Home

Overige

Mijn account

De Slang

De Slang Chinese Horoscoop Bloom

Hoe bestaat de Slang?

Slang vertegenwoordigt wijsheid en transformatie. Met je voorzichtige en analyserende aard ga je eerst de zaak van a tot z doorgronden, om daarna je slag te slaan. Met veel idealisme werk je aan je doel. Je bent dan wel heel verstandig en gecultiveerd maar je aanmatigende toontje brengt anderen tot ergernis. Wie jou onrecht aandoet in jouw ogen, wordt onverbiddelijk de deur gewezen. Je bent bezitterig ingesteld en gauw op de teentjes getrapt.

Beste periode: mei

Sleutelwoorden:
wijsheid, transformatie, analyserend, idealistisch, bezitterig, onverbiddelijk, verstandig

Voor je Chinese Horoscoop 2021, lees hieronder verder.

En in de liefde, je werk en met geld?

Je leeft met voelhorens wat je erg gevoelig maakt voor iedere verstoring van het leven. Je zoekt de weg van de minste weerstand omdat je in vrede en harmonie wenst te leven. Je doet er alles voor om het evenwicht tussen alle partijen te bewerkstelligen. In je huiselijke leven heb je steeds een luisterend oor voor de mensen om je heen. Je verdraagt moeilijk agressie en impulsiviteit. Je hebt een grote behoefte aan luxe, comfort en verfijning. Je stoot niet graag mensen voor het hoofd. Het liefst heb je dat mensen je met heel veel egard en zachtheid behandelen. Je doet veel moeite om de harmonie en de vrede te bewaren. Vaak leidt dit tot grote twijfels. Je stopt veel tijd in het afwegen van de voor –en nadelen van een situatie. In je beroepsleven oogst je door je beminnelijke en sympathieke aanpak gemakkelijk succes. In het verloop van het leven krijg je steun van de mensen om je heen. Vriendschappen zijn je erg behulpzaam bij je pogingen om vooruit te komen.

Je bent het beste in beroepen die niet te veel fysieke inspanningen vergen. Activiteiten die heel wat contact met mensen en communicatie vereisen, laten het beste in jezelf naar boven komen. Door je discretie en harmonieuze wijze om mensen aan te spreken, oogst je succes en doe je het uistekend op deze domeinen. In je werk probeer je de harde kanten te vermijden.

Op financieel vlak
ken je hoogten en laagten. Uiteindelijk hecht je niet zo veel belang aan geld. Je houdt van comfort en luxe zodat je bij momenten heel wat geld uitgeeft en dit soms voor overbodige zaken. Je hebt een neus voor financiële zaken. Meestal heb je meer dan anderen geluk in kansspelen. Enige voorzichtigheid is nodig want door steeds wat te winnen stop je er voortdurend geld in.

In je liefdesleven beschik je over een magnetische aantrekkingskracht. Je doet weinig moeite om te veroveren maar je behaagt graag. Onbewust verleid je anderen door je aangename wijze van omgaan met mensen en de interesse die je aan anderen spendeert. Al vanaf jonge leeftijd ben je succesvol. Je krijgt heel veel kansen tot relatie. Je zoekt de vrede op maar toch is je relatieleven vaak bewolkt. Onweer wordt gevolgd door verzoeningen. Eens de stap gezet om te trouwen, is het je intentie om een toegewijde en trouwe partner te zijn maar de ervaring van het leven zal dit soms bemoeilijken. Je durft wel eens te zwichten voor verleidingen.

Op seksueel gebied ben je geraffineerd en weet je te behagen. Je voelt intuïtief aan wat de ander wenst. Je laat het initiatief aan de ander over. Met je magnetische aantrekkingskracht heb je meestal veel succes.

Jouw Chinese Horoscoop voor 2021

Chinese Teken Dierenriem Slang Bloom Nieuwjaar

Werk & succes voor de Slang in 2021

Op financieel vlak heb je mazzel tussen maart en juni. De kans dat je in die maanden in geldnood komt, is klein. Op de een of andere manier trek je geld aan, ook al weet je nu nog niet hoe dat zal gebeuren. Je hoeft zeker niet bang te zijn om je te laten leiden door je ingevingen en vindingrijkheid. Maar 2021 wordt ongetwijfeld ook een jaar van hard werken, maar geen nood, want je wordt er op het einde van de rit rijkelijk voor beloond. Neem geen risico's en neem geen ontslag voordat je een nieuwe job hebt. Het is belangrijk om voor zekerheid te kiezen, ook al vind jij dat soms een beetje saai. Uiteindelijk brengt diezelfde zekerheid wel rust en stabiliteit in je leven. De volgende maanden is een promotie zeker niet uitgesloten, mét die loonsverhoging als extra stimulans. Vergeet ondertussen niet om voldoende rust in te plannen, want anders kan je dat tempo niet blijven bijbenen. Studerende Slangen doen het goed. Hun focus en inspanningen worden beloond.

Gunstige periodes op beroepsvlak in het Jaar van de Os

Februari, juli en december zien er goed uit. Wil je van job veranderen, dan moet het in die maanden gebeuren!

Benieuwd naar wat dit jaar van de Metaal-Os in petto heeft op vlak van gezondheid, liefde en kansen? Lees het hier of in Bloom 2 - 2021!

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Banner Chinese Nieuwjaar Jaar van de Os 2021

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2021, jaarhoroscoop 2021, ascendanthoroscoop 2021, je Chinese horoscoop 2021,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Bloom Webshop

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom