Bloom 2 is uit! Chinese Jaarhoroscoop 2024 >

Jouw weekhoroscoop voor 26 februari t.e.m. 3 maart 2024

Weekhoroscoop Bloom

Bloom presenteert hier jouw weekhoroscoop voor 26 februari t.e.m. 3 maart 2024. Welke tendensen worden je de volgende week gewaar en hoe haal je het maximum uit je dagen? Voor alle sterrenbeelden.

Maandhoroscoop Sterrenbeeld Bloom Ram

Ram: jouw weekhoroscoop

Ram, je gaat als een speer en hebt het helemaal naar je zin. Soms merk je wel dat je iets te fanatiek bent en wat gas moet terugnemen. Je bent op dit moment ook heel populair, waardoor je veel sociale evenementen hebt. Denk ook aan jezelf, Ram.

Maandhoroscoop Sterrenbeeld Bloom Stier

Stier: jouw weekhoroscoop

Stier, er staan veel afspraken op de agenda. Dit neemt veel tijd in beslag, terwijl je in je vrije tijd ook wil luieren of lekker de natuur in wil gaan. Dat schiet er een beetje bij in. Je krijgt er wel veel gezelligheid voor terug.

Maandhoroscoop Sterrenbeeld Bloom Tweelingen

Tweelingen: jouw weekhoroscoop

Tweelingen, een kort uitstapje of een klein reisje brengt jou in de juiste stemming. Je kan je eindelijk wat ontspannen en genieten. Thuis ligt er veel werk op je te wachten. Meestal ben jij heel handig en snel, maar de laatste tijd was het wat veel.

Maandhoroscoop Sterrenbeeld Bloom Kreeft

Kreeft: jouw weekhoroscoop

Kreeft, soms overvalt jou een gevoel van weemoed. Je weet soms niet waar die stemming vandaan komt. Dan wil jij even met rust gelaten worden. Geef je over aan mijmeringen. Het is niet erg om met dierbaren herinneringen op te halen.

Maandhoroscoop Sterrenbeeld Bloom Leeuw

Leeuw: jouw weekhoroscoop

Leeuw, een vakantie of een werkopdracht brengt jou in de juiste stemming. Je voelt je goed en het lijkt, of je de hele wereld aankan. Je geniet van de aanwezigheid van jouw dierbaren, familie en vrienden. Houd ook een beetje jouw conditie in de gaten.

Maandhoroscoop Sterrenbeeld Bloom Maagd

Maagd: jouw weekhoroscoop

Maagd, je voelt je brak en ook de verstandhouding met anderen verloopt deze week niet goed. Met bepaalde collega’s is de sfeer nu gespannen. Zelfs met je partner kan er deze week een ruzieachtige stemming zijn.

Leestip: lees je maandhoroscoop of jaarhoroscoop 2024

Maandhoroscoop Sterrenbeeld Bloom Weegschaal

Weegschaal: jouw weekhoroscoop

Weegschaal, je krijgt veel uitnodigingen. Meestal vind je dat heel leuk, want jij bent wel een mensenmens. Toch kan het jou deze week ook even allemaal te veel zijn. Je mag ook wel eens “nee” tegen een uitnodiging zeggen!

Maandhoroscoop Sterrenbeeld Bloom Schorpioen

Schorpioen: jouw weekhoroscoop

Schorpioen, dit is voor jou een week met mooie inzichten. Je lijkt eindelijk weer wat lichtpuntjes te zien. Je werkt toe naar beter resultaat en een mooiere toekomst. Een bespreking over je financiën, woning of betrekking werpt nieuw licht op de zaak.

Maandhoroscoop Sterrenbeeld Bloom Boogschutter

Boogschutter: jouw weekhoroscoop

Boogschutter, je zit in een dip. Je lijkt zelf geen vat te hebben op de situatie. Vraag desnoods deskundige hulp, want twee weten meer dan één. Op dit moment kan jij niet helemaal logisch nadenken en daar heb jij iemand bij nodig om te relativeren.

Maandhoroscoop Sterrenbeeld Bloom Steenbok

Steenbok: jouw weekhoroscoop

Steenbok, een studie, workshop of reis geeft jou nieuwe inzichten. Je onderzoekt mogelijkheden om in de toekomst nog meer voorspoed en succes aan te trekken. Gesprekken over dat onderwerp verlopen deze week erg goed. Je krijgt nieuws te horen.

Maandhoroscoop Sterrenbeeld Bloom Waterman

Waterman: jouw weekhoroscoop

Waterman, op financieel vlak heb jij een meevaller. Dit extra geld besteed jij aan een weekendje weg of je koopt er iets nuttigs van. Je bent in een goede bui en hebt veel plannen voor de toekomst. In en rondom huis ben jij druk bezig.

Maandhoroscoop Sterrenbeeld Bloom Vissen

Vissen: jouw weekhoroscoop

Vissen, je komt eindelijk uit je winterdip. Nog wel langzaam, maar je merkt dat je meer energie krijgt en optimistischer in het leven staat. Vooral je werk en ook thuis ben je nu druk bezig om te ordenen en te reorganiseren. Dat geeft overzicht.

Word Bloom'er en geniet werkelijk àlle voordelen!

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Bloom Uitgeverij

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom