Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Zwaluwen

Zwaluwen • Tarot van Isis Nummer 32

Betekenis van Tarot van Isis kaart nummer 32: Zwaluwen

Beweging en Verandering, Reizen en Verhuizen

De Zwaluwen kondigen veranderingen van plaats en bewegingen in ons denken aan. We worden reislustig en verlangen naar verre landen. We gaan op reis met een vliegtuig. Er is goed nieuws onderweg. Aankondiging van een verhuizing naar een andere woonst.

Psychologische werking

Met de Tarot van Isis kaart nummer 32 - Zwaluwen is er sprake van een wereldreiziger, die openstaat voor nieuwe ideeën, andere culturen of een andere manier van denken. Hij moet oppassen geen te excentriek denker te worden! Als beroep verwijst deze kaart naar een piloot of wereldreiziger.

Indien de kaart 'Rechtop' valt:

Je hebt een beweeglijk, soepel en besluitvaardig karakter. Je bent handig en slim in zaken. Je bent reislustig en vlug van geest. Je reageert snel en doeltreffend en weet van aanpakken.

Indien de kaart 'Omgekeerd' valt:

Je weet niet welke beslissing je moet nemen in een zaak die een snelle aanpak vereist. Het gaat jou allemaal te langzaam en te traag. Je bent momenteel heel verward, wat je passief en loom maakt.

Tarot van Isis Set Jubileumeditie

Tarot van isis set Erna Droesbeke 9789072189264 boek Bloom web

De Tarot van Isis Set is een herwerking van de eerder verschenen Tarot van Isis boek en Tarot van Isis kaarten. In 2021 bestaat de Tarot van Isis 36 jaar. Hoog tijd om een herwerkte, luxueuzere versie leven in te blazen, vond auteur Erna Droesbeke. Deze 6de druk omvat nu een set, bestaande uit het Tarot van Isis boek en 36 Isis Kaarten. De aanpassingen die de auteur in deze jubileumeditie heeft doorgevoerd zijn gebaseerd op haar spirituele ervaringen in het moderne Egypte en haar werk als astrologe en tarologe.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Tarot van Isis Set (boek + 36 kaarten) • 6de herdruk • 2021

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom