Bloom 2 is uit! Chinese Jaarhoroscoop 2024 >

De Draak in de Chinese astrologie & je Chinese Horoscoop 2024

Chinese horoscoop dieren 2024 700x3005

Hoe bestaat de Draak?

Als Draak ben je volgens de Chinese astrologie energiek en iemand die altijd maar met nieuwe ideeën afkomt. Je bent creatief en talentvol, al kun je behoorlijk excentriek uit de hoek komen. Je enthousiaste en zelfverzekerde aard zorgt voor vele bewonderaars, of navolgers. Je bent sentimenteel aangelegd, bij tijden behoorlijk naïef en voor geen rede vatbaar. Maar je grootmoedige aard laat je veeleisende en wispelturige karakter gauw vergeten…

Beste periode volgens de Chinese astrologie: april
Sleutelwoorden:
energiek, creatief, talentvol, excentriek, wispelturig, naïef, sentimenteel, enthousiast

De Draak en liefde, werk en geld...

Je bent als Draak volgens de Chinese astrologie een trotse persoon. Je wenst respectvol behandeld te worden en beschikt over een groot gevoel van eigenwaarde. Als je op dit vlak gekwetst wordt, vergeef je het nooit. Je bent onverschrokken en moedig en deinst voor niets terug. Je leven is een groot optreden. Je hebt een publiek nodig om je goed te voelen. Het is voor jou van levensbelang dat men over je praat en rekening met je houdt. Je voelt je aangetrokken tot allerlei overdrijvingen en je doet niets dat niet gezien kan worden. Door je oprechtheid trap je in de loop van je leven menig heilig huisje in waardoor je niet altijd vrienden maakt. In je werk wil je de eerste viool spelen. Je doet je werk met veel overgave.

De Chinese Astrologie kenmerkt de Draak als iemand met een groot organisatietalent en iemand die veel verantwoordelijkheden aankan. Als je je ergens voor inzet, trek je alle registers open. Je haat middelmatigheid. Jouw prestatie moet het grote voetlicht zien. Je verkiest een zelfstandige functie boven het uitoefenen van een ondergeschikte taak. Je speelt graag de baas en in ondergeschikte functies kom je in aanvaring met de hogere hiërarchie. Je kunt slagen als zakenman(vrouw) door het uitoefenen van een directeursfunctie of door het beheren van een zaak.

”Je bent als Draak één van de tekens van de Chinese dierenriem die het meeste succes oogst in bed.”

Geld is belangrijk voor een Draak, in die zin dat het bijdraagt tot je aanzien. Je werkt niet om geld te verdienen voor het geld op zich maar voor wat je er mee kunt doen. Je houdt van een bepaalde luxe en houdt er een behoorlijke levensstijl op na. In de loop van je leven verwerf je belangrijke inkomsten maar je geeft het geld soms even snel weer uit. Het geluk is je goed gezind. Na moeilijker financiële periodes val je terug op je poten.

Op liefdesvlak geef je je als Draak volledig over. Je droomt van belangrijke en bijzondere liefdes. Je doet er alles aan om een goed figuur te slaan in je relatie. Je bent veeleisend en wilt de enige en eerste zijn in de relatie. Je verwacht van je partner dat hij of zij heel wat bewondering voor je aan de dag legt. In je relatie speel je de eerste viool. Je legt je wetten op aan je partner. In relatie aanvaard je geen bedrog want dit kwetst je eigenliefde te veel.

Op seksueel gebied ga je ervoor. Je bent erotisch en seksueel ingesteld. Je wilt met volle teugen van je relatie genieten. Je seksueel kunnen en aantrekkingskracht zijn groot. Je bent als Draak één van de tekens van de Chinese dierenriem die het meeste succes oogst in bed. Je wenst altijd de leiding te nemen zodat je het je niet zint om onderaan te liggen bij het bedrijven van de liefde.

Benieuwd naar je Chinese Horoscoop 2024, Draak? Lees hieronder de preview!

Draak • Jouw Chinese horoscoop voor 2024 • Preview

Chinese Horoscoop 2023 Draak

DRAAK in 2024 • Liefde en relaties

Pauzeer op tijd

Dankzij je sociale en open karakter krijg je dit jaar de kans om tal van nieuwe mensen te ontmoeten, waarvan sommigen goede vrienden zullen worden. Voor degenen die single zijn, belooft het Jaar van de Draak een vleugje heerlijke romantiek en de mogelijkheid om misschien wel je toekomstige partner te ontmoeten.

Als je recentelijk gekwetst bent, biedt dit jaar hoopvolle vooruitzichten en een kans voor een nieuwe start.

Wie een vaste relatie heeft, onthoud best dat het dit jaar belangrijk is om goede afspraken te maken en huishoudelijke taken te verdelen. Maak bewust tijd voor quality time. Dit opwindende jaar vergt af en toe een pauze, om tot rust te komen en te kunnen waarderen wat het leven je allemaal geeft.

TIP • lees als Draak je integrale Chinese Horoscoop 2024 hier!

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Chinese Horoscoop 2024 Draak Jaar

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Bloom Uitgeverij

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom