Home

Overige

Mijn account

Bloom 5 is uit! Incl. thema 'Licht(kinderen)'.
Bestel 'm hier

Jouw weekhoroscoop voor 27 juni tot en met 03 juli 2022

Weekhoroscoop 20 juni  2022 Bloom

Bloom presenteert hier jouw weekhoroscoop voor 27 juni tot en met 03 juli 2022. Welke tendensen word je de volgende week gewaar en hoe haal je het maximum uit je dagen? Voor alle sterrenbeelden.

Weet je niet welk sterrenbeeld je bent? Of nog op zoek naar het teken waaronder je partner, kind, ouder valt? Bereken het hier!

Ram: jouw weekhoroscoop

Doordat de weldoener Jupiter nog altijd in je eigen teken staat, krijgt je zelfvertrouwen een gigantische boost. En dat heeft zonder meer een positief effect op je relaties met anderen. Je bent positief ingesteld en staat steevast klaar om anderen te ondersteunen en te begeleiden op hun levenspad. En zoiets schept een sterke band. Een ook je gezondheid profiteert van de aanwezigheid van Jupiter. Je geniet volop van het leven en trekt er veelvuldig op uit. Enjoy, beste Ram!

Stier: jouw weekhoroscoop

Je beroepsleven legt veel beslag op jou, beste Stier. Dat kan de soms felle reacties op je partner verklaren. Je maakt het je partner niet gemakkelijk met je vurige karakter. In het beste geval kent je partner jou door en door en weet hij of zij deze overdreven reacties goed te counteren. Je energiepeil is redelijk ok. He belangrijkste is om tijdig voldoende te rusten, anders zou je wel eens in een neerwaartse spiraal terecht kunnen komen.

Tweelingen: jouw weekhoroscoop

Je kruipt meer en meer uit je schulp en naarmate we het einde van juni naderen, begin je ook steeds meer te stralen. En dat maakt de single Tweelingen heel gegeerd. Deze periode is dan ook uitstekend om een partner te vinden voor het leven. Intuïtief weet je hoe je jezelf moet presenteren. Je ziet jouw vriendenkring als dé biotoop waar je iemand kunt vinden met wie je voor het leven verder kunt. Een andere mogelijkheid is dat een goede vriend of vriendin je voorstelt aan een potentiële lover.

Kreeft: jouw weekhoroscoop

Aan het einde van juni beschik je over alle troeven om je omgeving mee te imponeren. Je bevindt je dan ook in een uiterst gelukzalige periode in je leven. Ook je partner is uiterst trots met jou aan zijn of haar zijde. En dat doet je goed. Je verlegenheid ruimt baan voor een flinke dosis zelfvertrouwen. Je bent dan ook een brok energie en op de werkvloer weet je bergen werk te verzetten. Je komt zo in een positieve vicieuze cirkel terecht.

Leeuw: jouw weekhoroscoop

Je bevindt je in een dynamische periode en dat is merkbaar in elk levensdomein. In je carrière beleef je hoogtijdagen en ook op vlak van gezondheid heb je niks te klagen. Je slaagt erin om in een mum van tijd heel veel werk te verzetten. Je bent strijdlustig en gooit hoge ogen als je voor de moeilijkste problemen de effectiefste oplossing uit je mouw weet te schudden. Keep it up, Leeuw!

Maagd: jouw weekhoroscoop

Je schippert tussen werk en privé. Je bent mateloos ambitieus, maar toch lijk je wel eens je gezinsleven volledig te vergeten. Al die overuren eisen niet alleen hun tol van jou, maar ook van je dierbaren. Zij willen ook graag in jouw gezelschap genieten van de mooie, zonnige dagen. Echter ben je nu vooral van mening dat ze geduldig moeten zijn. Je bent namelijk aan het onderhandelen over een loonsverhoging of betere functie binnen het bedrijf en dat vergt nou eenmaal veel tijd.

Weegschaal: jouw weekhoroscoop

Naar het einde van juni toe, raak je in een opperbeste stemming, beste Weegschaal. Je bent een brok optimisme en enthousiasme. Relationeel komt er een geweldige, liefdevolle tijd aan. Weegschalen voelen zich geliefd door hun omgeving en de single Weegschalen ontmoeten in de zomer van 2022 misschien wel de ware. Volgens de sterren is die kans zeker reëel. Ook buig je je hoofd deze week over je carrièredoelstelling. Wat heb je bereikt en wat hoop je nog te bereiken? Het is in deze week dat je de loop van je professionele tot in de puntjes uitstippelt.

Schorpioen: jouw weekhoroscoop

Je beroepsleven geniet van een geweldige boost vanaf 21 juni. We voorspellen een vorm van uitbreiding in je carrière en dat kan zich uiten op verschillende wijzen. Zo zou een loonsverhoging, een uitbreiding van de verantwoordelijkheden of samenwerking een reële mogelijkheid kunnen zijn. De ondernemende Schorpioenen zien zelfs hun kans vrij om hun bedrijf uit te breiden met een vestiging in het buitenland. Hoe dan ook, spannende evoluties liggen op stapel voor de schorpioenen.

Boogschutter: jouw weekhoroscoop

Het geluk lacht je toe, maar als Boogschutter wist je diep vanbinnen al dat je in de wieg gelegd bent voor het geluk. Nu wordt die overtuiging alleen maar bevestigd. De kosmische constellatie ver boven je hoofd moedigt je aan om momenteel wel extra rekening te houden met je medemens. Het is niet omdat het jou voor de wind gaat, dat dat ook het geval is voor iedereen. Een gegeven dat je wel eens lijkt te vergeten. Hierdoor kan je soms ongevoelig of arrogant overkomen op je omgeving.

Steenbok: jouw weekhoroscoop

In de liefde ziet het er veelbelovend uit. De Zon, Mercurius én Venus passeren alle drie door de relatiehuis van je horoscoop en dat resulteert in romantische en erotische liefde. Ook de single Steenbokken mogen zich verheugen op betere tijden dankzij deze gunstige transit. De mogelijkheden om iemand tegen het lijf te lopen zijn eindeloos.

Waterman: jouw weekhoroscoop

De komende periode ben je vooral op zoek naar emotionele comptabiliteit. Je vindt dat nu eenmaal belangrijker dan de fysieke aantrekkingskracht. Gelukkig begrijpt je partner dat je hier behoefte aan hebt en investeert hij of zij aanzienlijk wat tijd en energie in jullie relatie. Daarmee bevestigt hij of zij maar weer eens dat hij of zij jouw soulmate is. Tot 23 juni geniet je van een aantal ontspannende dagen. Jouw vermogen tot relativiteit is de sleutel tot geluk.

Vissen: jouw weekhoroscoop

Halverwege juni hecht je veel belang aan een goede mentale verstandhouding met je partner. En dat is niet evident, zo blijkt. Diep vanbinnen verlang je ernaar alles te bespreken met je partner en over het leven te filosoferen. Maar je partner staat momenteel niet open voor diepgaande gesprekken. Hij of zij wordt opgeslorpt door het werk. Vanaf 21 juni 2022 zal je merken dat je gezondheid erop vooruit gaat.

Geïntrigeerd door astrologie?
Woon de lezing van astroloog Paul Van Egghen bij op 21 september 2022

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2022, jaarhoroscoop 2022, ascendanthoroscoop 2022, je Chinese horoscoop 2022,...

Bloom coaches

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom