Bloom 2 is uit! Chinese Jaarhoroscoop 2024 >

Janus

Janus • Tarot van Isis Nummer 25

Betekenis van Tarot van Isis kaart nummer 25: Janus

Oorzaak en Gevolg, het Tijdsbesef

Janus is de Romeinse god van de poorten van Rome. Hij gaf zijn naam aan de maand januari en stelt daarom in onze tijd het begin van het nieuwe jaar voor. Janus is ook een symbool voor de New Age, het Aquariustijdperk, een nieuw begin in de wereld en tijdsbesef. We moeten ons opnieuw oriënteren en bezinnen over verleden en toekomst.

Psychologische werking

De Tarot van Isis kaart nummer 25 - Janus duidt een voorzichtig persoon aan die discreet en stil te werk gaat. Het type van een detective, rechercheur, onderzoeksrechter of diplomaat. Janus verkondigt ook dat tijd heel belangrijk is in ons leven.

Indien de kaart 'Rechtop' valt:

Hier is sprake van een wilskrachtig en doelgericht persoon, die wil vooruitkomen in het leven. Je bent spiritueel en filosofisch ingesteld. Je doorziet situaties en beseft de waarde van tijd.

Indien de kaart 'Omgekeerd' valt:

Je zoekt teveel steun bij anderen. Je draait altijd in hetzelfde kringetje rond en komt niet uit de problemen. Leer op eigen benen te staan.

Tarot van Isis Set Jubileumeditie

Tarot van isis set Erna Droesbeke 9789072189264 boek Bloom web

De Tarot van Isis Set is een herwerking van de eerder verschenen Tarot van Isis boek en Tarot van Isis kaarten. In 2021 bestaat de Tarot van Isis 36 jaar. Hoog tijd om een herwerkte, luxueuzere versie leven in te blazen, vond auteur Erna Droesbeke. Deze 6de druk omvat nu een set, bestaande uit het Tarot van Isis boek en 36 Isis Kaarten. De aanpassingen die de auteur in deze jubileumeditie heeft doorgevoerd zijn gebaseerd op haar spirituele ervaringen in het moderne Egypte en haar werk als astrologe en tarologe.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Tarot van Isis Set (boek + 36 kaarten) • 6de herdruk • 2021

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom