Summer Bloom Festival - Oostende - tickets >

Sfinx • Hogepriesteres

Sfinx • Hogepriesteres • Tarot van Isis Nummer 2

Betekenis van Tarot van Isis kaart nummer 2: Sfinx • Hogepriesteres

Mysterie en Dualiteit, Ken jezelf, het Onbewuste

De Sfinx uit de Tarot van Isis is de behoed(ster) van de Mysteriën of de Geheime Leer, het Grote Geheim waar we naar op zoek zijn. Hier is sprake van geloof en spiritualiteit die doorgegeven wordt. Je krijgt hulp van een wijze vrouw, vaak een vrouwelijk familielid of een heel goede vriendin. De kaart stelt ook de vrouwelijke polariteit voor.

Psychologische werking

De Tarot van Isis kaart nummer 2 - Sfinx handelt over een adolescente of ongerepte, jonge vrouw die geduldig afwacht wat het leven haar geven zal.

Indien de kaart 'Rechtop' valt:

De Sfinx of de Hogepriesteres uit de Tarot van Isis heeft betrekking op een gereserveerd en discreet persoon, die intuïtief en meditatief is ingesteld. Je moet vertrouwend
afwachten. Geloof en religie zijn belangrijk. Deze Tarot van Isiskaart kondigt een periode aan van geduldig afwachten en onbelangrijke zaken verzaken. Een mysterieuze persoonlijkheid met verborgen kennis.

Indien de kaart 'Omgekeerd' valt:

Indien kaartnummer 2 uit de Tarot van Isis omgekeerd valt, dan is er sprake van een achterbaks, haatdragend en vijandig persoon, die onverschillig en hypocriet tegenover anderen staat. Hier zijn verborgen bedoelingen aan de gang. Het is een periode waarin men niet actief is. Mystieke opslorping van zaken die er niet toedoen.

Tarot van Isis Set Jubileumeditie

Tarot van isis set Erna Droesbeke 9789072189264 boek Bloom web

De Tarot van Isis Set is een herwerking van de eerder verschenen Tarot van Isis boek en Tarot van Isis kaarten. In 2021 bestaat de Tarot van Isis 36 jaar. Hoog tijd om een herwerkte, luxueuzere versie leven in te blazen, vond auteur Erna Droesbeke. Deze 6de druk omvat nu een set, bestaande uit het Tarot van Isis boek en 36 Isis Kaarten. De aanpassingen die de auteur in deze jubileumeditie heeft doorgevoerd zijn gebaseerd op haar spirituele ervaringen in het moderne Egypte en haar werk als astrologe en tarologe.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Tarot van Isis Set (boek + 36 kaarten) • 6de herdruk • 2021

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom