Home

Overige

Mijn account

Spirituele Expo Mol
Zondag 2 oktober 2022
Koop hier je tickets!

Jouw weekhoroscoop voor 03 oktober tot en met 09 oktober 2022

Weekhoroscoop  2022 Bloom

Bloom presenteert hier jouw weekhoroscoop voor 03 oktober tot en met 09 oktober 2022. Welke tendensen word je de volgende week gewaar en hoe haal je het maximum uit je dagen? Voor alle sterrenbeelden.

Weet je niet welk sterrenbeeld je bent? Of nog op zoek naar het teken waaronder je partner, kind, ouder valt? Bereken het hier!

Ram: jouw weekhoroscoop

De retrograde beweging van Saturnus zet je toekomstplannen even on hold. Gewijzigde situaties in je beroepsleven veroorzaken onduidelijkheid omtrent je eigen toekomst. Traditiegetrouw is oktober voor jou een gelukkige liefdesmaand. Dat is dit jaar zelfs heel uitgesproken, vermits zowel de Zon, als Mercurius en Venus het relatiehuis van je horoscoop bezetten. Je partner ziet er beeldig uit, heel mooi en aantrekkelijk. Voor singels is het één groot feest in de liefde. Er doen zich ongelooflijk veel kansen voor. En, niet onbelangrijk: je nieuwe geliefde ziet er niet alleen fantastisch uit, maar blijkt ook nog pienter te zijn.

Stier: jouw weekhoroscoop

Laat gerust je intuïtie de vrije loop. Daarmee zal je je financiële zekerheid veilig kunnen stellen. Als het erop aankomt, ben je strijdvaardig om geld en bezit te verdedigen. Mogelijk kom je door die assertieve, en bij momenten agressieve houding in aanvaring met mensen in je omgeving. Je relatieleven blijft de komende dagen nagenoeg ongewijzigd. Jij en je partner kennen elkaar al langer dan vandaag en dus hebben jullie elkaars kleine kantjes al wat leren relativeren. Toch moet gezegd, dat je wederhelft meer geduld moet hebben met jou dan andersom. De reden? Met Uranus in je eigen teken gedraag je je soms als een ongeleid projectiel. Dat is wennen voor al diegenen die je goed kennen, maar vooral voor je geliefde.

Tweelingen: jouw weekhoroscoop

Begin oktober 2022 ben je heel actief en ongeduldig in de weer. Toch maar oppassen dat daar geen ongelukken van komen, zeker als je veelvuldig de weg op moet. Tijdens gesprekken wil je voortdurend het hoogste woord voeren en dan kan een gewone discussie al eens ontaarden in ruzie. Er kunnen problemen op de loer liggen in de dagelijkse omgang met de mensen in je omgeving. Je bent nu heel assertief, maar vaak ook ongepolijst. Het eerste slachtoffer van je scherpe woorden wordt wellicht je partner. Gelukkig kun je binnenkort veel goedmaken door je lieftallige, verzoenende houding.

Kreeft: jouw weekhoroscoop

Misschien heb je in het recente verleden geld uitgeleend aan een vriend of vriendin. Het ziet ernaar uit dat je je centen, na lang en veelvuldig aandringen, dan toch nog zult terugkrijgen. Maar het wordt ten vroegste eind oktober vooraleer het bedrag op je rekening staat. De liefde daagt je dezer dagen uit, liefste Kreeft. Het ene moment is er de aantrekking, onmiddellijk gevolgd door afwijzing. “Wat kan daarvan de bedoeling zijn?”, denk je wellicht bij jezelf. Wel, het antwoord is eenvoudig en duidelijk tegelijk: door het ommetje via Cupido zal je op termijn jezelf beter leren doorgronden en jezelf beter in de hand hebben. Op seksueel vlak ben je gaandeweg in een impasse gesukkeld.

Leeuw: jouw weekhoroscoop

Het belooft een uitstekende week te worden voor studerende Leeuwen. Scholieren trekken welgemutst en met gezonde nieuwsgierigheid naar school. De richtingen verkoop, marketing, publiciteit, maar ook journalistiek zijn nu erg in trek bij hen die een hogere opleiding beogen. In de liefde gaat het allemaal wat stroef. Hoewel je bewust een poging doet om het contact met je partner levendig te houden, krijg je de eerstvolgende weken beduidend weinig feedback. Singles nemen voorlopig een afwachtende houding aan en indien er dan toch iemand hun pad kruist, dan nog vinden ze wel enkele bezwaren.

Maagd: jouw weekhoroscoop

De komende dagen laat je het geld makkelijk rollen en geef je meer uit aan jezelf dan wat we van jou gewoon zijn, Maagd. Je typische zuinigheid gaat voor even op de schop. Die dure outfit met bijhorende accessoires doet je stralen en maakt je onweerstaanbaar. Daar zal ook je partner niet naast kunnen kijken en wanneer hij/zij je dan regelmatig een complimentje geeft, kan je dag niet meer stuk. Ook single Maagden investeren in zichzelf om zich 'in de markt' te plaatsen. Je opgewektheid verhoogt je kansen in aanzienlijke mate.

Weegschaal: jouw weekhoroscoop

Alle ingrediënten zijn aanwezig om van de komende week een topweek te maken, Weegschaal. Het is nu aan jou om ervan te genieten. Met zowel de Zon, als Mercurius en Venus in je eigen teken moet dat zeker lukken. Je bent nu op en top Weegschaal en dus uiterst aantrekkelijk en charmant. Je weet als geen ander hoe je je moet kleden om je lichaamscontouren nog beter te accentueren. Het hoeft dan ook niet te verwonderen dat je als een magneet bent voor diegene(n) die al een oogje op je had(den). Onnodig te zeggen dat je in liefdeskwesties de sleutel in handen hebt, nu meer dan ooit!

Schorpioen: jouw weekhoroscoop

Als Schorpioen hou je je graag op de vlakte. De uitdrukking 'vivre heureux, vivre caché' is je dan ook op het lijf geschreven. Daar doe je momenteel nog een schepje bovenop. Enkel je geliefde en een paar trouwe vrienden komen erin. Nu Venus – je liefdesplaneet – het teken Maagd heeft gewisseld voor Weegschaal is er minder gezeur in je relatie. Vanaf 7 oktober 2022 is het heerlijk genieten van romantische momenten, al gebeurt dat zonder veel omhaal. Ergens weet je dat je geliefde er altijd voor je is, en omgekeerd ben jij er ook om hem of haar dat zalige gevoel van verbondenheid te bieden.

Boogschutter: jouw weekhoroscoop

Het moment is aangebroken om je vrienden te contacteren, ook - en misschien wel vooral - diegenen die in het buitenland wonen, werken of vertoeven. Nu komt het er enkel nog op aan om jullie agenda's op elkaar af te stemmen, zodat jullie elkaar in de eerste veertien dagen van oktober 2022 kunnen weerzien. De liefde ziet er veelbelovend uit. Naarmate de dagen verstrijken, gaat het steeds beter tussen jou en je partner. Je wordt er nog maar eens aan herinnerd dat je wederhelft ook je beste vriend(in) is. Als je single bent, heb je de hint wellicht al begrepen: begeef je onder je vrienden, want het is in dat gezelschap dat cupido zich schuilhoudt.

Steenbok: jouw weekhoroscoop

Die onzekerheid die je momenteel ervaart, zorgt ervoor dat je ook tweemaal nadenkt voordat je geld uitgeeft. Dat duurt zeker nog tot 23 oktober, tot wanneer je meer financiële duidelijkheid krijgt. Het ziet er niet naar uit dat de liefde je leven gaat beheersen in de komende dagen, behalve als de emotionele pieken en/of dalen van je partner ook jou niet onberoerd laten. Maar enkele huilbuien later lijkt het alsof er niets is gebeurd en gaat het leven opnieuw z'n gewone gang. Net zoals jij, blijft ook je wederhelft niet gespaard van financiële kopzorgen. Het is angstvallig wachten op het fiat van de bank voor een lening.

Waterman: jouw weekhoroscoop

Met een retrograde Saturnus in je eigen teken voel je je geremd. Op de een of andere manier wordt je vrijheid beknot, wellicht door bepaalde verplichtingen. De situatie maakt je innerlijk nog meer gespannen .Als je even een moeilijke dag hebt, is er gelukkig je partner die snapt wat er in je omgaat en je zo weet op te monteren. Vaak begrijpen jullie elkaar zonder dat daar veel woorden voor nodig zijn. Het optimisme, maar ook het liefdevolle geduld van je geliefde doen wonderen dezer dagen. Singles zijn nu vooral op zichzelf en hebben er duidelijk niet veel zin in om te gaan daten.

Vissen: jouw weekhoroscoop

Je geeft flink wat geld uit aan je woning. Dat heeft hoogstwaarschijnlijk te maken met de verbouwings- of renovatiewerken. Vermits je er niet echt een studie van maakt en je vrij impulsief bestellingen plaatst, zal je achteraf merken dat de kosten hoger oplopen dan aanvankelijk geschat. Je partner of geliefde heeft een financieel sterke oktobermaand. Intuïtief weet hij/zij het geld op de juiste manier aan te wenden en te investeren. Je partner heeft momenteel een neus voor zakendoen. Dankzij al die inkomsten leidt hij/zij een financieel zorgeloos leventje en kan hij of zij kopen wat zijn/haar hartje verlangt. Anderzijds zal je wederhelft bijspringen als jij om wat geld verlegen zit.

Een astrologisch vooruitzicht voor de wereld m.b.t. het volgende kwartaal!
Zowel online als fysiek bij Bloom te volgen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2022, jaarhoroscoop 2022, ascendanthoroscoop 2022, je Chinese horoscoop 2022,...

Bloom coaches

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom