Home

Overige

Mijn account

Jouw weekhoroscoop 19 t/m 25 februari

Weekhoroscoop sterrenbeeld astrologie winter Bloom web

Welke tendenzen word je deze week gewaar en hoe haal je het maximum uit je week? Je leest het in je Weekhoroscoop van 19 t/m 25 februari voor alle sterrenbeelden.

Weet je niet welk dierenriemteken je bent? Of nog op zoek naar het teken waaronder je partner, kind, ouder valt? Bereken het hier!

Ram: jouw weekhoroscoop

Je werk, sociale leven en relatie vergen enorm veel energie. Vergeet niet om je interne batterij op te laden, anders ga je eraan onderuit. Hecht deze week extra veel belang aan je dagelijkse meditatiesessie, en voel je niet schuldig als je zin hebt om wat tijd met jezelf door te brengen.

Stier: jouw weekhoroscoop

Je sukkelt een beetje met je gezondheid. Je kampt gelukkig niet met al te grote problemen, maar een gebrek aan energie zorgt toch voor enkele kwaaltjes. Deze week heb je baat bij enkele hoofdmassages. Een tripje naar een wellnesscenter is daarom geen slecht idee.

Tweelingen: jouw weekhoroscoop

Op de werkvloer kan het voor jou niet meer stuk. Je inspanningen werpen eindelijk vruchten af, en daar ontvang je de nodige appreciatie voor. Meer nog, iedereen in je omgeving zet zich in zodat jij je professionele doelen nog sneller kan bereiken.

Kreeft: jouw weekhoroscoop

Je ‘wanderlust’ valt niet meer in te tomen, de beslissing is genomen: jij neemt enkele dagen verlof en trekt erop uit. Ongepland, en net daarom zo avontuurlijk. Je onafgewerkte taken op het werk kunnen je even gestolen worden. Geniet van je korte vakantie, je hebt het verdiend!

Leeuw: jouw weekhoroscoop

Je bent in een zeer werklustige bui. Organiseren is echt jouw ding, en daar maken jouw collega’s gretig gebruik van. Niettemin is het belangrijk om te leren delegeren, want uiteindelijk zijn jullie een team. Iedereen moet z’n steentje bijdragen.

Maagd: jouw weekhoroscoop

Deze week maak je opnieuw tijd vrij voor je hobby, want in het begin van de maand zaten je gedachten elders. Je bent in een sportieve bui en je deinst er niet voor terug om met anderen in competitie te treden, helaas wordt dat ‘trekje’ niet door iedereen geapprecieerd.

Weegschaal: jouw weekhoroscoop

Je lichaam wil precies niet goed meewerken. Je voelt dat er ergens iets scheelt, maar je kan er je vinger niet precies opleggen. Wat wel duidelijk is, is dat je het niet langer kunt negeren. Een doktersbezoek of bloedonderzoek zal het probleem blootleggen.

Schorpioen: jouw weekhoroscoop

Je energiepeil is momenteel ondermaats. De hele dag in de weer zijn valt je steeds zwaarder, waardoor je dreigt op een burn-out af te stevenen. Probeer het wat rustiger aan te doen, om problemen op lange termijn te vermijden.

Boogschutter: jouw weekhoroscoop

Je liefdesleven staat op een laag pitje. Dat kan frustrerend zijn, maar maak je niet te veel zorgen. Een mindere periode is volstrekt normaal, het zou juist heel vreemd zijn mocht het elke dag rozengeur en maneschijn zijn. Focus je gewoon even op andere zaken in je leven, alles komt wel op z’n pootjes terecht.

Steenbok: jouw weekhoroscoop

Doorgaans zou niemand jou omschrijven als een echt familiemens, maar deze week ligt dat even anders. Je hebt geen zin om buiten te komen, je vindt het net zo gezellig thuis. En daar geniet je familie van mee natuurlijk, want zo iets gebeurt niet elke maand.

Waterman: jouw weekhoroscoop

Je zit boordevol energie, en dat heb je onder andere te danken aan de Zon die in je eigen tegen vertoeft. Toch ben je gewaarschuwd: je maag kan op elk moment voor problemen zorgen. Hou het voorlopig dus bij licht verteerbare maaltijden.

Vissen: jouw weekhoroscoop

Je haalt enorm veel voldoening uit je vrijwilligerswerk of uit het verenigingsleven waarvan je deel uitmaakt. Je ontmoet interessante mensen die jou heel wat kennis kunnen bijbrengen. Je carrière wordt even verbannen naar de achtergrond, want je job kan je momenteel niet meer bekoren.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 11 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2020, jaarhoroscoop 2020, ascendanthoroscoop 2020, je Chinese horoscoop 2020,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Bloom coaches

Blijf altijd op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!