Home

Overige

Mijn account

Spirituele Expo Wieze
Zaterdag 17 en zondag 18 juni 2023
Koop hier je tickets in VVK

De Tijger volgens de Chinese astrologie

Chinese Horoscoop 2023 Header Tijger

Hoe bestaat de Tijger?

Als Tijger ben je een geboren strateeg die sterk in zijn schoenen staat. Met de hulp van familie kan je je eigen carrière uitbouwen. Snel en onvoorspelbaar ga je je eigen weg en beweeg je met een superieur airtje tussen anderen. Je intelligente, optimistische, dappere en daadkrachtige aanpak geeft steun aan je omgeving. Al zorgt je egocentrische, ijdele, rusteloze en impulsieve aard ervoor dat je niet altijd betrouwbaar overkomt.

Beste periode: februari
Sleutelwoorden:
strategisch, ambitieus, hautain, optimistisch, ijdel, impulsief, dapper

De Tijger en de liefde, werk en geld...

Je bent volgens de Chinese astrologie de enthousiasteling van de dierenriem, Tijger. Je bent een actieve persoon met veel dynamiek, die er steeds wil op vooruit gaan. Hierbij ben je onverschrokken en blaak je van zelfvertrouwen. Je gaat voor wat je voor ogen hebt zonder al te veel rekening te houden met de mening van anderen. Simpelweg heb je actie en beweging nodig. Strijden voor wat je belangrijk vindt, is je levensinstelling en je wordt voortgedreven door je innerlijke vuur en passie. Bescheiden ben je niet en je valt graag op en je haalt dan ook allerlei halsbrekende toeren uit. De drang naar actie is de motor die je steeds verder brengt. Je doet dingen zonder er eerst over na te denken en soms onderschat je de weerstand die op je weg geplaatst wordt.

Op beroepsvlak hou je als Tijger van een onafhankelijke functie. Je neemt graag risico en hebt niet graag bazen boven je hoofd. Eerder een doener dan een theoriemens. Zonder verpozen, werk en strijd je om de top te bereiken. Maar je bent ongeduldig en je steekt vaak dingen in gang die je niet afwerkt. Dit is een zwak punt dat je succes in de weg kan staan. Je bent een strijder op beroepsvlak en activiteiten waarin een bepaalde vorm van conflict komt bij kijken, liggen je goed.

Op financieel vlak heb je als Tijger de neiging om meer geld uit te geven dan je lief is. Je leent geld van anderen en spendeert geld dat je nog niet verdiend hebt. De kans bestaat dat je in het rood komt te staan en bij de bankdirecteur op het matje geroepen wordt. Gelukkig draag je de kunde in je om op financieel vlak steeds op je pootjes terecht te komen en moeilijke situaties om te buigen.

”Zoals het een echte Tijger betaamt, ben je op seksueel vlak vurig en temperamentvol. Krachtig en rechtuit zonder veel omwegen.”

Op liefdesvlak toon je je explosief en veroverend. Plotse verliefdheden ontstaan. Hoe meer weerstand er wordt geboden en hoe onmogelijker de situatie is hoe meer aangesproken je je voelt. Vaak duikt een verliefdheid plots op en achteraf verdwijnt deze even vlug. Het is vooral de verovering die telt voor je. Een stabiele relatie uitbouwen, heb je niet echt voor ogen, hoewel je je dit soms wel jezelf wijsmaakt. In jouw leven kunnen meerdere huwelijken voorkomen.

Zoals het een echte Tijger betaamt, ben je op seksueel vlak vurig en temperamentvol. Krachtig en rechtuit zonder veel omwegen. Soms ga je recht op je doel af wat je partner aan het schrikken brengt. Je seksueel leven gaat op en af. Er zijn van die dagen dat je niet in te tomen bent en op andere momenten ben je niet op te jutten.

Benieuwd naar je Chinese Horoscoop 2023, Tijger? Lees hieronder de preview!

De Tijger • Jouw Chinese horoscoop voor 2023 • Preview

Chinese Horoscoop 2023 Tijger

TIJGER in 2023 • een jaar vol voorspoed, geluk en overvloed

Gezondheid voor de Tijger in 2023

Kwaaltjes komen bij de Tijger zelden voor. Des te meer reden om dit jaar extra oplettend te zijn. Volgens de Chinese astrologie kan de Tijger dit jaar wel eens last krijgen van zijn luchtwegen. Dat kan liggen aan het wisselvallige weer. Maar het is reëler dat slechte gewoontes – zoals roken – eindelijk hun tol eisen. Raadpleeg zeker een arts als een hoest iets te lang aanhoudt.

Als Tijger ben je een energiek en enthousiast persoon. Iemand die grote nood heeft aan een fysieke uitlaatklep. Verdiep je in teamsporten en buitenactiviteiten. Je zal zeker je gading daarin vinden.

Gezondheidsadvies:
Voor degenen die graag buitensporten: sla zeker je warming-up niet over! Niets erger dan een verrekte spier.

TIP • lees als Tijger je integrale Chinese Horoscoop 2023 hier!

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Chinese Horoscoop 2023 Jaar Konijn Doorklikken

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2023, Ascendanthoroscoop 2023, je Chinese horoscoop 2023,...

Bloom coaches

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom