Bloom 2 is uit! Chinese Jaarhoroscoop 2024 >

Herfst

Herfst • Tarot van Isis Nummer 26

Betekenis van Tarot van Isis kaart nummer 26: Herfst

Bezinning, de Ouderdom, Verlies, de Herfstperiode

De Herfst kondigt bezinning en ouderdom, de vergankelijkheid van het leven, verlies en/of valse hoop en verwachtingen maar ook een sterfgeval aan. Het is de tijd van de herfst en het vallen van de bladeren. Hier is vaak sprake van een oudere of bejaarde persoon. Hier is sprake van verval, desillusie en het aanbreken van een periode van loslaten.

Psychologische werking

Bij de Tarot van Isis kaart nummer 26 - Herfst is er sprake van een bejaard persoon, of ervaren iemand met een goed oordeelsvermogen.

Indien de kaart 'Rechtop' valt:

Het is een tijd van weemoed, melancholie en bezinning. Maar daardoor kom je wel tot meer geestelijk inzicht. We denken aan de doden. Je wordt beperkt in wat je wil doen en moet spaarzaam met je centjes omspringen.

Indien de kaart 'Omgekeerd' valt:

Je bent teleurgesteld in het leven. Bedrukt, droef en moedeloos ga je je eigen gang. Je bent uitgeput, hebt geen fut om te werken en geeft de strijd op.

Tarot van Isis Set Jubileumeditie

Tarot van isis set Erna Droesbeke 9789072189264 boek Bloom web

De Tarot van Isis Set is een herwerking van de eerder verschenen Tarot van Isis boek en Tarot van Isis kaarten. In 2021 bestaat de Tarot van Isis 36 jaar. Hoog tijd om een herwerkte, luxueuzere versie leven in te blazen, vond auteur Erna Droesbeke. Deze 6de druk omvat nu een set, bestaande uit het Tarot van Isis boek en 36 Isis Kaarten. De aanpassingen die de auteur in deze jubileumeditie heeft doorgevoerd zijn gebaseerd op haar spirituele ervaringen in het moderne Egypte en haar werk als astrologe en tarologe.

Koop deze kaarten in de Bloom Shop

Kaartendeck: Tarot van Isis Set (boek + 36 kaarten) • 6de herdruk • 2021

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom