Home

Overige

Mijn account

Spirituele Expo Oostende
Zondag 11 december 2022
Koop hier je tickets

De Tijger volgens de Chinese astrologie

Chinese Horoscoop 2022 Header Tijger

Hoe bestaat de Tijger?

Als Tijger ben je een geboren strateeg die sterk in zijn schoenen staat. Met de hulp van familie kan je je eigen carrière uitbouwen. Snel en onvoorspelbaar ga je je eigen weg en beweeg je met een superieur airtje tussen anderen. Je intelligente, optimistische, dappere en daadkrachtige aanpak geeft steun aan je omgeving. Al zorgt je egocentrische, ijdele, rusteloze en impulsieve aard ervoor dat je niet altijd betrouwbaar overkomt.

Beste periode: februari
Sleutelwoorden:
strategisch, ambitieus, hautain, optimistisch, ijdel, impulsief, dapper

Benieuwd naar je Chinese Horoscoop 2022, Tijger? Lees hieronder verder.

De Tijger en de liefde, werk en geld...

Je bent volgens de Chinese astrologie de enthousiasteling van de dierenriem, Tijger. Je bent een actieve persoon met veel dynamiek, die er steeds wil op vooruit gaan. Hierbij ben je onverschrokken en blaak je van zelfvertrouwen. Je gaat voor wat je voor ogen hebt zonder al te veel rekening te houden met de mening van anderen. Simpelweg heb je actie en beweging nodig. Strijden voor wat je belangrijk vindt, is je levensinstelling en je wordt voortgedreven door je innerlijke vuur en passie. Bescheiden ben je niet en je valt graag op en je haalt dan ook allerlei halsbrekende toeren uit. De drang naar actie is de motor die je steeds verder brengt. Je doet dingen zonder er eerst over na te denken en soms onderschat je de weerstand die op je weg geplaatst wordt.

Op beroepsvlak hou je als Tijger van een onafhankelijke functie. Je neemt graag risico en hebt niet graag bazen boven je hoofd. Eerder een doener dan een theoriemens. Zonder verpozen, werk en strijd je om de top te bereiken. Maar je bent ongeduldig en je steekt vaak dingen in gang die je niet afwerkt. Dit is een zwak punt dat je succes in de weg kan staan. Je bent een strijder op beroepsvlak en activiteiten waarin een bepaalde vorm van conflict komt bij kijken, liggen je goed.

Op financieel vlak heb je als Tijger de neiging om meer geld uit te geven dan je lief is. Je leent geld van anderen en spendeert geld dat je nog niet verdiend hebt. De kans bestaat dat je in het rood komt te staan en bij de bankdirecteur op het matje geroepen wordt. Gelukkig draag je de kunde in je om op financieel vlak steeds op je pootjes terecht te komen en moeilijke situaties om te buigen.

”Zoals het een echte Tijger betaamt, ben je op seksueel vlak vurig en temperamentvol. Krachtig en rechtuit zonder veel omwegen.”

Op liefdesvlak toon je je explosief en veroverend. Plotse verliefdheden ontstaan. Hoe meer weerstand er wordt geboden en hoe onmogelijker de situatie is hoe meer aangesproken je je voelt. Vaak duikt een verliefdheid plots op en achteraf verdwijnt deze even vlug. Het is vooral de verovering die telt voor je. Een stabiele relatie uitbouwen, heb je niet echt voor ogen, hoewel je je dit soms wel jezelf wijsmaakt. In jouw leven kunnen meerdere huwelijken voorkomen.

Zoals het een echte Tijger betaamt, ben je op seksueel vlak vurig en temperamentvol. Krachtig en rechtuit zonder veel omwegen. Soms ga je recht op je doel af wat je partner aan het schrikken brengt. Je seksueel leven gaat op en af. Er zijn van die dagen dat je niet in te tomen bent en op andere momenten ben je niet op te jutten.

De Tijger: jouw Chinese horoscoop voor 2022 • Preview

Chinese Horoscoop 2022 Tijger

Werk & succes voor de Tijger in 2022

The sky is the limit, Tijger. Je hebt de wind in de zeilen. Deins er de komende maanden niet voor terug om grootse doelen na te streven, want de kans dat je slaagt is bijzonder hoog. In financieel opzicht ziet het er veelbelovend uit, met tal van mogelijkheden om een aardig centje bij te verdienen, maar dan wel op voorwaarde dat je van je oude strategieën durft afwijken. Leer nieuwe methodes ontdekken en ga ermee aan de slag. Er is flink wat geld te verdienen, maar je moet wel durven mee evolueren met je tijd. Verdiep je in de wereld van de cryptomunten, daar valt zeker veel te verdienen de komende jaren. Verwoede beleggers weten wanneer ze moeten investeren en wanneer ze beter afwachten. Verder ben je regelmatig gestresseerd over je werk, hoewel dat geen reden hoeft te zijn om je uit het veld te laten slaan. Zolang je het hoofd koel houdt, kan er niks fout gaan.

Gunstige periodes op beroepsvlak in het Jaar van de Tijger

De meest gunstige periode ligt tussen de maanden juni en november 2022. Dan ben je in staat verstandige beslissingen te nemen en alles in goede banen te leiden.

TIP • lees als Tijger je integrale Chinese Horoscoop 2022 hier!

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Chinese Horoscoop 2022 Jaar Tijger Reclame

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2022, jaarhoroscoop 2022, ascendanthoroscoop 2022, je Chinese horoscoop 2022,...

Horoscoop rapport aanvragen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom