Bloom 3 is uit! Een ode aan Moeder Aarde >

Eros in je horoscoop + Gratis berekening

Eros asteroide Astrologie Horoscoop Liefde erotiek passie Bloom

De positie van Eros in jouw horoscoop bepaalt hoe jij liefde, erotiek en passie beleeft.

Eros is de Griekse god van de liefde, seksuele begeerte en passie. Hij symboliseert niet alleen de hartstocht tussen twee geliefden, maar ook de liefde in de ruimere betekenis (zoals de passie in creatief bezig zijn). Tussen de planeten Mars en Jupiter bevinden zich een aantal brokstukken - de zogenaamde asteroïden - waarvan Eros er een is. Bij je geboorte stond deze Eros op een specifieke plaats en in een welbepaald dierenriemteken aan de hemel. De positie van de asteroïde Eros in jouw horoscoop bepaalt hoe jij liefde, erotiek en passie beleeft.

Eros wordt meestal voorgesteld als een jonge gevleugelde god, met pijl en boog gewapend, klaar om goden en sterfelijken te treffen met zijn pijlen van begeerte.

”De asteroïde Eros onthult je verlangens.”

Hoe reageer je op seksuele prikkels? Kan je je helemaal verliezen in een plotse verliefdheid of brandt jouw vuur eerder traag? Op welke manier uit je erotische spanning zich? Eros leert je wat je passies zijn - zowel seksueel als in het leven - en opent de poorten naar nieuwe vormen van erotiek. Verder draait Eros niet enkel rond het manifeste, maar ook fantasie is onmisbaar in het seksuele spel. Onderliggende noden en verlangens worden uitvergroot; Eros spoort je aan om ze aandacht te geven en te erkennen.

Bekijk je geboortehoroscoop om te weten te komen waarom jij sommige erotische sensaties fijn vindt en andere niet. Of ontdek nieuwe kanten van jezelf en experimenteer met je seksualiteit dankzij de nieuwe inzichten die je hier ontdekt. Bemerk de bijzondere dimensies van je liefde en vind ware voldoening in bed.

Bereken de positie van Eros in je horoscoop
& ontdek wat jij van Eros kan leren.

Hoe ga je te werk?
1. Bereken hieronder jouw Erosteken (let op: dit is niet identiek aan je sterrenbeeld) op basis van je geboortegegevens. De Bloomcalculator geeft bijvoorbeeld aan dat je Eros in Ram stond bij je geboorte.
2. Lees vervolgens bijhorende tekst: Eros in Ram.

Opgelet!

Geef de Bloomcalculator de tijd om je geboorteplaats te zoeken. Eens je je geboorteplaats in het subveld ziet, klik je die aan. De calculator geeft geen output over de plaatsing van Eros in je horoscoop als de geboorteplaats niet correct is ingevuld.

Lees daarna hier hoe Eros jouw beleving van liefde, erotiek en passie beïnvloedt.

Bereken de positie van Eros in je horoscoop hier.

Astrologie Iedereen Horoscoop 1

Blijf op de hoogte van onze events

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom