Home

Overige

Mijn account

Spirituele Expo Mol
Zondag 2 oktober 2022
Koop hier je tickets!

Spirituele Beurs Oostende

Datum

11 december 2022 / 10:00 - 17:30

Locatie

Duin en Zee
Fortstraat 128, 8400 Oostende
Routebeschrijving

Kostprijs

€ 8,00

Vanaf 5 tickets: €7,00 per ticket ipv. €8,00

Kies aantal tickets

Spirituele Expo zondag 11 december 2022 Oostende is toegevoegd aan winkelmandje

Je kan nu afrekenen of verder winkelen. Maak hieronder je keuze.

Spirituele Beurs Oostende op zondag 11 december 2022

Wat kun je verwachten van deze gezellige, bezielde, spirituele beurs? Voel, beleef, ontdek het zélf!

  • Life coaches en experts voor een persoonlijk consult: de meest ervaren numerologen, kaartleggers, astrologen, mediums, personal coaches uit België en Nederland maken zich op voor dit event. Consulten op maat vanaf €10,-.
  • Uren shopplezier: spirituele snuisterijen, de mooiste edelstenen, unieke boeken... noem maar op!
  • Doorlopend gratis bij te wonen demonstraties en lezingen: van psychometrie naar kennismaking met Engelen tot het contact met dierbare overledenen.
  • Maak elk uur kans op een werkelijk bijzondere prijs! Ding onderaan deze pagina mee naar een prijs uit de prijzenpot.
  • Hongerstillers: praat met gelijkgezinden na in het cateringpunt en geniet van een hapje en drankje.
  • Word verwend met een kopje Detox Thee van The Herborist (voor de eerste 50 bezoekers).
  • Neem 1 van de 200 goodiebags inclusief Bloom-proefexemplaar en een leuk welkomstgeschenk in ontvangst.

Kortom: heb je interesse in spiritualiteit, wellbeing, zelfontwikkeling, in een mindful leven én in complementaire geneeswijzen? Wil je met je eigen ogen zien wat deze boeiende onderwerpen nu precies inhouden? Bestel hier je ticket en ontdek dit alles op de Spirituele Beurs Expo op zondag 11 december 2022 in Duin en Zee, Fortstraat 128 in Oostende.

Ding mee met onze prijsvraag en maak kans op een Super Deluxe Goodiebag!

Neem als vroege vogel op deze Spirituele Expo in Duin en Zee in Oostende een goodiebag in ontvangst. Bloom verdeelt maar liefst 200 goodiebags inclusief een Bloom-proefexemplaar en een leuk welkomstgeschenk. Ook maak je als bezoeker tijdens de Spirituele Expo kans op leuke en soulful prijzen, zie het invulformulier onderaan deze pagina. Als klap op de vuurpijl kan je ook meedingen naar een Super Deluxe Goodiebag. Vul hiervoor de prijsvraag op deze Expo correct in en wie weet neem jij de Super Deluxe Goodiebag mee naar huis.

Tickets

Tickets in voorverkoop koop je bovenaan deze pagina aan €8 per ticket.
Vanaf 5 tickets geniet je een korting en koop je je tickets aan €7/stuk.
Tickets aan de deur zijn ook mogelijk aan €10 per ticket.
(Kinderen tot en met 12 jaar gratis toegang).

Programma workshops/demonstraties/lezingen

Holistic Zone:

10.30 uur: Openingsmeditatie onder leiding van Paul Van Egghen
11.15 uur: De Weg naar de zingende Ziel, Ise Verelst
12.00 uur: Holistisch genezen voor een gelukkiger bestaan, Fons De Voegt
12.45 uur: Leef een leven vol magie, Magic Moments
13.30 uur: De reis naar zelfinzicht, Jolanda Schepers
14.15 uur: Vind en verbind met je ware zelf - Human Design en NEI-coaching met Charlotte De Groof
15.00 uur: Gratis Demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen), Naomi Apachi, Bekend van haar kwaliteit én ervaring! www.naomiapachi.com
16.00 uur: Dierencommunicatie en healing, Inge Stockmans (Corazon Healing Center)

Jupiter Zone:

11.00 uur: Handlezen, Willem De Baets
11.45 uur: Paranormaal zijn we allemaal, Thomas Woolthuis
12.30 uur: Astrologie in 2022, Paul Van Egghen
13.15 uur: The New Earth is already here, Riri Starseed
14.00 uur: Bewust stappen naar meer vrijheid met Touch Of Matrix®, Martine Voet (Relaxotopia)
14.45 uur: Werken met je innerlijke kracht, Isabelle Duchêne
15.30 uur: Read like a light in the shadow - Marseille Cards, Alex Pauwels
16.15 uur: Opruimgoeroe voor al jouw trauma's, Ana Donné

*De voordrachtenprogramma's zijn onderhevig aan wijzigingen en aanvullingen.

De Weg van De Zingende Ziel Ise Verelst Spirituele Expo Lezing

De weg naar de zingende Ziel © - Ise Verelst

De weg van de zingende ziel is vol vreugde en liefde, en Ise Verelst kan dat beamen. Op de Spirituele Expo in Oostende laat ze jullie kennis maken met thema’s als zelfontdekking en aangeleerde geloofspatronen. Aan de hand van het Interdimensionaal Script ga je samen met Ise op ontdekkingstocht. Ervaar, voel en beleef wie jij bent als ziel. Het Interdimensionaal Script is een krachtige therapie die onmiddellijk een indruk op je achterlaat. Ervaar op de Spirituele Expo in Duin en Zee in Oostende hoe het voelt om vol zelfvertrouwen te zijn, om met je hogere zelf in contact te staan. Een gevoel dat doorsijpelt tot alle levensdomeinen. Met dit script reis je door alle lagen die het leven te bieden heeft en creëer je een krachtige en gebalanceerde basis om op verder te bouwen. De weg van de zingende ziel stelt je in staat om interdimensionaal te reizen, voelen, groeien en transformeren, zodat jouw potentie succesvol tot uiting komt

Lezing Holistisch Genezen Bloom Spirituele Expo Fons De Voegt

Holistisch genezen voor een gelukkiger bestaan, Fons De Voegt

Als je naar de huidige maatschappij kijkt, lijkt het wel of drie kwart van de bevolking ziek is. De kosten van de sociale zekerheid swingen de pan uit. Nog nooit werd er zoveel geld aan zieke- en/of invalide mensen uitbetaald. Tegelijk werd er nog nooit zoveel geld aan verzorging, ziekenhuizen, artsenopleiding, enz… uitgegeven. Het lijkt wel alsof, hoe meer in de medische sector geïnvesteerd wordt, hoe meer de mensen ziek worden. Bovendien duiken er de laatste 10, 20 jaar ziekten op die daarvoor niet bestonden of niet bekend waren. Denk maar aan CVS, fybromyalgie, enz… Misschien moeten we op een andere manier naar onze gezondheid gaan kijken. Om met een goed gevoel in het leven te staan, is één, zo niet de belangrijkste voorwaarde: gezond zijn. Dan stelt zich de vraag: hoe doen we dat? Je ontdekt het tijdens deze boeiende lezing van Fons De Voegt over holisme op 11 december in Duin en Zee te Oostende.

Riri Starseed Bloom Online Cursus

The New Earth is already here! Riri Starseed

Welkom in dit magische veld van de 'nieuwe' aarde. Riri Starseed neemt je tijdens deze bijzondere en interactieve lezing op de Spirituele Expo in Oostende mee op reis, doorheen verschillende dimensies en verhaal lijnen heen. Ze deelt met liefde waarom de 'nieuwe' aarde in werkelijkheid al hier is en zal doormiddel van een New Earth transmissie met een lichttaal activatie, een portaal creëren zodat ook jij dit mag gaan begrijpen en ervaren. Ben jij er klaar voor om dit pad van een diepe bewustwording aan te gaan? Om je volledig te laten omhullen met de magie rondom ons allen? Je bent van harte welkom om op een laagdrempelige manier een eerste stap te zetten binnen dit proces.

Logo Martine Voet Relaxotopia

Bewust stappen naar meer vrijheid met Touch Of Matrix®, Martine Voet (Relaxotopia)

Iedereen krijgt in zijn of haar leven wel een trauma te verwerken. Afhankelijk van de impact van de trauma creëer je overlevingsstrategieën. Deze grote en/of kleine trauma’s bepalen hoe we in het leven staan. Onze persoonlijkheid, ons ego, is één groot overlevingsmechanisme. Een manier om met het leven om te gaan, te overleven, maar nooit daadwerkelijk écht te leven. Deze strategieën werken beperkend en verhinderen ons voluit te genieten. Dankzij The Touch of Matrix © word je je bewust van deze blokkades. Je krijgt de mogelijkheid aangereikt om deze beperkingen te transformeren naar kracht en energie om zo vrijer in het leven te staan. Hoe dat precies werkt? Dát legt Martine Voet van Relaxotopia je haarfijn uit tijdens haar lezing op 11 december in Duin en Zee te Oostende.

Charlotte De Groof Lezing Beurs Spirituele Expo

Vind en verbind met je ware zelf - Human Design en NEI-coaching met Charlotte De Groof

De focus ligt tijdens deze lezing van Charlotte De Groof op de Spirituele Expo in Oostende op jezelf vinden, worden en blijven. Charlotte geeft je de tools in handen om meer inzichten in jezelf te krijgen en om in je eigen kracht te gaan staan. Hiervoor zet ze Human Design en Neuro Emotional Integration technieken in. Om alles uit deze workshop te halen is het aan te raden op voorhand je Human Design Chart op te zoeken en mee te brengen. Dit kan gratis via deze link (hiervoor heb je je exacte geboortedatum, -uur en locatie nodig).

Wie is Charlotte De Groof?

Charlotte acteert, schrijft en coacht mensen naar de rol van hun leven: die van zichzelf. Via theater en poëzie deelt ze haar eigen ervaringen en inzichten. Via coaching geeft ze anderen inkijk in hun eigen persoonlijke blauwdruk. Van daaruit reikt ze met Human Design en Neuro Emotional Integration coaching tools aan waarmee jij volledig in je eigen kracht kan gaan staan.

Naomi Apachi Spirituele Expo Voorjaar 2022

Gratis Demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen), Naomi Apachi, Bekend van haar kwaliteit én ervaring!

Naomi Apachi is een adviesgevend medium, bekend van 'Het Zesde Zintuig', 'Mannen aan de rand van een zenuwinzinking', 'Koppen', 'Jambers', 'The Power of the Spirit' en auteur van 3 bestsellers 'Boodschappen van gene zijde' (2009), 'De glimlach van de ziel' (2010) en 'De kracht van intuïtie' (2011). Zij brengt op deze Spirituele Expo in Duin en Zee in Oostende een gratis demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen). Daarbij brengt ze enkele boodschappen van overledenen aan de hand van een foto die elke bezoeker zelf mag meebrengen. Je kan natuurlijk ook bij haar terecht voor een persoonlijke consultatie.

Lezing Handlezen Willem De Baets Spirituele Expo Bloom

Handlezen, Willem De Baets

Maak tijdens deze lezing kennis met de kunst van het handlezen. Handlezen is een vorm van waarzeggerij waarbij getracht wordt iemands toekomst en karaktereigenschappen af te leiden uit de lijnen en andere kenmerken van zijn/haar hand. Het handlezen komt overal ter wereld voor in talloze variaties. In academische literatuur wordt handlijnkunde beschouwd als een pseudowetenschap, maar je kunt ze natuurlijk altijd gebruiken om jezelf beter te leren kennen of om inzicht te krijgen in je toekomst. Willem De Baets vertelt er je alles over op de Spirituele Beurs in Oostende op zondag 11 december 2022.

Thomas Woolthuis foto lezing Pananormaal zijn we allemaal Spirituele Expo VIERKANT

Paranormaal zijn we allemaal - Thomas Woolthuis

Nederlands medium en paragnost Thomas Woolthuis is verkozen tot ‘Medium van het jaar 2021/2022’. Thomas heeft meerdere boeken geschreven; waaronder “Paranormale voorspellingen”. Hij is het enige (aantoonbaar) medium in Europa, die de coronapandemie heeft zien aankomen. Thomas schreef al eerder voor het blad Bloom en deed daar readingen voor lezers en lezeressen aan de hand van ingestuurde foto’s.

Thomas Woolthuis is enthousiast om opnieuw aanwezig te zijn op de Spirituele Expo’s van Bloom voor korte paranormale consulten. Hij zal ook aanwezig zijn om gratis lezingen te verzorgen met als thema: ‘Paranormaal zijn we allemaal’ en zal dat doen aan de hand van makkelijk te begrijpen voorbeelden.

Paul Van Egghen Astroloog Bloom Webshop

Astrologie in 2022, Paul Van Egghen

Paul Van Egghen, wonende in zuidelijk West-Vlaanderen, heeft reeds 40 jaar (muziek-)onderwijs achter de rug. Hij koestert 30 jaar levendige interesse in de realiteit achter de realiteit en gegronde spiritualiteit. Met een gevarieerde achtergrond van meerdere opleidingen (astrologie, EFT, meditatie, algemene esotherie, pendelen, SRT…) is deze duizendpoot nu vooral werkzaam als integraal astroloog (antwoorden op vragen als: wie ben jij, wat kom je hier doen, hoe is de link met de Hoger Zelf) en gecertificeerd hypnotherapeut. Maar dat houdt hem uiteraard niet tegen om boeiende workshops en lezingen over tal van verschillende onderwerpen op poten te zetten om zijn brede kennis te delen met anderen.

Magic Moments Lezing Spirituele Expo

Leef een leven vol magie, Magic Moments

Maak kennis met de werking van Magic Moments. Nathalie en Angélique brengen de magie van het leven terug naar de harten van de mensen. Dit doen ze door middel van vrouwencirkels, workshops, magische geschenken, persoonlijke ceremonies en lezingen. Op deze manier ondersteunen en begeleiden ze anderen in het herinneren van innerlijke en collectieve wijsheid.

Tijdens de interactieve lezing ‘Leef een leven vol magie‘ ontdek je een aantal tools die je persoonlijke groei ondersteunen en die je helpen om balans te vinden. Enkele voorbeelden van tools zijn ademhalingsoefeningen, essentiële oliën, oefeningen uit de Sofrologie en meer.

Jolanda Schepers Beurs Kortirjk

De reis naar zelfinzicht, Jolanda Schepers

Wil je ook vanuit een ander kader naar jouw leven kijken? Jolanda Schepers neemt je in haar verhaal graag mee op reis om via nieuwe invalshoeken naar het leven te kijken. Met haar enthousiasme en inspirerende persoonlijkheid voert Jolanda jou mee op haar pad. Je gaat op bezoek bij inheemse stammen en volkeren. Via hun wijsheden en levenservaring wordt een nieuw licht geworpen op het leven hier. Met al heel wat omzwervingen over de wereld op haar naam en 15 jaar ervaring als therapeut in de GGZ is één ding zeker: dit wordt een verdiepende en inzichtgevende ervaring. Ga je mee op reis?

Werken met je innerlijke kracht, Isabelle Duchene

Werken met je innerlijke kracht, Isabelle Duchêne

Het mediumschap is al zo oud als de mensheid zelf, en toch hangt er nog zo veel mysterie rond het fenomeen. Tijdens deze bijzondere demonstratie legt Isabelle uit hoe mediumschap precies werkt. Van daaruit geeft zij je ook een persoonlijke boodschap mee van hetgeen zij bij jou waarneemt. Contact met dierbaren is mogelijk, indien zij zich aandienen. Ben jij ook benieuwd naar Isabelles helderziende waarnemingen of wil je meer weten over hoe een medium ook jou kan helpen bij het verwerken van bepaalde gebeurtenissen? Zak dan zeker af naar de Spirituele Expo in Oostende!

Ana Donné Bloom Coach Online Profiel

Ana Donné, opruimgoeroe voor al jouw trauma's

Traumacoach Ana Donné is dé opruimgoeroe voor al jouw trauma's en blokkeringen. Zij heeft zich reeds jaren verdiept in diverse levenskwesties en -vragen. Ana is dan ook de expert bij uitstek om jou te ondersteunen bij vraagstukken als:

• Wie ben ik werkelijk?
• Waarom ben ik eigenlijk hier?
• Waarom lijd ik in dit leven en heb ik geen gezond lichaam?
• Waarom word ik geteisterd door financiële kwesties?

Het heeft Ana jaren gekost om een antwoord te vinden op deze levensvragen en nu is de traumacoach bereid om ook jou te helpen in jouw zoektocht naar antwoorden. In deze lezing op de Spirituele Expo in zaal Duin & Zee in Oostende vertelt Ana jou alles over het verhogen van je frequentie om zo een gezond en gelukkig leven te bekomen.

Alex Pauwels Tarot

Read like a light in the shadow - Marseille Cards, Alex Pauwels

Wat zijn de “Marseille kaarten” en hoe kan je ermee aan de slag gaan?
Deze uitermate krachtige kaarten die tijdens deze lezing aan bod komen, zijn die van Jean Noblet, een Franse ontwerper. Tijdens deze lezing vertelt Alex je hoe je je op een kaartlegging kan voorbereiden en met welke kaarten je rekening kan houden. Aan de hand van een praktijkgericht voorbeeld wordt jou aangetoond dat kaartleggen niet enkel een vak is maar een kunst.

As knowledge increases, wonder deepens.

Charles Morgan

Een greep uit de deelnemende standhouders

Coaching / kaartleggen / astrologie / pendelen / numerologie / healing / werken met engelen

Fons De Voegt - Lucie Buyse - Anne Wauters - Tine Dewaele - Silvia Hemelaar - Chris Goddé - Cristel Rijmemans - Ketty Vanden Broucke - Lydie Scherpereel - Isa Verelst - Bea Kose - Anja Van Den Eeckhout - Soul Whispers - Kathleen Callewaert - Anne Madou - Alex Pauwels - Paul Van Egghen - Tamara De Jode - Sonia Desmadryl - Rosa - Sofia Campione - Désirée van Toor

Psychometrie / helderzienden / heldervoelenden / Zandlezen / Aurafotografie / Hypnose

Angelina Sica - Peter Klok - Naomi Apachi - Thomas Woolthuis - Isabelle Duchêne

Spirituele centra / yoga / meditatie / tai chi / reiki / Gezondheidscoach / Access Bars / Tenenlezen / Kunst

Creanders.com - Ana - Centrum Lichtziel - Relaxotopia - Corazon Healing Center

Standen met edelstenen & sieraden - essentiële olie

Bloom - Zen Spirit Plus

Spirituele (web)winkels

Bloom - Creanders.com - Drupl CBD - Yukimi

Food Zone

De Food Zone voorziet in heerlijke drankjes en/of hongerstillers. Voor elk wat wils dus.

Bereikbaarheid

Met de wagen
Plan uw route via Google Maps. Gebruik op uw navigatiesysteem dit adres: Fortstraat 128, 8400 Oostende.
U kunt uw wagen parkeren op de parkeerplaats van Hangtime.

Met het openbaar vervoer

Via De Lijn kunt u uw reis met het openbaar vervoer naar Duin en Zee in Oostende plannen.
De dichtstbijzijnde halte heet 'Duin en Zee'.

Bezoek de Spirituele Expo's in jouw regio!

Upcoming Spirituele Expo's Najaar 2022

11 december 2022: Spirituele Expo Oostende

Want een beeld zegt meer dan 1000 woorden - Bekijk onze Spirituele Expo Film

Tickets voor dit event zijn niet terugvorderbaar, zie https://www.bloom.be/algemene-voorwaarden

Heel wat prijzen te winnen op de Spirituele Expo in Oostende!

Mini-consult, Angelina Sica
Mini-consult, Fons De Voegt
Aurafoto inclusief uitleg, Peter van de Klok
Mini-consult, Tamara De Jode
Mini-consult, Rosa
Mini-consult, Martine Voet (Relaxotopia)
1x Power magneet hartje t.w.v. €39,90, Zen Spirit Plus

Mini-consult, Chris Goddé
Mini-consult, Vicky Peyffers (Soul Whispers)
Spiritueel geschenk, Creanders.com (Marty de la Ruelle)
Mini-consult, Paul Van Egghen
Consult, Ana Donné
Mini-consult, Sonia Desmadryl
Tenenlezen sessie, Kiva Energie

Hoe kun je in de prijzen vallen?

Vul het deelnameformulier in dat in het tijdschrift Bloom (te verkrijgen in de krantenwinkel) gepubliceerd staat en geef deze af aan de inkom. Of vul onderstaand deelnameformulier in.

Vul dit formulier in en val in de prijzen tijdens dit Bloom event!

In onze Privacy Verklaring & cookie policy informeren we u over de gegevens die wij verzamelen wanneer u onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken.

Beoordelingen van anderen

Voor de eerste keer in mijn leven heb ik een dergelijke beurs bezocht en wat een leuke ervaring. Qua spiritualiteit ben ik nog een beginner, maar ik moet toegeven dat ik vandaag enkele keren blown away was! Ik kom zeeeekeeer terug! - Lilly R.

⏤ Lilly R

Niets op aan te merken! Fijne dag gehad met mijn vrouw. Mijn vrouw is enkele edelstenen rijker, en ik een hele boekenkast! De lezing over Handlezen vond ik ook super! Dank!

⏤ Francis V.

Bijzonder genoten van de spirituele beurs met mijn beste vriendin. Was echt wel metime voor ons beiden. Bovendien heb ik nog een goodiebag deluxe gewonnen. Dank je voor de vlotte organisatie!

⏤ Carla D.

Het was voor ons groepje de eerste keer dat we een spirituele beurs bezochten.. Ondanks de vele bezoekers was de rustige sfeer opmerkelijk. De deelnemende standhouders waren allen zeer vriendelijk behulpzaam zonder zich op tedringen. Een zekere Greet heeft tijdens een korte sessie zeker enkele rake omschrijvingen meegedeeld. Naast deze sessie was er een ruim aanbod aan info en een gevarieerd aanbod,waardoor we niet ontgoocheld waren van ons bezoek De organisatie en opbouw waren goed in elkaar gestoken. Voor herhaling vatbaar!

⏤ Jean-Marie P.

Je aanmelden als standhouder of spreker op de Spirituele Expo's van Bloom

Blijf op de hoogte van onze events

Maak kans op een DUO-ticket door je in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom