Home

Overige

Mijn account

Spirituele Beurs Aalst

Datum

19/01/2020

Aanvang

van 10:00 tot 17:30

Locatie

De Duizendpootjes
Binnenstraat 157, 9300 Aalst
Routebeschrijving

Dit event is momenteel aan de gang. Tickets kan je nog bekomen aan de deur.

30 jaar Spirituele Expo's

Ontdek onze jubileumacties

In 2020 blazen we bij Bloom 30 kaarsjes uit, want het hele jaar vieren we het pareljubileum van de Spirituele Beurzen. Deze verjaardag kunnen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan en daarom verwennen we onze bezoekers in 2020 met een resem feestelijke acties, ontdek ze hier.

Spirituele Beleef Beurs Aalst op zondag 19 januari - De Duizendpootjes

Wat kun je verwachten van deze gezellige, bezielde, spirituele beurs? Voel, beleef, ontdek het zélf!

> Life coaches en experts voor een persoonlijk consult: de meest ervaren numerologen, kaartleggers, astrologen, mediums, personal coaches uit België en Nederland maken zich op voor dit event. Consulten op maat vanaf €10,-.
> Uren shopplezier: spirituele snuisterijen, de mooiste edelstenen, unieke boeken... noem maar op!
> Doorlopend gratis bij te wonen demonstraties en lezingen: van zandlezen over de helende kracht van water tot het contact met dierbare overledenen.
> Maak elk uur kans op een werkelijk bijzondere prijs! Ding onderaan deze pagina mee naar een prijs uit de prijzenpot.

Kortom: heb je interesse in spiritualiteit, wellbeing, zelfontwikkeling, in een mindful leven én in complementaire geneeswijzen? Wil je met je eigen ogen zien wat deze boeiende onderwerpen nu precies inhouden? Bestel hier je ticket en ontdek dit alles op de Spirituele Beurs Expo op zondag 19 januari in zaal De Duizendpootjes in Aalst.

Doorlopend gratis bij te wonen lezingen & demo’s

10.30u – 11.15u: Kaartleggen met de Aimee Zwitser kaarten, Ingrid Terryn
11.15u – 12.00u: Handlezen, Willem De Baets
12.00u – 12.45u: Lichtmeesters, aartsengelen en lichtwezens, Tanachriena
12.45u – 13.30u: De Kracht van De Ziel, Master Sha Tao
13.30u – 14.10u: (familie)karma, reïncarnatie, en de pijn en ware roeping van tweelingzielen, Desiree van Toor
14.10u – 15.00u: Peter in Wonderland, uitnodiging tot kritisch nadenken, Peter Vereecke
15.00u – 15.45u: Gratis Demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen), Naomi Apachi, Bekend van haar kwaliteit én ervaring!
16.00u – 16.45u: Zandlezen, Angelina Sica
16.45u – 17.30u: Ufo’s : bestaan ze werkelijk, en hebben ze een bijzondere missie voor de mensen op Aarde?, Karin Mahieu

De lezingen zijn steeds onder voorbehoud van wijzigingen.

Kaartleggen met de Aimee Zwitser kaarten - Ingrid Terryn

Lezing Aimee Zwitser kaarten Ingrid Terryn Spirituele Expo beurs Bloom web

Maak op een ontspannen wijze kennis met de Aimee Zwitser kaarten. Oude rot in het vak, auteur én docente, Ingrid Terryn, legt je met veel plezier uit hoe ook het werken met kaarten voor jou van nut kan zijn. Tijdens deze sessie krijg je je eerste introductie in deze fascinerende wereld. Je leert er kennismaken met de diverse kaartlegsystemen, met de betekenis van de kaarten. De dieperliggende betekenis ervan vertelt ze je graag in geuren en kleuren. Ontdek er alles over tijdens de Spirituele beurs in Aalst.

Wil je je verdiepen in deze prachtige kaarten? Volg bij Bloom (Waregem) deze unieke cursus: klik hier voor meer informatie!

Handlezen - Willem De Baets

Lezing Handlezen Willem De Baets Spirituele Expo Bloom

Maak tijdens deze lezing kennis met de kunst van het handlezen. Handlezen is een vorm van waarzeggerij waarbij getracht wordt iemands toekomst en karaktereigenschappen af te leiden uit de lijnen en andere kenmerken van zijn/haar hand. Het handlezen komt overal ter wereld voor in talloze variaties. In academische literatuur wordt handlijnkunde beschouwd als een pseudowetenschap. Willem vertelt er je alles over op de Spirituele Beurs van Aalst!

De Kracht van De Ziel - Master Sha Tao

Lezing De Kracht van De Ziel Master Sha TAO Center Belgium

Alles en iedereen heeft een ziel. Uit de verbinding met die zielen kan je een enorme kracht en energie putten. Een vibratie die (zelf)healend is voor een optimale gezondheid en innerlijk welzijn. Tijdens deze lezing op de spirituele beurs van Aalst leer je hoe je met het universele Love, Peace, Harmony (Liefde, Vrede en Harmonie) lied in contact kan treden.

Ufo’s : bestaan ze werkelijk? - Karin Mahieu

Lezing Karin Mahieu ufos Bloom Spirituele Expo

De laatste tijd worden er overal in de wereld veel ufo-activiteiten waargenomen. Zijn ufo’s echt? En zo ja, waarom zijn ze hier? Waarom zien we ze niet de hele tijd?
Benjamin Creme’s boek ‘De Bundeling van de Krachten van Licht — UFO’s en hun geestelijke missie’ bevat de antwoorden op deze en nog veel meer vragen over ufo’s. De informatie in dit boek biedt heel veel feiten en details over deze bezoekers uit de ruimte en hun onvermoeibare werk om het lot van de mensheid te verzachten en de gezondheid van de Aarde te herstellen. In de lezing wordt een duidelijk en gestructureerd overzicht van deze buitengewone informatie gegeven, dat ons tevens toelaat om een verhelderende blik op de toekomst te werpen.

Gratis demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen) - Naomi Apachi

Gratis Demo Bij Afgifte Van Een Foto Of Voorwerp Naomi Apachi Zesde Zintuig Spirituele Expo Bloom Web

Naomi Apachi, bekend van 'Het Zesde Zintuig', 'Mannen aan de rand van een zenuwinzinking', 'Koppen', 'Jambers', 'The Power of the Spirit' en auteur van 3 bestsellers 'Boodschappen van gene zijde' (2009), 'De glimlach van de ziel' (2010) en 'De kracht van intuïtie' (2011). Zij brengt op deze Spirituele Beurs in Aalst een demonstratie 'Boodschappen van gene zijde'. Je kan natuurlijk ook bij haar terecht voor een persoonlijke consultatie. www.naomiapachi.com

Peter in Wonderland, uitnodiging tot kritisch nadenken - Peter Vereecke

Peter in Wonderland uitnodiging tot kritisch nadenken Peter Vereecke

Gewezen burgemeester Peter Vereecke licht toe hoe zijn persoonlijke zoektocht naar de waarheid hem tot een heel andere wereld- en levensvisie gebracht heeft. Zijn motto: durf zelf denken!

Zandlezen - Angelina Sica

Demonstratie Zandlezen Angelina Sica Spirituele Expo Bloom

Zandlezen is de techniek waarbij een handafdruk in zand op een folie wordt geplaatst. Op die manier komt de energie van de eigenaar van het hand op de folie terecht. Angelina gaat met haar eigen hand over de folie, en zet zo haar kanaal open naar de persoon die recht tegenover haar zit. Ze is een trance medium, wat wil zeggen dat ze gidsen, begeleiders, engelen en overleden mensen ‘binnen krijgt’ wanneer ze in halve trance vertoeft. Ook werkt ze met engelenenergie, waarbij ze vanzelfsprekend wordt begeleid door Engelen. Afstand speelt geen rol voor Angelina, Met enkel een naam en een beschrijving van een persoon kan ze diens energie ophalen en contact leggen met die persoon. Ze voelt ze aan en kan ze zelfs zien, ook in een jongere vorm. Zandlezen wordt beschouwd als ‘channeling’.

Een greep uit de deelnemende standhouders

Erna Droesbeke - Leona Lefevere - Roos Duflou - Chris Goddé - Fons De Voegt - Nady Christiaens - Marie-Christine Vervinck - Greet Mariën - Anne Wauters - Betty Van Geel - Sonia Desmadryl - Rosa Veneziani - Yves Polet - Mr. Netten - Elsje - Ingrid Terryn - Rosa - Kathleen Callewaert - Isabelle Duchene - Stef (Art of Medium) - Tine Dewaele - Chrisje Bressinck - Marleen Claerhout - Martine Vanhoutte - Angelina Sica - Karin Mahieu - Naomi Apachi - Daewood - Vera Lecluyse - Atma Bhakti - 't Rustpuntje - Peter van de Klok - Zen Spirit Plus Energetix magneetsieraden - Tao Center Belgium - Yuvaco - Sigi's Atelier - Lydie Scherpereel - Desirée van Toor

Tickets voor dit event zijn niet terugvorderbaar, zie https://www.bloom.be/algemene-voorwaarden

Want een beeld zegt meer dan 1000 woorden - Bekijk onze Spirituele Expo Film

Heel wat prijzen te winnen op de Spirituele Expo in Aalst

Mini-consult, Leona Lefevere
Mini-consult, Angelina Sica
Mini-consult, Fons De Voegt
Mini-consult, Chris Goddé
Mini-consult, Greet
Mini-consult, Rosa Veneziani
Mini-consult, Anne Wauters

Mini-consult, Yves Polet
Mini-consult, Rosa
Mini-consult, Chrisje Bressinck
Mini-consult (Engelenhealing), Marleen Claerhout
Spiritueel cadeautje, 't Rustpuntje
Mini-consult, Erna Droesbeke
Engelen-tarot reading, Pascale Christiaens

Hoe kun je in de prijzen vallen?

Vul het deelnameformulier in dat in het tijdschrift Bloom (te verkrijgen in de krantenwinkel) gepubliceerd staat en geef deze af aan de inkom. Of vul onderstaand deelnameformulier in.

Vul dit formulier in en val in de prijzen tijdens het Spiritual Lifestyle Event

In onze Privacy Verklaring & cookie policy informeren we u over de gegevens die wij verzamelen wanneer u onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken.

Blijf op de hoogte van onze events

Maak kans op een DUO-ticket door je in te schrijven op onze nieuwsbrief.