Bloom 2 is uit! Chinese Jaarhoroscoop 2024 >

Ster • Ster

Ster • Ster • Tarot van Isis Nummer 17

Betekenis van Tarot van Isis kaart nummer 17: Ster • Ster

Het Ideaal, Vertrouwen

Vertrouwen in het goddelijke laat ons streven naar een ideale wereld of ideaal. Als we ons best doen bekomen we roem, al mag dat niet het doel op zich zijn… Onze intuïtie helpt ons om een wens te vervullen of om hemelse liefde te ontvangen.

Psychologische werking

Bij de Tarot van Isis kaart nummer 17 - Ster is er sprake van een stralende persoonlijkheid die uitgroeit tot een kunstenaar, of iemand die door zijn gaven in het middelpunt van de belangstelling komt te staan. Hier is sprake van een kunstenaar, een filosoof of een geestelijke leider

Indien de kaart 'Rechtop' valt:

Aankondiging van een periode van vertrouwen en hoop. Iemand met voorgevoelens en een dichterlijke en/of idealistische aard. Je houdt van schoonheid en esthetica.
Je hebt een mooi en mededogend karakter. Het is een tijd van het krijgen van inzicht en inspiratie.

Indien de kaart 'Omgekeerd' valt:

Iemand die schaamteloos en koppig te werk gaat, of een echte twijfelaar is waardoor alles tot stilstand komt. Er is een gebrek aan spontaniteit. Ofwel ben je een dagdromer ofwel ga je veel te kunstmatig te werk.

Tarot van Isis Set Jubileumeditie

Tarot van isis set Erna Droesbeke 9789072189264 boek Bloom web

De Tarot van Isis Set is een herwerking van de eerder verschenen Tarot van Isis boek en Tarot van Isis kaarten. In 2021 bestaat de Tarot van Isis 36 jaar. Hoog tijd om een herwerkte, luxueuzere versie leven in te blazen, vond auteur Erna Droesbeke. Deze 6de druk omvat nu een set, bestaande uit het Tarot van Isis boek en 36 Isis Kaarten. De aanpassingen die de auteur in deze jubileumeditie heeft doorgevoerd zijn gebaseerd op haar spirituele ervaringen in het moderne Egypte en haar werk als astrologe en tarologe.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Tarot van Isis Set (boek + 36 kaarten) • 6de herdruk • 2021

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom