Home

Overige

Mijn account

De Slang

De Slang Chinese Horoscoop Bloom

Hoe bestaat de Slang?

Slang vertegenwoordigt wijsheid en transformatie. Met je voorzichtige en analyserende aard ga je eerst de zaak van a tot z doorgronden, om daarna je slag te slaan. Met veel idealisme werk je aan je doel. Je bent dan wel heel verstandig en gecultiveerd maar je aanmatigende toontje brengt anderen tot ergernis. Wie jou onrecht aandoet in jouw ogen, wordt onverbiddelijk de deur gewezen. Je bent bezitterig ingesteld en gauw op de teentjes getrapt.

Beste periode: mei

Sleutelwoorden:
wijsheid, transformatie, analyserend, idealistisch, bezitterig, onverbiddelijk, verstandig

Voor je Chinese Horoscoop 2020, lees hieronder verder.

En in de liefde, je werk en met geld?

Je leeft met voelhorens wat je erg gevoelig maakt voor iedere verstoring van het leven. Je zoekt de weg van de minste weerstand omdat je in vrede en harmonie wenst te leven. Je doet er alles voor om het evenwicht tussen alle partijen te bewerkstelligen. In je huiselijke leven heb je steeds een luisterend oor voor de mensen om je heen. Je verdraagt moeilijk agressie en impulsiviteit. Je hebt een grote behoefte aan luxe, comfort en verfijning. Je stoot niet graag mensen voor het hoofd. Het liefst heb je dat mensen je met heel veel egard en zachtheid behandelen. Je doet veel moeite om de harmonie en de vrede te bewaren. Vaak leidt dit tot grote twijfels. Je stopt veel tijd in het afwegen van de voor –en nadelen van een situatie. In je beroepsleven oogst je door je beminnelijke en sympathieke aanpak gemakkelijk succes. In het verloop van het leven krijg je steun van de mensen om je heen. Vriendschappen zijn je erg behulpzaam bij je pogingen om vooruit te komen.

Je bent het beste in beroepen die niet te veel fysieke inspanningen vergen. Activiteiten die heel wat contact met mensen en communicatie vereisen, laten het beste in jezelf naar boven komen. Door je discretie en harmonieuze wijze om mensen aan te spreken, oogst je succes en doe je het uistekend op deze domeinen. In je werk probeer je de harde kanten te vermijden.

Op financieel vlak
ken je hoogten en laagten. Uiteindelijk hecht je niet zo veel belang aan geld. Je houdt van comfort en luxe zodat je bij momenten heel wat geld uitgeeft en dit soms voor overbodige zaken. Je hebt een neus voor financiële zaken. Meestal heb je meer dan anderen geluk in kansspelen. Enige voorzichtigheid is nodig want door steeds wat te winnen stop je er voortdurend geld in.

In je liefdesleven beschik je over een magnetische aantrekkingskracht. Je doet weinig moeite om te veroveren maar je behaagt graag. Onbewust verleid je anderen door je aangename wijze van omgaan met mensen en de interesse die je aan anderen spendeert. Al vanaf jonge leeftijd ben je succesvol. Je krijgt heel veel kansen tot relatie. Je zoekt de vrede op maar toch is je relatieleven vaak bewolkt. Onweer wordt gevolgd door verzoeningen. Eens de stap gezet om te trouwen, is het je intentie om een toegewijde en trouwe partner te zijn maar de ervaring van het leven zal dit soms bemoeilijken. Je durft wel eens te zwichten voor verleidingen.

Op seksueel gebied ben je geraffineerd en weet je te behagen. Je voelt intuïtief aan wat de ander wenst. Je laat het initiatief aan de ander over. Met je magnetische aantrekkingskracht heb je meestal veel succes.

Jouw Chinese Horoscoop voor 2020

Chinese Teken Dierenriem Slang Bloom Nieuwjaar

Highlights voor de Slang in 2020

Dit wordt een zeer veranderlijk jaar voor jou als Slang. Dat komt omdat je meer inzicht krijgt in jezelf en wat je nu werkelijk wilt bereiken in je leven. Ook krijg je meer interesse in spiritualiteit. Het is aan te raden daar regelmatig mee bezig te zijn. Het brengt je veel voorspoed en positiviteit.

Liefde & vriendschap in het Jaar van de Rat

Het volgende jaar ben je dan blij gestemd, om daarna niet aanspreekbaar te zijn. Met humor kan je veel mensen voor je winnen. Vanaf het voorjaar heb je veel interesse in de andere sekse, maar je verkiest soms ook als een kluizenaar te leven. Je partner verwijt jou een bezitterige en egoïstische houding aan te nemen in de relatie. Opgepast met schandaaltjes, of allerlei liefdesavontuurtjes. Vanaf de zomer geniet je met volle teugen van liefde en seks… Single Slang wordt smoorverliefd op een jongere collega, of iemand die een pak jonger is. Vrienden nodigen jou uit om vakantie bij hen door te brengen. Geniet samen met je familie van het buitenleven, of gezellige uitstapjes.

Benieuwd naar wat dit jaar van de Metaal-Rat in petto heeft op vlak van je gezondheid & carrière? Je leest het hier!

Lees alle actuele topics in Bloom Tijdschrift,
elke maand in de krantenwinkel in BE & NL
of in de BloomShop.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Banner Chinese Nieuwjaar Jaar van de Rat 2020

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 11 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2020, jaarhoroscoop 2020, ascendanthoroscoop 2020, je Chinese horoscoop 2020,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Esther van Heerebeek