Home

Overige

Mijn account

Spirituele Beurs Brugge

Datum

01/03/2020

Aanvang

van 10:00 tot 17:30

Locatie

De Polder
Stokerij 10, 8380 Brugge
Routebeschrijving

Dit event is momenteel aan de gang. Tickets kan je nog bekomen aan de deur.

30 jaar Spirituele Expo's

Ontdek onze jubileumacties

In 2020 blazen we bij Bloom 30 kaarsjes uit, want het hele jaar vieren we het pareljubileum van de Spirituele Beurzen. Deze verjaardag kunnen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan en daarom verwennen we onze bezoekers in 2020 met een resem feestelijke acties, ontdek ze hier.

Spirituele Beleef Beurs Brugge op zondag 1 maart - De Polder

Wat kun je verwachten van deze gezellige, bezielde, spirituele beurs? Voel, beleef, ontdek het zélf!

> Life coaches en experts voor een persoonlijk consult: de meest ervaren numerologen, kaartleggers, astrologen, mediums, personal coaches uit België en Nederland maken zich op voor dit event. Consulten op maat vanaf €10,-
>
Uren shopplezier: spirituele snuisterijen, de mooiste edelstenen, unieke boeken... noem maar op
>
Doorlopend gratis bij te wonen demonstraties en lezingen: van zandlezen, over de helende kracht van water tot het contact met dierbare overledenen.
> Maak elk uur kans op een werkelijk bijzondere prijs!
Ding onderaan deze pagina mee naar een prijs uit de prijzenpot.

Kortom: heb je interesse in spiritualiteit, wellbeing, zelfontwikkeling, in een mindful leven én in complementaire geneeswijzen? Wil je met je eigen ogen zien wat deze boeiende onderwerpen nu precies inhouden? Bestel hier je ticket en ontdek dit alles op de Spirituele Beurs Expo op zondag 1 maart in zaal De Polder in Brugge.

Doorlopend gratis bij te wonen lezingen & demo’s

ZAAL JUPITER:

11.00u – 12.00u: Leven met de Maan, Glenys Pille
12.00u – 13.00u: Handlezen, Willem De Baets
13.15u – 13.45u: Indiaans fluitconcert, Michael Telapary
14.10u – 14.40u: Initiatie pendelen, Bernadette Simoens
15.00u – 15.45u: Gratis demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen), Naomi Apachi www.naomiapachi.com
16.00u – 16.30u: Indiaans fluitconcert, Michael Telapary
16.45u – 17.30u: De kracht van liefde, Ilse Houben

ZAAL VENUS:


10.30u – 11.15u: Kaartleggen met de Aimee Zwitser kaarten, Ingrid Terryn
11.15u – 12.00u: Getallen bepalen jouw leven, alles over numerologie, Sonia Desmadryl
12.00u – 12.45u: Holistisch genezen voor een gelukkiger bestaan, Fons De Voegt
12.45u – 13.30u: Lichtmeesters, aartsengelen en lichtwezens, Tanachriena
13.30u – 14.15u: Heling op Celniveau, Chris Beyaert (Shiva Center)
14.15u – 15.00u: Naar de oorsprong van je eigen ZIJN, Veronique Wittezaele
15.45u – 16.45u: Werken met je innerlijke kracht, Isabelle Duchene

De lezingen zijn steeds onder voorbehoud van wijzigingen.

Leven met de Maan - Glenys Pille

Lezing leven met de maan Glenys Pille Spirituele expo beurs Bloom web

De maan: een mooi gekleurde energie die dagdagelijks aan de hemel staat te schitteren. Altijd is de maan er voor ons. Zowel bewust als onbewust heeft ze een enorme invloed op ons dagelijks handelen. Niets is toeval, vooral onze manier van denken en hoe we iets visualiseren speelt een grote rol in de uitwerking tijdens de Volle Maan. Glenys Pille neemt jullie graag mee in dit prachtige verhaal tijdens deze lezing op de spirituele beurs in Brugge.

Krijg je maar niet genoeg van de boeiende maancyclus? Volg dan zeker de 4-delige cursus 'Leven met de maan' over hoe je kan inspelen op de verschillende maanfasen bij Bloom in Waregem. Hier vind je alle informatie.

Gratis demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen) - Naomi Apachi

Gratis Demo Bij Afgifte Van Een Foto Of Voorwerp Naomi Apachi Zesde Zintuig Spirituele Expo Bloom Web

Naomi Apachi, bekend van 'Het Zesde Zintuig', 'Mannen aan de rand van een zenuwinzinking', 'Koppen', 'Jambers', 'The Power of the Spirit' en auteur van 3 bestsellers 'Boodschappen van gene zijde' (2009), 'De glimlach van de ziel' (2010) en 'De kracht van intuïtie' (2011). Zij brengt op deze Spirituele Expo in Brugge een demonstratie 'Boodschappen van gene zijde'. Je kan natuurlijk ook bij haar terecht voor een persoonlijke consultatie. www.naomiapachi.com

Workshop pendelen bernadette simoens initiatie Spirituele beurs expo Bloom web
- Initiatie pendelen: zelf aan de slag met Bernadette Simoens (max. 10 personen) -

Een praktische workshop om zelf te leren pendelen

Pendelen is een heel oud gebruik. Eigenlijk is de basis eenvoudig, want de pendel reageert op je onderbewustzijn. Het vertelt wat je hart diep van binnen al weet en (misschien al jaren) probeert kenbaar te maken. Veel van onze grootouders pendelden voor allerhande vragen, over liefde, het leven, werk en gezondheid. Maar kan iedereen pendelen? Gelukkig is het antwoord 'ja', iedereen kan leren pendelen! Leer er alles over tijdens deze workshop tijdens de spirituele beurs van Brugge.

Holistisch genezen voor een gelukkiger bestaan - Fons De Voegt

Lezing Holistisch Genezen Bloom Spirituele Expo Fons De Voegt

Als je naar de huidige maatschappij kijkt, lijkt het wel of drie kwart van de bevolking ziek is. De kosten van de sociale zekerheid swingen de pan uit. Nog nooit werd er zoveel geld aan zieke- en/of invalide mensen uitbetaald. Tegelijk werd er nog nooit zoveel geld aan verzorging, ziekenhuizen, artsenopleiding, enz… uitgegeven. Het lijkt wel alsof, hoe meer in de medische sector geïnvesteerd wordt, hoe meer de mensen ziek worden. Bovendien duiken er de laatste 10, 20 jaar ziektes op die daarvoor niet bestonden of niet bekend waren. Denk maar aan CVS, fybromyalgie, enz… Misschien moeten we op een andere manier naar onze gezondheid gaan kijken. Om met een goed gevoel in het leven te staan, is één, zo niet de belangrijkste voorwaarde: gezond zijn. Dan stelt zich de vraag: hoe doen we dat? Je ontdekt het tijdens deze boeiende lezing over holisme in Brugge.

Peter van de Klok aurafotograaf spirituele beurs expo Bloom web
- Aurafotograaf op de Spirituele Expo van Brugge-

Een spirituele beurs zonder aurafotograaf is als een bier zonder café. Ben je benieuwd hoe je aura eruitziet, en wat dit voor jou betekent? Laat op de Spirituele Expo in Brugge een aurafoto maken en kom te weten hoe het gesteld is met je energetische huishouding. Zoek de mysterieuze tent in de zaal, daar tref je misschien wel Peter aan :-). Alle levende wezens hebben een aura. Een onzichtbare fijnstoffelijke uitstraling van licht en energie die het fysieke lichaam omhult. Dit elektromagnetisch veld is een afspiegeling van iemands lichamelijke en geestelijke gesteldheid. Aan de hand van aurafotografie kan Peter van de Klok jouw energetisch veld in kaart brengen en toelichten.

Indiaanse fluitconcert - Michael Telapary

Fluitconcert demonstratie Michael Telapary Spirituele expo beurs Bloom web

Michael Telapary bespeelt op intuïtieve manier de Indiaanse fluit. Tijdens het 'Chakra Healing concert' neemt hij de participanten mee op een intense meditatieve reis. Elke chakra heeft een bepaalde frequentie, van de laagste-diepste-traagste frequentie bij de stuit chakra tot de hoogste-snelste bij de kruin chakra. Net zoals een corresponderende kleur, heeft iedere chakra ook een bepaalde toon waarmee deze resoneert. Geluid kan gebruikt worden om de chakra's in balans te brengen. Herhaling van bepaalde tonen brengt namelijk ons 'body-mind-soul complex' in een meditatieve staat, waardoor er healing plaats kan vinden. Tijdens het concert op deze spirituele beurs in Brugge speelt Michael op verschillende Indiaanse fluiten waarvan de grondtoon resoneert met één van de 7 chakra's, gecombineerd met mooie natuurgeluiden, die visualisatie zullen versterken. Mis het niet!

Een greep uit de deelnemende standhouders

Coaching / kaartleggen / astrologie / pendelen / numerologie / healing / werken met engelen

Erna Droesbeke - Leona Lefevere - Roos Duflou - Chris Goddé - Fons De Voegt - Nady Christiaens - Marie-Christine Vervinck - Greet Mariën - Anne Wauters - Sonia Desmadryl - Rosa Veneziani - Elilies - Ingrid Terryn - Tine Dewaele - Stef (Art of Medium) - Glenys Pille - Ilse Houben - Lydie Scherpereel - Veronique Wittezaele - Marleen Claerhout - Rosa Vermeulen - Tess Vanroose

Psychometrie / helderzienden / heldervoelenden

Mr. Netten - Naomi Apachi - Isabelle Duchene

Aurafotografie / Zandlezen / Handlezen

Peter van de Klok - Angelina Sica - Nathalie Roux - Norbert

Spirituele centra / yoga / meditatie / tai chi / muziek

Shiva Center - Interior Flow - Atma Bhakti - Michael Telapary

Standen met edelstenen & sieraden

Zen Spirit Plus Energetix magneetsieraden - Sigi's Atelier - Daewood

Spirituele (web)winkels

Bloom - Yuvaco - Vera Lecluyse - Geert Cnockaert (Namasté) - Hyla Vlaanderen

Bereikbaarheid

Met de wagen

Vanuit Brugge: R30 ring rond Brugge volgen. Ter hoogte van Fort Lapin rechts afslaan naar de Dudzeelse Steenweg/N376. Op de Westkapelse Steenweg/N376 Amaat Vynckestraat na 642 m rechts afslaan naar de Amaat Vynckestraat. Op de Amaat Vynckestraat Sint-Lenardsstraat na 89 m links afslaan naar de Sint-Lenardsstraat. Op de Sint-Lenardsstraat direct Stokerij rechts afslaan naar de Stokerij.

Vanuit Knokke:
Natiënlaan/A11 N49 volgen. Verder op de Dudzelestraat/N376 richting Westkapelle. Neem tweede afslag op de rotonde naar de Knoksebaan/N376. Op de Westkapelse Steenweg/N376 links afslaan naar de Amaat Vynckestraat. Links afslaan naar de Sint-Lenardsstraat. Op de Sint-Lenardsstraat rechts afslaan naar de Stokerij.

Met het openbaar vervoer

Vanuit Brugge kan je bus 41 (Brugge- Knokke) of (Brugge-Breskens) nemen. Deze bus stopt op 300 meter van De Polder ter hoogte van halte DUDZELE WISSEL 7 (51083).

Want een beeld zegt meer dan 1000 woorden - Bekijk onze Spirituele Expo Film

Tickets voor dit event zijn niet terugvorderbaar, zie https://www.bloom.be/algemene-voorwaarden

Heel wat prijzen te winnen op de Spirituele Expo in Brugge

Mini-consult, Leona Lefevere
Aurafoto inclusief uitleg, Peter van de Klok
Mini-consult, Angelina Sica
Mini-consult, Chris Goddé
Mini-consult, Greet
Mini-consult, Rosa Veneziani
Voetmassage t.w.v. €45, Atma Bhakti

Mini-consult, Rosa
Mini-consult (Engelenhealing), Marleen Claerhout
Mini-consult, Fons De Voegt
Mini-consult, Erna Droesbeke
Engelen-tarot reading, Pascale Christiaens
Mini-consult, Anne Wauters

Hoe kun je in de prijzen vallen?

Vul het deelnameformulier in dat in het tijdschrift Bloom (te verkrijgen in de krantenwinkel) gepubliceerd staat en geef deze af aan de inkom. Of vul onderstaand deelnameformulier in.

Vul dit formulier in en val in de prijzen tijdens het Spiritual Lifestyle Event

In onze Privacy Verklaring & cookie policy informeren we u over de gegevens die wij verzamelen wanneer u onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken.

Blijf op de hoogte van onze events

Maak kans op een DUO-ticket door je in te schrijven op onze nieuwsbrief.