Home

Overige

Mijn account

De Slang

De Slang Chinese Horoscoop Bloom

Hoe bestaat de Slang?

 • Je bent een gevoelig persoon die makkelijk de sfeer opsnuift.
 • Je zoekt naar de aangename en zachte kanten van het leven en tracht conflicten te vermijden.
 • Het leven is zoals het is en jij hebt je daarbij neergelegd.
 • Je bent onpartijdig en kiest voor vrede en harmonie.
 • Als Slang ben je een goede organisator en ook financieel heb je een goede planning achter de hand. Voor jou dus geen verrassingen.
 • In jouw eerste levenshelft ga je er financieel voortdurend op vooruit, maar daarna heb je de neiging om de middelen op te souperen.
 • Je stelt enerzijds hoge eisen aan de relatie, maar anderzijds kan je ook niet zonder. Dit geeft jou de dynamiek om voortdurend actief op zoek te gaan naar een formule om je relatieleven te verbeteren.
 • Je bent een mysterieuze persoonlijkheid, die op die manier makkelijk mensen aantrekt. Jouw uitgebreid sociaal netwerk helpt jou hogerop te komen.
 • Je houdt van extremen; liefde en seksualiteit zijn heel belangrijk voor jou.

En in de liefde, je werk en met geld?

Je leeft met voelhorens wat je erg gevoelig maakt voor iedere verstoring van het leven. Je zoekt de weg van de minste weerstand omdat je in vrede en harmonie wenst te leven. Je doet er alles voor om het evenwicht tussen alle partijen te bewerkstelligen. In je huiselijke leven heb je steeds een luisterend oor voor de mensen om je heen. Je verdraagt moeilijk agressie en impulsiviteit. Je hebt een grote behoefte aan luxe, comfort en verfijning. Je stoot niet graag mensen voor het hoofd. Het liefst heb je dat mensen je met heel veel egard en zachtheid behandelen. Je doet veel moeite om de harmonie en de vrede te bewaren. Vaak leidt dit tot grote twijfels. Je stopt veel tijd in het afwegen van de voor –en nadelen van een situatie. In je beroepsleven oogst je door je beminnelijke en sympathieke aanpak gemakkelijk succes. In het verloop van het leven krijg je steun van de mensen om je heen. Vriendschappen zijn je erg behulpzaam bij je pogingen om vooruit te komen.

Je bent het beste in beroepen die niet te veel fysieke inspanningen vergen. Activiteiten die heel wat contact met mensen en communicatie vereisen, laten het beste in jezelf naar boven komen. Door je discretie en harmonieuze wijze om mensen aan te spreken, oogst je succes en doe je het uistekend op deze domeinen. In je werk probeer je de harde kanten te vermijden.

Op financieel vlak
ken je hoogten en laagten. Uiteindelijk hecht je niet zo veel belang aan geld. Je houdt van comfort en luxe zodat je bij momenten heel wat geld uitgeeft en dit soms voor overbodige zaken. Je hebt een neus voor financiële zaken. Meestal heb je meer dan anderen geluk in kansspelen. Enige voorzichtigheid is nodig want door steeds wat te winnen stop je er voortdurend geld in.

In je liefdesleven beschik je over een magnetische aantrekkingskracht. Je doet weinig moeite om te veroveren maar je behaagt graag. Onbewust verleid je anderen door je aangename wijze van omgaan met mensen en de interesse die je aan anderen spendeert. Al vanaf jonge leeftijd ben je succesvol. Je krijgt heel veel kansen tot relatie. Je zoekt de vrede op maar toch is je relatieleven vaak bewolkt. Onweer wordt gevolgd door verzoeningen. Eens de stap gezet om te trouwen, is het je intentie om een toegewijde en trouwe partner te zijn maar de ervaring van het leven zal dit soms bemoeilijken. Je durft wel eens te zwichten voor verleidingen.

Op seksueel gebied ben je geraffineerd en weet je te behagen. Je voelt intuïtief aan wat de ander wenst. Je laat het initiatief aan de ander over. Met je magnetische aantrekkingskracht heb je meestal veel succes.

Benieuwd naar jouw Chinese Horoscoop voor 2019?
Ontdek hier wat dit jaar voor jou in petto heeft.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Bloom Chinese Nieuwjaar Jaar Van Het Varken Horoscoop 2019

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

 • 11 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

 • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

 • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

 • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

 • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2019, jaarhoroscoop 2019, ascendanthoroscoop 2019, je Chinese horoscoop 2019,...

 • onbeperkt gratis kaartleggen

Bloom coaches

Blijf altijd op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!