Home

Overige

Mijn account

De Os / Buffel

De Os Chinese Horoscoop Bloom

Hoe bestaat de Os?

Buffel of Os is een ijverig beestje dat integer en doelgericht te werk gaat. Hij ‘ziet’ als het ware het werk voor hem liggen. Zijn sterke en betrouwbare aard zorgt ervoor dat mensen zich veilig bij hem voelen. Niettemin kan hij koppig en onbuigzaam uit de hoek komen. Maar iedereen komt ook altijd weer bij hem terecht, omdat hij op eigen, rustige manier voor een oplossing zorgt.

Beste periode: januari

Sleutelwoorden:
ijverig, doelgericht, werklustig, koppig, betrouwbaar, rustig

Voor je Chinese Horoscoop 2020, lees hieronder verder.

En in de liefde, je werk en met geld?

De Os is het stabiele teken van de Chinese dierenriem. Ossen houden een gestadige tred aan in het leven. Je gaat er voor om duurzame projecten op te zetten. Je staat bedachtzaam in het leven en neemt je tijd om over alles na te denken en het te bestuderen. Overhaaste beslissingen neem je niet. Je kunt erg koppig zijn. Eens een keuze gemaakt, stap je er niet meer van af. Je speelt graag baas in je omgeving en leidinggevende functies zijn je op het lijf geschreven. Je hebt nood aan stabiliteit in je beroepsleven. Een baan in de administratie, bij het leger of bij de politie zie je wel zitten en het geeft je een veilig gevoel om een staatsambt uit te voeren. Toch heb je een hekel aan de hiërarchie. Je doet hard je best om op te klimmen zodat je over anderen de baas kunt spelen.

Met je praktische en nuchtere instelling ben je ook goed in zakelijke ondernemingen. Je blijft ter zake en gaat niet in de problemen van anderen zitten. Je bent erg op materiële zekerheid gesteld. Je springt zuinig met je inkomsten om en investeert in duurzame zaken zoals een eigen huis of appartement. Zo is het goed mogelijk dat je een stukje bouwgrond koopt om een gevoel van veiligheid te hebben. Je spendeert weinig en leeft zuiniger dan je financiële mogelijkheden aankunnen.

Op liefdesvlak ben je sensueel hoewel dat je er je hoofd goed bijhoudt. Je laat je niet verleiden tot meeslepende passies en spelletjes in de liefde. Liefde is een aangenaam iets en het huwelijk is een ernstige zaak voor je. Je gezinnetje met vrouw (man) en kinderen zijn heilig in je ogen. Je bent een trouw en stabiel persoon. Je gevoelens ontluiken langzaam maar zijn erg duurzaam. Je bent bezitterig in de relatie. Je zet er graag je tanden in en kunt extreem sensueel zijn. Je bent meeslepend in je liefdesspel en gaat er totaal voor. Langzaam voer je je partner naar de hoogten van het liefdesspel. En je neemt er je tijd voor.

Jouw Chinese Horoscoop voor 2020

Chinese Teken Dierenriem Os Bloom Nieuwjaar

Highlights voor de Os in 2020

Het jaar van de metaal Rat wordt een positieve voor jou! Je zit over het algemeen goed in je vel en je hebt vaak geluk. Zeker voor jou is het verstandig om dit jaar nieuwe projecten te starten of te investeren in lange termijn zaken. Toon dit jaar initiatieven en je wordt absoluut beloond.

Liefde & vriendschap in het Jaar van de Rat

Als single Buffel kijk je dit jaar de kat uit de boom, al laat je vanaf maart de teugels vieren. Je bent wat teruggetrokken in de liefde, wat voor vervreemding zorgt, of breekt zelfs met een geliefde… Toch kan er in het putje van de zomer een grote romance opbloeien! Vooral de vrouwen onder Buffel krijgen grote bewondering. In lente – zomer (resp. april – augustus) maak je een verre reis met je liefste, of met een goede vriend(in). Je denkt aan verhuizen, of het opknappen van je huisje of flat. Sommige Buffels ontdekken daarbij onvermoede talenten in zichzelf. Het nieuwe of verfraaide huisje wordt natuurlijk ingewijd met een feestje. Minpuntje: vanaf februari is de relatie met een vaderfiguur zeer moeilijk…

Benieuwd naar wat dit jaar van de Metaal-Rat in petto heeft op vlak van je gezondheid & carrière? Je leest het hier!

Lees alle actuele topics in Bloom Tijdschrift,
elke maand in de krantenwinkel in BE & NL
of in de BloomShop.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Banner Chinese Nieuwjaar Jaar van de Rat 2020

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 11 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2020, jaarhoroscoop 2020, ascendanthoroscoop 2020, je Chinese horoscoop 2020,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Esther van Heerebeek