativiteit en zelfexpressie. Wanneer Venus en Leeuw samenkomen, ontstaat er een passionele invloed op het gebied van romantiek en verbindingen.

Maar wat betekent dit precies? Gedurende de periode van Venus in Leeuw zal er een versterkte opkomst van zelfbewustzijn en zelfvertrouwen zijn. Je zult je sterk voelen en een sterke drang ervaren om jezelf op een gepassioneerde en opmerkelijke manier uit te drukken. Het is een tijd waarin je verlangt om erkend en gewaardeerd te worden om wie je werkelijk bent. Je zult er alles aan doen om indruk te maken.

Opgelet: op 15 juli staan Mars en Uranus conjunct, wat kan zorgen voor explosieve situaties, prikkelbare stemmingen en schommelende emoties. Daarnaast maakt elke planeet die Leeuw binnenkomt – Mercurius op de 2de, Venus op de 11de en de Zon op de 22e – de volgende dag meteen een oppositie (180°-aspect) met Pluto. Wees voorbereid op spanningen en heftige reacties.

Zelfexpressie en trots

”Laat je passie de vrije loop en verras je geliefde met speciale gebaren van genegenheid.”

Met Venus in Leeuw tussen 11 juli en 4 augustus 2024 zul je een nog intensere toename van hartstocht en energie in je relaties ervaren. Je voelt je sterker aangetrokken tot anderen en je uit je gevoelens met meer passie. Leeuw is een teken dat flirten omarmt, dus aarzel niet om jezelf volledig te laten gaan! Je zult verlangen naar grootse gebaren, extravagantie en dramatiek, om je liefde te tonen. Leeuw gaat altijd voor de volle honderd procent.

Met de aanwezigheid van Venus in Leeuw worden je artistieke impulsen gestimuleerd en voel je een innerlijke drang om jezelf te uiten. Denk aan mode, sociale media, kunst en nog veel meer. In de komende maanden zul je geïnspireerd worden om je unieke talenten en vaardigheden te laten zien. Zolang je jezelf kunt uitdrukken zoals je werkelijk bent, zul je een gevoel van vreugde en trots ervaren. Socialmediaplatforms zullen je helpen om je boodschap en creatieve expressie met de wereld te delen. Maak gebruik van deze energie om je profiel bij te werken, inspirerende berichten te delen en anderen te inspireren met je unieke perspectief.

Daarnaast zal Venus in Leeuw ook invloed hebben op je liefdesleven. Je verlangt naar romantiek en oprechte genegenheid. Laat je passie vrij stromen en verras je geliefde met speciale uitingen van genegenheid. Of je nu een romantische date plant of een liefdesbrief schrijft, zorg ervoor dat je je gevoelens met flair en enthousiasme uitdrukt. Wees echter voorzichtig om niet te veel betrokken te raken bij de dramatische aspecten van Leeuw, want evenwicht is van essentieel belang in elke relatie.

Omarm de energie van Venus in Leeuw 2024! Laat je passie, zelfexpressie en creativiteit de komende maanden bloeien.

Banner Bloom Shop rechtopstaand

Terwijl Venus tussen 11 juli en 4 augustus in Leeuw schittert, is het ook belangrijk om jezelf eraan te herinneren dat ware schoonheid van binnenuit komt.

Cultiveer zelfliefde en zelfacceptatie, want dit zal de basis vormen voor een gezonde en vervullende relatie met anderen. Laat je innerlijke licht stralen en wees trots op wie je bent.

Dus, omarm de energie van Venus in Leeuw 2024! Laat je passie, zelfexpressie en creativiteit de komende maanden bloeien. Durf jezelf te laten zien en geniet van de liefdevolle en gepassioneerde vibe die deze kosmische samenstand met zich meebrengt. Het is jouw tijd om te schitteren, zowel in de liefde als in alle aspecten van je leven.

De hoogtepunten van Venus in Leeuw 2024

1. Venus driehoek Neptunus op 10-11 juli

Romantiek hangt in de lucht. Perfecte dagen om te genieten van de geneugten van het leven. Je ziet het beste in mensen, wat zorgt voor ontspannen en gemakkelijke interacties.

2. Venus in oppositie met Pluto op 11-12 juli

Romantische problemen of sociale manipulatie kunnen voor spanning zorgen. Let op voor situaties die je emotioneel kunnen raken, en probeer angst voor verraad te vermijden.

3. Venus in sesquiquadraat met Saturnus op 14 juli

Gevoelens van isolatie kunnen de kop opsteken. Het kan moeilijk zijn om te krijgen wat je echt wilt, vooral op liefdesgebied. Dit kan prettige relaties met partners bemoeilijken.

4. Venus parallel Mars op 18-19 juli

Romantiek en passie staan centraal. Deze periode bevordert intense romantische en seksuele relaties. Laat de hartstocht de vrije loop.

5. Venus driehoek Noordelijke Maansknoop op 18-19 juli

Tijd voor harmonie en samenwerking. Liefde hangt in de lucht en je kunt iemand ontmoeten die goed voor je is. Gunstige connecties en een geluksgevoel in de liefde zijn mogelijk.

6. Venus parallel Uranus op 19 juli

Alles wat nieuw en ongewoon is, trekt je aan. Verwacht een opwindende, maar onstabiele energie waarin vriendschap in liefdesrelaties belangrijker wordt.

7. Venus sextiel Jupiter op 21 juli

Je geniet van spontane ontmoetingen of bijeenkomsten met je geliefden. Je omarmt nieuwe en misschien zelfs ongebruikelijke romantische kansen. Tijd voor avontuur!

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren
Recente editie

Word een Bloom’er

 • >

  8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

 • >

  toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

 • >

  EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

 • >

  kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

 • >

  unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom