Home

Overige

Mijn account

De Draak

De Draak Chinese Horoscoop Bloom

Hoe bestaat de Draak?

Als Draak zijnde ben energiek en iemand die altijd maar met nieuwe ideeën afkomt. Je bent creatief en talentvol, al kun je behoorlijk excentriek uit de hoek komen. Je enthousiaste en zelfverzekerde aard zorgt voor vele bewonderaars, of navolgers. Je bent sentimenteel aangelegd, bij tijden behoorlijk naïef en voor geen rede vatbaar. Maar je grootmoedige aard laat je veeleisende en wispelturige karakter gauw vergeten…

Beste periode: april

Sleutelwoorden:
energiek, creatief, talentvol, excentriek, wispelturig, naïef, sentimenteel, enthousiast

Voor je Chinese Horoscoop 2020, lees hieronder verder.

En in de liefde, je werk en met geld?

Je bent een trotse persoon die in het leven vooruit dringt. Je wenst respectvol behandeld te worden en beschikt over een groot gevoel van eigenwaarde. Als je op dit vlak gekwetst wordt, vergeef je het nooit. Je bent onverschrokken en moedig en deinst voor niets terug. Je leven is een groot optreden. Je hebt een publiek nodig om je goed te voelen. Het is voor jou van levensbelang dat men over je praat en rekening met je houdt. Je voelt je aangetrokken tot allerlei overdrijvingen en je doet niets dat niet gezien kan worden. Door je oprechtheid trap je in de loop van je leven menig heilig huisje in waardoor je niet altijd vrienden maakt. In je werk wil je de eerste viool spelen. Je doet je werk met veel overgave.

Je beschikt over heel wat organisatietalent en een grote verantwoordelijkheidszin. Als je je ergens voor inzet, trek je alle registers open. Je haat middelmatigheid. Jouw prestatie moet het grote voetlicht zien. Je verkiest een zelfstandige functie boven het uitoefenen van een ondergeschikte taak. Je speelt graag de baas en in ondergeschikte functies kom je in aanvaring met de hogere hiërarchie. Je kunt slagen als zakenman(vrouw) door het uitoefenen van een directeursfunctie of door het beheren van een zaak.

Geld
is belangrijke voor je in die zin dat het bijdraagt tot je aanzien. Je werkt niet om geld te verdienen voor het geld op zich maar voor wat je er mee kunt doen. Je houdt van een bepaalde luxe en houdt er een behoorlijke levensstijl op na. In de loop van je leven verwerf je belangrijke inkomsten maar je geeft het geld soms even snel weer uit. Het geluk is je goed gezind. Na moeilijker financiële periodes val je terug op je poten.

Op liefdesvlak steek je vol overgave. Je droomt van belangrijke en bijzondere liefdes. Je doet er alles aan om een goed figuur te slaan in je relatie. Je bent veeleisend en wilt de enige en eerste zijn in de relatie. Je verwacht van je partner dat hij of zij heel wat bewondering voor je aan de dag legt. In je relatie speel je de eerste viool. Je legt je wetten op aan je partner. In relatie aanvaard je geen bedrog want dit kwetst je eigenliefde te veel.

Op seksueel gebied ga je er voor. Je bent erotisch en seksueel ingesteld. Je wilt met volle teugen van je relatie genieten. Je seksueel kunnen en aantrekkingskracht zijn groot . Je bent één van de tekens van de Chinese dierenriem die het meeste succes heeft in bed. Je wenst altijd de leiding te nemen zodat je het je niet zint om onderaan te liggen bij het bedrijven van de liefde.

Jouw Chinese Horoscoop voor 2020

Chinese Teken Dierenriem Draak Bloom Nieuwjaar

Highlights voor de Draak in 2020

Jij krijgt tijdens het jaar van de metaal Rat steeds meer zelfvertrouwen en dat is mooi, Draak. Je kunt meer van jezelf en je talenten laten zien en wanneer je dat durft te doen, lacht het succes je toe. Soms kun je wel extreem zijn in je doen en laten, probeer dat te temperen om langdurig succes te creëren.

Liefde & vriendschap in het Jaar van de Rat

Op liefdesgebied zit het jou schijnbaar helemaal mee, maar je moet voorzichtig zijn. Verliefdheid kan bij jou meteen omslaan in verveeldheid… Met je passionele aard heb je de neiging om van de ene naar de andere te fladderen… In het begin van het Chinese jaar wordt er mogelijk een breuk of scheiding aangekondigd. Met je onverschrokken en vurige aard heb je al iemand in gedachten, waarbij je geen “neen” accepteert… Houd rekening met de gevoelens van anderen. Bekijk niet alles vanuit je eigen perspectief. Draken in een relatie moeten vanaf het voorjaar dringende uitgaven doen. Wees voorbereid!

Benieuwd naar wat dit jaar van de Metaal-Rat in petto heeft op vlak van je gezondheid & carrière? Je leest het hier!

Lees alle actuele topics in Bloom Tijdschrift,
elke maand in de krantenwinkel in BE & NL
of in de BloomShop.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Banner Chinese Nieuwjaar Jaar van de Rat 2020

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 11 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2020, jaarhoroscoop 2020, ascendanthoroscoop 2020, je Chinese horoscoop 2020,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Bloom coaches