26 mei 2024 - Spirituele Bloom Fair Park ter Walle Menen >

Tarot van Isis Set (boek + 36 kaarten) • 6de herdruk • 2021

sku: BELASETISIS
€ 36,95
Product beschikbaar

Tarot van Isis Set (boek + 36 kaarten) • 6de herdruk • 2021 is toegevoegd aan winkelmandje

Je kan nu afrekenen of verder winkelen. Maak hieronder je keuze.

  • Gratis levering vanaf €65,-

  • Binnen 2-3 werkdagen geleverd (BE, NL, FR, LU)

  • Advies op maat

  • Bloom'ers: 5% korting op tal van items

  • Bezoek Bloom Shop in Waregem

Bloom rating

Specificaties

Auteur
Erna Droesbeke
Aantal pagina's
330
ISBN
9789072189264
Afmetingen
22.5x14x5 cm
Bindwijze
Paperback
Kaarten
36 Tarot van Isis Kaarten inbegrepen
Productcode
BELASETISIS

Productinformatie

Tarot van Isis Set (boek + 36 kaarten) - Erna Droesbeke - jubilieumeditie 2021

De Tarot van Isis Set is een herwerking van de eerder verschenen Tarot van Isis boek en Tarot van Isis kaarten. In 2021 bestaat de Tarot van Isis 36 jaar. Hoog tijd om een herwerkte, luxueuzere versie leven in te blazen, vond auteur Erna Droesbeke. Deze 6de druk omvat nu een set, bestaande uit het Tarot van Isis boek en 36 Tarot van Isis Kaarten. De aanpassingen die de auteur in deze jubileumeditie heeft doorgevoerd zijn gebaseerd op haar spirituele ervaringen in het moderne Egypte en haar werk als astrologe en tarologe. Het Tarot van Isis boek bevat een uitgebreide beschrijving van de 36 Isis kaarten, die onderverdeeld zijn in 22 kaarten van de Grote Arcana die Erna ‘Psychekaarten’ noemt en 14 ‘Richtkaarten’, die de dagdagelijkse levensaspecten vertegenwoordigen, zijnde: liefde, relaties, werk, gezondheid, levensomstandigheden, enzovoort. Linken naar de numerologie, kleurensymboliek en vooral de ‘Spreuken’ uit het ‘Egyptische Dodenboek’ geven de interpretatie van de kaarten een extra dimensie.

Een Innerlijke Weg tot Zelfkennis

De ‘droomwereld’ van auteur Erna vormt de basis van dit unieke tarot- en orakelspel, dat bestaat uit archetypen, vertaald in de kleuren van de aura, de bewegingen uit de astrale wereld, de natuur en het ‘Rijk der Deva’s’. De dromen van de auteur bevatten niet alleen boodschappen uit het onbewuste, zodat Erna een beter inzicht kreeg in de menselijke psyche en haar eigen psyche in het bijzonder, maar ook boodschappen via trance van ‘Oude Wijzen'. Deze boodschappen zijn vastgelegd in 36 symbolische beelden (kaarten) en bleken een bijzondere weg tot zelfkennis, tot het begrip van anderen en tot het oplossen en beantwoorden van vele levensvraagstukken. De boodschap van deze Tarot van Isis Set over het krachtige, aan de tarot verwante, orakel is: ‘Ken jezelf’. Als je de boodschap van het Zelf begrijpt, kun je ook de Ander begrijpen en aanvaarden.

Het Tarot van Isis boek en de kaarten zijn ook afzonderlijk te verkrijgen.

Over de auteur Erna Droesbeke

Erna Droesbeke is ervaringsdeskundige op het vlak van tarot, kaartleggen in het algemeen en astrologie. Zij is de grondlegster van de methode om te leren kaartleggen met de Lenormandkaarten. Naast schrijfster van verschillende bestsellers is Erna ook kunstschilderes. Ze heeft naast de 'Tarot van Isis Psychekaarten' tevens het Lenormandkaartspel 'Nieuwe Lenormand' ontworpen. Andere werken van haar hand zijn: 'Grote Lenormand Set', 'Astrologie & Horoscoop, voor iedereen', 'Kaartleggen voor iedereen SET', etc.

Leestip: lees het interview met auteur Erna Droesbeke hier.

Reviews

cindy

gelukkig zijn met de kleinste dingen in het leven, sterk zijn en staan ook in moeilijke tijden. 2dingen die in het leven groei kennen... liefde en wijsheid. c. en respect om alles wat leeft.

Dit vind je vast ook leuk

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom