Home

Overige

Mijn account

De Rat

De Rat Chinese Horoscoop Bloom

Hoe bestaat de Rat?

Rat houdt van gezelligheid en verzamelt mensen om zich heen. Hij beschikt over een grote dosis gezond verstand, maar is ook aan de inhalige en zuinige kant. Soms kan hij als een echte bemoeial en roddeltante uit de hoek komen. Toch zal zijn bijzondere uitstraling en opgewekt karakter ervoor zorgen dat hij algauw vergeven wordt.

Beste periode: december
Sleutelwoorden: gezellig, sociaal, nuchter, zuinig, roddeltante, bemoeizuchtig, opgewekt

Benieuwd naar je Chinese Horoscoop 2020? Lees hieronder verder.

En in de liefde, je werk en met geld?

Als Rat ben je een extraverte persoonlijkheid die een grote nood aan contact heeft. Tijdens bijeenkomsten vorm je vlug het centrum, je past je gemakkelijk aan en brengt leven in de brouwerij. Je weet telkens wat te zeggen op het juiste moment. Je beschikt over een charmante aanpak. Velen ervaren je als erg verleidelijk en laten zich inpakken door de liefelijke glimlach op je gezicht. Je handelingen zijn warmhartig en aangenaam. Op financieel vlak weet je goed waarmee je bezig bent. Een zuinige en spaarzame tendens is je eigen. Je zult het geld nooit door ramen en deuren gooien maar denkt aan later. In de loop van je leven vul je je spaarpot aan.

Op beroepsvlak neem je heel wat zaken ter hand die je met diplomatie en scherpzinnigheid tot een goed einde brengt. Je neemt soms te veel hooi op de vork waardoor je je energie over te veel zaken versnippert. Dit staat je soms in de weg. Het is noodzakelijk om een job uit te oefenen die je voldoende variatie biedt.

Op liefdesvlak verzet je je tegen de eeuwig durende relatie. Misschien wil je eeuwig jong blijven. In je relatie moet er voldoende spanning zitten want anders geraak je de relatie snel beu. Je hebt een partner nodig die je op intellectueel en mentaal vlak begrijpt en waarmee je kunt praten. Door je vrijheidsdrang bestaat de kans dat je in de loop van je leven een relatie buiten je huwelijksrelatie hebt en jouw nieuwsgierigheid drijft je daartoe. Er is minder sprake van passie maar wel de behoefte om begrepen te worden, want seks is niet het belangrijkste in je leven. Je hebt een verleidelijke en prikkelende wijze om seks te bedrijven op voorwaarde dat er een grote samenhorigheid met je partner aanwezig is. In je seksueel leven moet het er speels aan toe gaan. Jouw liefdesspel breek je nu en dan af om een gesprekje te voeren.

Jouw Chinese Horoscoop voor 2020

Chinese Teken Dierenriem Rat Bloom Nieuwjaar 2020

Highlights voor de Rat in 2020

Ook al is dit jouw jaar, je gezondheid kan af en toe een uitdaging vormen. Het is belangrijk dat je dit jaar goed voor jezelf zorgt en aan je weerstand werkt. Vanwege je ambities kun je onbedoeld weinig tijd aan je familie en vrienden besteden. Wees je dat bewust en probeer dat te veranderen.

Liefde & vriendschap in het Jaar van de Rat

Je start dit jaar een beetje pessimistisch maar je merkt algauw dat je huidige wantrouwen ongegrond is. Maar er moet wel klare wijn geschonken worden met gezin, familie of vrienden. Vanaf mei gaat het jou emotioneel en relationeel voor de wind. Je beleeft mooie tijden met je liefste. Kinderen hebben jou heel hard nodig. In het begin van de zomer ben je op zoek naar rust, maar op het einde van de zomer fuif je er lustig op los. Je gaat op reis in september, of droomt van verre landen…. Soms voel je je onbegrepen en eenzaam, omdat je op sommige vrienden niet kan rekenen. Maar toch zijn er enkele trouwe vrienden die jou erdoor halen.

Benieuwd naar wat 2020 verder voor de Metaal-Rat in petto heeft op het vlak van gezondheid & carrière? Lees het hier!

Lees alle actuele topics in Bloom Tijdschrift,
elke maand in de krantenwinkel in BE & NL
of in de BloomShop.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Banner Chinese Nieuwjaar Jaar van de Rat 2020

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 11 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2020, jaarhoroscoop 2020, ascendanthoroscoop 2020, je Chinese horoscoop 2020,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Bloom Webshop