Home

Overige

Mijn account

De Rat volgens de Chinese astrologie

Chinese Horoscoop 2023 Header RAT

Hoe bestaat de Rat?

De Rat houdt volgens de Chinese astrologie van gezelligheid en verzamelt mensen om zich heen. Hij beschikt over een grote dosis gezond verstand, maar is ook aan de inhalige en zuinige kant. Soms kan de Rat als een echte bemoeial en roddeltante uit de hoek komen. Toch zal zijn bijzondere uitstraling en opgewekt karakter ervoor zorgen dat hij algauw vergeven wordt.

Beste periode voor de Rat: december
Sleutelwoorden: gezellig, sociaal, nuchter, zuinig, roddeltante, bemoeizuchtig, opgewekt

De Rat en liefde, werk en geld...

Als Rat ben je een extraverte persoonlijkheid die een grote nood aan contact heeft. Tijdens bijeenkomsten vorm je vlug het centrum, je past je gemakkelijk aan en brengt leven in de brouwerij. Je weet telkens wat te zeggen op het juiste moment. Je beschikt over een charmante aanpak. Velen ervaren je als erg verleidelijk en laten zich inpakken door de liefelijke glimlach op je gezicht. Je handelingen zijn warmhartig en aangenaam. Op financieel vlak weet je goed waarmee je bezig bent. Een zuinige en spaarzame tendens is je eigen. Je zult het geld nooit door ramen en deuren gooien maar denkt aan later. In de loop van je leven vul je je spaarpot aan.

”Bij de Rat is er minder sprake van passie maar wel de behoefte om begrepen te worden, want seks is niet het belangrijkste in je leven.”

Op beroepsvlak neem je als Rat heel wat zaken ter hand die je met diplomatie en scherpzinnigheid tot een goed einde brengt. Je neemt soms te veel hooi op de vork waardoor je je energie over te veel zaken versnippert. Dit staat je soms in de weg. Het is noodzakelijk om een job uit te oefenen die je voldoende variatie biedt.

In de liefde verzet je je als Rat tegen een eeuwigdurende relatie. Misschien wil je eeuwig jong blijven. In je relatie moet er voldoende spanning zitten want anders geraak je de relatie snel beu. Je hebt een partner nodig die je op intellectueel en mentaal vlak begrijpt en waarmee je kunt praten. Door je vrijheidsdrang bestaat de kans dat je in de loop van je leven een relatie buiten je huwelijksrelatie hebt en jouw nieuwsgierigheid drijft je daartoe. Bij de Rat is er minder sprake van passie maar wel de behoefte om begrepen te worden, want seks is niet het belangrijkste in je leven. Je hebt een verleidelijke en prikkelende wijze om seks te bedrijven op voorwaarde dat er een grote samenhorigheid met je partner aanwezig is. In je seksueel leven moet het er speels aan toe gaan. Jouw liefdesspel breek je nu en dan af om een gesprekje te voeren.

Benieuwd naar je Chinese Horoscoop 2023, Rat? Lees hieronder de preview!

De Rat • Jouw Chinese horoscoop voor 2023 • Preview

Chinese Horoscoop 2023 Rat

RAT in 2023 • Een heuse goalgetter!

Gezondheid voor de Rat in 2023

Over het algemeen verkeert de Rat in een goede gezondheid. Het zijn energieke wezens die daardoor altijd fit blijven en geen ziektes krijgen. De Rat mag het grootste gedeelte van het jaar dan ook rekenen op een stralende gezondheid. Je weet ondertussen waar jouw lichaam behoefte aan heeft en wat werkt voor jou. Een combinatie van evenwichtige voeding en voldoende lichaamsbeweging helpt jou gezond te houden. Een goede nachtrust garandeert bovendien een opgewekt humeur.

Gezondheidsadvies:
Maak in stressvolle en gespannen situaties een tochtje om stress en spanning te verminderen.

TIP • lees als Rat je integrale Chinese Horoscoop 2023 hier!

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Chinese Horoscoop 2023 Jaar Konijn Doorklikken

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2023, Ascendanthoroscoop 2023, je Chinese horoscoop 2023,...

Horoscoop rapport aanvragen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom