Bloom 2 is uit! Chinese Jaarhoroscoop 2024 >

Os/Buffel in de Chinese astrologie & je Chinese Horoscoop 2024

Chinese horoscoop dieren 2024 700x3002

Hoe bestaat de Os?

Buffel of Os is volgens de Chinese astrologie een ijverig beestje dat integer en doelgericht te werk gaat. Hij ‘ziet’ als het ware het werk voor hem liggen. Zijn sterke en betrouwbare aard zorgt ervoor dat mensen zich veilig bij hem voelen. Niettemin kan hij koppig en onbuigzaam uit de hoek komen. Maar iedereen komt ook altijd weer bij hem terecht, omdat hij op eigen, rustige manier voor een oplossing zorgt.

Beste periode volgens de Chinese astrologie: januari
Sleutelwoorden:
ijverig, doelgericht, werklustig, koppig, betrouwbaar, rustig

De Os en de liefde, werk en geld...

De Os is het stabiele teken van de Chinese dierenriem. Ossen houden een gestadige tred aan in het leven. Je gaat er voor om duurzame projecten op te zetten. Je staat bedachtzaam in het leven en neemt je tijd om over alles na te denken en het te bestuderen. Overhaaste beslissingen neem je niet. Je kunt erg koppig zijn. Eens een keuze gemaakt, stap je er als Os niet meer van af. Je speelt graag baas in je omgeving en leidinggevende functies zijn je op het lijf geschreven. Je hebt nood aan stabiliteit in je beroepsleven. Een baan in de administratie, bij het leger of bij de politie zie je wel zitten en het geeft je een veilig gevoel om een staatsambt uit te voeren. Toch heb je een hekel aan de hiërarchie. Je doet hard je best om op te klimmen zodat je over anderen de baas kunt spelen.

”Eens een keuze gemaakt, stap je er als Os niet meer van af. Je speelt graag baas in je omgeving en leidinggevende functies zijn je op het lijf geschreven.”

Met je praktische en nuchtere instelling ben je als Os ook goed in zakelijke ondernemingen. Als Os blijf je ter zake en ga je niet in de problemen van anderen zitten. Je bent erg op materiële zekerheid gesteld. Je springt zuinig met je inkomsten om en investeert in duurzame zaken zoals een eigen huis of appartement. Zo is het goed mogelijk dat je een stukje bouwgrond koopt om een gevoel van veiligheid te hebben. Een echte Os spendeert weinig en leeft zuiniger dan zijn financiële mogelijkheden aankunnen.

Op liefdesvlak ben je als Os sensueel hoewel dat je er je hoofd goed bijhoudt. Je laat je niet verleiden tot meeslepende passies en spelletjes in de liefde. Liefde is een aangenaam iets en het huwelijk is een ernstige zaak voor je. Een gezinnetje met vrouw (man) en kinderen zijn voor een Os heilig. Je bent een trouw en stabiel persoon. Je gevoelens ontluiken langzaam maar zijn erg duurzaam. Je bent bezitterig in de relatie. Je zet er graag je tanden in en kunt extreem sensueel zijn. Een Os is meeslepend in het liefdesspel en gaat er totaal voor. Langzaam voer je je partner naar de hoogten van het liefdesspel. En ja, je neemt er je tijd voor.

Benieuwd naar je Chinese Horoscoop 2024, Os? Lees hieronder de preview!

De Os • Jouw Chinese horoscoop voor 2024 • Preview

Chinese Horoscoop 2023 Os

OS / BUFFEL in 2024 • Liefde en relaties

Zeg ja tegen het leven

Als je dit jaar ergens aan twijfelt of met een probleem worstelt, praat er dan over met de mensen die je vertrouwt. Een gedeeld probleem is immers al half opgelost. Je hebt een sterke eigen wil, maar toch is het aangewezen om bepaalde adviezen niet zomaar naast je neer te leggen.

De energie van het Draakjaar zorgt voor veel activiteit. Zeg ja tegen uitnodigingen en neem deel aan evenementen die je aanspreken. Contact met anderen is goed voor jou, net als het aangaan van nieuwe vriendschappen.

Heb je een gezin? Hou dan ook hier rekening met de drukte die op je afkomt. Hou je agenda met je partner en gezinsleden goed gesynchroniseerd; een goede verstandhouding en de nodige flexibiliteit maken het allemaal zoveel makkelijker. Probeer in alle omstandigheden de kalmte te bewaren.

TIP • lees als Os je integrale Chinese Horoscoop 2024 hier!

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Chinese Horoscoop 2024 Draak Jaar

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Astrologie voor iedereen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom