Home

Overige

Mijn account

Jouw weekhoroscoop voor de komende twee weken: 27 januari t/m 9 februari

Weekhoroscoop sterrenbeeld astrologie winter 2 Bloom web

Welke tendenzen word je de volgende twee weken gewaar en hoe haal je het maximum uit je dagen? Je leest het in je Weekhoroscoop van 27 januari t/m 9 februari voor alle sterrenbeelden.

Weet je niet welk dierenriemteken je bent? Of nog op zoek naar het teken waaronder je partner, kind, ouder valt? Bereken het hier!

Ram: jouw weekhoroscoop

Je ontmoet de komende weken heel wat mensen met wie je het heel goed kunt vinden, maar het blijft in de eerste instantie bij vriendschappelijke contacten, van romantiek is er geen sprake. Ook Valentijn laat jij dit jaar aan jou voorbijgaan. Je hoofd staat er gewoon niet naar, want je bent enorm gefocust op je carrière. Wat je nu doet, zal voor een groot deel je professionele toekomst bepalen, dus denk goed na over de richting die je uitgaat. Ga planmatig te werk, en onderneem geen impulsieve acties, want dat zou je later wel eens zuur kunnen opbreken.

Stier: jouw weekhoroscoop

Troubles in paradise: die ruzie met je partner zou je echt beter eens bijleggen. Oké, je verdient het zeker om even wat tijd voor jezelf te nemen en je te focussen op je carrière, en nee, daar hoef je je zeker niet schuldig over te voelen. Maar eerlijk? Je lover verdient wel wat meer respect en aandacht. Jezelf wegcijferen is nergens voor nodig, maar laat met enkele attenties gewoon zien dat je hem/haar nog steeds enorm waardeert. Die balans vinden is niet eenvoudig, maar wel cruciaal voor een gezonde en serene liefdesrelatie. En daar streven we toch allemaal naar, niet?

Tweelingen: jouw weekhoroscoop

De romantische liefde kan je momenteel maar matig boeien. Een onenightstand of kortstondige romance met een goede vriend(in) behoort zeker tot de mogelijkheden, maar je raakt al in paniek wanneer je bedenkt dat je zo al snel je vrijheid kunt kwijtspelen. Gun jezelf een plezier, en besef dat de tijd nog niet rijp is voor een echte relatie, want dit zou ongetwijfeld eindigen met gebroken harten en verwoeste vriendschappen. Je bent nog te hard gesteld op je eigen onafhankelijkheid, en de gedachte dat je deels verantwoordelijk bent voor het geluk en welzijn van een ander, jaagt je de stuipen op het lijf.

Kreeft: jouw weekhoroscoop

Er zijn zo van die momenten waarop je beseft dat je partner niet meer dezelfde persoon is als die waarop je al die tijd terug bent gevallen. Dat is niet noodzakelijk een slecht teken, maar het is wel even schrikken. Kreeften ontdekken nu dat hun wederhelft veel progressiever is geworden en zich steeds meer afzet tegen traditionele standpunten. Wil je je relatie niet op de klippen laten lopen, dan zal je daar moeten leren mee omgaan en compromissen moeten sluiten over bepaalde zaken. De kunst is om het leven te aanvaarden zoals het zich aandient, ook al voldoen bepaalde dingen niet altijd aan je verwachtingen.

Leeuw: jouw weekhoroscoop

Je werk en je sociaal leven zijn nu heel nauw met elkaar verweven. Via het werk ontmoet je mensen die zeer zeker hun stempel zullen drukken op de manier waarop je tegen je relatie aankijkt. Het is namelijk geen schande om je mening te herzien over bepaalde zaken, dat getuigt net van intelligentie. Let wel op dat je je niet te veel laat leiden door anderen. Openstaan voor nieuwe inzichten is aangeraden, maar blindelings iemand volgen is dat niet. Een goede verstandshouding met je collega’s en vriendenkring is tevens van wezenlijk belang voor je gezondheid, besteed hier dus zeker voldoende aandacht aan.

Maagd: jouw weekhoroscoop

Op professioneel vlak heb jij je handen meer dan vol, en daarmee ben je helemaal in je element. Wat anderen als een masochistisch trekje zouden omschrijven, vind jij doodnormaal, want je bent dol op je werk. Voor werkzoekenden zijn er onvoorstelbaar veel aanbiedingen voor handen. Het kiezen uit de vele mogelijkheden wordt wellicht nog de moeilijkste opgave. Gelukkig kun je rekenen op een begripvolle omgeving, die begrijpt dat je ambitie nu even voorrang krijgt. Later creëer je wel terug meer tijd om je sociale contacten te onderhouden en je relatie nieuw leven in te blazen. Iedereen komt uiteindelijk aan de beurt.

Weegschaal: jouw weekhoroscoop

Momenteel ga je nog steeds gebukt onder de zorg voor je kinderen/ouders/familieleden. Je houdt daardoor weinig tijd over voor je liefdesleven en/of carrière. Tijdelijk is dat geen probleem natuurlijk, maar het duurt nu toch wel al lang. Misschien is het moment aangebroken om externe hulp in te schakelen? Laat je alleszins geen schuldgevoel aanpraten: jij verdient het ook om voor jezelf te zorgen en om tijd te maken voor leuke dingen in het leven. Enkel lasten dragen, dat hou je toch niet vol op de langere termijn. Zeker naar Valentijn toe ben jij wel in de mood voor een vleugje romantiek, dat belooft…

Schorpioen: jouw weekhoroscoop

Zelfs de liefde vind je de eerstvolgende dagen in de privésfeer. Tijdens de lange winteravonden ben je liefst thuis, met je geliefde naast jou op de bank. Je partner slooft zich uit om het knus en gezellig te maken. Van die creatieve, productieve vibe die je in de eerste lockdown, bijna een jaar geleden, vertoonde, schiet er niet veel meer over. Jij bent intussen al tevreden met een gezellige Netflixavond en een glaasje wijn. Die avontuurlijke date-ideeën mogen even dus nog even in de ijskast blijven liggen. Ben je vrijgezel? Dan komt daar mogelijks de komende weken verandering in.

Boogschutter: jouw weekhoroscoop

Jij skipt Valentijn dit jaar, zoveel is zeker. Misschien stel je met deze overtuiging je date/geliefde teleur, maar het zij zo. Je staat de komende weken enorm onder druk, je leven verloopt heel hectisch en stresserend. Ook al zorgt je fysieke gezondheid voor weinig problemen: er loert een depressie of burn-out om de hoek. Aarzel niet om professionele hulp te zoeken, voor het te laat is. Besef ook dat je leven niet altijd zo strak georganiseerd moet zijn: spontaniteit is juist wat je dagen plezierig maakt.

Steenbok: jouw weekhoroscoop

Zoals het een echte Steenbok betaamt, hou jij over het algemeen van stabiliteit. Maar uitzonderlijk erger jij je af en toe toch aan de sleur van het dagelijkse leven. Zo’n moment is nu ook aangebroken. Je voelt de drang om iets avontuurlijk te ondernemen. Je gaat (alleen of met je gezin) op zoek naar een nieuw project, een bijzondere hobby of zelfs een uitzinnige make-over. Ook op liefdesvlak heb je geen zin om het rustig aan te doen: jij verrast je (potentiële) geliefde met een romantische date en een avond vol passie. Hopelijk geniet hij/zij ervan, want deze mood kan zo weer verdwijnen.

Waterman: jouw weekhoroscoop

Het is merkwaardig hoe nagenoeg al jouw activiteiten zich onder de radar afspelen. Blijkbaar heb je er totaal geen behoefte aan om in de kijker te lopen. Je maatschappelijk leven stelt nauwelijks iets voor. Een huismus in hart en nieren, zo zouden we de Waterman deze week kunnen omschrijven. Je bent dan ook zo ontzettend streng voor jezelf. Jij wil pas in de spotlight staan wanneer je iets noemenswaardig hebt verwezenlijkt. Jij settelt niet voor minder dan de perfectie. Heel lastig, om zo te leven, niet? Gelukkig kun je nu op je onweerstaanbare uitstraling terugvallen, dat feit geeft je mogelijks dat extra beetje zelfvertrouwen dat je nodig hebt om uit je comfortzone te treden.

Vissen: jouw weekhoroscoop

Dit is een periode naar je hart, Vissen, want je wordt zowaar helemaal ondergedompeld in het walhalla van de spiritualiteit. Misschien ontmoet je wel gelijkgezinden die je inzichten kunnen bijbrengen? Hoe dichter je bij je spirituele kern blijft en ernaar leeft, hoe beter het je vergaat, zowel lichamelijk als geestelijk. Neem elke dag de tijd om te mediteren of te bidden. Ook binnen je relatie is een periode van bezinning aangewezen, mede door de retrogradebeweging van Mercurius. Soms is het gewoon goed om even op de pauzeknop te drukken, zonder dat dit je relatie in gevaar brengt.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2021, jaarhoroscoop 2021, ascendanthoroscoop 2021, je Chinese horoscoop 2021,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Bloom Webshop

Blijf altijd op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!