Home

Overige

Mijn account

Jouw weekhoroscoop 15 t/m 21 januari

Weekhoroscoop sterrenbeeld astrologie winter Bloom web

Welke tendenzen word je deze week gewaar en hoe haal je het maximum uit je week? Je leest het in je Weekhoroscoop van 15 t/m 21 januari voor alle sterrenbeelden.

Weet je niet welk dierenriemteken je bent? Of nog op zoek naar het teken waaronder je partner, kind, ouder valt? Bereken het hier!

Ram: jouw weekhoroscoop

Je amoureus leven staat op een laag pitje nu. Al is dat geen reden om als single stil te blijven zitten. Waarom geen benefietavond bijwonen of als vrijwilliger aan de slag gaan? Het is zeker niet uitgesloten dat je daar iemand tegen het lijf loopt.

Stier: jouw weekhoroscoop

Tijd om in actie te schieten. Je bent terug helemaal gefocust op je werk, en laat je daar niet van afleiden. Reserveer misschien af en toe toch wat tijd voor je partner, hij/zij verdient ook wel eens een romantisch avondje vol onverdeelde aandacht.

Tweelingen: jouw weekhoroscoop

Je artistieke kantje komt bovendrijven. Je wil je handen uit de mouwen steken en iets creëren, en daar moet nu alles voor wijken. Het komt sowieso je persoonlijke ontwikkeling ten goede, dus ga je gang en knutsel er op los!

Kreeft: jouw weekhoroscoop

Je ijvert ernaar om zoveel mogelijk tijd met je familie te spenderen. Misschien is het de gezellige kerstsfeer die wat is blijven hangen? Je voelt je verantwoordelijk voor het welzijn van je dierbaren, en daarom schiet je deze week in de zorgmodus.

Leeuw: jouw weekhoroscoop

Je vindt ontspanning in alle vormen van sport en beweging. Het is je fysieke uitlaatklep, en die heb je nu hard nodig. Zowel je werk als je privéleven verloopt enorm hectisch, en het voelt alsof je nergens meer grip op hebt.

Maagd: jouw weekhoroscoop

Tijd voor plezier, je hebt je op professioneel vlak al voldoende ingezet en bewezen deze maand. Voor die ontspanning hoef je zelfs niet voor uit je zetel te komen, want je kan enorm genieten van ‘de kleine dingen’, zoals een lekker kopje thee tijdens een regenachtige namiddag.

Weegschaal: jouw weekhoroscoop

Een feestje met vrienden, een etentje met familie, misschien zelfs een gezellige daguitstap met je partner: deze week draait het om plezier en ontspanning. Maar soms heb je ook wat nood aan me-time, daarom plan je met plezier een meditatiesessie in.

Schorpioen: jouw weekhoroscoop

Je geniet tegenwoordig enorm van de schoonheid van de natuur. Mogelijks staan er heel wat wandelingen op de planning, en met een beetje geluk word je getrakteerd op een waar sneeuwlandschap. Je beleeft een fantastische week, zoveel is zeker.

Boogschutter: jouw weekhoroscoop

Je voeten eisen je aandacht op, dus je zal je even moeten verdiepen in hun noden. Een bezoekje aan een voetreflexuoloog of een voetmassage door je lief? Je zal zien, wat je ook onderneemt, het zal je gezondheid ten goede komen

Steenbok: jouw weekhoroscoop

Je loopt met je hoofd in de wolken. Een ontmoeting met een aangename onbekende doet je opnieuw geloven in de kracht van de liefde. Je bent er klaar voor om je hart terug open te stellen, ook al weet je dat de kans er altijd in zit dat je gekwetst zal worden.

Waterman: jouw weekhoroscoop

Je hebt even geen behoefde aan gezelschap. Je trekt je terug op je eigen eiland, en dat vind je helemaal prima. Je doet dit namelijk niet om te piekeren of om problemen te ontwijken, maar gewoon omdat je zin hebt om op je eentje tot rust te komen.

Vissen: jouw weekhoroscoop

Nu is het eens jouw beurt om in de watten gelegd te worden. Meestal ben jij diegene die steeds voor anderen zorgt, en dat is je omgeving niet ontgaan. Je wordt verrast met een dagje wellness of een lekker etentje, lucky you!

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 11 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2020, jaarhoroscoop 2020, ascendanthoroscoop 2020, je Chinese horoscoop 2020,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Bloom Webshop

Blijf altijd op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!