Home

Overige

Mijn account

Jouw weekhoroscoop voor de komende twee weken: 7 t/m 20 april

Weekhoroscoop sterrenbeeld astrologie lente maart 2 Bloom web

Welke tendenzen word je de volgende twee weken gewaar en hoe haal je het maximum uit je dagen? Je leest het in je Weekhoroscoop van 7 t/m 20 april voor alle sterrenbeelden.

Weet je niet welk dierenriemteken je bent? Of nog op zoek naar het teken waaronder je partner, kind, ouder valt? Bereken het hier!

Ram: jouw weekhoroscoop

Dit wordt een onbezorgde, aangename periode. Je laat dat drukke gedoe van de afgelopen weken met plezier even achter je. Misschien ook wel het uitgelezen moment om je lichaam eens in de watten te leggen? Investeer eens in enkele kwalitatieve skincareproducten (dit geldt voor zowel mannelijke als vrouwelijke Rammen!). Fysieke en mentale gezondheid gaan namelijk hand in hand. Je blaakt dan ook van gezondheid, op élk vlak. Te mooi om waar te zijn, denk je nu? Vaak is dat inderdaad het geval, maar zit het eigenlijk gewoon écht mee. Geniet ervan!

Stier: jouw weekhoroscoop

Troubles in paradise. Je maatschappelijke succes is hoegenaamd geen garantie voor een gelukkig en harmonieus relatieleven. Het wordt steeds pijnlijker duidelijk dat jij en je (potentiële) partner in twee héél verschillende werelden leven. Opposites attract, dat klopt, maar je hebt toch voldoende raakvlakken nodig om een relatie te doen slagen. Het is met andere woorden dringend tijd voor reflectie: is de liefde sterk genoeg om jullie verschillen met elkaar te verzoenen? Of is de kloof simpelweg te groot, en zou het beter zijn om er nu reeds een punt achter te zetten vooraleer er iemand écht gekwetst achterblijft? Geen fijne beslissingen, Stier, maar wel noodzakelijke.

Tweelingen: jouw weekhoroscoop

Er zit duidelijk tempo in je leven, Tweelingen. De dingen gaan vooruit en dat is precies zoals jij het graag ziet. Je houdt van beweging en dat is wat er momenteel gebeurt. Je bereikt een absoluut hoogtepunt in je carrière. Je bent tegenwoordig steeds meer begaan met je eigen toekomst, in tegenstelling tot het begin van dit jaar, wanneer je jezelf altijd als onderdeel van een team beschouwde en het groepsbelang vooropstelde. Ook op gezondheidsvlak blijf je niet bij de pakken zitten. Je haalt enkele kookboeken van onder het stof en gaat Instagramgewijs aan de slag met mealprepping, detoxkuren… Kortom: de lente is in het land én in je lijf!

Kreeft: jouw weekhoroscoop

Je krijgt het deze week behoorlijk druk, Kreeft! Je hebt in elk geval de wind in de zeilen indien je van plan bent een nieuw project op te starten. Je motivatie wordt deels gedreven door die enorm gegeerde loonsopslag die je absoluut niet wilt mislopen. Eén van de redenen waarom je nu enorm gefocust bent op dat verhoogde inkomen, is het feit dat financiële kwesties de laatste tijd een serieuze impact hebben op je gezinsleven. De coronamaatregelen hebben jullie gedwongen tot besparingen, en dat begint zo z’n tol te eisen. Eens je terug wat ademruimte hebt op dat vlak, komt de positieve sfeer als vanzelf terug, daar ben je zeker van.

Leeuw: jouw weekhoroscoop

Op sociaal vlak zit het niet echt mee, helaas. Misschien zit er zelfs een huwelijkscrisis aan te kopen, die enorm doorweegt op je gezondheid. Deze problemen blijven dan ook aanslepen, en dat zint jou totaal niet. Ook in je vriendkring zit het niet helemaal snor. Je hebt het gevoel dat je niet langer kunt terugvallen op de mensen die vorige maand wél aan je zijde stonden. Een tijdelijke uitval, of is het tijd voor nieuwe ontmoetingen? Time will tell. Tot slot is het geen slecht idee om je bij te scholen omtrent bepaalde materie, zodat je tegen het einde van deze maand goed voorbereid bent wanneer je een uitdagend project voorgeschoteld krijgt.

Maagd: jouw weekhoroscoop

Voor jou geen uitgebreide paasbrunches inclusies spek met ei, mimosa’s, chocoladefiguren en american pancakes; jouw voedingspatroon ziet er uitermate sober en strikt uit. Dit komt je fysieke gezondheid wel ten goede, maar je mist toch ook wel wat sfeer. En zoals jij intussen wel weet, is je mentale gezondheid haast even belangrijk als de staat van je lichaam. Af en toe een cheatday inlassen is dus zeker geen drama, integendeel zelfs. Wel heerst er een huiselijke sfeer op de werkvloer, en die aangename omstandigheden zijn een must om productief en efficiënt te kunnen functioneren, in jouw geval dan toch zeker.

Weegschaal: jouw weekhoroscoop

De komende weken zal je zoveel mogelijk vrije tijd willen doorbrengen met je gezin en je familie. Je raakt weer helemaal in de ban van een hobby die je vroeger beoefende. Ah, de nostalgie! Maar eigenlijk komt deze positieve vibe niet geheel onverwachts: de happy planeet bij uitstek, Jupiter, bevindt zich de komende periode namelijk in het gelukshuis van je horoscoop. Op professioneel vlak druk je even de pauzeknop in. Daar voel jij je trouwens helemaal niet schuldig over (en terecht), want je hebt je de afgelopen weken meer dan voldoende ingezet. Dit is trouwens geen verloren tijd, want na alle ontspannende ‘thuismomentjes’ begin je ook reeds te brainstormen over de toekomst van je carrière.

Schorpioen: jouw weekhoroscoop

Your body is a temple, hoor je menig influencer wel eens verkondigen. Normaal gezien sta jij nogal sceptisch tegenover zo’n uitspraken, maar de komende dagen neem je deze toch wel ten harte. Je gaat heel bewust om met het welzijn van je lichaam. Fastfood en zware alcoholische dranken komen niet meer in huis, en ook aan risicovolle sporten waag je je even niet meer. In de plaats daarvan vertoef je nu gewoon graag buiten, in de prille lentezon, voor een lange wandeling of zelfs gewoon om te tuinieren. Soms zit het geluk in een klein hoekje, Schorpioen.

Boogschutter: jouw weekhoroscoop

Je hebt heel veel (toekomst)plannen en je bent stellig van plan om die te realiseren. Niets of niemand zal je op andere gedachten kunnen brengen. Je zit in een ongeziene geestverruimende periode. Elke dag is er wel iets nieuws dat je bijleert. Het worden boeiende, maar vooral leerrijke weken, waarvan je nog lang de vruchten zult plukken. Wel wordt het opnieuw puzzelen met de tijd, want kinderen (je eigen of die van een vriend/familielid/buur…) eisen heel wat van je aandacht op. Maar eigenlijk vind je dat niet eens zo erg, want je geniet nu met volle teugen van het huiselijke lockdownleventje. Al zint het je net iets minder dat je opnieuw in je vrijheid beknot wordt, zoals het een echte Boogschutter betaamt…

Steenbok: jouw weekhoroscoop

Begin april moet je je thuis nog enkele inspanningen getroosten om hier en daar het (woon)comfort te verhogen, maar eenmaal dat achter de rug, staat niets je nog in de weg om eindeloos te verpozen en te genieten. Op amoureus vlak is het windstil. Er roert nauwelijks iets en dus is er eerder sprake van een status quo. Dat heeft ook zo z'n voordelen, want dat brengt rust en geeft je de zekerheid waar je zo'n nood aan hebt. Saai leventje, denk je? Misschien, maar na het bewogen jaar dat je achter de rug hebt, is er misschien niet echt iets verkeerds met ‘saai’. Trouwens, wie houdt je tegen om deze tijd te gebruiken om voorbereidingen te treffen voor een actievere meimaand?

Waterman: jouw weekhoroscoop

Een dag waarop je niet genoeg beweegt, lijkt wel een verloren dag. Je lijkt sport nu zelfs nodig te hebben om je mentaal welzijn op peil te houden. Het feit dat je werk je tegenwoordig slechts matig kan boeien speelt hier zeker ook een rol in. Je wil nu liever niet in de schijnwerpers staan en laat het aan anderen over om het voortouw te nemen. Je gaat op zoek naar studiemateriaal die je een nieuwe expertise kunnen bijbrengen en het ‘vuur’ opnieuw kan opwakkeren. Want hoe dan ook is het duidelijk dat je intellectuele behoeften niet meer vervuld worden, en dat is toch wel echt noodzakelijk voor jouw algemene geluksgevoel.

Vissen: jouw weekhoroscoop

Misschien is het voor de buitenwereld niet meteen zichtbaar waar je dezer dagen zoal mee bezig bent, maar het betekent allerminst dat je op je luie krent zit. Zo te zien ben je thuis heel actief, mogelijk druk in de weer met de opfrisbeurt of renovatie van je woning. Ben je single? Dan staat je hoofd wel ergens anders naar… Je bent momenteel namelijk heel gevoelig voor de materiële attenties van een potentiële liefdespartner. Men zou jou nooit omschrijven als een golddigger, maar je kunt niet ontkennen dat een welgestelde lover meer je aandacht trekt dan iemand die er minder warmpjes bij zit.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2021, jaarhoroscoop 2021, ascendanthoroscoop 2021, je Chinese horoscoop 2021,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Astrologie voor iedereen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom