Summer Bloom Festival - Oostende - tickets >

Engel • Oordeel

Engel • Oordeel • Tarot van Isis Nummer 20

Betekenis van Tarot van Isis kaart nummer 20: Engel • Oordeel

Inspiratie, de Roep van Binnenuit, de Roeping

Hergeboorte in de materie door geestelijk inzicht, dat ons vertrouwen en geluk schenkt voor de toekomst en vrede aankondigt. Vaak duidt deze kaart ook op een mannelijk persoon of autoriteit die ons probeert te helpen.

Psychologische werking

Met de Tarot van Isis kaart nummer 20 - Engel maak je contact met een vriendelijk en behulpzaam persoon, of spirituele gids. Een goede vriend keert terug na lange afwezigheid.

Indien de kaart 'Rechtop' valt:

Hier is sprake van spiritualiteit en zielenkracht, extase en enthousiasme. Je beschikt over profetische gaven en geeft vaak een goed oordeel.

Indien de kaart 'Omgekeerd' valt:

Hier heerst mentale dronkenschap, wanhoop of doodsangst. Je blijft gedesillusioneerd en overspannen achter. Opgepast met spiritisme.

Tarot van Isis Set Jubileumeditie

Tarot van isis set Erna Droesbeke 9789072189264 boek Bloom web

De Tarot van Isis Set is een herwerking van de eerder verschenen Tarot van Isis boek en Tarot van Isis kaarten. In 2021 bestaat de Tarot van Isis 36 jaar. Hoog tijd om een herwerkte, luxueuzere versie leven in te blazen, vond auteur Erna Droesbeke. Deze 6de druk omvat nu een set, bestaande uit het Tarot van Isis boek en 36 Isis Kaarten. De aanpassingen die de auteur in deze jubileumeditie heeft doorgevoerd zijn gebaseerd op haar spirituele ervaringen in het moderne Egypte en haar werk als astrologe en tarologe.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom