Bloom 2 is uit! Chinese Jaarhoroscoop 2024 >

Prikkeldraad • Toren

Prikkeldraad • Toren • Tarot van Isis Nummer 16

Betekenis van Tarot van Isis kaart nummer 16: Prikkeldraad • Toren

Ineenstorting, de Val, Gevangenschap

Ineenstorting van wat opgebouwd is in de loop van de tijd. We zijn gevangenen van de materie. Het conflict in de mens woedt door in de strijd tussen Geest en materie. Een conflict kan tot ondergang leiden.

Psychologische werking

Bij de Tarot van Isis kaart nummer 16 - Prikkeldraad is sprake van een terughoudende persoonlijkheid, die bang is om zijn gevoelens kenbaar te maken. Een tijd van isolement of gevangenschap in de situatie is aangebroken.

Indien de kaart 'Rechtop' valt:

Hier is sprake van angst die verlammend werkt. Je raakt gevangen in je eigen waandenkbeelden. Hoogmoed. Een periode van ellende breekt aan.

Indien de kaart 'Omgekeerd' valt:

Je moet je richten op het eigen gezond verstand. Laat je niet beetnemen door oplichters en mensen die alleen uit zijn op eigen voordeel.

Tarot van Isis Set Jubileumeditie

Tarot van isis set Erna Droesbeke 9789072189264 boek Bloom web

De Tarot van Isis Set is een herwerking van de eerder verschenen Tarot van Isis boek en Tarot van Isis kaarten. In 2021 bestaat de Tarot van Isis 36 jaar. Hoog tijd om een herwerkte, luxueuzere versie leven in te blazen, vond auteur Erna Droesbeke. Deze 6de druk omvat nu een set, bestaande uit het Tarot van Isis boek en 36 Isis Kaarten. De aanpassingen die de auteur in deze jubileumeditie heeft doorgevoerd zijn gebaseerd op haar spirituele ervaringen in het moderne Egypte en haar werk als astrologe en tarologe.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Tarot van Isis Set (boek + 36 kaarten) • 6de herdruk • 2021

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom