Home

Overige

Mijn account

Uranus in je horoscoop

De excentrieke Uranus als planeet heerst over het teken Waterman en is verbonden met het 11de huis in je horoscoop. Gemiddeld verblijft deze planeet 7 jaar in hetzelfde dierenriemteken. We noemen Uranus een generatieplaneet, aangezien deze planeet een langere periode in één bepaald teken vertoeft. Algemeen kunnen we stellen dat, hoe trager de planeet is, hoe minder belangrijk de definitie van Uranus in het teken wordt en hoe belangrijker de definitie van Uranus in het huis wordt. Uranus brengt alle vormen van samenwerking en gemeenschapsleven tot stand.

Op welke vlakken ben jij onconventioneel?

De plaatsing van deze planeet in je horoscoop geeft aan op welke manier jij je authentieke zelf het beste kan uiten, meestal op een creatieve of originele manier. Uranus staat voor het nieuwe begin, ontwikkeling en het overschrijden van grenzen. Nieuwe dimensies en waarheden komen aan het licht, dat is onvermijdelijk met deze gasreus. De energie van Uranus verzet zich heel duidelijk tegen systemen die gebaseerd zijn op onderdrukking als gevolg van ongelijkwaardigheid. Hij maakt dan ook een soort revolutionaire kracht in je wakker, waarbij het onmogelijk is om stil te blijven zitten en je lot simpelweg te ondergaan. Uranus zet je aan om het heft in eigen handen te nemen en je te verzetten tegen wat fout of onrechtvaardig aanvoelt. De planeet helpt je je te ontplooien en te verbinden met anderen. Tevens vertegenwoordigt Uranus al je verworven kennis, inzichten en bewustzijn waarmee je in het leven staat, die afstammen uit vroegere ervaringen en waaruit je stevige lessen leert die je nu toestaan om de juiste keuzes te maken. Daarom geeft Uranus aan de persoon een onafhankelijk, persoonlijk en onconventioneel karakter.

Kom te weten op welke vlakken jij onconventioneel bent.
Hoe ga je te werk?

1) Bereken hieronder jouw Uranusteken (let op: dit is niet identiek aan je sterrenbeeld). De berekening geeft bijvoorbeeld aan dat je Uranus in Ram stond bij je geboorte.
2) Lees vervolgens de bijhorende tekst: 'Uranus in Ram'.

Geen idee waar Uranus staat in je horoscoop? Bereken het hier.

Esther Van Heerebeek

Spirituele Beurs Agenda

Blijf op de hoogte van onze events

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom