Home

Overige

Mijn account

De Rat

De Rat Chinese Horoscoop Bloom

Hoe bestaat de Rat?

Rat houdt van gezelligheid en verzamelt mensen om zich heen. Hij beschikt over een grote dosis gezond verstand, maar is ook aan de inhalige en zuinige kant. Soms kan hij als een echte bemoeial en roddeltante uit de hoek komen. Toch zal zijn bijzondere uitstraling en opgewekt karakter ervoor zorgen dat hij algauw vergeven wordt.

Beste periode: december
Sleutelwoorden: gezellig, sociaal, nuchter, zuinig, roddeltante, bemoeizuchtig, opgewekt

Benieuwd naar je Chinese Horoscoop 2021? Lees hieronder verder.

En in de liefde, je werk en met geld?

Als Rat ben je een extraverte persoonlijkheid die een grote nood aan contact heeft. Tijdens bijeenkomsten vorm je vlug het centrum, je past je gemakkelijk aan en brengt leven in de brouwerij. Je weet telkens wat te zeggen op het juiste moment. Je beschikt over een charmante aanpak. Velen ervaren je als erg verleidelijk en laten zich inpakken door de liefelijke glimlach op je gezicht. Je handelingen zijn warmhartig en aangenaam. Op financieel vlak weet je goed waarmee je bezig bent. Een zuinige en spaarzame tendens is je eigen. Je zult het geld nooit door ramen en deuren gooien maar denkt aan later. In de loop van je leven vul je je spaarpot aan.

Op beroepsvlak neem je heel wat zaken ter hand die je met diplomatie en scherpzinnigheid tot een goed einde brengt. Je neemt soms te veel hooi op de vork waardoor je je energie over te veel zaken versnippert. Dit staat je soms in de weg. Het is noodzakelijk om een job uit te oefenen die je voldoende variatie biedt.

Op liefdesvlak verzet je je tegen de eeuwig durende relatie. Misschien wil je eeuwig jong blijven. In je relatie moet er voldoende spanning zitten want anders geraak je de relatie snel beu. Je hebt een partner nodig die je op intellectueel en mentaal vlak begrijpt en waarmee je kunt praten. Door je vrijheidsdrang bestaat de kans dat je in de loop van je leven een relatie buiten je huwelijksrelatie hebt en jouw nieuwsgierigheid drijft je daartoe. Er is minder sprake van passie maar wel de behoefte om begrepen te worden, want seks is niet het belangrijkste in je leven. Je hebt een verleidelijke en prikkelende wijze om seks te bedrijven op voorwaarde dat er een grote samenhorigheid met je partner aanwezig is. In je seksueel leven moet het er speels aan toe gaan. Jouw liefdesspel breek je nu en dan af om een gesprekje te voeren.

Jouw Chinese Horoscoop voor 2021

Chinese Teken Dierenriem Rat Bloom Nieuwjaar2

Werk & succes voor de Rat in 2021

Als Rat ben jij in 2021 gericht op je carrière, nog meer dan vorig jaar. Je maakt tijd vrij voor onderzoek. Je neemt je huidige job onder de loep en je zult trachten te achterhalen of je hier nog wel op je plek zit. Misschien kan er bij je huidige werkgever nog het een en ander aangepast worden en zo niet, dan houdt niets je nog tegen om verder te kijken. Hierin ben je vrij daadkrachtig en de kans is groot dat je rond mei vindt wat je zoekt. Van dan af komen er nieuwe kansen en mogelijkheden op je pad die je verder zullen helpen. Bovendien krijg je nieuwe ideeën die je carrière een boost zullen geven. Financieel gezien is mei 2021 een positieve maand. Je kunt rekenen op een extraatje of je hebt een prima idee om meer inkomsten te genereren. Durf dit jaar gerust een risico te nemen wanneer het goed aanvoelt.

Gunstige periodes op beroepsvlak in het Jaar van de Os

De maand mei 2021 is een uitstekende maand voor jou. Niet enkel met betrekking tot je job, ook financieel zijn er gunstige ontwikkelingen.

Benieuwd naar wat dit jaar van de Metaal-Os in petto heeft op vlak van gezondheid, liefde en kansen? Lees het hier of in Bloom 2 - 2021!

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Banner Chinese Nieuwjaar Jaar van de Os 2021

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2021, jaarhoroscoop 2021, ascendanthoroscoop 2021, je Chinese horoscoop 2021,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Astrologie voor iedereen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom