26 mei 2024 - Spirituele Bloom Fair Park ter Walle Menen >

Venus in je horoscoop + Gratis berekening

Venus visuals 700x400 header

Het liefdesgeluk dat voor jou is weggelegd volgens je horoscoop

Van oudsher is het de planeet Venus die met liefde geassocieerd wordt. Aphrodite bij de Grieken, geliefde van Adonis en vele anderen, gezellin van Eros en de vrouw van de god Vulcanus, die haar betrapte met haar minnaar Mars, dat is wat de klassieke mythologie ons leert. In de astrologie en in je horoscoop staat de planeet Venus voor liefde, flirten en verleiding, maar verder ook voor schoonheid, kunst, luxe, genot én voor de manier waarop je met geld omspringt. Venus symboliseert in je horoscoop dus je vermogen om je aan iets of iemand te hechten. Ze is het symbool van alle yin-kwaliteiten: harmonie, liefde, tederheid, zachtheid. Venus uit zich in de persoonlijkheid als streven naar vereniging en identificatie. In de overtreffende trap kan zich dit uiten in kunst of artistieke aanleg. Bereken hieronder dankzij de Bloom Calculator de plaatsing van Venus in je horoscoop en achterhaal hoe jij écht in de liefde bestaat.

Bereken de positie van Venus in je horoscoop
& kom te weten hoe jij en/of je dierbaren écht bestaan in de liefde

Hoe ga je te werk?
1) Bereken hieronder jouw Venusteken (let op: dit is niet identiek aan je sterrenbeeld) op basis van je geboortegegevens. De Bloomcalculator geeft bijvoorbeeld aan dat in je horoscoop je Venus in Stier stond bij je geboorte.
2) Lees vervolgens de bijhorende tekst: 'Venus in Stier'.

Opgelet!

Geef de Bloomcalculator de tijd om je geboorteplaats te zoeken. Eens je je geboorteplaats in het subveld ziet, klik je die aan. De calculator geeft geen output over Venus in je horoscoop als de geboorteplaats niet correct is ingevuld.

Bereken de positie van Venus in je horoscoop hier.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom