Home

Overige

Mijn account

Spirituele Beurs Hasselt EXPO

Datum

03/11/2019

Aanvang

van 10:00 tot 17:30

Locatie

Expo Hasselt
Gouverneur Verwilghensingel 70, 3500 Hasselt
Routebeschrijving

Dit event is momenteel aan de gang. Tickets kan je nog bekomen aan de deur.

Spirituele Beleef Beurs Hasselt op zondag 3 november - Hasselt Expo

Wat kun je verwachten van deze gezellige, bezielde, spirituele beurs? Voel, beleef, ontdek het zélf!

-Life coaches en experts voor een persoonlijk consult: de meest ervaren numerologen, kaartleggers, astrologen, mediums, personal coaches uit België en Nederland maken zich op voor dit event. Consulten op maat vanaf €10,-.
-Uren shopplezier: spirituele snuisterijen, de mooiste edelstenen, unieke boeken... noem maar op!
-Doorlopend gratis bij te wonen demonstraties en lezingen:
van zandlezen over de helende kracht van water tot het contact met dierbare overledenen.
-Maak elk uur kans op een werkelijk bijzondere prijs!
Ding onderaan deze pagina mee naar een prijs uit de prijzenpot.

Kortom:
heb je interesse in spiritualiteit, wellbeing, zelfontwikkeling, in een mindful leven én in complementaire geneeswijzen? Wil je met je eigen ogen zien wat deze boeiende onderwerpen nu precies inhouden? Ontdek dit alles op de Spirituele Beurs Expo op zondag 3 november in Hasselt Expo.

Tickets voor dit event zijn niet terugvorderbaar, zie https://www.bloom.be/algemene-voorwaarden

Doorlopend gratis bij te wonen lezingen & demo’s

ZAAL JUPITER:

11.00u – 11.45u:
Handen voelen en meditatie, Liliane Verellen
11.45u – 12.15u:
Holistisch genezen, Fons De Voegt
12.15u – 13.00u:
Bloemlezing, Angelina Sica
13.00u – 14.15u: Krachtige Spirituele Selfhealing technieken, Sadguru Cyriaque
14.15u - 15.00u:
De Mensheid op een Tweesprong, Andreas Vaes
15.00u – 15.45u:
Gratis Demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen), Naomi Apachi, Bekend van haar kwaliteit én ervaring!, www.naomiapachi.com
16.00u - 16.45u: Healing met Licht en Kleur op het lichaam, Inge Cox
16.45u - 17.30u: Demo: Tog Chöd (Tibetaanse zwaarddans), Peggy Spaan (Balance For You)

ZAAL VENUS:

10.45u – 11.45u:
Yoga van de geest, Sadguru Cyriaque
12.00u – 12.30u:
Indiaans fluitconcert, Michael Telapary
12.45u – 13.45u:
Psychometrie, Chrisje Bressinck
13.45u – 14.45u:
De Kracht van De Ziel, Master Sha Tao
14.45u – 15.30u:
Demo: werken met je eigen nieuwe energie, Isabelle Duchene
15.45u – 16.30u:
Indiaans fluitconcert, Michael Telapary
16.30u - 17u15u:
Verrijk jezelf met Energie, ieder moment van de dag, Eleonore R. Ivanoff

Holistisch genezen - Fons De Voegt

Lezing Holistisch Genezen Bloom Spirituele Expo Fons De Voegt

Als je naar de huidige maatschappij kijkt, lijkt het wel of drie kwart van de bevolking ziek is. De kosten van de sociale zekerheid swingen de pan uit. Nog nooit werd er zoveel geld aan zieke- en/of invalide mensen uitbetaald. Tegelijk werd er nog nooit zoveel geld aan verzorging, ziekenhuizen, artsenopleiding, enz… uitgegeven. Het lijkt wel alsof, hoe meer in de medische sector geïnvesteerd wordt, hoe meer de mensen ziek worden. Bovendien duiken er de laatste 10, 20 jaar ziekten op die daarvoor niet bestonden of niet bekend waren. Denk maar aan CVS, fybromyalgie, enz… Misschien moeten we op een andere manier naar onze gezondheid gaan kijken. Om met een goed gevoel in het leven te staan, is één, zo niet de belangrijkste voorwaarde: gezond zijn. Dan stelt zich de vraag: hoe doen we dat?

Bloemlezing - Angelina Sica

Demonstratie lezing bloemlezing Angelina Sica Spirituele beurs expo Bloom web

Bloemen kunnen persoonlijke boodschappen bevatten voor elk van ons. Door deze te lezen kan Angelina die doorgeven. Die kunnen wijzen op een bepaalde situatie of een gevoel dat momenteel speelt in jouw leven, of die te maken heeft met jouw verleden of toekomst. Door naar je lievelingsbloem te kijken, houd je jezelf een spiegel voor. Dit zal Angelina Sica demonstreren op de parapsychologische beurs in Hasselt.

Gratis demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen) - Naomi Apachi

Gratis Demo Bij Afgifte Van Een Foto Of Voorwerp Naomi Apachi Zesde Zintuig Spirituele Expo Bloom Web

Naomi Apachi, bekend van 'Het Zesde Zintuig', 'Mannen aan de rand van een zenuwinzinking', 'Koppen', 'Jambers', 'The Power of the Spirit' en auteur van 3 bestsellers 'Boodschappen van gene zijde' (2009), 'De glimlach van de ziel' (2010) en 'De kracht van intuïtie' (2011). Zij brengt op deze Spirituele Beurs in Hasselt een demonstratie 'Boodschappen van gene zijde'. Je kan natuurlijk ook bij haar terecht voor een persoonlijke consultatie. www.naomiapachi.com

Indiaanse fluitconcert - Michael Telapary

Fluitconcert demonstratie Michael Telapary Spirituele expo beurs Bloom web

Michael Telapary bespeelt op intuïtieve manier de Indiaanse fluit. Tijdens het 'Chakra Healing concert' neemt hij de participanten mee op een intense meditatieve reis. Elke chakra heeft een bepaalde frequentie, van de laagste-diepste-traagste frequentie bij de stuit chakra tot de hoogste-snelste bij de kruin chakra. Net zoals een corresponderende kleur, heeft iedere chakra ook een bepaalde toon waarmee deze resoneert. Geluid kan gebruikt worden om de chakra's in balans te brengen. Herhaling van bepaalde tonen brengt namelijk ons 'body-mind-soul complex' in een meditatieve staat, waardoor er healing plaats kan vinden. Tijdens het concert op deze spirituele beurs in Hasselt Expo speelt Michael op verschillende Indiaanse fluiten waarvan de grondtoon resoneert met één van de 7 chakra's, gecombineerd met mooie natuurgeluiden, die visualisatie zullen versterken. Mis het niet!

Psychometrie - Chrisje Bressinck

Lezing demo Psychometrie Chrisje Bressinck Spirituele Expo Beurs Bloom Web

Medium Chrisje krijgt geregeld boodschappen van overledenen door, en dit via twee kanalen: haar gidsen, en haar eigen helderheid. Tijdens deze demonstratie laat ze zien hoe zo'n lezing aan de hand van een foto of voorwerp verloopt. Dit heet psychometrie. Zij bewaart tijdens zo'n sessie steeds een zekere discrete afstand, om haar lezing goed en duidelijk te laten verlopen. Haar heldervoelendheid en kracht werden al bewezen in tv-shows zoals Het Zesde Zintuig en Man Bijt Hond. Ook de geschreven pers doet geregeld een beroep op haar kennen en kunnen. Ervaar de kunst van de psychometrie tijdens de demonstratie van Chrisje op de paranormale beurs in Hasselt, en krijg zelf boodschappen door van 'gene zijde'.

Krachtige Spirituele Selfhealing technieken - Sadguru Cyriaque

Lezing Spirituele zelf healing technieken Majken Klomp Spirituele beurs expo Bloom web

Heb je wel een problemen gehad dat, ondanks het toepassen van alle gekende behandelingen, maar niet leek te verdwijnen? Dan is de kans groot dat de oorzaak van dit probleem zich in de spirituele dimensie bevindt. Door middel van deze interactieve lezing wil Sadguru Cyriaque je helpen begrijpen hoe de spirituele dimensie alle facetten van ons leven beïnvloedt. Ook toont ze aan dat het regelmatig praktiseren van spiritualiteit, aangevuld met spirituele zelfhealingtechnieken, je kan helpen om dagelijkse uitdagingen aan te gaan. Ook klachten van fysieke of mentale aard kunnen door dergelijke methodes worden verlicht. Met praktische demonstraties, video’s en case studies word je tijdens deze lezing begeleid bij het toepassen van 7 krachtige healingtechnieken. Deze zijn goedkoop, makkelijk toepasbaar en kunnen een aanvulling zijn op je huidige spirituele beoefening. Wees er zeker bij op de Spirituele Expo in Hasselt!
Voor meer informatie: www.ssrf.org

De Kracht van De Ziel - Master Sha

Lezing De Kracht van De Ziel Master Sha TAO Center Belgium

Alles en iedereen heeft een ziel. Uit de verbinding met die zielen kan je een enorme kracht en energie putten. Een vibratie die (zelf)healend is voor een optimale gezondheid en innerlijk welzijn. Tijdens deze lezing op de spirituele beurs van Hasselt leer je hoe je met het universele Love, Peace, Harmony (Liefde, Vrede en Harmonie) lied in contact kan treden.

Yoga van de geest: Chanting-techniek voor mentale ontspanning - Sadguru Cyriaque

Lezing Yoga van de geest Majken Klom Spirituele beurs expo Bloom web

Door onze drukke, vaak veeleisende levensstijl is het moeilijk de innerlijke stabiliteit en rust te bewaren. Onze geest wordt gedurende de dag gebombardeerd met duizenden gedachten waardoor we ons vaak op het einde van de dag mentaal uitgeput voelen. In deze lezing daalt Sadguru Cyriaque een chant-techniek met de bezoekers die de onbewuste overtuigingen (die aanleiding geven voor het excessief denken) zal bedwingen. Tegenwoordig is chanten (het reciteren van een Goddelijke naam) tevens de meest bevorderlijke beoefening van spiritualiteit, het kan immers altijd en overal worden toegepast. Leer hoe chanten werkt en welke chant bij jou past om een kalme geest te bereiken. De Spiritual Science Research Foundation nodigt u uit deze unieke spirituele lezing bij te wonen. Iedereen is welkom in Hasselt!

Voor meer informatie: www.ssrf.org

Demo: werken met je eigen nieuwe energie - Isabelle Duchene

Lezing Werken met energie Isabelle Duchene Spirituele expo beurs Bloom web

Spiritueel medium Isabelle Duchene legt tijdens deze lezing uit hoe 'werken met je eigen nieuwe energie' precies in z'n werk gaat. Tijdens deze interessante demonstratie voorziet ze helderziende boodschappen voor enkele bezoekers van de beurs.

Healing met licht en kleur op het lichaam - Inge Cox

Lezing Healing met licht en kleur op het lichaam Spirituele Expo beurs Bloom web

Zorg dragen voor je eigen energie met behulp van kleuren, dat is de rode draad van deze lezing. Elk lichaamsgebied heeft een corresponderende kleur die helpt om de negatieve energie in de huidlagen op die plaats te corrigeren. Ze harmoniseren het aura en hebben een positieve invloed op het gemoed. Een goede energiebalans draagt immers bij aan het geluksgevoel, en zorgt ervoor dat we meer ontspannen door het leven kunnen gaan. Tijdens deze voordracht ontdek je op je op een eenvoudige manier kleur kunt overbrengen op je lichaam voor meer innerlijke balans. Voel je goed met kleur! Wees zeker aanwezig op de Spirituele Beurs in Hasselt.

Demo: Tog Chöd (Tibetaanse zwaarddans) - Peggy Spaan (Balance For You)

Demonstratie Peggy Spaan Spirituele beurs expo Bloom web

Tog Chöd is Tibetaanse zwaarddans, speciaal voor de westerse mens ontwikkeld door Tulku Lobsang, een zeer gewaardeerde Tibetaanse boeddhistische leermeester. Met Tog Chöd doorsnijd je je gedachten, zodat je hoofd helder wordt. Je buigt negatieve emoties om naar wijsheid en compassie. Door de bewegingen met het lichte houten zwaard - het symbool van wijsheid - reduceer je jouw angsten en verwachtingen. Je beleeft het hier en nu: je ervaart een innerlijke stilte & rust door middel van beweging. Wees er zeker bij tijdens de Spirituele Expo in Hasselt!

Een greep uit de deelnemende standhouders

Leona Lefevere - Roos Duflou - Fons De Voegt - Chris Goddé - Chrisje Bressinck - Greet - Rosa Veneziani - Anne Wauters - Betty Van Geel - Brigitte De Laet - Mr. Netten - Yves Polet - Isabelle Duchene - Mieke Verstraete - Art of Medium (Stef & Fabio) - Patricia Aarts - Maria Sanders - Elilies - Liliane Verellen - Ken Hendrickx - Ellen Richardson-Stoltenborg - Angelina Sica - Aqua Vitae - Monika Braun - Naomi Apachi - Spiritual Science Research Foundation Inc. - Aurafotograaf Peter van de Klok - Tao Center Belgium - 't Rustpuntje - Feel Good Energetix sieraden - Jean-Marie Braibant - Twinkel@home - Michael Telapary - Uitgeverij Hajefa - Yuvaco - Sigi Atelier - Inge Cox Kleur-Licht oliën - Sharenl (Andreas Vaes & Pauline Dimmick) - Marie-Christine Vervinck - Lydie Scherpeel - Peggy Spaan (Balance For You)

Want een beeld zegt meer dan 1000 woorden - Bekijk onze Spirituele Expo Film

Tickets voor dit event zijn niet terugvorderbaar, zie https://www.bloom.be/algemene-voorwaarden

Heel wat prijzen te winnen op de Spirituele Expo in Hasselt

Mini-consult, Rosa Veneziani
Mini-consult, Chrisje Bressinck
Mini-consult, Yves Polet
Mini-consult, Mieke Verstraete
Mini-consult, Monika Braun
Spiritueel cadeautje, 't Rustpuntje
Mini-consult, Leona Lefevere

Mini-consult, Fons De Voegt
Mini-consult, Chris Goddé
Mini-consult, Greet
Mini-consult, Angelina Sica
Engelen-tarot reading, Pascale Christiaens
Waardebon van 15 euro, Twinkel@home

Hoe kun je in de prijzen vallen?

Vul het deelnameformulier in dat in het tijdschrift Bloom (te verkrijgen in de krantenwinkel) gepubliceerd staat en geef deze af aan de inkom. Of vul onderstaand deelnameformulier in.

Vul dit formulier in en val in de prijzen tijdens het Spiritual Lifestyle Event

In onze Privacy Verklaring & cookie policy informeren we u over de gegevens die wij verzamelen wanneer u onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken.

Blijf op de hoogte van onze events

Maak kans op een DUO-ticket door je in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Blijf altijd op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!