Bloom 3 is uit! Een ode aan Moeder Aarde >

Bloemenkorf

Bloemenkorf • Tarot van Isis Nummer 35

Betekenis van Tarot van Isis kaart nummer 35: Bloemenkorf

Onderscheiding. Geschenk, Beloning, Huwelijksaanzoek

We nemen onderscheidingen in ontvangst of worden beloond met geschenken. We ontvangen berichten die ons vreugde brengen. De kaart kondigt ook een huwelijksaanzoek aan.

Psychologische werking

Met de Tarot van Isis kaart nummer 35 - Bloemenkorf is er sprake van een welgesteld of geëerd persoon. De kaart kondigt iemand aan die beloond wordt voor zijn daden. Als beroep wordt hier een student of handelaar aangeduid.

Indien de kaart 'Rechtop' valt:

Je wordt beloond voor je goedheid die je anderen hebt betoond. Je bent gelukkig, blij en dankbaar voor de gunstige ommezwaai in je leven.

Indien de kaart 'Omgekeerd' valt:

Je voelt je in een hoekje gedrongen en gepasseerd door vrienden en relaties. Je levert strijd tegen afgunst en jaloezie.

Tarot van Isis Set Jubileumeditie

Tarot van isis set Erna Droesbeke 9789072189264 boek Bloom web

De Tarot van Isis Set is een herwerking van de eerder verschenen Tarot van Isis boek en Tarot van Isis kaarten. In 2021 bestaat de Tarot van Isis 36 jaar. Hoog tijd om een herwerkte, luxueuzere versie leven in te blazen, vond auteur Erna Droesbeke. Deze 6de druk omvat nu een set, bestaande uit het Tarot van Isis boek en 36 Isis Kaarten. De aanpassingen die de auteur in deze jubileumeditie heeft doorgevoerd zijn gebaseerd op haar spirituele ervaringen in het moderne Egypte en haar werk als astrologe en tarologe.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Tarot van Isis Set (boek + 36 kaarten) • 6de herdruk • 2021

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom