Summer Bloom Festival - Oostende - tickets >

Golf • Gematigdheid

Golf • Gematigdheid • Tarot van Isis Nummer 14

Betekenis van Tarot van Isis kaart nummer 14: Golf • Gematigdheid

Aanpassing en Aanvaarding

Het leven met zijn hoogte- en dieptepunten. Wie zich aanpast aan het ritme van de levensomstandigheden kan de storm van het leven doorstaan. Daarom staat de Golf voor het zoeken naar evenwicht en voor aanpassing, aanvaarding en samenwerking.

Psychologische werking

De Tarot van Isis kaart nummer 14 - Golf duidt iemand met een aangenaam en soepel karakter aan, altijd bereid tot samenwerken. Het type van een diplomaat, ondergeschikte bediende, of iemand die werkt in dienstverband.

Indien de kaart 'Rechtop' valt:

Iemand met een groot aanpassingsvermogen en een soepel en sereen karakter. Aanvaard de gebeurtenissen zoals die zich voordoen. Ga voor samenwerking en het sociale leven. Je komt goed overeen met de ander.

Indien de kaart 'Omgekeerd' valt:

Een onverschillig en passief karakter, zonder veel persoonlijkheid. Iemand die met alle winden meewaait. Een persoon die onstandvastig en wispelturig is met een lichtzinnige aard. Het type van een snob of een modefanaat.

Tarot van Isis Set Jubileumeditie

Tarot van isis set Erna Droesbeke 9789072189264 boek Bloom web

De Tarot van Isis Set is een herwerking van de eerder verschenen Tarot van Isis boek en Tarot van Isis kaarten. In 2021 bestaat de Tarot van Isis 36 jaar. Hoog tijd om een herwerkte, luxueuzere versie leven in te blazen, vond auteur Erna Droesbeke. Deze 6de druk omvat nu een set, bestaande uit het Tarot van Isis boek en 36 Isis Kaarten. De aanpassingen die de auteur in deze jubileumeditie heeft doorgevoerd zijn gebaseerd op haar spirituele ervaringen in het moderne Egypte en haar werk als astrologe en tarologe.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom