Bloom 2 is uit! Chinese Jaarhoroscoop 2024 >

De Slang in de Chinese astrologie & je Chinese Horoscoop 2024

Chinese horoscoop dieren 2024 700x3006

Hoe bestaat de Slang?

De Slang vertegenwoordigt volgens de Chinese astrologie wijsheid en transformatie. Met je voorzichtige en analyserende aard ga je eerst de zaak van a tot z doorgronden, om daarna je slag te slaan. Met veel idealisme werk je aan je doel. Als Slang ben je dan wel heel verstandig en gecultiveerd maar je aanmatigende toontje brengt anderen tot ergernis. Wie jou onrecht aandoet in jouw ogen, wordt onverbiddelijk de deur gewezen. Je bent bezitterig ingesteld en gauw op de teentjes getrapt.

Beste periode volgens de Chinese Astrologie: mei
Sleutelwoorden:
wijsheid, transformatie, analyserend, idealistisch, bezitterig, onverbiddelijk, verstandig

De Slang en liefde, werk en geld...

Je leeft als Slang met voelhorens wat je erg gevoelig maakt voor iedere verstoring van het leven. Je zoekt de weg van de minste weerstand omdat je in vrede en harmonie wenst te leven. Je doet er alles voor om het evenwicht tussen alle partijen te bewerkstelligen. In je huiselijke leven heb je steeds een luisterend oor voor de mensen om je heen. Je verdraagt moeilijk agressie en impulsiviteit. Je hebt een grote behoefte aan luxe, comfort en verfijning. Je stoot niet graag mensen voor het hoofd. Het liefst heb je als Slang dat mensen je met heel veel egard en zachtheid behandelen. Je doet veel moeite om de harmonie en de vrede te bewaren. Vaak leidt dit tot grote twijfels. Je stopt veel tijd in het afwegen van de voor –en nadelen van een situatie. In je beroepsleven oogst je door je beminnelijke en sympathieke aanpak gemakkelijk succes. In het verloop van het leven krijg je steun van de mensen om je heen. Vriendschappen zijn je erg behulpzaam bij je pogingen om vooruit te komen.

Voor jou als Slang zijn er volgens de Chinese astrologie werkzaamheden en beroepen weggelegd die niet al te veel fysieke inspanningen vergen. Activiteiten die heel wat contact met mensen en communicatie vereisen, laten het beste in jezelf naar boven komen. Door je discretie en harmonieuze wijze om mensen aan te spreken, oogst je als Slang succes en doe je het uitstekend op deze domeinen. In je werk probeer je de harde kanten te vermijden.

”Het liefst heb je als Slang dat mensen je met heel veel egard en zachtheid behandelen.”

Op financieel vlak ken je als Slang hoogten en laagten. Uiteindelijk hecht je niet zo veel belang aan geld. Je houdt van comfort en luxe zodat je bij momenten heel wat geld uitgeeft en dit soms voor overbodige zaken. Je hebt een neus voor financiële zaken. Meestal heb je meer dan anderen geluk in kansspelen. Enige voorzichtigheid is nodig want door steeds wat te winnen stop je er voortdurend geld in.

In je liefdesleven beschik je over een magnetische aantrekkingskracht. Je doet weinig moeite om te veroveren maar je behaagt graag. Onbewust verleid je anderen door je aangename wijze van omgaan met mensen en de interesse die je aan anderen spendeert. Al vanaf jonge leeftijd ben je succesvol. Je krijgt heel veel kansen tot relatie. Je zoekt de vrede op maar toch is je relatieleven vaak bewolkt. Onweer wordt gevolgd door verzoeningen. Eens de stap gezet om te trouwen, is het je intentie om een toegewijde en trouwe partner te zijn maar de ervaring van het leven zal dit soms bemoeilijken. Je durft wel eens te zwichten voor verleidingen.

Op seksueel gebied ben je geraffineerd en weet je je geliefde te behagen. Je voelt intuïtief aan wat de ander wenst. Je laat het initiatief aan de ander over. Met je magnetische aantrekkingskracht die een Slang typeert, oogst je meestal veel succes.

Benieuwd naar je Chinese Horoscoop 2024, Slang? Lees hieronder de preview!

De Slang • Jouw Chinese horoscoop voor 2024 • Preview

Chinese Horoscoop 2023 Slang

SLANG in 2024 • Liefde en relaties

Maak verschil met wat je doet

Een dierbare heeft dit jaar je hulp en advies nodig bij het nemen van beslissingen. Je tussenkomst is heel waardevol, wellicht meer dan je zelf vermoedt.

Ondertussen moet je ook open durven zijn over je eigen besognes. Zit je met iets, praat er dan over met een geliefde of een andere vertrouwenspersoon.

Tijdens dit Draakjaar heb je een grote impact met je inbreng en acties. Plan actieve uitjes met familie en vrienden en geniet samen van leuke momenten. Mogelijk zorgen roddels en onwaarheden voor enkele vervelende momenten. Laat je daardoor niet uit het lood slaan en blijf er rustig en nuchter bij.

TIP • lees als Slang je integrale Chinese Horoscoop 2024 hier!

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Chinese Horoscoop 2024 Draak Jaar

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Astrologie voor iedereen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom