Home

Overige

Mijn account

Jouw weekhoroscoop 4 t/m 10 december

Weekhoroscoop sterrenbeeld astrologie winter Bloom web

Welke tendenzen word je deze week gewaar en hoe haal je het maximum uit je week? Je leest het in je Weekhoroscoop van 4 t/m 10 december voor alle sterrenbeelden.

Weet je niet welke dierenriemteken je bent? Of nog op zoek naar het teken waaronder je partner, kind, ouder valt? Bereken het hier!

Ram: jouw weekhoroscoop

Er breekt een enorm ambitieuze vibe aan, want met Venus hoog in je horoscoop wil je doen waar je van houdt en waar je goed in bent. Natuurlijk hoop je wel om er mee door te breken, want het moet toch ergens toe leiden.

Stier: jouw weekhoroscoop

Eigenlijk is het een prima week voor een break. Als het lukt zou je het best een korte vakantie kunnen nemen. Je bent toe aan verdieping. Je zoekt naar inspiratie. Een cursus kan jou nu ook op de goede weg brengen.

Tweelingen: jouw weekhoroscoop

Het wordt een emotionele week, waarbij jij je eigen gevoelens onderzoekt, maar ook die van anderen. Het is een goede week om jeugdtrauma te verbreken en los te laten. Op je werk valt er wellicht een heleboel onderzoek te doen. Je vindt het reuze spannend.

Kreeft: jouw weekhoroscoop

Alles staat deze week in het teken van romantiek en de liefde. Je investeert nu in je liefdesleven en dat is een goed voornemen, want een bestaande relatie kan nu weer opnieuw opbloeien. Single Kreeften maken kans op een bijzondere ontmoeting.

Leeuw: jouw weekhoroscoop

Je wil deze decembermaand nog klusjes afmaken die zijn blijven liggen. De werkdruk is hoog, maar je bent wel tevreden hoe het verloopt. Je hebt goed overzicht, waardoor je weinig stress hebt. En dat is weer goed voor je gezondheid.

Maagd: jouw weekhoroscoop

Je richt je aandacht deze week op je gezinsleven, waarbij je strenge huisregels hebt. Om het toch allemaal prettig te laten verlopen ga je er soms ook met je gezin op uit. Dat geeft voldoende afleiding. Verder heb je deze week veel creatieve inspiratie.

Weegschaal: jouw weekhoroscoop

Jij bent deze week het liefst thuis en binnen. Wellicht vind je het aan het weer liggen en houd je er niet van, maar ook familie kan nu volledig je aandacht opeisen of de woning zelf. Je bent je misschien ook al aan het voorbereiden op de komende feestdagen.

Schorpioen: jouw weekhoroscoop

Je hebt een heleboel te doen. Het zat de laatste tijd tegen, maar nu gaat het van een leien dakje. Je wil je tijd nuttig besteden en de verloren tijd inhalen. Je hebt een heleboel te corresponderen. Te bespreken of op de computer te doen.

Boogschutter: jouw weekhoroscoop

Tegen het eind van het jaar wil je eens goed je financiën doornemen en je administratie en boekhouding op orde brengen. Je neemt je wellicht voor om beter orde op zaken te stellen, zodat je meer geld en succes aantrekt.

Steenbok: jouw weekhoroscoop

Er breekt een zeer krachtige periode voor je aan, waarbij je kan laten zien waar jij toe in staat bent. Je wil je door niemand van de wijs laten brengen en je weet precies wat je moet doen. Laat je niet van de wijs brengen, ook als anderen je plannen afkeuren.

Waterman: jouw weekhoroscoop

Deze decembermaand benut je het liefst door het jaar door te nemen en alles geestelijk op een rijtje te zetten. Lichamelijk heb je nu ook meer slaap en rust nodig. Om je goed te kunnen concentreren breng je zo nu en dan graag tijd alleen door.

Vissen: jouw weekhoroscoop

Het is een fijne week om samen met vrienden door te brengen. Oude vrienden op te zoeken en nieuwe vriendschappen te sluiten. Je vindt momenteel een sociaal netwerk heel belangrijk. Ook samenwerking heeft nu je prioriteit. Je weet dat je alleen minder bereikt.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 11 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2019, jaarhoroscoop 2019, ascendanthoroscoop 2019, je Chinese horoscoop 2019,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Bloom Webshop

Blijf altijd op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!