Home

Overige

Mijn account

De Rat

De Rat Chinese Horoscoop Bloom

Hoe bestaat de Rat?

-In gezelschap ben je een gezellig iemand en een vlotte prater.
-Vaak hecht je overmatig belang aan wat anderen over je denken of zeggen.
-Je bent welbespraakt en je weet de omstandigheden naar je hand te zetten. Dit maakt van jou een goede zakenman of -vrouw.
-In de liefde voel je je eerder onzeker. Je trekt dan ook vooral die mensen aan die jou willen bemoederen en beschermen.
-Je bent in een relatie steeds op zoek naar nieuwe mentale prikkels. Je houdt van een zekere spanning en afwisseling; eentonigheid
is aan jou niet besteed. Je bent iemand die graag verleidt en charmeert.
-Jij geeft de voorkeur aan een verstandshuwelijk, het liefst met een partner die ook financieel iets te bieden heeft. Een gepassioneerde seksrelatie zegt jou bitter weinig.
-Als Rat zit je op je geld: je denkt goed na alvorens je geld uitgeeft. Toch ben je vrijgevig en voor jezelf en jouw naasten ben je graag bereid om flink wat te investeren in dure spullen.

Je persoonlijkheid

Als Rat ben je een extraverte persoonlijkheid die een grote nood aan contact heeft. Tijdens bijeenkomsten vorm je vlug het centrum, je past je gemakkelijk aan en brengt leven in de brouwerij. Je weet telkens wat te zeggen op het juiste moment. Je beschikt over een charmante aanpak. Velen ervaren je als erg verleidelijk en laten zich inpakken door de liefelijke glimlach op je gezicht. Je handelingen zijn warmhartig en aangenaam. Op financieel vlak weet je goed waarmee je bezig bent. Een zuinige en spaarzame tendens is je eigen. Je zult het geld nooit door ramen en deuren gooien maar denkt aan later. In de loop van je leven vul je je spaarpot aan.

Op beroepsvlak neem je heel wat zaken ter hand die je met diplomatie en scherpzinnigheid tot een goed einde brengt. Je neemt soms te veel hooi op de vork waardoor je je energie over te veel zaken versnippert. Dit staat je soms in de weg. Het is noodzakelijk om een job uit te oefenen die je voldoende variatie biedt.

Op liefdesvlak verzet je je tegen de eeuwig durende relatie. Misschien wil je eeuwig jong blijven. In je relatie moet er voldoende spanning zitten want anders geraak je de relatie snel beu. Je hebt een partner nodig die je op intellectueel en mentaal vlak begrijpt en waarmee je kunt praten. Door je vrijheidsdrang bestaat de kans dat je in de loop van je leven een relatie buiten je huwelijksrelatie hebt en jouw nieuwsgierigheid drijft je daartoe. Er is minder sprake van passie maar wel de behoefte om begrepen te worden, want seks is niet het belangrijkste in je leven. Je hebt een verleidelijke en prikkelende wijze om seks te bedrijven op voorwaarde dat er een grote samenhorigheid met je partner aanwezig is. In je seksueel leven moet het er speels aan toe gaan. Jouw liefdesspel breek je nu en dan af om een gesprekje te voeren.

Benieuwd naar jouw Chinese Horoscoop voor 2019?
Ontdek hier wat dit jaar voor jou in petto heeft.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Bloom Chinese Nieuwjaar Jaar Van Het Varken Horoscoop 2019

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 11 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2019, jaarhoroscoop 2019, ascendanthoroscoop 2019, je Chinese horoscoop 2019,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Bloom Webshop

Blijf altijd op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!