Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Jouw weekhoroscoop voor 24 t.e.m. 30 juni 2024

Weekhoroscoop Bloom

Bloom presenteert hier jouw weekhoroscoop voor 24 t.e.m. 30 juni 2024. Welke tendensen worden je de volgende week gewaar en hoe haal je het maximum uit je dagen? Voor alle sterrenbeelden.

Maandhoroscoop Sterrenbeeld Bloom Ram

Ram: jouw weekhoroscoop

Ram, je ontvangt deze week goed nieuws omtrent geld, wat je een stuk rustiger maakt. Een gesprek over financiën verloopt ook heel goed. In deze periode kun je beter geen verre reis boeken en het voorlopig dichterbij huis zoeken. Dit geeft je de kans om te genieten van de kleine dingen om je heen.

Maandhoroscoop Sterrenbeeld Bloom Stier

Stier: jouw weekhoroscoop

Je bent bezig met nieuwe plannen, Stier, en probeert op een positieve manier je koers te wijzigen. Ook ben je druk met je geld en bezittingen. Een studie of een project lukt niet helemaal, wat je frustreert. Zoek op tijd rust en stilte om weer in balans te komen.

Maandhoroscoop Sterrenbeeld Bloom Tweelingen

Tweelingen: jouw weekhoroscoop

Je kunt nu een beetje in de war zijn en hebt tijd nodig om alles rustig te laten bezinken. Maak plannen om meer balans in je leven te krijgen, Tweelingen. Je bent even iets afstandelijker en richt je meer op jezelf. Dit is nodig om weer helderheid te krijgen in je gedachten.

Maandhoroscoop Sterrenbeeld Bloom Kreeft

Kreeft: jouw weekhoroscoop

Je hebt verliefde gevoelens die afwisselend voor vreugde en soms voor verdriet zorgen. Herinneringen aan minder prettige gebeurtenissen uit je leven komen boven drijven, Kreeft. Toch probeer je positief te blijven en je te focussen op het mooie in het leven.

Maandhoroscoop Sterrenbeeld Bloom Leeuw

Leeuw: jouw weekhoroscoop

Met bepaalde vrienden of collega’s krijg je misschien onenigheid. Je kunt op tegenstand rekenen, terwijl het verder met je carrière juist heel goed gaat. Volg je een studie, dan merk je dat je de leerstof goed beheerst. Blijf gefocust op je doelen, Leeuw, en laat je niet afleiden door conflicten.

Maandhoroscoop Sterrenbeeld Bloom Maagd

Maagd: jouw weekhoroscoop

Maagd, het werk begint langzaam weer aan te trekken, maar er blijft nog voldoende tijd over om te studeren of op een andere manier je horizon te verbreden. Enkele Maagden gaan daadwerkelijk op reis en genieten hier volop van. Maak gebruik van deze tijd om jezelf te ontwikkelen.

Maandhoroscoop Sterrenbeeld Bloom Weegschaal

Weegschaal: jouw weekhoroscoop

Weegschaal, een vakantie, workshop of studie brengt je nu veel plezier. Je wilt iets nader onderzoeken en dat vraagt concentratievermogen. Soms zonder je je af om in de juiste stemming te komen of de juiste positie in te nemen. Gebruik deze tijd om nieuwe kennis op te doen.

Maandhoroscoop Sterrenbeeld Bloom Schorpioen

Schorpioen: jouw weekhoroscoop

Het accent ligt op romantiek en ontspanning, Schorpioen. Geniet ervan, want je hebt het dubbel en dwars verdiend. Je hebt hard gewerkt en deze week mag je helemaal ontspannen. Het kan een vreemd gevoel zijn, maar je hebt het prima naar je zin.

Maandhoroscoop Sterrenbeeld Bloom Boogschutter

Boogschutter: jouw weekhoroscoop

Boogschutter, soms bekruipt je een naar gevoel als je aan de toekomst denkt. Je voelt je verantwoordelijk, maar op veel gebieden in je leven had je de zaken niet goed in de hand. Geen zorgen, Boogschutter, het accent lag even ergens anders. Focus je nu op wat echt belangrijk is.

Maandhoroscoop Sterrenbeeld Bloom Steenbok

Steenbok: jouw weekhoroscoop

Steenbok, je bent veel onderweg en als je eenmaal thuis bent, ligt daar ook veel werk te wachten. Maar je vindt het gezellig en hoeft het niet alleen te doen. Hierdoor komt er veel visite over de vloer en de sfeer is super ontspannen. Geniet van de gezelligheid met je dierbaren.

Maandhoroscoop Sterrenbeeld Bloom Waterman

Waterman: jouw weekhoroscoop

Op materieel vlak is het een goede week, Waterman. Je kunt extra inkomsten verwachten of iets moois kopen. Werk aan je dromen en verlangens. Het accent ligt op je woonomgeving en je dierbaren, wat je een gevoel van tevredenheid geeft.

Maandhoroscoop Sterrenbeeld Bloom Vissen

Vissen: jouw weekhoroscoop

Er doen zich mooie kansen voor op financieel gebied en je hebt een kleine meevaller, Vissen. Op je werk heb je het druk en doe je je werkzaamheden met veel verantwoordelijkheidsgevoel. Ook thuis zit je niet stil, met een verbouwing, reorganisatie of nieuwe inrichting/herindeling in huis.

Word Bloom'er en geniet werkelijk àlle voordelen!

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Bloom Uitgeverij

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom