Bloom 3 is uit! Een ode aan Moeder Aarde >

Vaagheid • Dwaas

Vaagheid • Dwaas • Tarot van Isis Nummer 22

Betekenis van Tarot van Isis kaart nummer 22: Vaagheid • Dwaas

Intuïtie of Instinct, Geniaal of Dwaas

De keuze die we krijgen: intuïtief of instinctief leven, genialiteit of dwaasheid, bewust leven of roekeloosheid.

Psychologische werking

De Tarot van Isis kaart nummer 22 - Vaagheid duidt een ongebonden persoonlijkheid aan, die vrijheidslievend en idealistisch van aard is, maar die ook een losbol kan zijn. Deze kaart kondigt strijders aan ‘voor het goede doel’, sociaal geëngageerden, werkers, pioniers, of reizigers zonder vaststaand doel…

Indien de kaart 'Rechtop' valt:

Je neemt verantwoordelijkheid voor de taak die je op jou genomen hebt. Je hebt een originele en geniale aanpak. Je gaat intuïtief en diplomatisch te werk. Je hebt een gul karakter en laat anderen delen in je talenten en bezit. Je gaat doelgericht en praktisch te werk. Hier is sprake van een filantroop, of iemand die hard werkt om een oplossing te vinden.

Indien de kaart 'Omgekeerd' valt:

Hier is sprake van een meedogenloze aanpak en misbruik van vertrouwen. Je bent onzeker en goedgelovig, verkwistend, zorgeloos en impulsief.
Je onbestemde, besluiteloze en doelloze aanpak wordt afgekraakt. Je kent geen rede en weet niet wat je wil. Je zelfvernietigende en dwaze aard brengt je in grote moeilijkheden. Je hebt een extravagant karakter, gokt of speculeert er lustig op los. Wees niet te makkelijk beïnvloedbaar.

Tarot van Isis Set Jubileumeditie

Tarot van isis set Erna Droesbeke 9789072189264 boek Bloom web

De Tarot van Isis Set is een herwerking van de eerder verschenen Tarot van Isis boek en Tarot van Isis kaarten. In 2021 bestaat de Tarot van Isis 36 jaar. Hoog tijd om een herwerkte, luxueuzere versie leven in te blazen, vond auteur Erna Droesbeke. Deze 6de druk omvat nu een set, bestaande uit het Tarot van Isis boek en 36 Isis Kaarten. De aanpassingen die de auteur in deze jubileumeditie heeft doorgevoerd zijn gebaseerd op haar spirituele ervaringen in het moderne Egypte en haar werk als astrologe en tarologe.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Tarot van Isis Set (boek + 36 kaarten) • 6de herdruk • 2021

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom