Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Je maanteken berekenen: gratis online berekening moon sign

Maanteken moon sign berekenen astrologie bloom web header

Wat is een maanteken of moon sign?

Jouw maanteken (of moon sign) berekenen was nog nooit zo eenvoudig! De gratis Bloom-calculator helpt je op weg. Maar eerst duiken we in de astrologische betekenis van je maanteken.

De positie van je maanteken in je horoscoop is een héél belangrijk gegeven en vertelt je iets meer over je routines, emoties en instincten. Jouw moon sign toont hoe je je uitdrukt en hoe je met emoties omgaat. In je privésfeer geeft deze maanpositie je diepste behoeften weer. Jouw maanteken symboliseert je onderbewustzijn, waar je meestal niet langs kan en aldus een psychische nood uitmaakt. De Maan maakt dromerig, ontvankelijk en verbeeldingsrijk maar tegelijkertijd levert ze de mogelijkheid alles in beelden op te vangen. Dankzij de plaatsing van je moon sign kan je achterhalen op welke wijze je je emotioneel weerbaarder kan voelen. De Maan beweegt elke dag 2 tot 3 graden vooruit. Daarom kan een Leeuw die op 11 augustus geboren is, een ander Maanteken hebben dan een Leeuw die op 15 augustus het daglicht zag. Bereken hier jouw Maanteken!

Hoe wordt je maanteken berekend?

De positie van je moon sign in je geboortehoroscoop wordt berekend op basis van je geboortedatum, -uur en -plaats.

Jouw Maanteken of moon sign berekenen doe je gratis:

1) Bereken hieronder jouw Maanteken (let op: dit is niet identiek aan je sterrenbeeld) op basis van je geboortegegevens. De Bloomcalculator geeft bijvoorbeeld aan dat je Maan in Stier stond bij je geboorte.
2) Lees vervolgens de bijhorende tekst: 'Maan in Stier'.

Opgelet!

Geef de Bloomcalculator hieronder de tijd om je geboorteplaats te zoeken. Eens je je geboorteplaats in het subveld ziet, klik je die aan. De calculator geeft geen output over de Maan in je horoscoop als de geboorteplaats niet correct is ingevuld.

Bereken de positie van je maanteken in je horoscoop hier.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom