Bloom 2 is uit! Chinese Jaarhoroscoop 2024 >

Rad van het Lot • Rad van het Leven

Rad van het Lot • Rad van het Leven • Tarot van Isis Nummer 10

Betekenis van Tarot van Isis kaart nummer 10: Rad van het Lot • Rad van het Leven

De Mogelijkheden van het Lot

Het Rad van het Leven of Rad van Fortuin stelt de mogelijkheden van het Lot, de wet van oorzaak en gevolg voor en staat verder ook voor vooruitgang, karma en reïncarnatie. Tegelijkertijd vallen ook een auto en korte reizen onder dit Rad.

Psychologische werking

De Tarot van Isis kaart nummer 10 - Rad van het Lot duidt een persoon aan die met optimisme het leven tegemoetziet. Het type van een zakenman, een avonturier, of iemand die continue in beweging is, zoals een reiziger, bestuurder of piloot.

Indien de kaart 'Rechtop' valt:

Je hebt een spontaan en goedgehumeurd karakter. Je bent optimistisch van aard, inventief en positief ingesteld. Hier is sprake van iemand met een jong karakter.

Indien de kaart 'Omgekeerd' valt:

Je bent zorgeloos en avontuurlijk van aard, een speelvogel en een levensgenieter. Je gaat wispelturig te werk en bent een echte bohémien.

Tarot van Isis Set Jubileumeditie

Tarot van isis set Erna Droesbeke 9789072189264 boek Bloom web

De Tarot van Isis Set is een herwerking van de eerder verschenen Tarot van Isis boek en Tarot van Isis kaarten. In 2021 bestaat de Tarot van Isis 36 jaar. Hoog tijd om een herwerkte, luxueuzere versie leven in te blazen, vond auteur Erna Droesbeke. Deze 6de druk omvat nu een set, bestaande uit het Tarot van Isis boek en 36 Isis Kaarten. De aanpassingen die de auteur in deze jubileumeditie heeft doorgevoerd zijn gebaseerd op haar spirituele ervaringen in het moderne Egypte en haar werk als astrologe en tarologe.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Tarot van Isis Set (boek + 36 kaarten) • 6de herdruk • 2021

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom