Home

Overige

Mijn account

De Os / Buffel

De Os Chinese Horoscoop Bloom

Hoe bestaat de Os?

Buffel of Os is een ijverig beestje dat integer en doelgericht te werk gaat. Hij ‘ziet’ als het ware het werk voor hem liggen. Zijn sterke en betrouwbare aard zorgt ervoor dat mensen zich veilig bij hem voelen. Niettemin kan hij koppig en onbuigzaam uit de hoek komen. Maar iedereen komt ook altijd weer bij hem terecht, omdat hij op eigen, rustige manier voor een oplossing zorgt.

Beste periode: januari

Sleutelwoorden:
ijverig, doelgericht, werklustig, koppig, betrouwbaar, rustig

Voor je Chinese Horoscoop 2021, lees hieronder verder.

En in de liefde, je werk en met geld?

De Os is het stabiele teken van de Chinese dierenriem. Ossen houden een gestadige tred aan in het leven. Je gaat er voor om duurzame projecten op te zetten. Je staat bedachtzaam in het leven en neemt je tijd om over alles na te denken en het te bestuderen. Overhaaste beslissingen neem je niet. Je kunt erg koppig zijn. Eens een keuze gemaakt, stap je er niet meer van af. Je speelt graag baas in je omgeving en leidinggevende functies zijn je op het lijf geschreven. Je hebt nood aan stabiliteit in je beroepsleven. Een baan in de administratie, bij het leger of bij de politie zie je wel zitten en het geeft je een veilig gevoel om een staatsambt uit te voeren. Toch heb je een hekel aan de hiërarchie. Je doet hard je best om op te klimmen zodat je over anderen de baas kunt spelen.

Met je praktische en nuchtere instelling ben je ook goed in zakelijke ondernemingen. Je blijft ter zake en gaat niet in de problemen van anderen zitten. Je bent erg op materiële zekerheid gesteld. Je springt zuinig met je inkomsten om en investeert in duurzame zaken zoals een eigen huis of appartement. Zo is het goed mogelijk dat je een stukje bouwgrond koopt om een gevoel van veiligheid te hebben. Je spendeert weinig en leeft zuiniger dan je financiële mogelijkheden aankunnen.

Op liefdesvlak ben je sensueel hoewel dat je er je hoofd goed bijhoudt. Je laat je niet verleiden tot meeslepende passies en spelletjes in de liefde. Liefde is een aangenaam iets en het huwelijk is een ernstige zaak voor je. Je gezinnetje met vrouw (man) en kinderen zijn heilig in je ogen. Je bent een trouw en stabiel persoon. Je gevoelens ontluiken langzaam maar zijn erg duurzaam. Je bent bezitterig in de relatie. Je zet er graag je tanden in en kunt extreem sensueel zijn. Je bent meeslepend in je liefdesspel en gaat er totaal voor. Langzaam voer je je partner naar de hoogten van het liefdesspel. En je neemt er je tijd voor.

Jouw Chinese Horoscoop voor 2021

Chinese Teken Dierenriem Os Bloom Nieuwjaar 2021

Werk & succes voor de Os in 2021

Het jaar van de Os pakt op beroepsvlak gunstig uit. Je zult dit jaar oogsten, waar je vorig jaar hard voor gewerkt hebt en met veel geduld en doorzettingsvermogen hebt gezaaid. Daar word je dit jaar voor beloond. Daarnaast geniet je ook meer erkenning voor wat je doet. De kans is groot dat je nieuwe zakelijke contacten legt en dat je bekendheid toeneemt. Financieel wordt het een stabiel jaar. Zelf heb je voor een goede basis gezorgd en daar kun je in 2021 op verder bouwen. Mogelijks start je met je eigen zaak. Neem vooral geen risico's, maar kies voor zekerheid.

Gunstige periodes op beroepsvlak in het Jaar van de Os

April, september en december 2021 zijn voor jou als Os het meest gunstig. Zowel op financieel als beroepsvlak mag je dan rekenen op gunstige ontwikkelingen

Benieuwd naar wat dit jaar van de Metaal-Os in petto heeft op vlak van gezondheid, liefde en kansen? Lees het hier of in Bloom 2 - 2021!

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Banner Chinese Nieuwjaar Jaar van de Os 2021

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2021, jaarhoroscoop 2021, ascendanthoroscoop 2021, je Chinese horoscoop 2021,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Astrologie voor iedereen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom