Bloom 2 is uit! Chinese Jaarhoroscoop 2024 >

Driehoek • Duivel

Driehoek • Duivel • Tarot van Isis Nummer 15

Betekenis van Tarot van Isis kaart nummer 15: Driehoek • Duivel

Geest en Materie, Aantrekking

De passionele strijd tussen het Licht en de Duisternis, het Goed en het Kwaad, de aantrekking van de Geest en de verleidingen van de materie. De Driehoek duidt ook magie, de wil, de chaos, een driehoeksverhouding, echtscheiding en een medische operatie voor.

Psychologische werking

Bij de Tarot van Isis kaart nummer 15 - Driehoek is sprake van een zeer energieke en wilskrachtige persoonlijkheid, die werkzaam is als magiër, magnetiseur of healer. Maar er kan ook sprake zijn van een hartstochtelijk karakter, dat gedreven wordt door seks en zelfs zwarte magie...

Indien de kaart 'Rechtop' valt:

Een persoon met een passioneel en wilskrachtig karakter en grote seksuele aantrekkingskracht. Hier is sprake van een magnetische persoonlijkheid, maar ook iemand die tot meer spiritueel inzicht komt.

Indien de kaart 'Omgekeerd' valt:

Iemand met een verwarde geest, die het slachtoffer is van zijn eigen illusies. Het is een tijd van egoïstisch en materialistisch handelen. Hier is sprake van machtswellust en hysterie. Een persoon die agressief en wellustig te werk gaat. Een revolutionair die vaak vecht tegen windmolens. Je kan je niet beschermen tegen slechte invloeden. Je hebt dan ook een gevoel van verlamd te zijn.

Tarot van Isis Set Jubileumeditie

Tarot van isis set Erna Droesbeke 9789072189264 boek Bloom web

De Tarot van Isis Set is een herwerking van de eerder verschenen Tarot van Isis boek en Tarot van Isis kaarten. In 2021 bestaat de Tarot van Isis 36 jaar. Hoog tijd om een herwerkte, luxueuzere versie leven in te blazen, vond auteur Erna Droesbeke. Deze 6de druk omvat nu een set, bestaande uit het Tarot van Isis boek en 36 Isis Kaarten. De aanpassingen die de auteur in deze jubileumeditie heeft doorgevoerd zijn gebaseerd op haar spirituele ervaringen in het moderne Egypte en haar werk als astrologe en tarologe.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Tarot van Isis Set (boek + 36 kaarten) • 6de herdruk • 2021

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom