Bloom 2 is uit! Chinese Jaarhoroscoop 2024 >

Vulkaan • Kracht

Vulkaan • Kracht • Tarot van Isis Nummer 8

Betekenis van Tarot van Isis kaart nummer 1: Vulkaan • Kracht

Geesteskracht en Energie

Energie en levenskracht die positief moeten aangewend worden, anders leidt dit tot zelfvernietiging. De ‘vuurberg’ waarvan sprake in het Egyptische Dodenboek kun je zien als een vulkaan. Nu, er zijn geen vulkanen in Egypte maar wel aardbevingen bekend. De vulkaan hier staat dan ook voor ‘kracht’, werkzaamheid en geesteskracht.

Psychologische werking

Bij de Tarot van Isis kaart nummer 8 - Vulkaan komt een energieke persoonlijkheid naar voren, die met grote werk- en geesteskracht moeilijke situaties de baas blijft. Het is een type van een industrieel, of psycholoog.

Indien de kaart 'Rechtop' valt:

Het is een tijd van morele energie. Rustig en onstuitbaar ga je te werk om je doel te bereiken. Met veel geestelijke kracht overwin je de situatie
die zich voordoet. Je beschikt over veel kracht en controle om een groot probleem aan te pakken. Er komt innerlijke rust na een zware periode in je leven.
Tegelijkertijd besef je ook dat je de strijd met jezelf moet aangaan teneinde bepaalde zaken in je leven te overwinnen.

Indien de kaart 'Omgekeerd' valt:

Je laat je meeslepen door eigen driften en angsten en gaat daardoor ondoordacht handelen. Je bent op van de zenuwen of kapot van een innerlijke kwelling.
Het is een tijd van woede en strijd, pessimisme en ongevoeligheid van anderen. Er komt alleen vooruitgang door de zaken geduldig en zorgvuldig aan te pakken.

Tarot van Isis Set Jubileumeditie

Tarot van isis set Erna Droesbeke 9789072189264 boek Bloom web

De Tarot van Isis Set is een herwerking van de eerder verschenen Tarot van Isis boek en Tarot van Isis kaarten. In 2021 bestaat de Tarot van Isis 36 jaar. Hoog tijd om een herwerkte, luxueuzere versie leven in te blazen, vond auteur Erna Droesbeke. Deze 6de druk omvat nu een set, bestaande uit het Tarot van Isis boek en 36 Isis Kaarten. De aanpassingen die de auteur in deze jubileumeditie heeft doorgevoerd zijn gebaseerd op haar spirituele ervaringen in het moderne Egypte en haar werk als astrologe en tarologe.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Tarot van Isis Set (boek + 36 kaarten) • 6de herdruk • 2021

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom