Summer Bloom Festival - Oostende - tickets >

Standhouder worden: verruim je actieradius

Elk jaar gaan er gemiddeld zo’n 28 Spirituele Bloom Fairs en Festivals van Bloom uit, waarmee deze op spiritueel en bewustzijnsverruimend vlak de grootste beursorganisator is in Vlaanderen. Deze spirituele beurzen bieden elke man en vrouw de gelegenheid om kennis te maken met spiritualiteit en bewustzijnsverruimende onderwerpen.

▶ 2x Summer Bloom Fest in de zomer van 2024

Sedert 2022 werd het Summer Bloom Fest boven de doopvont gehouden, een outdoor festival voor body, mind én soul in volle zomertijd. Na het succes van de vorige happenings schotelt Bloom de bezoeker opnieuw een ruime waaier aan interactieve workshops, inspirerende lezingen, vernieuwende bazaars en gedreven life coaches aan. Voor de edities van 2024 landt Bloom in het recreatiedomein ‘De Halve Maan’ in Diest (6 & 7 juli 2024) en Evenementenweide ‘Duin & Zee’ in Oostende (10 & 11 augustus 2024), dé perfecte settings voor een onvergetelijke zomer 2024.

Download de festkit voor de Summer Bloom Fests 2024

┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈

▶ Bloom Fairs • beurskalender najaar 2024

En ook in het najaar 2024 staan er heel wat spirituele beurzen van Bloom op stapel die onder de noemer 'Bloom Fairs' vallen. De Bloom Fairs zijn een voor een onvergetelijke events, eigentijds en met een holistische insteek. Ontdek de beurskalender voor de Bloom Fairs voor het najaar 2024 via onderstaande downloadknop en meld je aan als exposant.

Download Beurskit Najaar 2024

⌘ Vergroot je actieradius

... en plaats je praktijk, winkel, dienst tijdens onze events als exposant/spreker/adverteerder/sponsor in de kijker.

Standhouders Spirituele Expo Cijfers Bloom 6

Meld je nu aan als standhouder of contacteer ons met aanvullende vragen

👉 Bekijk ook de praktische informatie voor standhouders hier.
Op deze pagina vind je ongetwijfeld antwoorden op je vragen.

Bijkomende vragen?
Contacteer Bloom via hallo@bloom.be of via 0032 56 48 49 52

Opgelet:
De tarieven als standhouder voor de 2-daagse events en het najaar 2024 vind je in de beurskit en festkit bovenaan deze pagina en wijken dus af van onderstaande tarieven.

In onze Privacy Verklaring & cookie policy informeren we u over de gegevens die wij verzamelen wanneer u onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom