Home

Overige

Mijn account

Bloom 4 is uit! Incl. thema 'healing'.
Bestel 'm hier

Spirituele Beurs Oostende

Datum

01/05/2022

Aanvang

van 10:00 tot 17:30

Locatie

Duin en Zee
Fortstraat 128, 8400 Oostende
Routebeschrijving

Dit event is momenteel aan de gang. De voorverkoop is afgesloten. Gelieve ticketten aan de inkom aan te kopen.

Spirituele Beurs Oostende op zondag 01 mei 2022

Wat kun je verwachten van deze gezellige, bezielde, spirituele beurs? Voel, beleef, ontdek het zélf!

 • Life coaches en experts voor een persoonlijk consult: de meest ervaren numerologen, kaartleggers, astrologen, mediums, personal coaches uit België en Nederland maken zich op voor dit event. Consulten op maat vanaf €10,-.
 • Uren shopplezier: spirituele snuisterijen, de mooiste edelstenen, unieke boeken... noem maar op!
 • Doorlopend gratis bij te wonen demonstraties en lezingen: van handlezen naar Quantum Healing Hypnoses Techniques tot het contact met dierbare overledenen.
 • Maak elk uur kans op een werkelijk bijzondere prijs! Ding onderaan deze pagina mee naar een prijs uit de prijzenpot.
 • Hongerstillers: praat met gelijkgezinden na in het cateringpunt en geniet van een hapje en drankje.
 • Word verwend met een kopje Detox Thee van The Herborist (voor de eerste 100 bezoekers).
 • Neem 1 van de 200 goodiebags inclusief Bloom-proefexemplaar en een leuk welkomstgeschenk in ontvangst.

Kortom: heb je interesse in spiritualiteit, wellbeing, zelfontwikkeling, in een mindful leven én in complementaire geneeswijzen? Wil je met je eigen ogen zien wat deze boeiende onderwerpen nu precies inhouden? Bestel hier je ticket en ontdek dit alles op de Spirituele Expo op zondag 01 mei 2022 in Duin en Zee, Fortstraat 128 in Oostende.

Ding mee met onze prijsvraag en maak kans op een Super Deluxe Goodiebag!

Neem als vroege vogel op deze Spirituele Expo in Oostende een goodiebag in ontvangst. Bloom verdeelt maar liefst 200 goodiebags inclusief een Bloom-proefexemplaar en een leuk welkomstgeschenk. Ook maak je als bezoeker tijdens de Spirituele Expo kans op leuke en soulful prijzen, zie het invulformulier onderaan deze pagina. Als klap op de vuurpijl kan je ook meedingen naar een Super Deluxe Goodiebag. Vul hiervoor de prijsvraag op deze Expo correct in en wie weet neem jij de Super Deluxe Goodiebag mee naar huis.

Tickets

Tickets in voorverkoop koop je bovenaan deze pagina aan €8 per ticket.
Vanaf 5 tickets geniet je een korting en koop je je tickets aan €7/stuk.
Tickets aan de deur zijn ook mogelijk aan €10 per ticket.
(Gratis toegang voor kinderen tot en met 12 jaar)

Ontdek hier ons voordrachtenprogramma

Zaal Venus

11.00 uur: Handlezen, Willem De Baets
11.45 uur: Holistisch genezen voor een gelukkiger bestaan, Fons De Voegt
12.30 uur: Laat stress los - de sleutels tot stralende energie, innerlijke kracht en vitaliteit, Barbara Soltesz
13.15 uur: Helderziende waarnemingen en werken met je innerlijke kracht, Isabelle Duchene
14.00 uur: Karma, Reïncarnatie, Tweelingzielen & de overgang naar de 5e dimensie, Désirée Van Toor
15.00 uur: Gratis Demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen), Naomi Apachi, Bekend van haar kwaliteit én ervaring! www.naomiapachi.com
16.00 uur: Quantum Healing Hypnoses Technique, Katrien Muys

*De voordrachtenprogramma's zijn onderhevig aan wijzigingen en aanvullingen.

Lezing Handlezen Willem De Baets Spirituele Expo Bloom

Handlezen, Willem De Baets

Maak tijdens deze lezing kennis met de kunst van het handlezen. Handlezen is een vorm van waarzeggerij waarbij getracht wordt iemands toekomst en karaktereigenschappen af te leiden uit de lijnen en andere kenmerken van zijn/haar hand. Het handlezen komt overal ter wereld voor in talloze variaties. In academische literatuur wordt handlijnkunde beschouwd als een pseudowetenschap, maar je kunt ze natuurlijk altijd gebruiken om jezelf beter te leren kennen of om inzicht te krijgen in je toekomst. Willem vertelt er je alles over op de Spirituele Beurs in Oostende op zondag 1 mei 2022.

Lezing Holistisch Genezen Bloom Spirituele Expo Fons De Voegt

Holistisch genezen voor een gelukkiger bestaan, Fons De Voegt

Als je naar de huidige maatschappij kijkt, lijkt het wel of drie kwart van de bevolking ziek is. De kosten van de sociale zekerheid swingen de pan uit. Nog nooit werd er zoveel geld aan zieke- en/of invalide mensen uitbetaald. Tegelijk werd er nog nooit zoveel geld aan verzorging, ziekenhuizen, artsenopleiding, enz… uitgegeven. Het lijkt wel alsof, hoe meer in de medische sector geïnvesteerd wordt, hoe meer de mensen ziek worden. Bovendien duiken er de laatste 10, 20 jaar ziekten op die daarvoor niet bestonden of niet bekend waren. Denk maar aan CVS, fybromyalgie, enz… Misschien moeten we op een andere manier naar onze gezondheid gaan kijken. Om met een goed gevoel in het leven te staan, is één, zo niet de belangrijkste voorwaarde: gezond zijn. Dan stelt zich de vraag: hoe doen we dat? Je ontdekt het tijdens deze boeiende lezing over holisme in Oostende.

Barbara Soltesz L Ezing Spirituele Expo Oostende VJ 2022

Verlos jezelf van stress: de sleutel tot stralende energie, innerlijke kracht en vitaliteit, Barbara Soltesz

Tijdens deze lezing op de Spirituele Expo in Oostende reikt Barbara Soltesz je de handvatten aan om jezelf te bevrijden van stress en ballast. We weten allemaal wanneer we ons in een hoge energietoestand bevinden, maar dat niveau op peil houden - of zelfs maar bereiken - is verre van evident. Tijdens deze lezing van Barbara Soltesz leer je jouw lichaam binnen enkele minuten te ontspannen, je geest te ontstressen en je hart te verlichten om zo de weg vrij te maken naar je eigen oneindige bron van energie en vitaliteit. Een must dus deze lezing!

Ontdek op de Spirituele Expo in Oostende hoe je verbinding kunt maken met je innerlijke kracht en wijsheid om een evenwichtig en vreugdevol leven te leiden. De lezing gaat door in het Engels.

Demonstratie Persoonlijke Boodschappen En Helderziende Waarnemingen Werken Met Je Innerlijke Kracht Isabelle Duchene Spirituele Expo Bloom Web

Werken met je innerlijke kracht, Isabelle Duchene

Het mediumschap is al zo oud als de mensheid zelf, en toch hangt er nog zo veel mysterie rond het fenomeen. Tijdens deze bijzondere demonstratie legt Isabelle uit hoe mediumschap precies werkt. Van daaruit geeft zij je ook een persoonlijke boodschap mee van hetgeen zij bij jou waarneemt. Contact met dierbaren is mogelijk, indien zij zich aandienen. Ben jij ook benieuwd naar Isabelles helderziende waarnemingen of wil je meer weten over hoe een medium ook jou kan helpen bij het verwerken van bepaalde gebeurtenissen? Zak dan zeker af naar de Spirituele Expo in Oostende!

Lezing Foto Desiree Van Toor

De overgang van de 3e naar 5e dimensie, (familie)karma, Tweelingzielen & zielsverwanten

Inclusief Astrologische voorspellingen 2022

Astrologe Desiree van Toor geeft al ruim 20 jaar zeer verhelderende lezingen op nationaal en internationaal niveau over Spiritualiteit en andere Metafysische onderwerpen. Zij heeft reeds diverse Astrologische publicaties over Bewustzijnsontwikkeling, reïncarnatie, Tweelingzielen en de Nieuwe tijd op haar naam staan. Tijdens deze lezing komen de overgang van de 3e naar de 5e dimensie, de ware taak van Tweelingzielen en Zielsverwanten aan bod. Op de Spirituele Expo in Oostende op zondag 1 mei 2022 zal Désirée vanzelfsprekend een blik werpen op de kosmische gebeurtenissen in 2022 en handvaten geven hoe jij je voor kunt bereiden op de op stapel staande grote veranderingen in 2022.

Naomi Apachi Spirituele Expo Voorjaar 2022

Gratis Demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen), Naomi Apachi, Bekend van haar kwaliteit én ervaring!

Naomi Apachi is een adviesgevend medium, bekend van 'Het Zesde Zintuig', 'Mannen aan de rand van een zenuwinzinking', 'Koppen', 'Jambers', 'The Power of the Spirit' en auteur van 3 bestsellers 'Boodschappen van gene zijde' (2009), 'De glimlach van de ziel' (2010) en 'De kracht van intuïtie' (2011). Zij brengt op deze Spirituele Expo in Oostende een Gratis Demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen). Daarbij brengt ze enkele boodschappen van overledenen aan de hand van een foto die elke bezoeker zelf mag meebrengen. Je kan natuurlijk ook bij haar terecht voor een persoonlijke consultatie.

Lezing Katrien Muys Quantum Touch

Quantum Healing Hypnosis Technique, Katrien Muys

Heb je je al eens afgevraagd wat je onderbewuste je te vertellen heeft? Quantum Healing Hypnosis Technique, is een techniek ontwikkeld door Dolores Cannon, en deze techniek is een krachtig hulpmiddel om toegang te krijgen tot dat deel van jezelf dat naast "onderbewuste" ook nog vele andere dingen wordt genoemd, zoals het hogere zelf, het hoger bewustzijn, de ziel, de bron, het quantumveld... Het is een manier om een mooi gesprek te hebben met jezelf zonder alle kritische gedachten die de rust verstoren. Tijdens deze lezing op de Spirituele Expo van Oostende legt Katrien graag uit hoe dit mooie proces in zijn werk gaat en wat mensen kunnen verwachten.

Een greep uit de deelnemende standhouders

Coaching / kaartleggen / astrologie / pendelen / numerologie / healing / werken met engelen

Lucie Buyse - Fons Devoegt - Greet Mariën - Lydie Scherpereel - Isabelle Duchene - Desiris - Betty Van Geel - Tine Dewaele - Sonia Desmadryl - Anne Wauters - Tamara De Jode - Rosa - Nady Christiaens - Hans Versluys - Alex Pauwels - ParaHolon (Desirée van Toor) - Merel Ulene - Chris Goddé - Energetic Connection - Anne Madou

Psychometrie / helderzienden / heldervoelenden / Zandlezen / Aurafotografie / massage / tenenlezen

Mr Netten - Naomi Apachi - Peter van de Klok - Sofia Campione - Kiva Energie - LindAroma Life&Style

Spirituele centra / yoga / meditatie / tai chi / reiki / beauty / hypnose

Mieke Vanlede - Flaire de Vie (Esmeralda Heye) - 't Warm Gevoel - Metta-Muys - Centrum LichtZiel - Bureau & Levensschool Nurlaila

Standen met edelstenen & sieraden / essentiële olie / voeding / Spirituele kunst / Spirituele (web)winkels

Bloom - Zen Spirit Plus - Namasté - Yukimi - Drupl

Bereikbaarheid

Met de wagen

Plan uw route via Google Maps. Gebruik op uw navigatiesysteem dit adres: Fortstraat 128, 8400 Oostende

Met het openbaar vervoer

Plan uw route via Belgian Train, De Lijn, Google Maps. Dichtsbijzijnde halte: Oostende Duin & Zee

Coronamaatregelen

Corona - Vanaf 07/03/2022 geldt kleurcode geel, je hebt dus vrije toegang en hoeft dus géén covid certificaat voor te leggen.

Bezoek de Spirituele Expo's in jouw regio!

Agenda voorjaar 2022
 • OOSTENDE - ZONDAG 1 MEI 2022 - Duin en Zee - Fortstraat 128, - 8400 Oostende
 • LICHTERVELDE – ZONDAG 15 MEI 2022 - OC De Schouw - Statiestraat 113 - 8810 Lichtervelde
 • TERVUREN – ZONDAG 22 MEI 2022 - De Steenberg - Spechtenlaan 8 - 3080 Tervuren
 • NIEUWPOORT – ZONDAG 29 MEI 2022 - Centrum Ysara - Dienstweg Havengeul 14 - 8620 Nieuwpoort-Bad
 • DENDERMONDE – ZONDAG 05 JUNI 2022 - Hangar 43 - Fabriekstraat 43 - 9200 Dendermonde

Want een beeld zegt meer dan 1000 woorden - Bekijk onze Spirituele Expo Film

.

Tickets voor dit event zijn niet terugvorderbaar, zie https://www.bloom.be/algemene-voorwaarden

Heel wat prijzen te winnen op de Spirituele Expo in Oostende!

 • Mini-consult, Fons De Voegt
 • Aurafoto inclusief uitleg, Peter van de Klok
 • Mini-consult, Greet
 • Mini-consult kaartleggen, Anne
 • 1 vraag op basis van de Gypsy Kaarten, Tamara de Jode
 • Mini-consult, Rosa Veneziani
 • Mini Engelentarot Reading, Dagaz Healing
 • Waardebon t.w.v. €30, Flaire de Vie
 • 1x Holistic Life Coaching sessie 60 min in Brugge of online, Barbara Soltesz
 • 1x Body-Mind-Heart Coherence sessie 60 min in Brugge of online, Barbara Soltesz
 • Power magneet hartje t.w.v. €39,90, Zen Spirit Plus
 • Mini-consult, Rosa
 • Mini-consult, Desiree van Toor
 • Korte behandeling magnetiseren (t.w.v. €20), Hans Versluys
 • Mini-consult, Sonia
 • Bergkristal t.w.v. €20, Mieke Vanlede
 • Mini-consult, Desiris
 • 1x Zyto scan met 21 pagina welzijn rapport, LindAroma Life&Style
 • 2ml doterra essentiële olië Wild orange, LindAroma Life&Style

Hoe kun je in de prijzen vallen?

Vul het deelnameformulier in dat in het tijdschrift Bloom (te verkrijgen in de krantenwinkel) gepubliceerd staat en geef deze af aan de inkom. Of vul onderstaand deelnameformulier in.

Vul dit formulier in en val in de prijzen tijdens het Spiritual Lifestyle Event

In onze Privacy Verklaring & cookie policy informeren we u over de gegevens die wij verzamelen wanneer u onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken.

Beoordelingen van anderen

Voor de eerste keer in mijn leven heb ik een dergelijke beurs bezocht en wat een leuke ervaring. Qua spiritualiteit ben ik nog een beginner, maar ik moet toegeven dat ik vandaag enkele keren blown away was! Ik kom zeeeekeeer terug! - Lilly R.

⏤ Lilly R

Niets op aan te merken! Fijne dag gehad met mijn vrouw. Mijn vrouw is enkele edelstenen rijker, en ik een hele boekenkast! De lezing over Handlezen vond ik ook super! Dank!

⏤ Francis V.

Bijzonder genoten van de spirituele beurs met mijn beste vriendin. Was echt wel metime voor ons beiden. Bovendien heb ik nog een goodiebag deluxe gewonnen. Dank je voor de vlotte organisatie!

⏤ Carla D.

Het was voor ons groepje de eerste keer dat we een spirituele beurs bezochten.. Ondanks de vele bezoekers was de rustige sfeer opmerkelijk. De deelnemende standhouders waren allen zeer vriendelijk behulpzaam zonder zich op tedringen. Een zekere Greet heeft tijdens een korte sessie zeker enkele rake omschrijvingen meegedeeld. Naast deze sessie was er een ruim aanbod aan info en een gevarieerd aanbod,waardoor we niet ontgoocheld waren van ons bezoek De organisatie en opbouw waren goed in elkaar gestoken. Voor herhaling vatbaar!

⏤ Jean-Marie P.

Blijf op de hoogte van onze events

Maak kans op een DUO-ticket door je in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom