Home

Overige

Mijn account

Jouw weekhoroscoop voor 06 februari 2023 tot en met 12 februari 2023

Weekhoroscoop  2022 Bloom

Bloom presenteert hier jouw weekhoroscoop voor 06 februari 2023 tot en met 12 februari 2023. Welke tendensen worden je de volgende week gewaar en hoe haal je het maximum uit je dagen? Voor alle sterrenbeelden.

Maandhoroscoop Sterrenbeeld Bloom Ram

Ram: jouw weekhoroscoop

Je bent druk met je carrière bezig. Je wil promotie maken. Toch word je door je omgeving afgeleid. Zowel familiale als relationele problemen steken de kop op en zoals we allemaal weten is dat nefast voor de concentratie. Misschien is het tijd om even een weekje je carrièreplannen op een laag pitje te zetten en je te focussen op je persoonlijke leven. Eens alle besognes overgewaaid zijn, kun je je weer volledig toespitsen op je carrièredoelen.

Maandhoroscoop Sterrenbeeld Bloom Stier

Stier: jouw weekhoroscoop

Het wordt een super romantische week voor jou. Je liefdesleven bloeit weer helemaal op. Je investeert zelf ook in de relatie. Je besteedt met liefde een hoop aandacht en tijd aan je partner. En daar wordt niet alleen je partner gelukkig van, maar jouw zelfvertrouwen krijgt er eveneens een heuse boost van. En dat straal je uit. Hierdoor presteer je ook beter op je werk. De tijd van onzekerheid is voorbij. Je wil je zelfs meer gaan specialiseren en dat is een heel goed idee!

Maandhoroscoop Sterrenbeeld Bloom Tweelingen

Tweelingen: jouw weekhoroscoop

Een belangrijk gesprek staat op de planning deze week. Een functioneringsgesprek of een serieuze babbel met je schoonouders, wat het ook wezen mag, je ziet er als een blok tegen op. Maar achteraf ben je opgelucht en blij dat het uit de lucht is. Je krijgt nu de kans om je hart te luchten en om alles te bespreken. Ga deze confrontatie dan ook niet uit de weg!

Maandhoroscoop Sterrenbeeld Bloom Kreeft

Kreeft: jouw weekhoroscoop

Het wordt een liefdevolle week voor jou. Je hebt plezier en je weet zoveel mogelijk uit deze week te halen. Er staan pleziertjes en uitjes op de agenda. Ook de eventuele kinderen of huisdieren worden hierbij niet vergeten. Een vriend of een vriendin heeft jou bovendien misschien nodig deze week. Diegene staat zelf altijd klaar voor iedereen, maar is nu even overstuur. Neem er tijd voor om de ander bij te staan. Dat versterkt de band tussen jullie.

Maandhoroscoop Sterrenbeeld Bloom Leeuw

Leeuw: jouw weekhoroscoop

Je kan een flinke meevaller op financieel vlak verwachten. Het is echt een gelukstreffer. Misschien doe je ook wel een geweldige aankoop. Je hebt momenteel oog voor luxe en waardevolle spullen. Verder ben je nu met zaken bezig die wel even kunnen blijven liggen. Belangrijkere zaken lijk je uit te stellen, misschien omdat je te snel afgeleid bent, of omdat je er tegenop ziet. Al werp je er eerst maar even een vluchtige blik op, dan ben je al goed bezig, Leeuw!

Maandhoroscoop Sterrenbeeld Bloom Maagd

Maagd: jouw weekhoroscoop

Neem eens extra vrij. Heb je geen dagen meer, zorg dan dat je na je werk ongestoord dingen voor jezelf kan doen. Dat zal je goed doen. Je energieniveau staat momenteel op een laag pitje. Na een weekje rust voel jij je weer als herboren. Je geniet van de tijd en aandacht die je aan je familie of aan je huis besteedt. Je houdt ervan om het iedereen naar de zin te maken. Daar hoort ook een opgeruimd en mooi gedecoreerd huis bij. Jij draait je hand daar niet voor om.

Maandhoroscoop Sterrenbeeld Bloom Weegschaal

Weegschaal: jouw weekhoroscoop

Je voelt de behoefte om nu extra tijd aan je carrière te besteden. Je weet precies wat je te doen staat. Je laat niets aan het toeval over. Je collega’s benijden jou om je vakkundigheid. Je scoort hier hoge ogen mee op je werk, Weegschaal! Weegschalen met een vaste relatie investeren in romantiek om de relatie nieuw leven in te blazen. Single Weegschalen doen extra moeite om in contact te komen.

Maandhoroscoop Sterrenbeeld Bloom Schorpioen

Schorpioen: jouw weekhoroscoop

Er doemen enkele problemen op. Misschien niet ernstig, maar je wil wel wat tijd alleen doorbrengen. Je houdt je zo veel mogelijk op de achtergrond om alles eens rustig te verwerken en een plekje te geven. Het is tijd om een nieuw plan van aanpak te maken. Er valt een heleboel te bepraten. Hiervoor dien jij je wel open te stellen, anders wordt het niets. Je benadert persoonlijke zaken tamelijk afstandelijk en laat je diepere gevoelens niet snel blijken. Nu zal jij toch even je masker moeten laten vallen.

Maandhoroscoop Sterrenbeeld Bloom Boogschutter

Boogschutter: jouw weekhoroscoop

Je bent te veel met jezelf bezig, Boogschutter. Dit doe je niet uit zelfzuchtige motieven, maar eerder vanuit onzekerheid. Zet je hier overheen en overwin je verlegenheid en je bescheidenheid. Misschien eerst schoorvoetend, maar doe stappen in de goede richting! Je kan hier wel wat hulp bij gebruiken, Boogschutter. Verwelkom dit, want het geeft je net het zetje in de goede richting. Op die manier kan jij anderen ook weer helpen.

Maandhoroscoop Sterrenbeeld Bloom Steenbok

Steenbok: jouw weekhoroscoop

Je bent gevoelig deze week. Inwendig gaat er van alles door je hoofd. Zaken waarmee je gelukkig terecht kunt bij je vrienden. Je brengt een leuke en gevoelige tijd door met je meest intieme vrienden. Er wordt gelachen en er wordt gehuild. De banden worden sterker aangetrokken en er heerst een gevoel van saamhorigheid. Op zijn tijd is het heerlijk om met vrienden tijd door te brengen.

Maandhoroscoop Sterrenbeeld Bloom Waterman

Waterman: jouw weekhoroscoop

Het belooft een intense week voor jou te worden, maar dan wel in positieve zin. Je bent voor jouw doen erg emotioneel. Er speelt zich van alles af in jouw liefdesleven. Je kan je relatie naar een hoger niveau brengen deze week. Single Watermannen ontmoeten wellicht een leuke date. Bovendien kunnen onverwachtse gebeurtenissen je uit balans halen deze week. Dan is het juist belangrijk om rustig te blijven en alles eens goed te laten bezinken en te overdenken.

Maandhoroscoop Sterrenbeeld Bloom Vissen

Vissen: jouw weekhoroscoop

Je komt niet aan jezelf toe. Je bent constant met anderen bezig. Je helpt graag de zwakkeren of de hulpbehoevenden, maar je hebt ook tijd nodig voor jezelf. Helaas zit jij niet zo in elkaar. Je durft hooguit een paar momenten voor jezelf te claimen. Deze week leent zich uitstekend om daar verandering in te brengen. Zeg eens water vaker nee. Het is prima om anderen te helpen, maar verlies hierbij jezelf niet uit het oog.

Word Bloom'er en geniet werkelijk àlle voordelen!

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2023, Ascendanthoroscoop 2023, je Chinese horoscoop 2023,...

Bloom coaches

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom