Home

Overige

Mijn account

Spirituele Expo Wieze
Zaterdag 17 en zondag 18 juni 2023
Koop hier je tickets in VVK

De Draak volgens de Chinese astrologie

Chinese Horoscoop 2023 Header Draak

Hoe bestaat de Draak?

Als Draak zijnde ben je volgens de Chinese astrologie energiek en iemand die altijd maar met nieuwe ideeën afkomt. Je bent creatief en talentvol, al kun je behoorlijk excentriek uit de hoek komen. Je enthousiaste en zelfverzekerde aard zorgt voor vele bewonderaars, of navolgers. Je bent sentimenteel aangelegd, bij tijden behoorlijk naïef en voor geen rede vatbaar. Maar je grootmoedige aard laat je veeleisende en wispelturige karakter gauw vergeten…

Beste periode: april
Sleutelwoorden:
energiek, creatief, talentvol, excentriek, wispelturig, naïef, sentimenteel, enthousiast

De Draak en liefde, werk en geld...

Je bent een trotse persoon die in het leven vooruit dringt. Je wenst respectvol behandeld te worden en beschikt over een groot gevoel van eigenwaarde. Als je op dit vlak gekwetst wordt, vergeef je het nooit. Je bent onverschrokken en moedig en deinst voor niets terug. Je leven is een groot optreden. Je hebt een publiek nodig om je goed te voelen. Het is voor jou van levensbelang dat men over je praat en rekening met je houdt. Je voelt je aangetrokken tot allerlei overdrijvingen en je doet niets dat niet gezien kan worden. Door je oprechtheid trap je in de loop van je leven menig heilig huisje in waardoor je niet altijd vrienden maakt. In je werk wil je de eerste viool spelen. Je doet je werk met veel overgave.

Je beschikt over heel wat organisatietalent en een grote verantwoordelijkheidszin. Als je je ergens voor inzet, trek je alle registers open. Je haat middelmatigheid. Jouw prestatie moet het grote voetlicht zien. Je verkiest een zelfstandige functie boven het uitoefenen van een ondergeschikte taak. Je speelt graag de baas en in ondergeschikte functies kom je in aanvaring met de hogere hiërarchie. Je kunt slagen als zakenman(vrouw) door het uitoefenen van een directeursfunctie of door het beheren van een zaak.

”Je bent als Draak één van de tekens van de Chinese dierenriem die het meeste succes oogst in bed.”

Geld is belangrijk voor een Draak, in die zin dat het bijdraagt tot je aanzien. Je werkt niet om geld te verdienen voor het geld op zich maar voor wat je er mee kunt doen. Je houdt van een bepaalde luxe en houdt er een behoorlijke levensstijl op na. In de loop van je leven verwerf je belangrijke inkomsten maar je geeft het geld soms even snel weer uit. Het geluk is je goed gezind. Na moeilijker financiële periodes val je terug op je poten.

Op liefdesvlak steek je als Draak vol overgave. Je droomt van belangrijke en bijzondere liefdes. Je doet er alles aan om een goed figuur te slaan in je relatie. Je bent veeleisend en wilt de enige en eerste zijn in de relatie. Je verwacht van je partner dat hij of zij heel wat bewondering voor je aan de dag legt. In je relatie speel je de eerste viool. Je legt je wetten op aan je partner. In relatie aanvaard je geen bedrog want dit kwetst je eigenliefde te veel.

Op seksueel gebied ga je ervoor. Je bent erotisch en seksueel ingesteld. Je wilt met volle teugen van je relatie genieten. Je seksueel kunnen en aantrekkingskracht zijn groot. Je bent als Draak één van de tekens van de Chinese dierenriem die het meeste succes oogst in bed. Je wenst altijd de leiding te nemen zodat je het je niet zint om onderaan te liggen bij het bedrijven van de liefde.

Benieuwd naar je Chinese Horoscoop 2023, Draak? Lees hieronder de preview!

Draak • Jouw Chinese horoscoop voor 2023 • Preview

Chinese Horoscoop 2023 Draak

DRAAK in 2023 • Een spirituele groeispurt

Gezondheid voor de Draak in 2023

Je hebt te lang je gezondheid verwaarloosd, beste Draak. Tijd om daar verandering in te brengen! Je bent niet meer zo fit als vroeger, en je zit niet meer zo goed in je vel als een aantal jaar geleden. Meld je aan bij de lokale sportschool en probeer – op jouw eigen tempo – weer je conditie terug op peil te brengen. Bovendien kan het inwinnen van professioneel advies, zoals een diëtist of een personal coach, je helpen om snel resultaat te boeken. Wat heb je te verliezen?

Gezondheidsadvies:
Het kan hoe dan ook zeker geen kwaad om je voeding eens goed onder de loep te nemen. Je lichaam heeft baat bij minder alcohol en meer water.

TIP • lees als Draak je integrale Chinese Horoscoop 2023 hier!

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Chinese Horoscoop 2023 Jaar Konijn Doorklikken

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2023, Ascendanthoroscoop 2023, je Chinese horoscoop 2023,...

Horoscoop rapport aanvragen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom