Home

Overige

Mijn account

De Tijger

De Tijger Chinese Horoscoop Bloom

Hoe bestaat de Tijger?

 • Als vurig wezen kan je moeilijk stilzitten. Je bent voortdurend in beweging en onderneemt actie.
 • Je bent in staat om grote inspanningen te leveren en om prestaties neer te zetten waar iedereen naar opkijkt. Jouw uithoudingsvermogen is dan ook legendarisch.
 • Als Tijger ben je een idealist, die protesteert tegen alles en nog wat. Het liefst zou je de wereld fundamenteel willen veranderen.
 • Jouw leven wordt bepaald door ups & downs. Zo is het ook met jouw financiën. Je bezit het talent om snel veel geld te verdienen, maar door je roekeloosheid verlies je opnieuw veel. Jouw geliefden leg jij in de watten en jezelf doe je een blitse wagen en een mooie villa cadeau.
 • Leg jouw impulsiviteit aan banden, beperk jouw uitgaven en boek zo grote successen op geldelijk vlak.
 • Je springt vaak ondoordacht en onvoorzichtig in een nieuwe relatie, wellicht ook omdat je moeilijk 'nee' kunt zeggen, want in jouw ogen is elke uitdaging het proberen waard.
 • In een relatie heb je nood aan uitdaging & verovering, onrust & conflict. Je laat jouw jagersinstinct botvieren.

Je persoonlijkheid

Je bent de enthousiasteling van de dierenriem. Je bent een actieve persoon met veel dynamiek, die er steeds wil op vooruit gaan. Hierbij ben je onverschrokken en blaak je van zelfvertrouwen. Je gaat voor wat je voor ogen hebt zonder al te veel rekening te houden met de mening van anderen. Simpleweg heb je actie en beweging nodig. Strijden voor wat je belangrijk vindt, is je levensinstelling en je wordt voortgedreven door je innerlijke vuur en passie. Bescheiden ben je niet en je valt graag op en je haalt dan ook allerlei halsbrekende toeren uit. De drang naar actie is de motor die je steeds verder brengt. Je doet dingen zonder er eerst over na te denken en soms onderschat je de weerstand die op je weg geplaatst wordt.

Op beroepsvlak hou je van een onafhankelijke functie. Je neemt graag risico en hebt niet graag bazen boven je hoofd. Eerder een doener dan een theoriemens. Zonder verpozen, werk en strijd je om de top te bereiken. Maar je bent ongeduldig en je steekt vaak dingen in gang die je niet afwerkt. Dit is een zwak punt dat je succes in de weg kan staan. Je bent een strijder op beroepsvlak en activiteiten waarin een bepaalde vorm van conflict komt bij kijken, liggen je goed.

Op financieel vlak heb je de neiging om meer geld uit te geven dan je lief is. Je leent geld van anderen en spendeert geld dat je nog niet verdiend hebt. De kans bestaat dat je in het rood komt te staan en bij de bankdirecteur op het matje geroepen wordt. Gelukkig draag je de kunde in je om op financieel vlak steeds op je pootjes terecht te komen en moeilijke situaties om te buigen.

Op liefdesvlak toon je je explosief en veroverend. Plotse verliefdheden ontstaan. Hoe meer weerstand er wordt geboden en hoe onmogelijker de situatie is hoe meer aangesproken je je voelt. Vaak duikt een verliefdheid plots op en achteraf verdwijnt deze even vlug. Het is vooral de verovering die telt voor je. Een stabiele relatie uitbouwen, heb je niet echt voor ogen, hoewel je je dit soms wel jezelf wijsmaakt. In jouw leven kunnen meerdere huwelijken voorkomen.

Op seksueel vlak ben je vurig en temperamentvol. Krachtig en rechtuit zonder veel omwegen. Soms ga je recht op je doel af wat je partner aan het schrikken brengt. Je seksueel leven gaat op en af. Er zijn van die dagen dat je niet in te tomen bent en op andere momenten ben je niet op te jutten.

Benieuwd naar jouw Chinese Horoscoop voor 2019?
Ontdek hier wat dit jaar voor jou in petto heeft.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Bloom Chinese Nieuwjaar Jaar Van Het Varken Horoscoop 2019

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

 • 11 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

 • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

 • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

 • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

 • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2019, jaarhoroscoop 2019, ascendanthoroscoop 2019, je Chinese horoscoop 2019,...

 • onbeperkt gratis kaartleggen

Bloom Webshop

Blijf altijd op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!