Home

Overige

Mijn account

Spirituele Expo Oostende
Zondag 11 december 2022
Koop hier je tickets

De Os / Buffel volgens de Chinese astrologie

Chinese Horoscoop 2022 Header OS

Hoe bestaat de Os?

Buffel of Os is volgens de Chinese astrologie een ijverig beestje dat integer en doelgericht te werk gaat. Hij ‘ziet’ als het ware het werk voor hem liggen. Zijn sterke en betrouwbare aard zorgt ervoor dat mensen zich veilig bij hem voelen. Niettemin kan hij koppig en onbuigzaam uit de hoek komen. Maar iedereen komt ook altijd weer bij hem terecht, omdat hij op eigen, rustige manier voor een oplossing zorgt.

Beste periode: januari
Sleutelwoorden:
ijverig, doelgericht, werklustig, koppig, betrouwbaar, rustig

Benieuwd naar je Chinese Horoscoop 2022, Os? Lees hieronder verder.

De Os en de liefde, werk en geld...

De Os is het stabiele teken van de Chinese dierenriem. Ossen houden een gestadige tred aan in het leven. Je gaat er voor om duurzame projecten op te zetten. Je staat bedachtzaam in het leven en neemt je tijd om over alles na te denken en het te bestuderen. Overhaaste beslissingen neem je niet. Je kunt erg koppig zijn. Eens een keuze gemaakt, stap je er als Os niet meer van af. Je speelt graag baas in je omgeving en leidinggevende functies zijn je op het lijf geschreven. Je hebt nood aan stabiliteit in je beroepsleven. Een baan in de administratie, bij het leger of bij de politie zie je wel zitten en het geeft je een veilig gevoel om een staatsambt uit te voeren. Toch heb je een hekel aan de hiërarchie. Je doet hard je best om op te klimmen zodat je over anderen de baas kunt spelen.

”Eens een keuze gemaakt, stap je er als Os niet meer van af. Je speelt graag baas in je omgeving en leidinggevende functies zijn je op het lijf geschreven.”

Met je praktische en nuchtere instelling ben je ook goed in zakelijke ondernemingen. Als Os blijf je ter zake en ga je niet in de problemen van anderen zitten. Je bent erg op materiële zekerheid gesteld. Je springt zuinig met je inkomsten om en investeert in duurzame zaken zoals een eigen huis of appartement. Zo is het goed mogelijk dat je een stukje bouwgrond koopt om een gevoel van veiligheid te hebben. Een echte Os spendeert weinig en leeft zuiniger dan zijn financiële mogelijkheden aankunnen.

Op liefdesvlak ben je als Os sensueel hoewel dat je er je hoofd goed bijhoudt. Je laat je niet verleiden tot meeslepende passies en spelletjes in de liefde. Liefde is een aangenaam iets en het huwelijk is een ernstige zaak voor je. Een gezinnetje met vrouw (man) en kinderen zijn voor een Os heilig. Je bent een trouw en stabiel persoon. Je gevoelens ontluiken langzaam maar zijn erg duurzaam. Je bent bezitterig in de relatie. Je zet er graag je tanden in en kunt extreem sensueel zijn. Een Os is meeslepend in het liefdesspel en gaat er totaal voor. Langzaam voer je je partner naar de hoogten van het liefdesspel. En ja, je neemt er je tijd voor.

De Os: jouw Chinese horoscoop voor 2022 • Preview

Chinese Horoscoop 2022 Os

Werk & succes voor de Os in 2022

Je financiële toestand blijft ook in het jaar van de Tijger redelijk stabiel. Toch mag je die stabiliteit niet als vanzelfsprekend beschouwen. Ondanks het feit dat het Jaar van de Tijger een jaar van transformatie is, zullen er weinig onverwachte uitgaven zijn. Op vlak van investeringen dien je trouw te blijven aan je voorzichtige Ossen-aard. Doe gedegen onderzoek en vertrouw niet te snel op het advies van derden. Voordat je de knoop doorhakt en een grote investering doet, kan je maar beter overleggen met de mensen in je onmiddellijke omgeving. Zij wijzen je op je blinde vlek.

Gunstige periodes op beroepsvlak in het Jaar van de Tijger

April, september en december 2022 zijn voor jou als Os het meest gunstig. Zowel op financieel als beroepsvlak mag je dan rekenen op gunstige ontwikkelingen

TIP • lees als Os je integrale Chinese Horoscoop 2022 hier!

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Chinese Horoscoop 2022 Jaar Tijger Reclame

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2022, jaarhoroscoop 2022, ascendanthoroscoop 2022, je Chinese horoscoop 2022,...

Horoscoop rapport aanvragen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom