Bloom 3 is uit! Een ode aan Moeder Aarde >

Beproeving • Gehangene

Beproeving • Gehangene • Tarot van Isis Nummer 12

Betekenis van Tarot van Isis kaart nummer 12: Beproeving • Gehangene

Het Offer, Aanvaarding

Wij moeten de karmische beproevingen in het leven aanvaarden als zijnde de goddelijke wil die in ons leven actief is. Na deze test, strijd, offer, loutering, leed en aanvaarding komen we tot wijsheid.

Psychologische werking

De Tarot van Isis kaart nummer 12 - Beproeving duidt een toegewijde en edelmoedige persoonlijkheid aan die belangeloos te werk gaat. Een profeet, filantroop, sociaal werker of iemand met een verzorgend beroep

Indien de kaart 'Rechtop' valt:

Je handelt belangeloos en toegewijd. Je bent een zelfopofferende persoon die met veel plichtsgevoel, edelmoedig en onbaatzuchtig te werk gaat.
Je bent een apostel en filantroop. Je beschikt over spirituele en profetische kracht en richt je naar het Hogere Zelf. Je komt in contact met een echte patriot of vaderlandslievend persoon.

Indien de kaart 'Omgekeerd' valt:

Hier is sprake van een egocentrisch en arrogant persoon. Je gaat geraffineerd en sluw te werk en wil niet van spiritualiteit weten. Het is een tijd van
valse profeten. Er is dan ook geen enkele doorstroming naar het Hogere Zelf.

Tarot van Isis Set Jubileumeditie

Tarot van isis set Erna Droesbeke 9789072189264 boek Bloom web

De Tarot van Isis Set is een herwerking van de eerder verschenen Tarot van Isis boek en Tarot van Isis kaarten. In 2021 bestaat de Tarot van Isis 36 jaar. Hoog tijd om een herwerkte, luxueuzere versie leven in te blazen, vond auteur Erna Droesbeke. Deze 6de druk omvat nu een set, bestaande uit het Tarot van Isis boek en 36 Isis Kaarten. De aanpassingen die de auteur in deze jubileumeditie heeft doorgevoerd zijn gebaseerd op haar spirituele ervaringen in het moderne Egypte en haar werk als astrologe en tarologe.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Tarot van Isis Set (boek + 36 kaarten) • 6de herdruk • 2021

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom