26 mei 2024 - Spirituele Bloom Fair Park ter Walle Menen >

Tarot van Isis Kaarten

Een innerlijke weg tot Zelfkennis

De Tarot van Isis is terug van weggeweest. In 2021 bestaat de Tarot van Isis 36 jaar. Dit exclusieve werk van de hand van auteur, tarologe en astrologe Erna Droesbeke komt nu in een handige 'Tarot van Isis Set', inclusief boek, aangevuld met Spreuken uit het Egyptische Dodenboek en 36 kwalitatieve Tarot van Isiskaarten. Wat maakt dit werk zo uniek? En hoe kwam dit bijzondere kaartenspel 'Tarot van Isis' tot stand? We vroegen het de ontwerpster, Erna Droesbeke, herself. Lees hier het interview.

Trek je dagkaart

Trek hieronder je dagkaart en maak kennis met de Tarot van Isis kaarten van Erna Droesbeke. Verwezenlijk je wensen en doelen! Deze Tarot van Isis dagkaarten dienen ter inspiratie en ondersteuning van jouw dag.

Leer zélf werken met de Tarot van Isis

Haal deze unieke Tarot van Isis Set - Jubileumeditie in huis en leer zélf werken met deze unieke kaarten. Deze 6de druk omvat nu een set, bestaande uit het Tarot van Isis boek en 36 Isis Kaarten. De aanpassingen die de auteur in deze jubileumeditie heeft doorgevoerd zijn gebaseerd op haar spirituele ervaringen in het moderne Egypte en haar werk als astrologe en tarologe. Het boek bevat een uitgebreide beschrijving van de 36 Isis kaarten, die onderverdeeld zijn in 22 kaarten van de Grote Arcana die Erna ‘Psychekaarten’ noemt en 14 ‘Richtkaarten’, die de dagdagelijkse levensaspecten vertegenwoordigen, zijnde: liefde, relaties, werk, gezondheid, levensomstandigheden, enzovoort. Linken naar de numerologie, kleurensymboliek en vooral de ‘Spreuken’ uit het ‘Egyptische Dodenboek’ geven de interpretatie van de kaarten een extra dimensie.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Tarot van Isis Set (boek + 36 kaarten) • 6de herdruk • 2021

Het idee voor het ontwerp van De Tarot van Isis

Het idee voor het ontwerpen van dit nieuw orakel- en meditatiespel voor kaarten (heden: de Tarot van Isis) is ontstaan in 1981 toen ontwerpster Erna Droesbeke haar tarotkennis ging combineren met inspiratie vanuit het innerlijke leven en haar beroep als kunstschilderes. Het eerste boek verscheen in 1985, in 1993 volgde een herwerking en in 2021 verscheen opnieuw een totaal herwerkt Tarot van Isis handboek. De astraalkleurige droomwereld van de ontwerpster/auteur werd de leidraad voor het ontwerpen van een spel dat bestaat uit archetypen, vertaald in kleuren uit de aura en de bewegingen uit de astrale wereld der natuur. Elke droom bevatte een boodschap uit het onbewuste voor het ontwerpen van een kaart. Een boodschap waarover zij mediteerde en meer inzicht kreeg in haar eigen psyche.

De boodschappen uit de dromen van Erna Droesbeke zijn symbolisch in beelden vastgelegd en bleken algauw een weg tot zelfkennis en begrip van de andere te worden. Het Tarot van Isis Spel is samengesteld uit archetypen zoals die bij iedere mens in zijn droomwereld en in het collectief onbewuste voorkomen. Als kind al zag Erna de wereld rondom haar niet als een grauwe werkelijkheid, maar als een totaal beeld van verschillende werelden door elkaar: een bloem zoals wij die normaal bekijken heeft buiten haar kleurenpracht en geur nog een bijzondere uitstraling, samengesteld uit kleuren die haar ziel en wezen weergeven en die we ‘aura’ noemen. Het leven wordt beschermd en geholpen door Deva’s en Engelen die op die manier aan een spirituele evolutie bouwen.

Wie in stilte en eerbied in de vrije natuur mediteert, kan de oerkrachten bespeeld door deze Engelen, zien en ervaren die als een onhoorbaar en pulserend hart in elk levend wezen kloppen.

Erna Droesbeke

"Wie in stilte en eerbied in de vrije natuur mediteert, kan de oerkrachten bespeeld door deze Engelen, zien en ervaren die als een onhoorbaar en pulserend hart in elk levend wezen kloppen. De aura en de oerkrachten vormen samen een symfonieorkest, opgedragen aan de Schepper in eeuwigheid. De Tarot van Isis tracht het innerlijke oog open te laten gaan voor de werkelijke schoonheid, de liefde en de wijsheid die het leven biedt.", aldus Erna Droesbeke.

Bloom Coach Kaartlegster Astroloog Website In Je Buurt

Op zoek naar een life coach, kaartlegster, helderziende,... in BE/NL? Maak nu een afspraak.

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom