Home

Overige

Mijn account

Spirituele Beurs Oostende

Datum

27/10/2019

Aanvang

van 10:00 tot 17:30

Locatie

Hotel Royal Astrid
Wellingtonstraat 15, 8400 Oostende
Routebeschrijving

Dit event is momenteel aan de gang. Tickets kan je nog bekomen aan de deur.

Spirituele Beleef Beurs Oostende op zondag 27 oktober - Hotel Royal Astrid

Wat kun je verwachten van deze gezellige, bezielde, spirituele beurs? Voel, beleef, ontdek het zélf!

-Life coaches en experts voor een persoonlijk consult: de meest ervaren numerologen, kaartleggers, astrologen, mediums, personal coaches uit België en Nederland maken zich op voor dit event. Consulten op maat vanaf €10,-.
-Uren shopplezier:
spirituele snuisterijen, de mooiste edelstenen, unieke boeken... noem maar op!
-Doorlopend gratis bij te wonen demonstraties en lezingen:
van zandlezen over de helende kracht van water tot het contact met dierbare overledenen.
-Maak elk uur kans op een werkelijk bijzondere prijs! Ding onderaan deze pagina mee naar een prijs uit de prijzenpot.

Kortom:
heb je interesse in spiritualiteit, wellbeing, zelfontwikkeling, in een mindful leven én in complementaire geneeswijzen? Wil je met je eigen ogen zien wat deze boeiende onderwerpen nu precies inhouden? Ontdek dit alles op de Spirituele Beurs Expo op zondag 27 oktober Hotel Royal Astrid in Oostende.

Doorlopend gratis bij te wonen lezingen & demo’s

10.30u – 11.15u: Holistisch genezen, Fons De Voegt
11.15u – 12.00u: Bloemlezing, Angelina Sica
12.00u – 12.45u: Psychometrie, Chrisje Bressinck
12.45u – 13.30u: De kracht van liefde, Ilse Houben
13.30u – 14.15u: Initiatie pendelen, Bernadette Simoens
14.15u – 15.00u: Wet van aantrekkingskracht, Bernadette Simoens
15.00u – 15.45u: Gratis Demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen), Naomi Apachi, bekend van haar kwaliteit én ervaring!
16.00u – 16.45u: Demo: werken met je eigen nieuwe energie, helderziende waarnemingen, Isabelle Duchene
16.45u – 17.30u:
Heling op Celniveau, Chris Beyaert (Shiva Center)

De lezingen zijn steeds onder voorbehoud van wijzigingen.

Demo: werken met je eigen nieuwe energie - Isabelle Duchene

Lezing Werken met energie Isabelle Duchene Spirituele expo beurs Bloom web

Spiritueel medium Isabelle Duchene legt tijdens deze lezing uit hoe 'werken met je eigen nieuwe energie' precies in z'n werk gaat. Tijdens een korte demonstratie tijdens de Spirituele beurs van Oostende voorziet ze helderziende boodschappen voor enkele bezoekers van de beurs.

Gratis demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen) - Naomi Apachi

Gratis Demo Bij Afgifte Van Een Foto Of Voorwerp Naomi Apachi Zesde Zintuig Spirituele Expo Bloom Web

Naomi Apachi, bekend van 'Het Zesde Zintuig', 'Mannen aan de rand van een zenuwinzinking', 'Koppen', 'Jambers', 'The Power of the Spirit' en auteur van 3 bestsellers 'Boodschappen van gene zijde' (2009), 'De glimlach van de ziel' (2010) en 'De kracht van intuïtie' (2011). Zij brengt op deze Spirituele Beurs in Oostende een demonstratie 'Boodschappen van gene zijde'. Je kan natuurlijk ook bij haar terecht voor een persoonlijke consultatie. www.naomiapachi.com

De Wet van Aantrekking - Bernadette Simoens

Workshop wet van aantrekking bernadette simoens cursus Spirituele beurs expo Bloom web

Kan je werkelijk datgene wat je wilt aantrekken? Waarom lukt het die ene altijd en bij jou soms of helemaal niet? Hoe werkt het? De wet van de aantrekkingskracht is reëel en brengt je altijd dat wat je vraagt!Tijdens deze initiatie hebben we het over de basisprincipes (de sleutels) van de wet van aantrekkingskracht. We passen ze werkelijk toe, schrijven ze uit en leggen zo de basis van ons nieuw besef. Doordat je zelf praktisch ermee bezig bent, wordt het meteen duidelijk. Je gaat naar huis met een helderder beeld en een gevoel alles aan te kunnen Ook dat is de wet!Benieuwd? Bernadette vertelt je er graag alles over in de 'Workshop Wet van Aantrekking' tijdens de Spirituele Expo van Oostende.

Wist je dat Bernadette trouwens een workshop geeft over deze interessante materie? Deze gaat door op zaterdag 30 november bij Bloom, hét spiritueel centrum in Waregem. Klik hier voor meer informatie!

Initiatie pendelen - Bernadette Simoens (maximum 10 personen)

Workshop pendelen bernadette simoens initiatie Spirituele beurs expo Bloom web

Pendelen is een heel oud gebruik. Eigenlijk is de basis eenvoudig, want de pendel reageert op je onderbewustzijn. Het vertelt wat je hart diep van binnen al weet en (misschien al jaren) probeert kenbaar te maken. Veel van onze grootouders pendelden voor allerhande vragen, over liefde, het leven, werk en gezondheid. Maar kan iedereen pendelen? Gelukkig is het antwoord 'ja', iedereen kan leren pendelen! Leer er alles over tijdens deze workshop tijdens de Spirituele beurs van Oostende.

Op zaterdag 30 november gaat bij Bloom (hét spiritueel centrum in Waregem regio West-Vlaanderen) een workshop pendelen. Klik hier voor meer informatie!

De kracht van liefde - Ilse Houben

Lezing kracht van liefde Ilse Houben Spirituele expo beurs Bloom web

Wanneer we contact maken met de oneindige liefdesbron die in onszelf aanwezig is, dan zijn we nooit alleen. Dan ben je verbonden met de liefde van iedereen in het universum. Liefde is het krachtigste medicijn op aarde. Heb elkaar, jezelf en God lief, zonder beperkingen of regels, dat is Ilse haar boodschap. Wanneer we samenwerking vanuit licht en liefde, kunnen we bergen verzetten. Want de kracht van het hart is oneindig groot. Wil je hier meer over leren, kom dan zeker een kijkje nemen tijdens de lezing van Ilse Houben op de spirituele beurs van Bloom in Oostende.

Psychometrie - Chrisje Bressinck

Lezing demo Psychometrie Chrisje Bressinck Spirituele Expo Beurs Bloom Web

Medium Chrisje krijgt geregeld boodschappen van overledenen door, en dit via twee kanalen: haar gidsen, en haar eigen helderheid. Tijdens deze demonstratie laat ze zien hoe zo'n lezing aan de hand van een foto of voorwerp verloopt. Dit heet psychometrie. Zij bewaart tijdens zo'n sessie steeds een zekere discrete afstand, om haar lezing goed en duidelijk te laten verlopen. Haar heldervoelendheid en kracht werden al bewezen in tv-shows zoals Het Zesde Zintuig en Man Bijt Hond. Ook de geschreven pers doet geregeld een beroep op haar kennen en kunnen. Ervaar de kunst van de psychometrie tijdens de demonstratie van Chrisje op de paranormale beurs in Oostende, en krijg zelf boodschappen door van 'gene zijde'.

Bloemlezing - Angelina Sica

Demonstratie lezing bloemlezing Angelina Sica Spirituele beurs expo Bloom web

Bloemen kunnen persoonlijke boodschappen bevatten voor elk van ons. Door deze te lezen kan Angelina die doorgeven. Die kunnen wijzen op een bepaalde situatie of een gevoel dat momenteel speelt in jouw leven, of die te maken heeft met jouw verleden of toekomst. Door naar je lievelingsbloem te kijken, houd je jezelf een spiegel voor. Dit zal Angelina Sica demonstreren op de parapsychologische beurs in Oostende.

Holistisch genezen - Fons De Voegt

Lezing Holistisch Genezen Bloom Spirituele Expo Fons De Voegt

Als je naar de huidige maatschappij kijkt, lijkt het wel of drie kwart van de bevolking ziek is. De kosten van de sociale zekerheid swingen de pan uit. Nog nooit werd er zoveel geld aan zieke- en/of invalide mensen uitbetaald. Tegelijk werd er nog nooit zoveel geld aan verzorging, ziekenhuizen, artsenopleiding, enz… uitgegeven. Het lijkt wel alsof, hoe meer in de medische sector geïnvesteerd wordt, hoe meer de mensen ziek worden. Bovendien duiken er de laatste 10, 20 jaar ziekten op die daarvoor niet bestonden of niet bekend waren. Denk maar aan CVS, fybromyalgie, enz… Misschien moeten we op een andere manier naar onze gezondheid gaan kijken. Om met een goed gevoel in het leven te staan, is één, zo niet de belangrijkste voorwaarde: gezond zijn. Dan stelt zich de vraag: hoe doen we dat?

Heling op Celniveau - Chris Beyaert (Shiva Center)

Lezing Healing celniveau Shuivacenter Spirituele Beurs expo Bloom web

Negatieve ervaringen en trauma’s worden in ons lichaam ook op celniveau opgeslagen. Daaruit kunnen heel wat emotionele en fysieke klachten voortkomen. Via helende reizen kun je deze klachten (gaande van depressie, stress tot chronische pijn) aanpakken. Meer weten over wat dat precies inhoudt? Teken dan zeker present op deze lezing tijdens de Spirituele Beurs in Oostende.

Een greep uit de deelnemende standhouders

Marleen Claerhout - Leona Lefevere - Roos Duflou - Fons De Voegt - Chris Goddé - Rosa - Sonia Desmadryl - Tine Dewaele - Greet - Ingrid Terryn - Anne Wauters - Ilse Houben - Yves Polet - Nady - Isabelle Duchene - Stef (Art of Medium) - Chris Beyaert (Shiva Center) - Lydie Scherpereel - Anne Madou - Tanachriena - Betty Van Geel - Maria Sandres - Patricia Aarts - Veronique Wittezaele - Angelique Vermont - Angelina Sica - Chrisje Bressinck - Dianetics - Naomi Apachi - Feel Good Energetix magneetsieraden - Namasté (Geert Cnockaert) - Sigi Atelier - De Hobbypers - Twinkel@home

Want een beeld zegt meer dan 1000 woorden - Bekijk onze Spirituele Expo Film

Tickets voor dit event zijn niet terugvorderbaar, zie https://www.bloom.be/algemene-voorwaarden

Heel wat prijzen te winnen op de Spirituele Expo in Oostende

Mini-consult, Marleen Claerhout
Mini-consult, Leona Lefevere
Mini-consult, Fons De Voegt
Mini-consult, Chris Goddé
Mini-consult, Rosa
Mini-consult, Greet

Mini-consult,Angelina Sica
Mini-consult, Yves Polet
Mini-consult,Angelique Vermont
Mini-consult,Chrisje Bressinck
Mini-consult, Anne Wauters
Engelen-tarotreading, Pascale Christiaens

Hoe kun je in de prijzen vallen?

Vul het deelnameformulier in dat in het tijdschrift Bloom (te verkrijgen in de krantenwinkel) gepubliceerd staat en geef deze af aan de inkom. Of vul onderstaand deelnameformulier in.

Vul dit formulier in en val in de prijzen tijdens het Spiritual Lifestyle Event

In onze Privacy Verklaring & cookie policy informeren we u over de gegevens die wij verzamelen wanneer u onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken.

Blijf op de hoogte van onze events

Maak kans op een DUO-ticket door je in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Blijf altijd op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!