Bloom 2 is uit! Chinese Jaarhoroscoop 2024 >

De Tijger in de Chinese astrologie & je Chinese Horoscoop 2024

Chinese horoscoop dieren 2024 700x3003

Hoe bestaat de Tijger?

Als Tijger ben je volgens de Chinese astrologie een geboren strateeg die sterk in zijn schoenen staat. Met de hulp van familie kan je je eigen carrière uitbouwen. Snel en onvoorspelbaar ga je je eigen weg en beweeg je met een superieur airtje tussen anderen. Je intelligente, optimistische, dappere en daadkrachtige aanpak geeft steun aan je omgeving. Al zorgt je egocentrische, ijdele, rusteloze en impulsieve aard ervoor dat je niet altijd betrouwbaar overkomt.

Beste periode volgens de Chinese astrologie: februari
Sleutelwoorden:
strategisch, ambitieus, hautain, optimistisch, ijdel, impulsief, dapper

De Tijger en de liefde, werk en geld...

Je bent volgens de Chinese astrologie de enthousiasteling van de dierenriem, Tijger. Je bent een actieve persoon met veel dynamiek, die er steeds wil op vooruit gaan. Hierbij ben je onverschrokken en blaak je van zelfvertrouwen. Je gaat voor wat je voor ogen hebt zonder al te veel rekening te houden met de mening van anderen. Simpelweg heb je actie en beweging nodig. Strijden voor wat je belangrijk vindt, is je levensinstelling en je wordt voortgedreven door je innerlijke vuur en passie. Bescheiden ben je niet en je valt graag op en je haalt dan ook allerlei halsbrekende toeren uit. De drang naar actie is de motor die je steeds verder brengt. Je doet dingen zonder er eerst over na te denken en soms onderschat je de weerstand die op je weg geplaatst wordt.

Op beroepsvlak hou je als Tijger van een onafhankelijke functie. Je neemt graag risico en hebt niet graag bazen boven je hoofd. Eerder een doener dan een theoriemens. Zonder verpozen, werk en strijd je om de top te bereiken. Maar je bent ongeduldig en je steekt vaak dingen in gang die je niet afwerkt. Dit is een zwak punt dat je succes in de weg kan staan. Je bent een strijder op beroepsvlak en activiteiten waarin een bepaalde vorm van conflict komt bij kijken, liggen je goed.

Op financieel vlak heb je als Tijger de neiging om meer geld uit te geven dan je lief is. Je leent geld van anderen en spendeert geld dat je nog niet verdiend hebt. De kans bestaat dat je in het rood komt te staan en bij de bankdirecteur op het matje geroepen wordt. Gelukkig draag je de kunde in je om op financieel vlak steeds op je pootjes terecht te komen en moeilijke situaties om te buigen.

”Zoals het een echte Tijger betaamt, ben je op seksueel vlak vurig en temperamentvol. Krachtig en rechtuit zonder veel omwegen.”

Op liefdesvlak toon je je explosief en veroverend. Plotse verliefdheden ontstaan. Hoe meer weerstand er wordt geboden en hoe onmogelijker de situatie is hoe meer aangesproken je je voelt. Vaak duikt een verliefdheid plots op en achteraf verdwijnt deze even vlug. Het is vooral de verovering die telt voor je. Een stabiele relatie uitbouwen, heb je niet echt voor ogen, hoewel je je dit soms wel jezelf wijsmaakt. In jouw leven kunnen meerdere huwelijken voorkomen.

Zoals het een echte Tijger betaamt, ben je op seksueel vlak vurig en temperamentvol. Krachtig en rechtuit zonder veel omwegen. Soms ga je recht op je doel af wat je partner aan het schrikken brengt. Je seksueel leven gaat op en af. Er zijn van die dagen dat je niet in te tomen bent en op andere momenten ben je niet op te jutten.

Benieuwd naar je Chinese Horoscoop 2024, Tijger? Lees hieronder de preview!

De Tijger • Jouw Chinese horoscoop voor 2024 • Preview

Chinese Horoscoop 2023 Tijger

TIJGER in 2024 • Liefde en relaties

Breng tijd door met je dierbaren

Dit jaar maak je je zorgen over een familielid of goede vriend. Zelf kan je goede raad geven en een luisterend oor zijn. In sommige gevallen is het echter raadzaam om professionele hulp in te schakelen.

Als single Tijger maak je kans op een mooie romance, en misschien ontmoet je zelfs door een ‘gelukkig toeval’ de ware. Bestaande relaties worden sterker. Je staat open voor zowat alle sociale gelegenheden waarin er druk gecommuniceerd wordt. Het is belangrijk om de mening van anderen mee te nemen, omdat hun woorden wel eens profetisch kunnen zijn.

Ook binnen je relatie is goede communicatie en een goede organisatie van groot belang, anders loop je het risico dat de drukte tot spanningen leidt. Maak tijd voor je dierbaren en geniet samen van leuke activiteiten, want een beetje meer aandacht voor de mensen om je heen kan dit jaar een groot verschil maken.

TIP • lees als Tijger je integrale Chinese Horoscoop 2024 hier!

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Chinese Horoscoop 2024 Draak Jaar

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Bloom Uitgeverij

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom