Home

Overige

Mijn account

SOLDEN: 15% korting op geselecteerde producten met de code BLOOM15

Adverteren bij Bloom, reclame die werkt

Adverteren Bij Bloom Website

Bloom: adverteren in het print tijdschrift of online

Adverteren in Bloom tijdschrift of online = het mediakanaal dat anders denkt en werkt! Maak kennis met Bloom, het spraakmakende spiritueel mindstyle tijdschrift en ontdek onze advertentiemogelijkheden hieronder. Plaats je product, dienst, praktijk, winkel in België én Nederland in de kijker, zowel online (website), offline (print) als tijdens onze events. Bloom zet tevens heel wat promotionele acties in, waaronder voor België: Standaard Boekhandel, Delhaize, Carrefour. In Nederland: Bruna en Albert Heijn.

Mediakit Bloom 2021

De laatste Bloom edities op een rij

Een overzicht van alle uitgaven van Bloom vind je hier, te koop in de krantenwinkels in België en Nederland en online. Daarnaast worden de tijdschriften bij elke editie per post aan onze trouwe abonnees bezorgd.

Neem contact met ons op of reserveer je advertentieplaats

Verzeker je van een plaats in hét spiritueel mindstyle tijdschrift van de lage landen, Bloom, op de websites www.bloom.be en www.bloommag.nl. door je hieronder op te geven. Of heb je nog aanvullende vragen? Wens je een offerte op maat? Laat ook dan je gegevens hier na. Wij contacteren je binnen de 24 uren.

In onze Privacy Verklaring & cookie policy informeren we u over de gegevens die wij verzamelen wanneer u onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom