Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Moeras

Moeras • Tarot van Isis Nummer 27

Betekenis van Tarot van Isis kaart nummer 27 - Moeras

De Levensinstelling

We moeten rekening houden met ons geweten en oppassen dat we moreel gezien niet worden ‘besmet’. Hier is onze levensinstelling en relatie met, maar ook de invloed van de omgeving, heel belangrijk. Het is een tijd van wantrouwen en negatieve gevoelens.

Psychologische werking

De Tarot van Isis kaart nummer 27 - Moeras duidt het type aan die continu rondtrekt en geen rust vindt in de omgeving waarin hij/zij opgegroeid is.

Indien de kaart 'Rechtop' valt:

Hoe moeilijk de levensomstandigheden ook zijn, je moet je hart en geweten zuiver houden en je richten op het zuivere en positieve in iedere mens. Probeer meer begrip op te brengen voor je omgeving.

Indien de kaart 'Omgekeerd' valt:

Traag en log sleep je je voort. Het is een tijd van wantrouwen, omdat de dingen niet gaan zoals je wil. Neem afstand van een depressieve persoon in je omgeving.

Tarot van Isis Set Jubileumeditie

Tarot van isis set Erna Droesbeke 9789072189264 boek Bloom web

De Tarot van Isis Set is een herwerking van de eerder verschenen Tarot van Isis boek en Tarot van Isis kaarten. In 2021 bestaat de Tarot van Isis 36 jaar. Hoog tijd om een herwerkte, luxueuzere versie leven in te blazen, vond auteur Erna Droesbeke. Deze 6de druk omvat nu een set, bestaande uit het Tarot van Isis boek en 36 Isis Kaarten. De aanpassingen die de auteur in deze jubileumeditie heeft doorgevoerd zijn gebaseerd op haar spirituele ervaringen in het moderne Egypte en haar werk als astrologe en tarologe.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Tarot van Isis Set (boek + 36 kaarten) • 6de herdruk • 2021

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom