Home

Overige

Mijn account

Jouw weekhoroscoop voor de komende twee weken: 28 oktober t/m 10 november

Weekhoroscoop sterrenbeeld astrologie herfst 2 Bloom web

Welke tendenzen word je de volgende twee weken gewaar en hoe haal je het maximum uit je dagen? Je leest het in je Weekhoroscoop van 28 oktober t/m 10 november voor alle sterrenbeelden.

Weet je niet welk dierenriemteken je bent? Of nog op zoek naar het teken waaronder je partner, kind, ouder valt? Bereken het hier!

Ram: jouw weekhoroscoop

Het is geen slecht idee om de komende weken wat tijd te spenderen aan introspectie. Ben je tevreden met waar je staat in het leven? Wat zijn je noden, waarden, overtuigingen? Waar wil je meer aandacht aan besteden? Daarnaast is het ook belangrijk om die inzichten onder woorden te durven brengen. Zo begrijpt je omgeving het beter wanneer je je eens terugtrekt en tijd op je eentje doorbrengt. Die me-time heb jij gewoon nodig, en daar is niks mis mee.

Stier: jouw weekhoroscoop

De eerste twee weken van november geniet je van al het moois dat je familiale leven te bieden heeft. Of dat nu een knutselnamiddag met de kinderen is, een bezoekje aan je ouders of een datenight met je partner: je bent dankbaar voor al die leuke momenten. Ook al strooien oude vetes soms roet in het eten, jij weet de komende dagen de harmonie te bewaren, en dat alleen al is een heuse prestatie. Is het altijd rozengeur en maneschijn? Zeker niet. Maar jij beslist te genieten van het ‘hier en nu’, goed zo Stier!

Tweelingen: jouw weekhoroscoop

Probeer je hypochondrische trekjes onder controle te houden, Tweelingen. Die ongegronde angst is nergens voor nodig en zelfs nefast voor je mentale gezondheid. Zolang je in shape blijft door voldoende te bewegen, hoef jij je nergens zorgen om te maken. Ook al voel je een kriebel in je keel, je immuunsysteem is heus sterk genoeg om jou erdoorheen te loodsen. Is er toch meer aan de hand? Breng dan eens een bezoekje aan de huisarts, al is het maar om je te verlossen van alle stress.

Kreeft: jouw weekhoroscoop

Er waren enkele kookboeken en workoutvideo’s voor nodig, maar nu heb jij je die nieuwe levensstijl eindelijk helemaal eigen gemaakt. Nu pluk je daar eindelijk de vruchten van: hello topconditie! Wanneer je lichaam in vorm is, straalt dat ook uit naar je geestelijke gezondheid. Nu de dagen korter en donkerder worden, kun je best een positieve mindset gebruiken. Blijf dus investeren in je lijf, het is de langste relatie die je in je leven zal moeten onderhouden.

Leeuw: jouw weekhoroscoop

Zowat elke Leeuw spant zich nu heel erg in voor een gezellige thuis. Jij bent pas tevreden wanneer je gezinsleven eruit ziet als in een melige, ongeloofwaardige soap. Jammer genoeg is niet iedereen even happig om zich in die rol te wentelen, waardoor er wrevelingen kunnen ontstaan. Laat je passief-agressieve gedrag achterwege en probeer een gulden middenweg te vinden. Wanneer je je eigen zin blijft opdringen, loop je het risico je relaties op het spel te zetten, en dan kun je je ‘huisje-tuintje-boompje’-leven al helemaal vergeten.

Maagd: jouw weekhoroscoop

De laatste tijd heb je alles wat laten aanslepen en daar heb je nu mooi genoeg van. Stagnatie voelt nu als achteruitgang, daar wil je dringend verandering in brengen. Mogelijks teken je in voor een bijscholing, of misschien kies je wel voor een volledig andere job waar je meer groeikansen krijgt? Je beseft dat het leven kort is, en hoewel jij een eeuwige twijfelaar bent, hak je nu enkele knopen door die ervoor zullen zorgen dat je terug vooruit gaat in het leven.

Weegschaal: jouw weekhoroscoop

Een marathon zien wij jou deze weken zeker niet ondernemen, een heel pak overuren evenmin. Productiviteit kan je momenteel gestolen worden, want je zit niet zo goed in je vel. Je wil vooral in het gezelschap van je vrienden en familie vertoeven, die vormen voor jou een veilige haven. Jij werkt om te leven, en niet omgekeerd. Je beseft dat een job en zelfs een carrière slechts tijdelijk is, maar dat de mensen om je heen het leven de moeite waard maken. Heel filosofisch allemaal, Weegschaal!

Schorpioen: jouw weekhoroscoop

De eerste twee weken van november krijg je heel veel lof van enkele leidinggevenden. Zij zetten je verwezenlijkingen in je beroepsleven in de verf. Toch lijd jij steevast aan het impostersyndrom, en heb je steeds het gevoel dat je nog meer je best moet doen. Jammer, want het is intussen al gebleken dat je over de juiste talenten en vaardigheden beschikt om je job naar behoren uit te voeren. Je mag jezelf daar best voor belonen met een klein cadeautje of een denkbeeldige medaille.

Boogschutter: jouw weekhoroscoop

Het ontbreekt je de komende weken aan energie. Wat je ook onderneemt (energydrinks, meer slapen, vaker mediteren, sporten…), je voelt je futloos. Er is waarschijnlijk een dieperliggende oorzaak in het spel. Misschien is er sprake van een emotionele afstand tussen jou en je geliefde? Of heb je de juiste therapie nog niet gevonden om je lichamelijke kwaaltjes aan te pakken. Verlies geen tijd en neem de tijd om dit probleem aan te pakken, je zal jezelf dankbaar zijn.

Steenbok: jouw weekhoroscoop

Je hebt nu te veel aan je hoofd om echt te kunnen relaxen. Je drukke job zit daar voor iets tussen, maar ook je renovatieprojecten. Ja, je leest het goed, de afgelopen weken heb je besloten dat het tijd is om je huis een make-over te geven. Nu worden die plannen eindelijk in werking gezet. Dat schenkt je heel wat voldoening, maar je eeuwige perfectionisme staat het niet toe dat je werken uit handen geeft, waardoor je eigenlijk uren tekort komt in een dag. Delegeren is de boodschap.

Waterman: jouw weekhoroscoop

Je oogst flink wat succes in het beroepsleven, dat komt vooral omdat je carrière nu voorrang op alles krijgt. Zelfs je hobby’s moeten plaats ruimen. Daarbij komt ook wel een stevig slaaptekort kijken, en dat laat je best niet te lang aanslepen, wil je je gezondheid niet in het gedrang brengen. Door de lange werkdagen dreig je al eens naar junkfood te grijpen, probeer die impuls zoveel mogelijk te onderdrukken, want je krijgt er ongetwijfeld later spijt van.

Vissen: jouw weekhoroscoop

Door diepgaande gesprekken deze weken komen de verschillen én gelijkenissen tussen jij en je partner nogmaals bovendrijven. Staar je niet blind op de zaken waar jullie beiden een andere mening over hebben, zo vullen jullie elkaar tenminste aan. De andere kant van de medaille is wel dat jullie geregeld de gulden middenweg moeten zoeken. Maar als de liefde groot genoeg is, doe je dat eigenlijk met plezier, zolang de inzet van beide kanten komt.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 11 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2020, jaarhoroscoop 2020, ascendanthoroscoop 2020, je Chinese horoscoop 2020,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Bloom coaches