Home

Overige

Mijn account

Bel, sms, mail een online life coach of medium

Kom op de astrolijn (SMS, telefoon, email) van Bloom in contact met een online life coach, professionele online helderziende, ervaren online kaartlegster en medium, astroloog of betrouwbare paragnost. Laat hen jou begeleiden met hun expertise en verhoog zo jou levenskwaliteit. Contact mogelijk via sms, telefoon, email. Waarom via de astrolijn opteren voor een online medium? Eenvoudig, wij bieden:

  • Enkel de beste coaches: online astrologen, life coaches, mediums, helderzienden, paragnosten

  • Direct antwoord op die belangrijke vraag waarmee jij zit

  • Contact mogelijk via sms, telefoon en mail

  • Lees de beoordelingen van mensen die jou voorgingen onderaan deze pagina

Hoe wens jij contact met een specialist? Maak je keuze:

Bloom Online Coaching Web1

Waarom een online coach?

We kampen allen wel met onduidelijkheden, onvoorziene situaties én onbeantwoorde levensvragen. Kan ook jij wel wat extra advies, een inzicht of een eerlijke mening gebruiken? Of gewoon een luisterend oor? Contacteer hierboven de coach, kaartlegster, astroloog, medium op die wijze die jou het beste uitkomt (via telefoon, mail of SMS). Een snel en eerlijk antwoord gegarandeerd.

Privé consultatie bij een coach in BE & NL

Houd je eerder van het persoonlijk contact en ben je meer te vinden voor een life coach op locatie in België of Nederland? Krijg via deze link een overzicht van ervaren coaches en betrouwbare, alternatieve dienstverleners in jouw regio te zien en maak vandaag nog een afspraak.

Telefoon- en chatdienst voorwaarden
SMS-dienst voorwaarden

Beoordelingen van anderen

Consult via Bert: to the point, duidelijk en het komt allemaal uit. Alsof Bert mij al jaren kent en mijn situatie perfect kan inschatten. En dit zonder mij te kennen. Bedankt Bert, jouw antwoorden bieden mij een grote steun aan.

⏤ Yannick

Heb recent een e mail consult gevraagd en uitgebreide uitleg gekregen; zeer tevreden over nu enkel afwachten naar het resultaat...

⏤ Nadia

Zeer waardevol
Het groot consult via émail van numeroloog-kaartlegger Bert heeft mij meer inzicht in mezelf en in mijn leven gegeven. Hij is heel helder en duidelijk in zijn antwoord en advies, vat op een eenvoudige en gemakkelijk te begrijpen manier de situatie samen en geeft mij weer nieuwe hoop en nieuwe toekomstperspectieven, zonder dat hij overdrijft in de verwachtingen en hij blijft met beide voeten op de grond. Hij heeft een heel helder inzicht in mij en mijn situatie, en geeft een duidelijk advies, zonder mij te veroordelen. Bert

⏤ Bert

Dank u wel Bert voor de duidelijke voorspelling. Je kunt mijn situatie heel goed inschatten! Een prachtig consult! Dank u.

⏤ Kris Wandels

Heel duidelijk in de uitleg en specifieke details. Nu geduld hebben en op tijd vertrouwen. Dankjewel!

⏤ Hensen

Net mijn tweede email ontvangen van Bert. Je bent duidelijk, vertelt zaken die je echt niet weet... en toch! Ja, verrassend! Ik vind dat je dat super doet!!

⏤ Nancy Swartelé

Het was een duidelijke uitleg en vandaag is de "voorspelling" uitgekomen. Dank je wel Bert

⏤ Severine

Op 2/7 mocht ik van Bert een oprecht advies ontvangen omtrent mijn vraagstelling. Hij heeft hier zowel de positieve als minder positieve punten aangekaart en deze goed uitgelegd. Ondertussen heb ik zijn inzicht en advies gebruikt om verdere stappen te nemen in mijn leven. Ondanks ik een klein consult aangevraagd had heb ik toch een vrij uitgebreid antwoord ontvangen. Dank je wel Bert. Warme groet, Laurence

⏤ Laurence

Het was een mooie reading en heel duidelijk. Het heeft me goed geholpen.

⏤ Kim

Super! Mijn gevoel werd bevestigd! xxx

⏤ Lieve

Blijf altijd op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!