Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Palmbomen

Palmbomen • Tarot van Isis Nummer 30

Betekenis van Tarot van Isis kaart nummer 30: Palmbomen

Kinderen, een Talent

De Palmbomen staan in het Oosten symbool voor vruchtbaarheid en kinderrijkdom. Vaak is hier ook sprake van twee kinderen. De Palmbomen duiden ook ideeën en talenten aan. We worden getroost door verwanten of vrienden. Er breekt een mooie periode aan voor kunstenaars of creatieve mensen. Aankondiging van een verre reis naar het buitenland.

Psychologische werking

Met de Tarot van Isis kaart nummer 30 - Palmbomen is er sprake van een jong persoon, een kind nog, of iemand die aan het begin van het leven staat. De kaart van de ‘Palmbomen’ stelt ook een creatieve persoonlijkheid voor, of een kunstenaar.

Indien de kaart 'Rechtop' valt:

Je bent zuiver van hart. Iemand met vruchtbare ideeën en talenten, een grote verbeeldingskracht en fantasie. Je houdt van sprookjes.

Indien de kaart 'Omgekeerd' valt:

Je bent te naïef, goedgelovig en te goed van vertrouwen

Tarot van Isis Set Jubileumeditie

Tarot van isis set Erna Droesbeke 9789072189264 boek Bloom web

De Tarot van Isis Set is een herwerking van de eerder verschenen Tarot van Isis boek en Tarot van Isis kaarten. In 2021 bestaat de Tarot van Isis 36 jaar. Hoog tijd om een herwerkte, luxueuzere versie leven in te blazen, vond auteur Erna Droesbeke. Deze 6de druk omvat nu een set, bestaande uit het Tarot van Isis boek en 36 Isis Kaarten. De aanpassingen die de auteur in deze jubileumeditie heeft doorgevoerd zijn gebaseerd op haar spirituele ervaringen in het moderne Egypte en haar werk als astrologe en tarologe.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Tarot van Isis Set (boek + 36 kaarten) • 6de herdruk • 2021

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom