Bloom 3 is uit! Een ode aan Moeder Aarde >

Wilde Ganzen

Wilde Ganzen • Tarot van Isis Nummer 33

Betekenis van Tarot van Isis kaart nummer 33: Wilde Ganzen

Gastvrijheid, Uitnodigingen en Bezoekers

De kaart kondigt gastvrijheid en verdraagzaamheid aan. We worden uitgenodigd voor een leuke samenkomst. We krijgen bezoek, maar of we dat op prijs stellen… Er heerst grote drukte rondom jou. Oppassen voor roddelpraat

Psychologische werking

Met de Tarot van Isis kaart nummer 33 - Wilde Ganzen is er sprake van een gastvrij persoon die optimistisch maar oppervlakkig door het leven gaat. De kaart kondigt onverwacht bezoek aan.

Indien de kaart 'Rechtop' valt:

Je hecht veel belang aan vriendschap en goede relaties. Je bent gastvrij en sociaal ingesteld. Je hebt een huiselijk en gul karakter. Je houdt van gezelschap en de goede dingen van het leven. Je bent begripvol naar anderen toe.

Indien de kaart 'Omgekeerd' valt:

Hier is sprake van een roddeltante of iemand die alle feestjes afdweilt en een onverbeterlijk uitgangstype is. Gulzig wil je van het leven profiteren. Het is een tijd van dwaze beslissingen, genomen uit onwetendheid.

Tarot van Isis Set Jubileumeditie

Tarot van isis set Erna Droesbeke 9789072189264 boek Bloom web

De Tarot van Isis Set is een herwerking van de eerder verschenen Tarot van Isis boek en Tarot van Isis kaarten. In 2021 bestaat de Tarot van Isis 36 jaar. Hoog tijd om een herwerkte, luxueuzere versie leven in te blazen, vond auteur Erna Droesbeke. Deze 6de druk omvat nu een set, bestaande uit het Tarot van Isis boek en 36 Isis Kaarten. De aanpassingen die de auteur in deze jubileumeditie heeft doorgevoerd zijn gebaseerd op haar spirituele ervaringen in het moderne Egypte en haar werk als astrologe en tarologe.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Tarot van Isis Set (boek + 36 kaarten) • 6de herdruk • 2021

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom