Bloom 2 is uit! Chinese Jaarhoroscoop 2024 >

Jupiter in je horoscoop + Gratis berekening

Jupiter in tekens astrologie bloom web

Het (on)geluk dat voor jou is weggelegd

Jupiter, de 'Optimus Maximus', zoals de Romeinen de planeet noemden, heeft deze eervolle benaming niet gestolen, want Jupiter is niet enkel de grootste, maar zeker ook de meest weldadige planeet van ons zonnestelsel. Jupiter staat in de astrologie dan ook voor geluk, expansie, rijkdom, kennis en wijsheid, welstand, gezondheid, persoonlijke ontwikkeling, het buitenland én vrijheid.

Ieder mens wil in zijn leven zoveel mogelijk geluk ervaren en tegenslagen vermijden. Lacht het geluk je toe of ben je geboren voor het ongeluk? Maar het geluk krijg je niet voor niets, je moet er wel degelijk inspanningen voor leveren. Heeft iemand die in zijn tuintje een goudader ontdekt en daardoor stinkend rijk wordt veel geluk? Die persoon heeft er in elk geval iets moeten voor doen om dat geluk te vinden. Inderdaad, hij/zij heeft zich de moeite getroost om zijn/haar schop te nemen en te graven. In dit opzicht laat de positie van Jupiter in je horoscoop je aldus zien hoeveel geluk er voor jou weggelegd is.

Bereken de positie van Jupiter in je horoscoop
& kom te weten hoeveel geluk er voor jou weggelegd is in dit leven.

Hoe ga je te werk?
1) Bereken hieronder jouw Jupiterteken (let op: dit is niet identiek aan je sterrenbeeld). De Bloomcalculator geeft bijvoorbeeld aan dat je Jupiter in Stier stond bij je geboorte.
2) Lees vervolgens de bijhorende tekst: 'Jupiter in Stier'.

Opgelet!
Geef de Bloomcalculator de tijd om je geboorteplaats te zoeken. Eens je je geboorteplaats in het subveld ziet, klik je die aan. De calculator geeft geen output over Jupiter in je horoscoop als de geboorteplaats niet correct is ingevuld.

Lees hier je Jupiter Horoscoop 2023-2024

Jupiter is de grootste planeet van ons zonnestelsel en het is dan ook geen toeval dat Jupiter in de astrologie bekend staat als de planeet van expansie, overvloed en welvaart. Hoe groter, hoe beter, althans volgens de planeet zelf. Als Jupiter doorheen een welbepaald dierenriemteken trekt, dan mogen we binnen de corresponderende thema’s van dat dierenriemteken exponentiële groei, en dus voorspoed verwachten. Op 16 mei 2023 maakt geluksplaneet Jupiter haar opwachting in het aardse teken Stier. Deze transit luidt een tijd in waarin we verlangen naar het bourgondische leven. Welzijn, geluk en financiële voorspoed zijn nu top of mind.

In de Jupiterhoroscoop 2023-2024 trachten we een tipje van de sluier te lichten voor jouw persoonlijk leven. Benieuwd wat jou te wachten staat?

Bereken de positie van Jupiter in je horoscoop hier.

Astrologie Iedereen Horoscoop 1

Blijf op de hoogte van onze events

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom