Home

Overige

Mijn account

De Tijger

De Tijger Chinese Horoscoop Bloom

Hoe bestaat de Tijger?

Als Tijger ben je een geboren strateeg die sterk in zijn schoenen staat. Met de hulp van familie kan je je eigen carrière uitbouwen. Snel en onvoorspelbaar ga je je eigen weg en beweeg je met een superieur airtje tussen anderen. Je intelligente, optimistische, dappere en daadkrachtige aanpak geeft steun aan je omgeving. Al zorgt je egocentrische, ijdele, rusteloze en impulsieve aard ervoor dat je niet altijd betrouwbaar overkomt.

Beste periode: februari

Sleutelwoorden:
strategisch, ambitieus, hautain, optimistisch, ijdel, impulsief, dapper

Voor je Chinese Horoscoop 2021, lees hieronder verder.

Je persoonlijkheid

Je bent de enthousiasteling van de dierenriem. Je bent een actieve persoon met veel dynamiek, die er steeds wil op vooruit gaan. Hierbij ben je onverschrokken en blaak je van zelfvertrouwen. Je gaat voor wat je voor ogen hebt zonder al te veel rekening te houden met de mening van anderen. Simpelweg heb je actie en beweging nodig. Strijden voor wat je belangrijk vindt, is je levensinstelling en je wordt voortgedreven door je innerlijke vuur en passie. Bescheiden ben je niet en je valt graag op en je haalt dan ook allerlei halsbrekende toeren uit. De drang naar actie is de motor die je steeds verder brengt. Je doet dingen zonder er eerst over na te denken en soms onderschat je de weerstand die op je weg geplaatst wordt.

Op beroepsvlak hou je van een onafhankelijke functie. Je neemt graag risico en hebt niet graag bazen boven je hoofd. Eerder een doener dan een theoriemens. Zonder verpozen, werk en strijd je om de top te bereiken. Maar je bent ongeduldig en je steekt vaak dingen in gang die je niet afwerkt. Dit is een zwak punt dat je succes in de weg kan staan. Je bent een strijder op beroepsvlak en activiteiten waarin een bepaalde vorm van conflict komt bij kijken, liggen je goed.

Op financieel vlak heb je de neiging om meer geld uit te geven dan je lief is. Je leent geld van anderen en spendeert geld dat je nog niet verdiend hebt. De kans bestaat dat je in het rood komt te staan en bij de bankdirecteur op het matje geroepen wordt. Gelukkig draag je de kunde in je om op financieel vlak steeds op je pootjes terecht te komen en moeilijke situaties om te buigen.

Op liefdesvlak toon je je explosief en veroverend. Plotse verliefdheden ontstaan. Hoe meer weerstand er wordt geboden en hoe onmogelijker de situatie is hoe meer aangesproken je je voelt. Vaak duikt een verliefdheid plots op en achteraf verdwijnt deze even vlug. Het is vooral de verovering die telt voor je. Een stabiele relatie uitbouwen, heb je niet echt voor ogen, hoewel je je dit soms wel jezelf wijsmaakt. In jouw leven kunnen meerdere huwelijken voorkomen.

Op seksueel vlak ben je vurig en temperamentvol. Krachtig en rechtuit zonder veel omwegen. Soms ga je recht op je doel af wat je partner aan het schrikken brengt. Je seksueel leven gaat op en af. Er zijn van die dagen dat je niet in te tomen bent en op andere momenten ben je niet op te jutten.

Jouw Chinese Horoscoop voor 2021

Chinese Teken Dierenriem Tijger Bloom Nieuwjaar

Werk & succes voor de Tijger in 2021

Het ontbreekt je momenteel aan inspiratie en verfrissende ideeën, zeker als het gaat om werk of het genereren van meer inkomsten. Gelukkig komen er wel een aantal mogelijkheden op je pad die je verder op weg kunnen helpen. Vooral de maand juni 2021 heeft heel wat in petto. Ga in 2021 niet overhaast te werk, zeker niet in je professioneel leven. Denk tweemaal na voordat je een overstap maakt. Neem alles in overweging, zoals je vaardigheden, de uitdagingen, maar ook de verloning. Krijg je een vast contract of niet? Het zou niet verstandig zijn om over één nacht ijs te gaan. Geduld is een must.

Gunstige periodes op beroepsvlak in het Jaar van de Os

De meest gunstige periode ligt tussen de maanden juni en november. Dan ben je in staat verstandige beslissingen te nemen en alles in goede banen te leiden.

Benieuwd naar wat dit jaar van de Metaal-Os in petto heeft op vlak van gezondheid, liefde en kansen? Lees het hier of in Bloom 2 - 2021!

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Banner Chinese Nieuwjaar Jaar van de Os 2021

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2021, jaarhoroscoop 2021, ascendanthoroscoop 2021, je Chinese horoscoop 2021,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Bloom coaches

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom