Home

Overige

Mijn account

Spirituele Beurs Oostende

Datum

25/10/2020

Aanvang

van 10:00 tot 17:30

Locatie

Duin en Zee
Fortstraat 128, 8400 Oostende
Routebeschrijving

Kostprijs

€ 7,50

Vanaf 5 tickets: €6,75 per ticket ipv. €7,5

Kies aantal tickets

Spirituele Beurs Oostende zondag 25/10/2020 is toegevoegd aan winkelmandje

Je kan nu afrekenen of verder winkelen. Maak hieronder je keuze.

Spirituele Beurs Oostende op zondag 25 oktober 2020: kies je bezoektijd

Eindelijk is het zover! We mogen opnieuw organiseren en schotelen je met veel plezier een coronaproof Spirituele Expo voor. De maatregelen die wij in acht houden om jouw en onze veiligheid te garanderen, lees je onderaan deze pagina. Omwille van de coronamaatregelen welke het bezoekersaantal beperkt tot maximaal 200 personen kan je bij keuze van je beursticket hierboven opteren voor een beursbezoek tussen 10 tot 13.45 uur of van 14 tot 17.30 uur. Schaf je tickets dus tijdig aan.

30 jaar Spirituele Expo's

Ontdek onze jubileumacties

In 2020 blazen we bij Bloom 30 kaarsjes uit, want het hele jaar vieren we het pareljubileum van de Spirituele Beurzen. Deze verjaardag kunnen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan en daarom verwennen we onze bezoekers in 2020 met een resem feestelijke acties, ontdek ze hier.

Spirituele Beleef Beurs Oostende op zondag 25 oktober - Duin & Zee

Wat kun je verwachten van deze gezellige, bezielde, spirituele beurs? Voel, beleef, ontdek het zélf!

> Life coaches en experts voor een persoonlijk consult: de meest ervaren numerologen, kaartleggers, astrologen, mediums, personal coaches uit België en Nederland maken zich op voor dit event. Consulten op maat vanaf €10,-.
> Uren shopplezier:
spirituele snuisterijen, de mooiste edelstenen, unieke boeken... noem maar op!
> Doorlopend gratis bij te wonen demonstraties en lezingen:
van zandlezen, over de helende kracht van water tot het contact met dierbare overledenen.
> Maak elk uur kans op een werkelijk bijzondere prijs!
Ding onderaan deze pagina mee naar een prijs uit de prijzenpot.

Kortom: heb je interesse in spiritualiteit, wellbeing, zelfontwikkeling, in een mindful leven én in complementaire geneeswijzen? Wil je met je eigen ogen zien wat deze boeiende onderwerpen nu precies inhouden? Bestel hier je ticket en ontdek dit alles op de Spirituele Beurs Expo op 25 oktober 2020 in zaal Duin en Zee in Oostende. Voel, beleef, ontdek het zélf!

Doorlopend gratis bij te wonen lezingen & demo’s

10.30u – 11.15u: Kaartleggen met de Lenormand kaarten, Ingrid Terryn
11.15u – 12.00u: Holistisch genezen voor een gelukkiger bestaan, Fons De Voegt (rond de middag)
12.00u – 12.45u: Werken met je innerlijke kracht, Isabelle Duchene
12.45u – 13.30u: De invloed van vorige levens op dit leven, Andy Vander Sijpt
15.00u – 15.45u: Gratis demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen), Naomi Apachi www.naomiapachi.com
16.00u – 16.45u: Feng Shui & Lo Shu, Anja Delaere (Interior Flow)
16.45u – 17.30u: Heling op celniveau, Chris Beyaert (Shiva Center)

De lezingen zijn steeds onder voorbehoud van wijzigingen.

Bevorder je vitaliteit en succes met Feng shui en Lo shu

Lezing feng shui en lo shu Anja Delaere interior flow spirituele beurs expo Bloom web

Je woon- en werkomgeving heeft een enorme invloed op jouw leven. Het gaat daarbij over fysieke en materiële, maar evengoed emotionele en mentale aspecten. Je omgeving kan ondersteunend werken, maar ook voor problemen zorgen. Denk maar aan stagnatie, slapeloosheid, stress, ziekte, tegenspoed… Feng shui kan de balans van je leef – of werkruimte herstellen, en zo vitaliteit en succes bevorderen. Anja Delaere van Interior Flow licht tijdens deze lezing op de Spirituele Expo van Oostende een tipje van de sluier over hoe je een ‘goed gevoel omgeving’ kunt creëren aan de hand van de Feng shui-filosofie én het nog onbekende Lo shu. Deze laatste werkt op dezelfde manier als Feng shui, op basis van je geboortedatum dus, en analyseert je sterktes en zwaktes. Deze diepe analyse stelt je in staat je relaties te verbeteren en samenwerking binnen verschillende groepen te optimaliseren (zowel professioneel als privé). Tijdens de introductie zal Anja ook enkele gelukkige bezoekers eruit pikken voor een korte Lo shu karakteranalyse. Wees er zeker bij!

Kaartleggen met de Lenormand kaarten - Ingrid Terryn

Voordracht Lezing Ingrid Terryn Bloom Spirituele Expo Lenormand Kaartleggen

Maak op een ontspannen wijze kennis met de gekende Lenormandkaarten. Oude rot in het vak, auteur én docente, Ingrid Terryn, legt je met veel plezier uit hoe ook het werken met kaarten voor jou van nut kan zijn. Tijdens deze voordracht krijg je je eerste introductie in de fascinerende wereld van de Lenormand kaarten. Je leert er kennismaken met de diverse kaartlegsystemen, met de betekenis van de kaarten én verwent Ingrid je bovendien met het trekken van jouw jaarkaart. De dieperliggende betekenis ervan vertelt ze je graag in geuren en kleuren. Wees er zeker bij op de Spirituele Expo in Oostende!

Al een tijdje actief bezig met de Lenormand kaarten? Nood aan een nieuwe uitdaging? Volg dan bij Bloom (Waregem) de cursus 'Kaartleggen met Lenormand kaarten voor Gevorderden': klik hier voor meer informatie!

Holistisch genezen voor een gelukkiger bestaan - Fons De Voegt

Lezing Holistisch Genezen Bloom Spirituele Expo Fons De Voegt

Als je naar de huidige maatschappij kijkt, lijkt het wel of drie kwart van de bevolking ziek is. De kosten van de sociale zekerheid swingen de pan uit. Nog nooit werd er zoveel geld aan zieke- en/of invalide mensen uitbetaald. Tegelijk werd er nog nooit zoveel geld aan verzorging, ziekenhuizen, artsenopleiding… uitgegeven. Het lijkt wel alsof, hoe meer in de medische sector geïnvesteerd wordt, hoe meer de mensen ziek worden. Bovendien duiken er de laatste 10, 20 jaar ziektes op die daarvoor niet bestonden of niet bekend waren. Denk maar aan CVS, fybromyalgie… Misschien moeten we op een andere manier naar onze gezondheid gaan kijken. Om met een goed gevoel in het leven te staan, is één, zo niet de belangrijkste voorwaarde: gezond zijn. Dan stelt zich de vraag: hoe doen we dat? Je ontdekt het tijdens deze boeiende lezing over holisme in Oostende.

Peter van de Klok aurafotograaf spirituele beurs expo Bloom web
- Aurafotograaf op de Spirituele Expo van Oostende -

Een spirituele beurs zonder aurafotograaf is als een bier zonder café. Ben je benieuwd hoe je aura eruitziet, en wat dit voor jou betekent? Laat op de Spirituele Expo in Oostende een aurafoto maken en kom te weten hoe het gesteld is met je energetische huishouding. Zoek de mysterieuze tent in de zaal, daar tref je misschien wel Peter aan :-).

Alle levende wezens hebben een aura. Een onzichtbare fijnstoffelijke uitstraling van licht en energie die het fysieke lichaam omhult. Dit elektromagnetisch veld is een afspiegeling van iemands lichamelijke en geestelijke gesteldheid. Aan de hand van aurafotografie kan Peter van de Klok jouw energetisch veld in kaart brengen en toelichten.

Werken met je innerlijke kracht - Isabelle Duchene

Lezing Werken met energie Isabelle Duchene Spirituele expo beurs Bloom web

Het mediumschap is al zo oud als de mensheid zelf, en toch hangt er nog zo veel mysterie rond het fenomeen. Tijdens deze bijzondere demonstratie legt Isabelle uit hoe mediumschap precies werkt. Van daaruit geeft zij je ook een persoonlijke boodschap mee van hetgeen zij bij jou waarneemt. Contact met dierbaren is mogelijk, indien zij zich aandienen. Ben jij ook benieuwd naar Isabelles helderziende waarnemingen of wil je meer weten over hoe een medium ook jou kan helpen bij het verwerken van bepaalde gebeurtenissen? Kom dan zeker een kijkje nemen tijdens de Spirituele Expo in Oostende!

De invloed van vorige levens op dit leven - Andy Vander Sijpt

Lezing Invloed vorige levens op dit leven Andy Vander Sijpt Spirituele beurs expo Bloom web

Het concept van reïncarnatie is haast in elke religie en geloofsovertuiging geïntegreerd. Het idee dat we meerdere levens zullen leiden is namelijk heel geruststellend, want dat betekent dat we na verschillende wedergeboortes op een boeiend verleden kunnen rekenen waaruit we heel wat kunnen leren. Andy kan je laten ervaren welke invloed je vorige levens op je huidig bestaan hebben. Zo kun je ook ontdekken welke aspecten daarvan je doen en laten belemmeren, en hoe je die zelf kunt aanpakken. Tijdens deze voordracht laat Andy enkele bezoekers uit de zaal op gevoel een aantal kaarten trekken, om hen zo inzicht te bieden op hun vorige levens. Wees er zeker bij in Oostende!

Gratis demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen) - Naomi Apachi

Gratis Demo Bij Afgifte Van Een Foto Of Voorwerp Naomi Apachi Zesde Zintuig Spirituele Expo Bloom Web

Naomi Apachi is een adviesgevend medium, bekend van 'Het Zesde Zintuig', 'Mannen aan de rand van een zenuwinzinking', 'Koppen', 'Jambers', 'The Power of the Spirit' en auteur van 3 bestsellers 'Boodschappen van gene zijde' (2009), 'De glimlach van de ziel' (2010) en 'De kracht van intuïtie' (2011). Zij brengt op deze Spirituele Beurs in Oostende een demonstratie 'Boodschappen van gene zijde'. Daarbij brengt ze enkele boodschappen van overledenen aan de hand van een foto die elke bezoeker zelf mag meebrengen. Je kan natuurlijk ook bij haar terecht voor een persoonlijke consultatie. www.naomiapachi.com

Heling op celniveau - Chris Beyaert (Shiva Center)

Lezing Healing celniveau Shuivacenter Spirituele Beurs expo Bloom web

Negatieve ervaringen en trauma’s worden in ons lichaam ook op celniveau opgeslagen. Daaruit kunnen heel wat emotionele en fysieke klachten voortkomen. Via helende reizen kun je deze klachten (gaande van depressie, stress tot chronische pijn) aanpakken. Meer weten over wat dat precies inhoudt? Teken dan zeker present op deze lezing tijdens de Spirituele Beurs in Oostende.

.

Een greep uit de deelnemende standhouders

Coaching / kaartleggen / astrologie / pendelen / numerologie / healing / werken met engelen

Greet - Fons De Voegt - Angelique Vermont - Tine Dewaele - Chris Goddé - Anne Wauters - Betty Van Geel - Yves Polet - Nady Christiaens - Ingrid Terryn - Marleen Claerhout - Kathleen Callewaert - Rosa - Sonia Desmadryl - Lucie Buyse - Mr. Netten

Psychometrie / helderzienden / heldervoelenden

Andy Vander Sijpt - Chrisje Bressinck - Naomi Apachi - Isabelle Duchene

Aurafotografie / Zandlezen

Angelina Sica - Peter van de Klok

Spirituele centra / yoga / meditatie / tai chi / reiki / Feng Shui

Interior Flow - Atma Bhakti - Shiva Center

Standen met edelstenen & sieraden - essentiële olie

Namasté - Zen Spirit Plus - Sigi's Atelier - Jean-Marie Braibant - Twinkel@home

Spirituele (web)winkels

Bloom - Yuvaco

Coronamaatregelen

Om onze beurzen veilig laten verlopen gelden ook hier de reeds alom bekende coronamaatregelen. Wij nemen alvast alle nodig voorzorgen, maar we rekenen ook op jullie om een steentje bij te dragen. En wel op deze manier:

> Mondmasker
dragen is verplicht vanaf je de zaal betreedt.
> De social distancing
van 1,5m moet ten allen tijde bewaard blijven.
> Registratie:
bij aankoop van beurstickets aan de deur wordt je voor- en achternaam gevraagd, alsook je telefoonnummer of mailadres. Heb je reeds je beurstickets online gekocht? Dan is er verder geen registratie vereist.
> De wandelrichting
, die wordt aangeduid met pijlen op de grond, wordt steeds gerespecteerd.
> Honger of dorst?
Er wordt enkel aan tafel bediend, geen bestellingen aan de bar dus.
> Handen
worden gedesinfecteerd bij het betreden van de zaal en voor het aangaan van een persoonlijk consult.
> Ben je ziek?
Denk aan je kwetsbare medemens, en blijf alsjeblieft thuis :).

Stay safe!
We zien jullie graag terug op de Spirituele Expo in Oostende.

Tickets voor dit event zijn niet terugvorderbaar, zie https://www.bloom.be/algemene-voorwaarden

Want een beeld zegt meer dan 1000 woorden - Bekijk onze Spirituele Expo Film

Heel wat prijzen te winnen op de Spirituele Expo in Oostende

Aurafoto inclusief uitleg, Peter van de Klok
Mini-consult, Angelina Sica
Mini-consult, Angelique Vermont
Mini-consult, Fons De Voegt
Mini-consult, Greet
Mini-consult, Chris Goddé
Mini-consult, Sonia Desmadryl

Mini-consult, Anne Wauters
Consult, Betty Van Geel
Mini-consult, Chrisje Bressinck
Mini-consult, Yves Polet
Mini-consult, Marleen Claerhout
Waardebon van €15, Twinkel@home

Hoe kun je in de prijzen vallen?

Vul het deelnameformulier in dat in het tijdschrift Bloom (te verkrijgen in de krantenwinkel) gepubliceerd staat en geef deze af aan de inkom. Of vul onderstaand deelnameformulier in.

Vul dit formulier in en val in de prijzen tijdens het Spiritual Lifestyle Event

In onze Privacy Verklaring & cookie policy informeren we u over de gegevens die wij verzamelen wanneer u onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken.

Blijf op de hoogte van onze events

Maak kans op een DUO-ticket door je in te schrijven op onze nieuwsbrief.