Home

Overige

Mijn account

De Tijger

De Tijger Chinese Horoscoop Bloom

Hoe bestaat de Tijger?

Als Tijger ben je een geboren strateeg die sterk in zijn schoenen staat. Met de hulp van familie kan je je eigen carrière uitbouwen. Snel en onvoorspelbaar ga je je eigen weg en beweeg je met een superieur airtje tussen anderen. Je intelligente, optimistische, dappere en daadkrachtige aanpak geeft steun aan je omgeving. Al zorgt je egocentrische, ijdele, rusteloze en impulsieve aard ervoor dat je niet altijd betrouwbaar overkomt.

Beste periode: februari

Sleutelwoorden:
strategisch, ambitieus, hautain, optimistisch, ijdel, impulsief, dapper

Voor je Chinese Horoscoop 2020, lees hieronder verder.

Je persoonlijkheid

Je bent de enthousiasteling van de dierenriem. Je bent een actieve persoon met veel dynamiek, die er steeds wil op vooruit gaan. Hierbij ben je onverschrokken en blaak je van zelfvertrouwen. Je gaat voor wat je voor ogen hebt zonder al te veel rekening te houden met de mening van anderen. Simpelweg heb je actie en beweging nodig. Strijden voor wat je belangrijk vindt, is je levensinstelling en je wordt voortgedreven door je innerlijke vuur en passie. Bescheiden ben je niet en je valt graag op en je haalt dan ook allerlei halsbrekende toeren uit. De drang naar actie is de motor die je steeds verder brengt. Je doet dingen zonder er eerst over na te denken en soms onderschat je de weerstand die op je weg geplaatst wordt.

Op beroepsvlak hou je van een onafhankelijke functie. Je neemt graag risico en hebt niet graag bazen boven je hoofd. Eerder een doener dan een theoriemens. Zonder verpozen, werk en strijd je om de top te bereiken. Maar je bent ongeduldig en je steekt vaak dingen in gang die je niet afwerkt. Dit is een zwak punt dat je succes in de weg kan staan. Je bent een strijder op beroepsvlak en activiteiten waarin een bepaalde vorm van conflict komt bij kijken, liggen je goed.

Op financieel vlak heb je de neiging om meer geld uit te geven dan je lief is. Je leent geld van anderen en spendeert geld dat je nog niet verdiend hebt. De kans bestaat dat je in het rood komt te staan en bij de bankdirecteur op het matje geroepen wordt. Gelukkig draag je de kunde in je om op financieel vlak steeds op je pootjes terecht te komen en moeilijke situaties om te buigen.

Op liefdesvlak toon je je explosief en veroverend. Plotse verliefdheden ontstaan. Hoe meer weerstand er wordt geboden en hoe onmogelijker de situatie is hoe meer aangesproken je je voelt. Vaak duikt een verliefdheid plots op en achteraf verdwijnt deze even vlug. Het is vooral de verovering die telt voor je. Een stabiele relatie uitbouwen, heb je niet echt voor ogen, hoewel je je dit soms wel jezelf wijsmaakt. In jouw leven kunnen meerdere huwelijken voorkomen.

Op seksueel vlak ben je vurig en temperamentvol. Krachtig en rechtuit zonder veel omwegen. Soms ga je recht op je doel af wat je partner aan het schrikken brengt. Je seksueel leven gaat op en af. Er zijn van die dagen dat je niet in te tomen bent en op andere momenten ben je niet op te jutten.

Jouw Chinese Horoscoop voor 2020

Chinese Teken Dierenriem Tijger Bloom Nieuwjaar

Highlights voor de Tijger in 2020

Vooral aan het begin van het metaal Rat jaar mag jij rekenen op succes en voorspoed. Het is belangrijk dat je vertrouwen hebt in jezelf, zeker wanneer je nieuwe dingen wilt starten. Denk niet teveel na en stop met twijfelen. Durf met moed je plannen te realiseren dit jaar.

Liefde & vriendschap in het Jaar van de Rat

Dit jaar leef je over het algemeen in volkomen harmonie met gezin en familie. In het voorjaar maak je een verre reis, waarvan je erg geniet. Hierdoor krijg je zin om ook een reisje te plannen in de zomer. Kijk uit dat je dat financieel ook aankan! Een goede reisverzekering met alles erop en eraan is gewoon een must voor jou. In het najaar zit je op een roze wolk van liefde. Je liefste maakt van jou een echte optimist die de toekomst met vertrouwen tegemoet ziet. Je komt in een gezellige vriendenkring
terecht, maar laat je ingeboren wantrouwen varen….

Benieuwd naar wat dit jaar van de Metaal-Rat in petto heeft op vlak van je gezondheid & carrière? Je leest het hier!

Lees alle actuele topics in Bloom Tijdschrift,
elke maand in de krantenwinkel in BE & NL
of in de BloomShop.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Banner Chinese Nieuwjaar Jaar van de Rat 2020

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 11 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2020, jaarhoroscoop 2020, ascendanthoroscoop 2020, je Chinese horoscoop 2020,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Bloom Webshop

Blijf altijd op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!