Home

Overige

Mijn account

Jouw weekhoroscoop 1 t/m 7 april

Weekhoroscoop sterrenbeeld astrologie lente maart Bloom web

Welke tendenzen word je deze week gewaar en hoe haal je het maximum uit je week? Je leest het in je Weekhoroscoop van 1 t/m 7 april voor alle sterrenbeelden.

Weet je niet welk dierenriemteken je bent? Of nog op zoek naar het teken waaronder je partner, kind, ouder valt? Bereken het hier!

Ram: jouw weekhoroscoop

Deze week komt het erop aan om samen met je partner jullie financiële situatie onder de loep te nemen. Niet omdat er per sé grote problemen aan de hand zijn, maar het is nooit een slecht idee om te bespreken waar het eventueel nog beter kan.

Stier: jouw weekhoroscoop

Je gezondheid is momenteel top, en dat voel je ook. Het risico bestaat echter dat je wat overmoedig wordt en je je buik rond eet met snoepjes, chips en fastfood. Af en toe eens zondigen mag natuurlijk, maar een teveel aan suiker/vet is dan weer niet goed.

Tweelingen: jouw weekhoroscoop

De verantwoordelijkheid op je werk weegt zwaar op je schouders. Je voelt je gewoon enorm betrokken, waardoor je steeds ‘ja’ zegt zonder te beseffen dat je écht te veel hooi op je vork neemt. Je bent precies onmisbaar, iets wat je natuurlijk een fijn gevoel geeft, maar toch is het een trend die best niet te lang blijft duren.

Kreeft: jouw weekhoroscoop

Door een verschuiving van Saturnus naar het 8e
huis van je horoscoop ervaar je financiële zorgen. Hou vooral het hoofd koel en beroep je op experts om deze periode zonder al te veel kleerscheuren door te komen.

Leeuw: jouw weekhoroscoop

Deze week barst je van zelfvertrouwen! Maak er gebruik van door zaken te ondernemen waarvoor de moed je doorgaans ontbreekt. Stuur een gedurfd berichtje naar die ‘ene’ persoon, sluit een lening af voor je eigen zaak of schrijf je in voor een tv-programma: niets is onmogelijk!

Maagd: jouw weekhoroscoop

Momenteel wil je je even op jezelf concentreren. Hoewel je het altijd fijn vindt om betrokken te worden bij de plannen die je vrienden maken, nu wil je het liever allemaal van op een afstandje meevolgen. Niets mis mee, zolang je af en toe van je laat horen zodat ze weten dat je hen niet vergeten bent.

Weegschaal: jouw weekhoroscoop

Op het werk laat jij je van je meest empathische kant zien. Mogelijks ontferm je je over een collega die momenteel in de rats zit. Jouw hulpvaardigheid gaat niet ongemerkt voorbij: je leidinggevenden zullen deze solidaire aanpak zeker weten te waarderen.

Schorpioen: jouw weekhoroscoop

Je bent niet in de mood om leuke dingen te doen. Elke dag bots je op een muur van obstakels, en hoewel je er normaal altijd het beste van probeert te maken, kruip je nu liever in de slachtofferrol. Blijf niet te langen hangen in die positie. Alles komt wel terug op z’n pootjes terecht.

Boogschutter: jouw weekhoroscoop

Begin deze week is de samenwerking met enkele collega’s uitstekend te noemen. Jullie kunnen heel wat voor elkaar betekenen en er heerst niet enkel een sfeer van collegialiteit, maar ook van vriendschap. Dat is een aangename evolutie, geniet ervan!

Steenbok: jouw weekhoroscoop

Je gezinsleven is nu heel belangrijk voor jou. Je naasten helpen je te herbronnen en lessen te trekken uit je persoonlijke verleden. Je hebt namelijk al heel wat meegemaakt, en daar ben je enkel sterker uit gekomen.

Waterman: jouw weekhoroscoop

Je bent momenteel niet zo op je carrière gefocust. Je leven speelt zich deze maand voornamelijk achter de schermen af. Je huis, je gezin en familie, dat zijn de dingen waar het nu om draait. Een likje verf op de muur, een gezellige baknamiddag met de kids… daar geniet jij nu écht van.

Vissen: jouw weekhoroscoop

In de keuken voel jij je nu als een vis in het water. Je experimenteert met nieuwe recepten, ontdekt exotische smaken en ontspant helemaal tijdens het roeren in de kookpotten. Je gezin geniet natuurlijk mee, want zij kunnen elke dag genieten van een heerlijke maaltijd.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 11 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2020, jaarhoroscoop 2020, ascendanthoroscoop 2020, je Chinese horoscoop 2020,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Bloom Webshop