Home

Overige

Mijn account

Spirituele Beurs Oostende

Datum

19/12/2021

Aanvang

van 10:00 tot 17:30

Locatie

Duin en Zee
Fortstraat 128, 8400 Oostende
Routebeschrijving

Kostprijs

€ 8,00

Vanaf 5 tickets: €7,00 per ticket ipv. €8,00

Kies aantal tickets

Spirituele Expo Oostende zondag 19/12/2021 is toegevoegd aan winkelmandje

Je kan nu afrekenen of verder winkelen. Maak hieronder je keuze.

// UPDATE OVERLEGCOMITE 26/11/2021 \\

Ook na de laatste maatregelen van 26 november 2021 gaat de Spirituele Expo in Oostende op zondag 19/12/2021 door.

Spirituele Beleef Beurs Oostende op zondag 19 december 2021 in Duin en Zee

Wat kun je verwachten van deze gezellige, bezielde, spirituele beurs? Voel, beleef, ontdek het zélf!

> Life coaches en experts voor een persoonlijk consult: de meest ervaren numerologen, kaartleggers, astrologen, mediums, personal coaches uit België en Nederland maken zich op voor dit event. Consulten op maat vanaf €10,-.
> Uren shopplezier: spirituele snuisterijen, de mooiste edelstenen, unieke boeken... noem maar op!
> Doorlopend gratis bij te wonen demonstraties en lezingen: van zandlezen over de helende kracht van water tot het contact met dierbare overledenen.
> Maak elk uur kans op een werkelijk bijzondere prijs! Ding onderaan deze pagina mee naar een prijs uit de prijzenpot.

Kortom: heb je interesse in spiritualiteit, wellbeing, zelfontwikkeling, in een mindful leven én in complementaire geneeswijzen? Wil je met je eigen ogen zien wat deze boeiende onderwerpen nu precies inhouden? Bestel hier je ticket en ontdek dit alles op de Spirituele Beurs Expo op zondag 19 december 2021 in Zaal Duin en Zee, Fortstraat 128 in Oostende.

Corona - Covid Safe Ticket vereist én mondmasker verplicht

Update 18/11/2021 – Het overlegcomité besliste op 17 november om de maatregelen voor evenementen te verstrengen. Met ingang van 20 november 2021 zijn ook op de Spirituele Expo’s van Bloom zowel het mondmasker als het Covid Safe Ticket verplicht. Concreet houdt dit in dat je:

 • in het bezit bent van een negatieve antigeentest (apotheker, goedkoopste oplossing, 48 uren geldig (= géén zelftest)) of negatieve PCR-test (huisarts, 72 uren geldig);
 • of in het bezit ben van een vaccinatiecertificaat;
 • of een herstelcertificaat kunt voorleggen.

Tickets

Tickets in voorverkoop koop je bovenaan deze pagina aan €8 per ticket.
Tickets aan de deur zijn ook mogelijk aan €10 per ticket.

30 jaar Spirituele Expo's

Ontdek onze jubileumacties

Corona gooide in 2020 roet in het eten, maar niet getreurd! In 2021 worden de feestelijke acties n.a.l.v. het 30-jarig bestaan van de Spirituele Expo's gewoonweg verlengd! Deze verjaardag kunnen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan en daarom verwennen we onze bezoekers in 2021 met een resem feestelijke acties. Ontdek de Bloom acties hier.

Ontdek hier ons rijkgevuld voordrachtenprogramma

Zaal Jupiter

11.00 uur: Handlezen, Willem De Baets
11.45 uur: Holistisch genezen voor een gelukkiger bestaan, Fons De Voegt
12.30 uur: De horoscoop een energiepatroon om te leren gebruiken, Stefaan Dierick
13.30 uur: Quantum Healing Hypnoses Technique, Katrien Muys
14.30 uur: De overgang van de 3de naar de 5de dimensie, Désirée Van Toor
15.30 uur: Helderziende waarnemingen en werken met je innerlijke kracht, Isabelle Duchene 16.15 uur: De 7 hoofdchakra’s in een notendop, Ilse Houben

Lezing Handlezen Willem De Baets Spirituele Expo Bloom

Handlezen, Willem

Maak tijdens deze lezing kennis met de kunst van het handlezen. Handlezen is een vorm van waarzeggerij waarbij getracht wordt iemands toekomst en karaktereigenschappen af te leiden uit de lijnen en andere kenmerken van zijn/haar hand. Het handlezen komt overal ter wereld voor in talloze variaties. In academische literatuur wordt handlijnkunde beschouwd als een pseudowetenschap, maar je kunt ze natuurlijk altijd gebruiken om jezelf beter te leren kennen of om inzicht te krijgen in je toekomst. Willem vertelt er je alles over op de Spirituele Beurs van Oostende op zondag 19 december 2021.

Lezing Holistisch Genezen Bloom Spirituele Expo Fons De Voegt

Holistisch genezen voor een gelukkiger bestaan, Fons De Voegt

Als je naar de huidige maatschappij kijkt, lijkt het wel of drie kwart van de bevolking ziek is. De kosten van de sociale zekerheid swingen de pan uit. Nog nooit werd er zoveel geld aan zieke- en/of invalide mensen uitbetaald. Tegelijk werd er nog nooit zoveel geld aan verzorging, ziekenhuizen, artsenopleiding, enz… uitgegeven. Het lijkt wel alsof, hoe meer in de medische sector geïnvesteerd wordt, hoe meer de mensen ziek worden. Bovendien duiken er de laatste 10, 20 jaar ziekten op die daarvoor niet bestonden of niet bekend waren. Denk maar aan CVS, fybromyalgie, enz… Misschien moeten we op een andere manier naar onze gezondheid gaan kijken. Om met een goed gevoel in het leven te staan, is één, zo niet de belangrijkste voorwaarde: gezond zijn. Dan stelt zich de vraag: hoe doen we dat? Je ontdekt het tijdens deze boeiende lezing over holisme in Oostende.

Stefaan Dierick Horoscoop Lezing Najaar 2021

De horoscoop: een energiepatroon

Krijg aan de hand van deze boeiende en leerzame lezing zicht op wie je werkelijk bent. Want de belangrijkste vraag die wij onszelf kunnen stellen is: ‘Wie ben ik?’ Eens je deze levensvraag weet te beantwoorden, ben je in staat om je huidige situatie en je eigen toekomst beter te begrijpen en te duiden. Astroloog Stefaan Dierick leert je in deze lezing in Oostende alle ins en outs over de astrologie. Aan de hand van een aantal voorbeeldhoroscopen brengt Stefaan je helemaal up-to-date over de huidige transits van planeten en hoe je deze kosmische energie in jouw voordeel kunt gebruiken. Dus… Wees er zeker bij in Oostende!

Lezing Katrien Muys Quantum Touch

Heb je je al eens afgevraagd wat je onderbewuste je te vertellen heeft?

Quantum Healing Hypnosis Technique is een techniek ontwikkeld door Dolores Cannon en deze techniek is een krachtig hulpmiddel om toegang te krijgen tot dat deel van jezelf dat naast "onderbewuste" ook nog vele andere dingen wordt genoemd, zoals het hogere zelf, het hoger bewustzijn, de ziel, de bron, het quantumveld... Quantum Healing Hypnosis Technique is een manier om een mooi gesprek te hebben met jezelf zonder alle kritische gedachten die de rust verstoren. Tijdens deze lezing op de Spirituele Expo in Oostende legt Katrien graag uit hoe dit mooie proces in zijn werk gaat en wat mensen ervan kunnen verwachten.

Lezing Foto Desiree Van Toor

De overgang van de 3e naar 5e dimensie, (familie)karma, Tweelingzielen & zielsverwanten

Incl. Astrologische voorspellingen 2022

Astrologe Desiree van Toor geeft al ruim 20 jaar zeer verhelderende lezingen op nationaal en internationaal niveau over Spiritualiteit en andere Metafysische onderwerpen. Zij heeft reeds diverse Astrologische publicaties over Bewustzijnsontwikkeling, reïncarnatie, Tweelingzielen en de Nieuwe tijd op haar naam staan. Net doordat de mensheid op dit moment in angst leeft door de wereldschokkende gebeurtenissen zoals de COVID-uitbraak en de wereldwijde demonstraties zullen haar lezingen in het najaar van 2021 in het teken staan van de overgang van de 3e naar de 5e dimensie, de ware taak van Tweelingzielen en Zielsverwanten en nog veel meer… Tijdens haar lezing op de Spirituele Expo in Oostende op zondag 19 december 2021 zal Désirée vanzelfsprekend een blik werpen op de kosmische gebeurtenissen in 2022 en handvaten geven hoe jij je voor kunt bereiden op de op stapel staande grote veranderingen in 2022.

Lezing Spiritueel bewustzijn Isabelle Duchene Spirituele expo beurs Bloom web

Werken met je innerlijke kracht, Isabelle Duchêne

Het mediumschap is al zo oud als de mensheid zelf, en toch hangt er nog zo veel mysterie rond het fenomeen. Tijdens deze bijzondere demonstratie legt Isabelle uit hoe mediumschap precies werkt. Van daaruit geeft zij je ook een persoonlijke boodschap mee van hetgeen zij bij jou waarneemt. Contact met dierbaren is mogelijk, indien zij zich aandienen. Ben jij ook benieuwd naar Isabelles helderziende waarnemingen of wil je meer weten over hoe een medium ook jou kan helpen bij het verwerken van bepaalde gebeurtenissen? Zak dan zeker af naar de Spirituele Expo in Oostende!

Ilse Houben

De 7 hoofdchakra’s in een notendop, incl. chakrameditatie, Ilse Houben

Ilse geeft je middels deze voordracht uitleg over de werking van de 7 hoofdchakra's, dit zijn de 7 energiecentra in het lichaam. Wanneer werken ze te traag en wanneer werken ze te snel. Hoe kunnen we deze energiecentra beter laten werken? Voel en ervaar het zélf middels de chakrameditatie die aan deze lezing gekoppeld wordt en ga met meer innerlijke rust terug huiswaarts.

Sponsored by

Een greep uit de deelnemende standhouders

Coaching / kaartleggen / astrologie / pendelen / numerologie / healing / werken met engelen

Fons De Voegt - Greet Mariën - Tine Dewaele - Lucie Buyse - Chris Goddé - Ilse Houben - Désirée Van Toor - Betty Van Geel - Anne Wauters - Isabelle Duchêne - Yves Polet - Mr. Netten - Nady Christiaens - Ingrid Terryn - Rosa - Sonia Desmadryl - Merel Ulene - Michelle - Spiritueel medium Kelly - Tamara De Jode - Leen De Schoesitter - Katrien Muys

Psychometrie / helderzienden / heldervoelenden / Zandlezen / Aurafotografie / Spirituele kunst

Angelina Sica - Isabelle Duchêne - Peter Klok - Marianne Fack (De Besjert)

Spirituele centra

Centrum LichtZiel - Els Heremans (Een warm nest)

Standen met edelstenen & sieraden - essentiële olie

Atma Bhakti - Zen Spitit Plus

Spirituele (web)winkels

Bloom - Bureau & Levensschool Nurlaila

Coronamaatregelen

Om onze Spirituele Expo's veilig te laten verlopen gelden ook hier de actuele coronamaatregelen. Wij nemen alvast alle nodige voorzorgen, maar we rekenen ook op jullie om een steentje bij te dragen. En wel op deze manier:

 • Een Covid Safe Ticket is verplicht.
 • Een mondmasker is verplicht.
 • Handen worden gedesinfecteerd bij het betreden van de zaal en voor het aangaan van een persoonlijk consult.
 • Ben je ziek? Denk aan je kwetsbare medemens, en blijf alsjeblieft thuis :).

Want een beeld zegt meer dan 1000 woorden - Bekijk onze Spirituele Expo Film

Tickets voor dit event zijn niet terugvorderbaar, zie https://www.bloom.be/algemene-voorwaarden

Heel wat prijzen te winnen op de Spirituele Expo in Oostende

 • Mini-consult, Fons De Voegt
 • Mini-consult, Angelina Sica
 • Mini-consult, Chris Goddé
 • Mini-consult, Greet
 • Mini-consult, Desiree van Toor
 • Mini-consult, Anne Wauters
 • Mini-consult, Rosa
 • Mini-consult, Merel Ulene
 • Mini Engelentarot Reading, Dagaz Healing
 • 2x chakra healing van 15 minuten, Tamara De Jode
 • Aurafoto inclusief uitleg, Peter van de Klok
 • Hyla Air Purifier t.w.v. € 95,82, Peter Nys (Hyla België)
 • 2 x boek, DeZielsgeliefde - DeBesjert

Hoe kun je in de prijzen vallen?

Vul het deelnameformulier in dat in het tijdschrift Bloom (te verkrijgen in de krantenwinkel) gepubliceerd staat en geef deze af aan de inkom. Of vul onderstaand deelnameformulier in.

Vul dit formulier in en val in de prijzen tijdens het Spiritual Lifestyle Event

In onze Privacy Verklaring & cookie policy informeren we u over de gegevens die wij verzamelen wanneer u onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken.

Beoordelingen van anderen

Bijzonder genoten van de spirituele beurs met mijn beste vriendin. Was echt wel metime voor ons beiden. Bovendien heb ik nog een goodiebag deluxe gewonnen. Dank je voor de vlotte organisatie!

⏤ Carla D.

Niets op aan te merken! Fijne dag gehad met mijn vrouw. Mijn vrouw is enkele edelstenen rijker, en ik een hele boekenkast! De lezing over Handlezen vond ik ook super! Dank!

⏤ Francis V.

Voor de eerste keer in mijn leven heb ik een dergelijke beurs bezocht en wat een leuke ervaring. Qua spiritualiteit ben ik nog een beginner, maar ik moet toegeven dat ik vandaag enkele keren blown away was! Ik kom zeeeekeeer terug! - Lilly R.

⏤ Lilly R.

Blijf op de hoogte van onze events

Maak kans op een DUO-ticket door je in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom