Home

Overige

Mijn account

Spirituele Beurs Agenda

Bezoek de coronaproof Spirituele Beurs van Bloom in jouw buurt in Vlaanderen. Gratis demonstraties & workshops – kennismaken met experten ter zake (astrologen, kaartlegsters, life coaches, mediums, paragnosten, therapeuten…) & unieke lifestyle artikelen, gadgets en lectuur. Beleef, voel én ontdek het zelf. Kijk hieronder voor een locatie in je buurt.

In 2021 vieren we het 30-jarig bestaan van de Spirituele Expo's. Ontdek de resem aan feestelijke acties hier!

Meer info omtrent de afgelaste evenementen vind je onderaan deze pagina.
  • Vind antwoorden op belangrijke levensvragen

  • Woon demo's & workshops bij over mindfulness, hypnose, helderziendheid, meditatie, kaartleggen, complementaire geneeswijzen etc.

  • Lifestyle artikelen, sieraden, edelstenen, boeken, wierook, beautyproducten,...

  • Tickets in voorverkoop ontvang je per mail: €7,50 - Tickets aan de deur: €9,50

  • Prijzen te winnen + kinderen t.m. 12 jaar: gratis

Filteren:

Alle evenementen van het najaar 2020 zijn afgelast

Met heel veel spijt in het hart moeten wij je meedelen dat op 27 oktober 2020 van overheidswege werd beslist dat alle evenementen opgeschort worden en dit voor onbepaalde tijd. In het belang van jullie allen, de bezoekers, alsook omwille van onze werkbaarheid als organisator hebben we dan ook besloten om alle geplande evenementen voor de maanden november en december 2020 te schrappen. Volgende beurzen vinden géén doorgang:

TURNHOUT – 01/11/2020 - Sporthal Technico
HASSELT – 08/11/2020 - Expo Hasselt
ROESELARE – 15/11/2020 – Fabriekspand
ANTWERPEN DEURNE – 22/11/2020 - Dansen Roels
LEUVEN – 06/12/2020 – Brabanthal - Brabantlaan 1
NINOVE – 13/12/2020 - The Mauritz - Mallaardstraat 3

Kocht je reeds een ticket voor één van bovenstaande beurzen?

Alle reeds aangekochte tickets blijven onbeperkt in tijd geldig. Contacteer ons via hallo@bloom.be om je ticket te laten omboeken naar een nieuwe datum naar keuze.

Voorjaar 2021

Wij blijven uiteraard hoopvol en kijken met veel goede moed uit naar 2021, en hopen jullie dan terug massaal (en veilig) te kunnen verwelkomen op onze Spirituele Expo’s. Het programma voor het voorjaar 2021 vind je binnenkort op deze pagina terug.

Spirituele Expo voorjaar positief denken 2021 Bloom web

Ontdek het Spiritueel Beleef Event van Bloom: verruim je bewustzijn

Op de Spirituele Beurzen van Bloom in jouw regio kan je je laten meevoeren door de natuurlijke stroom der dingen en gebeurtenissen. Stel je open voor energieën die ons leven op aarde sterk beïnvloeden. De paranormale beurs van Bloom is telkens opnieuw een uitgelezen platform om je te laten inwijden in een wereld die - hoe mysterieus en verborgen op het eerste zicht - volledig parallel loopt met alles wat zich in je leven afspeelt. Laat je via deze 'paranormaal beurs' op je levenspad vergezellen door experten en specialisten terzake, waaronder life coaches, astrologen, paragnosten, kaartlegsters, helderzienden uit België en Nederland. Heb je interesse in de parapsychologische wereld én in alternatieve geneeswijzen en wil je met je eigen ogen zien wat dit allemaal inhoudt? Ontdek centrale thema's als spiritualiteit, zelfontwikkeling, wellness, alternatieve geneeswijzen en veel meer tijdens de Spirituele Beurs Expo's van Bloom. Sinds 30 jaar organisator van de grootste en leukste spirituele beurzen van België, dit in verschillende steden in het land.

Blijf op de hoogte van onze events

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom