Bloom 3 is uit! Een ode aan Moeder Aarde >

Sloep • Maan

Sloep • Maan • Tarot van Isis Nummer 18

Betekenis van Tarot van Isis kaart nummer 18: Sloep • Maan

De Droom, Verbeelding en Illusies

De zee stelt het onderbewuste voor, de droomwereld die zich roert, maar ook de levensomstandigheden waarin we ons op dat moment bevinden. Met de sloep bevaren we de zee van het onderbewuste en doen we kennis op, of we laten deze ervaring achter ons door ons bootje te laten stranden. De Sloep duidt ook helderziendheid, verbeelding en fantasie maar ook verlatenheid aan.

Psychologische werking

De Tarot van Isis kaart nummer 18 - Sloep duidt een visionaire en sensitieve persoonlijkheid aan die probeert zijn dromen waar te maken. Je beschikt over veel verbeeldingskracht. Het type van een psychiater, schrijver of dichter, helderziende of paragnost.

Indien de kaart 'Rechtop' valt:

Iemand met een intuïtieve en visionaire aard. Je beschikt over veel verbeeldingskracht. Via dagdromen en/of dromen krijg je bepaalde boodschappen door die je aandacht moet schenken, omdat ze werkelijk wat te betekenen hebben.

Indien de kaart 'Omgekeerd' valt:

Je hebt een dwangmatige en rusteloze aard. Het type van een mouwveger. Je reageert heel emotioneel op zaken die zich voordoen. Je verliest je in illusies en blijft gedesillusioneerd achter. Je komt tot de ontdekking dat je je erg hebt vergist in iemand.

Tarot van Isis Set Jubileumeditie

Tarot van isis set Erna Droesbeke 9789072189264 boek Bloom web

De Tarot van Isis Set is een herwerking van de eerder verschenen Tarot van Isis boek en Tarot van Isis kaarten. In 2021 bestaat de Tarot van Isis 36 jaar. Hoog tijd om een herwerkte, luxueuzere versie leven in te blazen, vond auteur Erna Droesbeke. Deze 6de druk omvat nu een set, bestaande uit het Tarot van Isis boek en 36 Isis Kaarten. De aanpassingen die de auteur in deze jubileumeditie heeft doorgevoerd zijn gebaseerd op haar spirituele ervaringen in het moderne Egypte en haar werk als astrologe en tarologe.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Tarot van Isis Set (boek + 36 kaarten) • 6de herdruk • 2021

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom