Bloom 2 is uit! Chinese Jaarhoroscoop 2024 >

Konijn/Haas in de Chinese astrologie & je Chinese Horoscoop 2024

Chinese horoscoop dieren 2024 700x3004

Hoe bestaat het Konijn?

Als Konijn ben je volgens de Chinese astrologie een strateeg van de zachte lijn en heb je een bloedhekel aan confrontaties, die je zoveel mogelijk vermijdt. Je bent een gevoelig en intelligent beestje dat op listige en ambitieuze manier zijn slag slaat. Je voorzichtige en tactvolle aanpak laat je evenementen organiseren, waarin kunst en spiritualiteit belangrijk zijn. Eén vervelend punt: je bent gauw op de teentjes getrapt…

Beste periode: maart
Sleutelwoorden:
strategisch, ontwijkend, gevoelig, listig, tactvol, lichtgeraakt, spiritueel

Haas/Konijn en de liefde, werk en geld...

Als Haas / Konijn ben je een precies, nauwkeurig en rationeel persoon. Je stelt logica en orde voorop. Soms overdrijf je met je extreme nauwkeurigheid en pieker je over heel wat zaken. Dit bezorgt je een gevoel van onveiligheid. Je hebt voortdurend de behoefte om op iemand te leunen die je sterkte en zekerheid biedt. Je hanteert strikte regels in je dagelijkse leven omdat dit je een gevoel van veiligheid bezorgt. Je beweegt je het liefst in een vertrouwde omgeving. Als haas kies je voor een rustig leven. Je karakter is aangenaam en zacht. Er valt weinig agressiviteit en woede in je te bespeuren. Je vormt een steun voor je omgeving. Meestal ben je erg toegewijd in vriendschappen.

”In het liefdesspel ben je erg traditioneel. Neen, voor een Haas/Konijn geen gekke toeren, daar bedank je voor.”

Op werkvlak kun je als Haas/Konijn je zin voor nauwkeurigheid en efficiëntie botvieren. Je bent een uitstekende werkkracht die uitblinkt door zijn of haar eerlijkheid. Door je inspanningen en volharding behaal je in de loop van je beroepsleven succes. In veel gevallen laat je je professionele verantwoordelijkheden primeren op je persoonlijke belangen. Veel hazen zijn filosofische of kunstzinnig aangelegd zodat ze uitblinken in kunstzinnige beroepen.

Op financieel vlak heb je volgens de Chinese astrologie nood aan zekerheid. Geen geld hebben, is een ontwaarding van jezelf. Je legt de lat voor jezelf hoog, Haas. Je ervaart de behoefte om steeds meer te bezitten. Het vormt voor jou dan ook een uitdaging om tevreden te zijn met wat je bezit.

Op liefdesvlak laat je als Haas/Konijn volgens de Chinese astrologie je verstand de bovenhand nemen. Onder de hazen vindt men dan ook veel vrijgezellen. Je beperkt jezelf zodat je de grote stormen van de passie ontloopt. Je kunt over alles meepraten maar meestal geef je je niet bloot wat je gevoelens betreft. Je veegt je seksueel leven onder tafel. Je prefereert het alleen zijn boven het leven in een slechte relatie. Als je toch trouwt dan leef je naast je partner. De gemeenschappelijke momenten worden doorgebracht door TV te kijken of een spelletje kaart te spelen.

Op seksueel vlak komt je reserve sterk naar boven. Je vermijdt de instincten die je zouden kunnen overheersen. Op seksueel vlak wil je alles begrijpen, controleren en analyseren. Je bedrijft de liefde met het hoofd. In het liefdesspel ben je erg traditioneel. Neen, voor een Haas/Konijn geen gekke toeren, daar bedank je voor.

Benieuwd naar je Chinese Horoscoop 2024, Konijn? Lees hieronder de preview!

Haas/Konijn • jouw Chinese horoscoop voor 2024 • Preview

Chinese Horoscoop 2023 Haas

KONIJN in 2024 • Liefde en relaties

Verdiep je relaties

Dit jaar haal jij je geluk en plezier vooral uit vriendschappen. Geniet er zoveel mogelijk van!

Als je single bent, overweeg dan een nieuwe hobby en neem deel aan groepsevenementen waar je gelijkgestemde zielen kunt ontmoeten. Nieuwe romances geven een nieuw doel aan je leven.

Bestaande relaties verdiepen zich dit jaar. Je huis fungeert als een toevluchtsoord tegen de spanningen van de buitenwereld. Jullie genieten er van gezamenlijke interesses en maken er plannen voor nieuwe projecten.

TIP • lees als Konijn/Haas je integrale Chinese Horoscoop 2024 hier!

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Chinese Horoscoop 2024 Draak Jaar

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Bloom Uitgeverij

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom