26 mei 2024 - Spirituele Bloom Fair Park ter Walle Menen >

Uranus in je horoscoop + Gratis berekening

Uranus astrologie planeet Bloom artikel

Uranus, volgens de astrologie de excentrieke planeet bij uitstek, heerst over het teken Waterman en is verbonden met het 11de huis in je horoscoop. Gemiddeld verblijft deze planeet 7 jaar in hetzelfde dierenriemteken. We noemen Uranus een generatieplaneet, aangezien deze planeet een langere periode in één bepaald teken vertoeft. Algemeen kunnen we stellen dat, hoe trager de planeet is, hoe minder belangrijk de definitie van Uranus in het teken wordt en hoe belangrijker de definitie van Uranus in het huis wordt. Uranus brengt alle vormen van samenwerking en gemeenschapsleven tot stand.

Op welke vlakken ben jij onconventioneel en ietwat rebels?

De plaatsing van de planeet Uranus in je horoscoop geeft aan op welke manier jij je authentieke zelf het beste kan uiten, meestal op een creatieve of originele manier. Uranus staat voor het nieuwe begin, ontwikkeling en het overschrijden van grenzen. Nieuwe dimensies en waarheden komen aan het licht, dat is onvermijdelijk met deze gasreus. De energie van Uranus verzet zich heel duidelijk tegen systemen die gebaseerd zijn op onderdrukking als gevolg van ongelijkwaardigheid. Hij maakt dan ook een soort revolutionaire kracht in je wakker, waarbij het onmogelijk is om stil te blijven zitten en je lot simpelweg te ondergaan. Uranus in je horoscoop zet je aan om het heft in eigen handen te nemen en je te verzetten tegen wat fout of onrechtvaardig aanvoelt. De planeet helpt je je te ontplooien en te verbinden met anderen. Tevens vertegenwoordigt Uranus in je horoscoop al je verworven kennis, inzichten en bewustzijn waarmee je in het leven staat, die afstammen uit vroegere ervaringen en waaruit je stevige lessen leert die je nu toestaan om de juiste keuzes te maken. Daarom geeft Uranus aan de persoon een onafhankelijk, persoonlijk en onconventioneel karakter.

Bereken Uranus in je horoscoop
& kom te weten op welke vlakken jij onconventioneel en ietwat rebels bent.

Hoe ga je te werk?
1) Bereken hieronder jouw Uranusteken (let op: dit is niet identiek aan je sterrenbeeld) op basis van je geboortegegevens. De Bloomcalculator geeft bijvoorbeeld aan dat Uranus in Ram stond bij je geboorte.
2) Lees vervolgens de bijhorende tekst: 'Uranus in Ram'.

Opgelet!
Geef de Bloomcalculator hieronder de tijd om je geboorteplaats te zoeken. Eens je je geboorteplaats in het subveld ziet, klik je die aan. De calculator geeft geen output over Uranus in je horoscoop als de geboorteplaats niet correct is ingevuld.

Bereken de positie van Uranus in je horoscoop hier.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom