Bloom 3 is uit! Een ode aan Moeder Aarde >

Geluk • Zon

Geluk • Zon • Tarot van Isis Nummer 19

Betekenis van Tarot van Isis kaart nummer 19: Geluk • Zon

De Hergeboorte in de Materie, Vrede

Hergeboorte in de materie door geestelijk inzicht, dat ons vertrouwen en geluk schenkt voor de toekomst en vrede aankondigt. Vaak duidt deze kaart ook op een mannelijk persoon of autoriteit die ons probeert te helpen.

Psychologische werking

De Tarot van Isis kaart nummer 19 - Geluk duidt een gezaghebbende persoonlijkheid aan met grote invloed op zijn omgeving. Meestal duidt deze kaart op een vredestichtende of leidinggevende persoonlijkheid, een scheidsrechter, diplomaat of talentrijke heer met een hoge positie.

Indien de kaart 'Rechtop' valt:

Een klaar oordeel en een helder onderscheidingsvermogen met een literair en artistiek talent. Je bent een vredestichtende persoonlijkheid met een intelligente en liefdevolle aanpak. Je houdt van creativiteit en harmonie in het leven. Je beschikt over leidersvaardigheden en bent iemand die goed abstract kan denken.

Indien de kaart 'Omgekeerd' valt:

Hoogmoedige en geposeerde aard, vol van eigenliefde. Verblind. Je bent vlug op de teentjes getrapt. Je voelt je een miskend genie. Probeer geen mensen te overbluffen of simuleer geen zaken die er niet zijn. Hier is sprake van emotionele onvolwassenheid. Je staat vijandig tegenover het leven en ziet niet wat het leven jou biedt.

Tarot van Isis Set Jubileumeditie

Tarot van isis set Erna Droesbeke 9789072189264 boek Bloom web

De Tarot van Isis Set is een herwerking van de eerder verschenen Tarot van Isis boek en Tarot van Isis kaarten. In 2021 bestaat de Tarot van Isis 36 jaar. Hoog tijd om een herwerkte, luxueuzere versie leven in te blazen, vond auteur Erna Droesbeke. Deze 6de druk omvat nu een set, bestaande uit het Tarot van Isis boek en 36 Isis Kaarten. De aanpassingen die de auteur in deze jubileumeditie heeft doorgevoerd zijn gebaseerd op haar spirituele ervaringen in het moderne Egypte en haar werk als astrologe en tarologe.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Tarot van Isis Set (boek + 36 kaarten) • 6de herdruk • 2021

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom