Home

Overige

Mijn account

Jouw weekhoroscoop 1 t/m 7 juli

Weekhoroscoop sterrenbeeld astrologie zomer juni Bloom web

Welke tendenzen word je deze week gewaar en hoe haal je het maximum uit je week? Je leest het in je Weekhoroscoop van 1 t/m 7 juli voor alle sterrenbeelden.

Weet je niet welk dierenriemteken je bent? Of nog op zoek naar het teken waaronder je partner, kind, ouder valt? Bereken het hier!

Ram: jouw weekhoroscoop

Love is in the air, en daar hoef je al zeker niet ver voor te lopen. Jouw vakantieliefde bevindt zich gewoon in je eigen stad, dus ga zelf op avontuur om die tegen te komen. Kuieren door je eigen winkelstraat of een lezing in de plaatselijke bibliotheek bijwonen is al genoeg om je nieuwe vlam tegen het lijf te lopen.

Stier: jouw weekhoroscoop

Deze week kriebelt het bij jou om je in te zetten voor liefdadigheidswerk. Zelf heb je het eigenlijk altijd goed gehad, dus is het hoog tijd om ook het lot van je medemens wat te verbeteren, op welke manier dan ook. Zolang je het uit de juiste overweging doet, zal dit je veel voldoening schenken.

Tweelingen: jouw weekhoroscoop

Ondanks alle goede intenties zal het niet makkelijk zijn om je relatieleven harmonieus te houden. Er zit precies wat ruis op de lijn tussen jou en je partner. Gelukkige ben jij deze week heel toegeeflijk en vastberaden om er het beste van te maken. Zo vermijd je dat er brokken van komen.

Kreeft: jouw weekhoroscoop

Er komt de komende dagen heel veel werk op je af. Je wil dan ook ineens bewijzen wat je in je mars hebt, dus laat je je niet kennen. Naast je dagelijkse taken, neem je spontaan de leiding over een nieuw project, nu heb je er toch de energie voor. Je laat geen kans onbenut om jezelf in de spotlights te plaatsen.

Leeuw: jouw weekhoroscoop

Je begint deze vakantieperiode in teruggetrokkenheid. De voorbije maand was een sociaal drukke tijd en nu wil je vooral met rust worden gelaten. Deze week is een prima tijd voor meditatie, yoga, mindfulness… Je geniet ervan om op je eigen eilandje te vertoeven met een goed boek, leuke film…

Maagd: jouw weekhoroscoop

Je vertoeft in aangenaam gezelschap, bij mensen bij wie je je veilig en geborgen voelt en dat heeft een gunstig effect op je lichaam en geest. Behoed je evenwel voor onoplettendheid. In juli kom je erachter dat complementaire geneeswijzen je mogelijks van dienst kunnen zijn.

Weegschaal: jouw weekhoroscoop

Je hebt de laatste tijd al veel van je lichaam geëist, en daar draag je nu de gevolgen van. Geheel onverwacht komen de kwaaltjes niet, maar toch deal je hier in de zomer liever niet mee. Het leven lacht je toe, maar toch zal je nog even op de pauzeknop moeten drukken, anders vallen al je toekomstige plannen ook in het water.

Schorpioen: jouw weekhoroscoop

Als je per sé nog een uitstapje of korte reis wil ondernemen, dan is dit het moment. Na deze week komt het er sowieso niet meer van, en is het tevens ook niet aangewezen. Besluit je om dan toch iets te boeken, neem dan een annulatieverzekering.

Boogschutter: jouw weekhoroscoop

De zomer is officieel van start gegaan en jij bevindt je meteen in een ‘no worries’-zone. Je wil nu vooral genieten van het leven, je eigen ding doen op een creatieve manier en dromen over de toekomst. Wie jouw positieve mood nu probeert te verstoren zal er niet goed van zijn.

Steenbok: jouw weekhoroscoop

Je werk is je speelveld momenteel, Steenbok. Jij hebt alvast geen restaurantbezoeken of daguitstappen nodig om plezier te maken, integendeel, daar heb je nu eigenlijk helemaal geen tijd voor. Overuren neem je er met een glimlach bij, want eigenlijk is je werk gewoon je passie. Lucky you!

Waterman: jouw weekhoroscoop

Momenteel ben jij erg aangenaam gezelschap, en dat heeft alles te maken met het feit dat jij overal plezier uit haalt. De sfeer op het werk zit goed, en thuis kun jij je creativiteit botvieren. Je huisgenoten plukken hier de vruchten van, want de kans op een lekkere taart of een prachtig schilderwerk is groot.

Vissen: jouw weekhoroscoop

Word je gekroond tot werknemer van de maand? Nee. Maar stel je je leidinggevenden teleur door slechte resultaten te behalen? Ook niet. Als de zon schijnt smelt jouw motivatie zienderogen, maar je probeert er het beste van te maken. Je kunt niet altijd 100% geven hé, Vissen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 11 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2020, jaarhoroscoop 2020, ascendanthoroscoop 2020, je Chinese horoscoop 2020,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Bloom Webshop