2 juni 2024 - Spirituele Bloom Fair Stadsfeestzaal Aarschot >

Mercurius in je horoscoop + Gratis berekening

Mercurius visuals 700x400 header

Jouw communicatieve talenten in de kijker

Mercurius, volgens de astrologie planeet van de communicatie. ‘Een koerier met gevleugelde basketsloefkes’, zo zou je je Mercurius, de figuur uit de Griekse mythologie, vandaag kunnen voorstellen. Als snelle en pientere boodschapper van de goden bezorgde hij de mensen op aarde nieuws vanop de Olympische berg. Goed gevonden dus als hier wordt verteld dat de planeet Mercurius in de astrologie voor communiceren en denken in het algemeen staat, maar ook voor intellect, gezond verstand, logica, feiten, interesses, onderwijs, leren, weten, organiseren, plannen, afspreken, contracten, verkoop, onderhandelen, reizen, onderweg zijn, en zo meer. Mercurius is een dubbele planeet en dit zal hij laten uitwerken als vermenigvuldiging van goederen of berichten. Deze dubbelheid komt dan ook vaak voor in het leven van typische Mercuriusmensen.

Bereken de positie van Mercurius in je horoscoop
& achterhaal hoe jij en/of je dierbaren communiceren en kennis opnemen.

Hoe ga je te werk?
1) Bereken hieronder jouw Mercuriusteken (let op: dit is niet identiek aan je sterrenbeeld). De berekening via de Bloomcalculator geeft bijvoorbeeld aan dat je Mercurius in Stier stond bij je geboorte.
2) Lees vervolgens de bijhorende tekst: Mercurius in Stier.

Opgelet!

Geef de Bloomcalculator hieronder de tijd om je geboorteplaats te zoeken. Eens je je geboorteplaats in het subveld ziet, klik je die aan. De calculator geeft geen output over de planeet Mercurius in je horoscoop als de geboorteplaats niet correct is ingevuld.

Bereken de positie van Mercurius in je horoscoop hier.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom