Home

Overige

Mijn account

Jouw weekhoroscoop 16 t/m 22 oktober

Weekhoroscoop sterrenbeeld astrologie herfst Bloom web

Welke tendenzen word je deze week gewaar en hoe haal je het maximum uit je week? Je leest het in je Weekhoroscoop van 16 t/m 22 oktober voor alle sterrenbeelden.

Ram: jouw weekhoroscoop

Er hangt een beetje een broeierige sfeer om je heen. Niet onaangenaam, want het voelt wel avontuurlijk en romantisch. Je kunt ervan genieten. Het wordt een prettige week. De sterren hebben wel een advies: het is niet het juiste moment om op reis te gaan.

Stier: jouw weekhoroscoop

Mercurius en Venus staan heel erg gunstig waardoor je veel liefde in je leven aantrekt. Met een beetje geluk kan je deze week ook hele goede gesprekken voeren. Hierdoor versterkt de liefdesband of start je juist een (vriendschaps)relatie.

Tweelingen: jouw weekhoroscoop

Jupiter staat heel erg gunstig voor jou waardoor je ook voldoende liefde in je leven aantrekt. Venus en Mercurius zorgen voor een prettige dagindeling. Je kan nu ook zelf heel goed aan je conditie werken en die verbeteren.

Kreeft: jouw weekhoroscoop

Het gezinsleven is nu heel belangrijk voor je. Ook hobby’s of een sport. Wanneer je uitgaat kan je een onverwacht leuk gesprek hebben. Blijf iets minder binnen en onderzoek het uitgaansleven, de stad, of andere leuke evenementen.

Leeuw: jouw weekhoroscoop

Voor jouw doen ben je nu veel binnenshuis te vinden. Je vindt de band met je familie nu heel belangrijk en die wil je verbeteren. Bovendien valt er in en rondom huis het één en ander te verfraaien. Je hebt er zin in.

Maagd: jouw weekhoroscoop

Mooie gesprekken, leuke ontmoetingen, ook via het internet, vallen jou ten deel. Je bent misschien dikwijls onderweg en je ontmoet veel mensen. Dit kan ook via het internetverkeer gaan. Het is een goede tijd voor handel en correspondentie.

Weegschaal: jouw weekhoroscoop

Het is tijd om enkele mooie verkopen of aankopen te doen. Je bent succesvol wat betreft financiële kwesties. Het wordt een fijne week, waarin jij je voornamelijk goed voelt en lekker veel energie hebt. Een minpuntje is de communicatie en het internetverkeer.

Schorpioen: jouw weekhoroscoop

Je voelt je nu bijzonder krachtig en vol zelfvertrouwen. De wereld lijkt aan je voeten te liggen. Het gaat allemaal goed dus, op een klein minpuntje hier en daar na, maar dat betreft voornamelijk oude teleurstellingen.

Boogschutter: jouw weekhoroscoop

Wederom een goede week voor jou waarbij je behoorlijk opvalt. Het succes is nog niet tastbaar maar wel binnen handbereik. Het kan een drukke week worden op sociaal vlak. Je hebt waarschijnlijk veel afspraken in je agenda staan.

Steenbok: jouw weekhoroscoop

Het wordt een bijzonder fijne week op het gebied van vriendschappen en samenwerking. Vrienden voelen als geliefden, en geliefden als vrienden. Amoureuze verwikkelingen zijn nu mogelijk. Je kan deze week veel bereiken, op ieder vlak.

Waterman: jouw weekhoroscoop

Je werk gaat nu heel erg goed, ook wel dankzij een bepaalde samenwerking. Toch kan dat ook juist ingewikkeld zijn, net als bepaalde vriendschappen. Maar je zou niet zonder kunnen en dat besef je heel goed.

Vissen: jouw weekhoroscoop

Je werk gaat als een speer. Je hebt het druk en je bent met meerdere projecten bezig. Venus en Mercurius staan erg goed, maar zorgen wel voor meer behoefte aan concentratie. De natuur is daar geschikt voor.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 11 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2019, jaarhoroscoop 2019, ascendanthoroscoop 2019, je Chinese horoscoop 2019,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Bloom Webshop

Blijf altijd op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!