Home

Overige

Mijn account

Saturnus in je horoscoop

De lasten uit een vorig leven

Karma betekent de lasten die we meedragen uit vorige levens. Letterlijk betekent het: “de daad die we moeten verrichten om dit leven recht te zetten". De meeste personen die op aarde leven, hebben al honderden reïncarnaties achter de rug. Dit zorgt ervoor dat er al heel wat mogelijkheden waren om te ontsporen, om fouten te maken en om negativiteit te verzamelen. Het karma stelt alle daden, gevoelens, woorden en gedachten voor die de persoon verzameld heeft in vorige levens. Hieraan moet iets gedaan worden in het huidig leven. Het is daarom begrijpelijk dat we sommige obstakels moeten overwinnen met de persoon die we nu zijn. Het is natuurlijk niet mogelijk om in een leven alle vergissingen recht te zetten. Hiervoor zijn er veelal vele levens voor nodig.

De harde les van Saturnus

De planeet Saturnus wordt door ingewijden de ‘heer van het karma’ genoemd, waardoor deze een slechte reputatie heeft. Saturnus zal heel veel remmingen, frustraties en verlies met zich meebrengen. De ouden noemden de planeet de ‘grote malefiek’ (slechtdoener) en wordt door de beginnende astrologen dan ook als een grote kwaaddoener beschouwd. Naargelang de stand van Saturnus in je horoscoop zal je met bepaalde types ervaringen te maken krijgen in dit leven. Waar Saturnus in je horoscoop staat, kun je hieronder opzoeken of laten berekenen.

Kom te weten met welk karma jij in dit leven moet afrekenen.
Hoe ga je te werk?

1) Bereken hieronder jouw Saturnusteken (let op: dit is niet identiek aan je sterrenbeeld). De berekening geeft bijvoorbeeld aan dat je Saturnus in Stier stond bij je geboorte.
2) Lees vervolgens de bijhorende tekst: 'Saturnus in Stier'.

Geen idee waar Saturnus staat in je horoscoop? Bereken het hier.

Astrologie Iedereen Horoscoop 1

Spirituele Beurs Agenda

Blijf op de hoogte van onze events

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom