Bloom 2 is uit! Chinese Jaarhoroscoop 2024 >

PREVIEW // Jouw Chinese Horoscoop 2020: het Jaar van de Rat

Astrologie
Esther van Heerebeek & Erna Droesbeke
28/01/2020
PREVIEW // Jouw Chinese Horoscoop 2020

Vanaf 25 januari 2020 tot 11 februari 2021 verwelkomen wij het Chinese jaar van de Metaal-Rat. Dit is best bijzonder, aangezien met de Rat een nieuwe cyclus start, omdat dit namelijk het eerste teken is van de Chinese dierenriem. Daarnaast is het element Metaal juist het laatste element van de Chinese elementencyclus. Maar wat betekent dat nu precies voor ons? Wat zijn de highlights van 2020 voor elk Chinees dierenriemteken? Professionele astrologen Esther Van Heerebeek en Erna Droesbeke doen het speciaal voor jou, beste lezer, uit de doeken in deze preview.

Wil je je volledige Chinese Horoscoop 2020 lezen, inclusief voorspellingen op vlak van carrière en gezondheid? Haal dan snel Bloom februari 2020 in huis of word Bloom'er en krijg toegang tot alle content en functionaliteiten.

Rat Chinese horoscoop Bloom Jaar van de Rat 2020 SEO

Highlights voor de Rat in 2020

Ook al is dit jouw jaar Rat, je gezondheid kan af en toe een uitdaging vormen. Het is belangrijk dat je dit jaar goed voor jezelf zorgt en aan je weerstand werkt. Vanwege je ambities kun je onbedoeld weinig tijd aan je familie en vrienden besteden. Wees je dat bewust en probeer dat te veranderen.

Liefde & vriendschap in het Jaar van de Rat

Je start dit jaar een beetje pessimistisch maar je merkt algauw dat je huidige wantrouwen ongegrond is. Maar er moet wel klare wijn geschonken worden met gezin, familie of vrienden. Vanaf mei gaat het jou emotioneel en relationeel voor de wind. Je beleeft mooie tijden met je liefste. Kinderen hebben jou heel hard nodig. In het begin van de zomer ben je op zoek naar rust, maar op het einde van de zomer fuif je er lustig op los. Je gaat op reis in september, of droomt van verre landen…. Soms voel je je onbegrepen en eenzaam, omdat je op sommige vrienden niet kan rekenen. Maar toch zijn er enkele trouwe vrienden die jou erdoor halen.

Os Chinese Horoscoop Bloom Jaar Van Het Varken Seo

Highlights voor de Os in 2020

Het jaar van de metaal Rat wordt een positieve voor jou als Os / Buffel! Je zit over het algemeen goed in je vel en je hebt vaak geluk. Zeker voor jou is het verstandig om dit jaar nieuwe projecten te starten of te investeren in lange termijn zaken. Toon dit jaar initiatieven en je wordt absoluut beloond.

Liefde & vriendschap in het Jaar van de Rat

Als single Buffel kijk je dit jaar de kat uit de boom, al laat je vanaf maart de teugels vieren. Je bent wat teruggetrokken in de liefde, wat voor vervreemding zorgt, of breekt zelfs met een geliefde… Toch kan er in het putje van de zomer een grote romance opbloeien! Vooral de vrouwen onder Buffel krijgen grote bewondering. In lente – zomer (resp. april – augustus) maak je een verre reis met je liefste, of met een goede vriend(in). Je denkt aan verhuizen, of het opknappen van je huisje of flat. Sommige Buffels ontdekken daarbij onvermoede talenten in zichzelf. Het nieuwe of verfraaide huisje wordt natuurlijk ingewijd met een feestje. Minpuntje: vanaf februari is de relatie met een vaderfiguur zeer moeilijk…

Tijger Chinese Horoscoop Bloom Jaar Van Het Varken Seo

Highlights voor de Tijger in 2020

Vooral aan het begin van het metaal Rat jaar mag de Tijger rekenen op succes en voorspoed. Het is belangrijk dat je vertrouwen hebt in jezelf, zeker wanneer je nieuwe dingen wilt starten. Denk niet teveel na en stop met twijfelen. Durf met moed je plannen te realiseren dit jaar.

Liefde & vriendschap in het Jaar van de Rat

Dit jaar leef je over het algemeen in volkomen harmonie met gezin en familie. In het voorjaar maak je een verre reis, waarvan je erg geniet. Hierdoor krijg je zin om ook een reisje te plannen in de zomer. Kijk uit dat je dat financieel ook aankan! Een goede reisverzekering met alles erop en eraan is gewoon een must voor jou. In het najaar zit je op een roze wolk van liefde. Je liefste maakt van jou een echte optimist die de toekomst met vertrouwen tegemoet ziet. Je komt in een gezellige vriendenkring terecht, maar laat je ingeboren wantrouwen varen….

Konijn Chinese Horoscoop Bloom Jaar Van Het Varken Seo

Highlights voor het Konijn in 2020

Vooral wat betreft gezondheid en financiën ziet het er dit jaar prima voor je uit, Konijn. Het jaar verloopt voorspoedig en prettig, zeker wanneer je aandacht blijft besteden aan je welzijn. Zorg dit jaar voor een goede balans tussen in- en ontspanning en vergeet niet te genieten van je dierbaren.

Liefde & vriendschap in het Jaar van de Rat

Het nieuwe jaar start met feestjes in huiselijke en familiale kring. Het doet je terugdenken aan je je jeugd en geniet intussen van al die aandacht. Het verwarmt je hart dat mensen naar jouw goede raad luisteren. In het begin van het Chinese jaar word je door sommige mensen in het geheim tegengewerkt. Hoed je voor profiteurs! Vrouwen in je omgeving halen je plannen overhoop. Gelukkig snellen invloedrijke vrienden jou ter hulp! De vrouwen onder Konijn schitteren in gezelschap. Voor alle konijntjes is er love in the air! Konijnen in een relatie plannen een verre reis in het voorjaar.

Draak Chinese Horoscoop Bloom Jaar Van Het Varken Seo

Highlights voor de Draak in 2020

Jij krijgt tijdens het jaar van de metaal Rat steeds meer zelfvertrouwen en dat is mooi, Draak. Je kunt meer van jezelf en je talenten laten zien en wanneer je dat durft te doen, lacht het succes je toe. Soms kun je wel extreem zijn in je doen en laten, probeer dat te temperen om langdurig succes te creëren.

Liefde & vriendschap in het Jaar van de Rat

Op liefdesgebied zit het jou schijnbaar helemaal mee, maar je moet voorzichtig zijn. Verliefdheid kan bij jou meteen omslaan in verveeldheid… Met je passionele aard heb je de neiging om van de ene naar de andere te fladderen… In het begin van het Chinese jaar wordt er mogelijk een breuk of scheiding aangekondigd. Met je onverschrokken en vurige aard heb je al iemand in gedachten, waarbij je geen “neen” accepteert… Houd rekening met de gevoelens van anderen. Bekijk niet alles vanuit je eigen perspectief. Draken in een relatie moeten vanaf het voorjaar dringende uitgaven doen. Wees voorbereid!

Slang Chinese Horoscoop Bloom Jaar Van Het Varken Seo

Highlights voor de Slang in 2020

Dit wordt een zeer veranderlijk jaar voor jou als Slang. Dat komt omdat je meer inzicht krijgt in jezelf en wat je nu werkelijk wilt bereiken in je leven. Ook krijg je meer interesse in spiritualiteit. Het is aan te raden daar regelmatig mee bezig te zijn. Het brengt je veel voorspoed en positiviteit.

Liefde & vriendschap in het Jaar van de Rat

Het volgende jaar ben je dan blij gestemd, om daarna niet aanspreekbaar te zijn. Met humor kan je veel mensen voor je winnen. Vanaf het voorjaar heb je veel interesse in de andere sekse, maar je verkiest soms ook als een kluizenaar te leven. Je partner verwijt jou een bezitterige en egoïstische houding aan te nemen in de relatie. Opgepast met schandaaltjes, of allerlei liefdesavontuurtjes. Vanaf de zomer geniet je met volle teugen van liefde en seks… Single Slang wordt smoorverliefd op een jongere collega, of iemand die een pak jonger is. Vrienden nodigen jou uit om vakantie bij hen door te brengen. Geniet samen met je familie van het buitenleven, of gezellige uitstapjes.

Paard Chinese Horoscoop Bloom Jaar Van Het Varken Seo

Highlights voor het Paard in 2020

Je wordt als Paard tijdens het jaar van de metaal Rat regelmatig op prettige wijze verrast! Het is dan belangrijk dat je je flexibel opstelt en iets doet met de kansen die je worden aangereikt. Ook mag je dit jaar wat zekerder worden van jezelf. Zelftwijfel brengt je niet ver, het stagneert juist voorspoed en geluk.

Liefde & vriendschap in het Jaar van de Rat

Je streeft dit jaar naar evenwicht en verandering en tracht positief in het leven te staan. Je geeft je over aan sportactiviteiten, of mediteert buiten in het groen, zodat er een gezonde blos op je snoet komt. Samen met vrienden plan je een reis naar een interessante plek. Vanaf de zomer zitten de vrouwen onder Paard op een roze wolk. Dat pril geluk wordt neergebliksemd als de uitverkorene niet meteen doet, wat hij/zij beloofd heeft. De zomer wordt een passionele tijd! Sommige Paarden zitten in de knel omdat ze dingen hebben beloofd aan de partner die ze niet kunnen waarmaken…

Geit Chinese Horoscoop Bloom Jaar Van Het Varken Seo

Highlights voor de Geit in 2020

Op sociaal vlak en in je carrière mag je rekenen op mooie verrassingen en nieuwe kansen, Geit. Het is een bijzonder goed jaar voor jou om te reizen en nieuwe mensen te ontmoeten. Maak je vooral niet teveel zorgen dit jaar, dat is echt niet nodig. Heb vertrouwen in een positieve uitkomst.

Liefde & vriendschap in het Jaar van de Rat

Één onhandig woord en je bent in je wiek geschoten. Maar soms heb je de neiging om alles te laten rusten, om toch maar geen confrontatie te hoeven aangaan. Je laat ook vaak de boel de boel. Geen woorden maar daden, Geit! Doe zelf de eerste stap naar mensen toe. Gelukkig is de relatie met het thuisfront helemaal oké. Mannen onder dit dierteken komen onder vuur te liggen. Laat vrienden los waarop je toch niet kan rekenen. Met zogenaamde vriendinnen moet je op je hoede zijn. Vanaf juli verbeteren je relaties compleet. Single Geit zit op rozen, omdat romantische gevoelens worden beantwoord. Vanaf het najaar ga je voor de liefde verhuizen…

Aap Chinese Horoscoop Bloom Jaar Van Het Varken Seo

Highlights voor de Aap in 2020

Je kunt als Aap in dit jaar van de metaal Rat veel bereiken, maar je zult er wel wat voor moeten doen. Het komt je niet aanwaaien! Vooral thuis en op je werk kunnen er belangrijke veranderingen plaats gaan vinden, dus wees alvast voorbereid. Blijf dit jaar in jezelf vertrouwen, dat is zeer belangrijk.

Liefde & vriendschap in het Jaar van de Rat

Dit jaar is een positief jaar voor liefde en vriendschap. Je staat emotioneel sterk en dat heeft ook zijn weerslag op je relatie. Maar ook boven de beste relatie kunnen wolkjes drijven. Ga niet meteen in de contramine als je vindt dat je niet begrepen wordt. De vrouwen onder dit dierenriemteken reageren heftig en passioneel. Reageer je niet af op de omgeving maar ga lekker sporten! Voor degenen die daar de leeftijd voor hebben, wordt de kans groot dat er gezinsuitbreiding aankomt naar de winter toe… Boek geen reis naar de andere kant van de wereld om je liefste te ontvluchten.

Haan Chinese Horoscoop Bloom Jaar Van Het Varken Seo

Highlights voor de Haan in 2020

Voor de Haan wordt het jaar van de metaal Rat eentje met ups & downs. Vooral op het gebied van relaties kan het er turbulent aan toegaan soms. Probeer je dit jaar iets vaker te verplaatsen in een ander, dan voorkom je problemen. Stel je dienstbaar op, daar wordt je dit jaar extra voor beloond.

Liefde & vriendschap in het Jaar van de Rat

De lente start met een nieuwe hobby of sportieve activiteit, waarbij je in een nieuwe vriendenkring terecht komt. Wie kinderen heeft, gaat hun studiemogelijkheden na. Er worden citytrips en reizen gemaakt, waarvan je niet alleen geniet maar ook wat van opsteekt. Je zoekt naar de diepere zin van het leven. Vanaf mei is het gedaan met de levensbeschouwingen. Zowel de singles als degenen die een relatie hebben, halen al hun verleidingskunsten en seksstandjes boven. Je omgeving houdt jou met argusogen in de gaten: wat is er met jou aan de hand? Roddelpraat of vervelende opmerkingen blijven dan ook niet uit. Naar het einde van het jaar toe spreek je je ware gevoelens uit aan je geliefde…

Hond Chinese Horoscoop Bloom Jaar Van Het Varken Seo

Highlights voor de Hond in 2020

Voor de Hond wordt het jaar van de metaal Rat op bijna alle fronten een voorspoedig jaar! Je hebt weinig te klagen wat dat betreft. Het is op je werk belangrijk dat je geduld weet op te brengen en je aanpast aan de veranderingen die plaats gaan vinden. Maak dit jaar verstandige keuzes en onderhandel.

Liefde & vriendschap in het Jaar van de Rat

Singles mogen vanaf februari niet meer wachten om hun liefde te verklaren. Het is niet omdat je in het verleden pech hebt gehad, dat het nu ook zo moet zijn. Vanaf de lente voel je in je omgeving dat er ernstige zaken aan de hand zijn. Je wil graag helpen maar weet niet meteen hoe. Je zoekt contact met vrienden die je al een poosje uit het oog was verloren. De blijdschap is groot als het tot een reünie komt! Zie jezelf niet als het middelpunt van de wereld. Je vertoeft in een gezellige vriendenkring die uit verfijnde personen of kunstenaars bestaat. De vrouwen onder Hond hebben succes in de liefde. Mannen onder Hond durven wel eens een geheime relatie aangaan…

Varken Chinese horoscoop Bloom Jaar van de Rat 2020 SEO

Highlights voor het Varken in 2020

Na een hectisch jaar, kom je dit jaar eindelijk in rustiger vaarwater terecht, Varken. Je krijgt steeds meer zelfvertrouwen en je komt steeds beter in je vel te zitten. Toch zijn er nog wat lessen te leren dit jaar, zoals flexibel zijn en stel anderen wat vaker centraal. Dan komt het helemaal in orde.

Liefde & vriendschap in het Jaar van de Rat

Je ervaart veel liefde dit jaar, al staat je relatie zo nu en dan onder druk. Je reageert heel emotioneel op de keuzes die je zelf gemaakt hebt. Door je hevig temperament maak je om het geringste ruzie met je omgeving. Roddelpraat verzuurt je leven. Kortom: je zit niet goed in je vel. Dat verandert vanaf de lente, waarin de relatie met anderen over het algemeen goed maar niet kalm verloopt. Gelukkig staan gezin en familie pal achter je beslissingen. Vanaf de zomer verwacht je veel van een relatie, maar ja, niemand is perfect! Je wordt nog heel gelukkig als je te hooggespannen verwachtingen kan intomen.

Meer lezen?

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Astrologie

Een kardinaal, vast of beweeglijk teken? Weet jij waar jouw sterrenbeeld onder valt?

Onze karaktertrekken kunnen deels verklaard worden door ons sterrenbeeld (of liever:…

Lees meer
Astrologie

Mercurius in Schorpioen • 23 oktober tot 10 november 2023 • Richt je blik naar binnen

Planeet van communicatie en handel, Mercurius, reist vanaf 23 oktober tot 10 november 2023 door het…

Lees meer
Astrologie

De belangrijkste astrologische gebeurtenissen in oktober 2023

In dit artikel tref je de belangrijkste astrologische gebeurtenissen voor oktober 2023. Je hoeft…

Lees meer
Bloom 2 - 2024

Word een Bloom’er

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom