Home

Overige

Mijn account

De Haas

De Haas Chinese Horoscoop Bloom

Hoe bestaat de Haas?

 • Jij voelt je heel vaak onzeker en precies daarom heb je zo'n behoefte aan een veilig en stabiel nest. In jouw dagelijkse leven houd jij je aan een bepaalde regelmaat en vaste gewoonten om zo meer veiligheid te creëren.
 • Als Haas ben je nauwkeurig en ernstig, maar gun jouw fantasie toch ook maar de nodige ruimte.
 • Je bent geneigd om altijd de gulden middenweg te kiezen, zodat je niemand voor het hoofd stoot.
 • Je bent op huiselijkheid gesteld en je stopt veel moeite, tijd en geld in comfort.
 • Je hebt het niet zo begrepen op het nemen van belangrijke beslissingen, daarom stel je ze liever uit. Ook op financieel vlak tracht je al te grote risico's uit de weg te gaan, maar je hebt wel graag je schaapjes op het droge.
 • In de liefde blijf je als Haas liever aan de zijlijn staan. Je schermt je af, zodat oncontroleerbare gevoelens jou niet zouden domineren.
 • Je laat weinig mensen toe tot jouw diepste emoties. Deze schroom wordt ook nog eens gevoed door jouw wantrouwen tegenover 'vreemden'.
 • Je staat open voor het huwelijk en een vaste relatie, maar je partner zal aan een waslijst eisen moeten voldoen.
 • In een relatie ben je toegewijd en loyaal en je vervult je taken met ernst. Dit houdt evenwel ook in dat je enigszins naast je partner gaat leven. Naar de buitenwereld toe ontstaat het plaatje van 'het perfecte gezinnetje', hoewel er binnen het huwelijk weinig sprake is van gevoelens.

En in je werk, geld en in de liefde?

Als Haas ben je een precies, nauwkeurig en rationeel persoon. Je stelt logica en orde voorop. Soms overdrijf je met je extreme nauwkeurigheid en pieker je over heel wat zaken. Dit bezorgt je een gevoel van onveiligheid. Je hebt voortdurend de behoefte om op iemand te leunen die je sterkte en zekerheid biedt. Je hanteert strikte regels in je dagelijkse leven omdat dit je een gevoel van veiligheid bezorgt. Je beweegt je het liefst in een vertrouwde omgeving. Als haas kies je voor een rustig leven. Je karakter is aangenaam en zacht. Er valt weinig agressiviteit en woede in je te bespeuren. Je vormt een steun voor je omgeving. Meestal ben je erg toegewijd in vriendschappen.

Op werkvlak kun je je zin voor nauwkeurigheid en efficiëntie botvieren. Je bent een uitstekende werkkracht die uitblinkt door zijn of haar eerlijkheid. Door je inspanningen en volharding behaal je in de loop van je beroepsleven succes. In veel gevallen laat je je professionele verantwoordelijkheden primeren op je persoonlijke belangen. Veel hazen zijn filosofische of kunstzinnig aangelegd zodat ze uitblinken in kunstzinnige beroepen.

Op financieel vlak heb je nood aan zekerheid. Geen geld hebben, is een ontwaarding van jezelf. Je legt de lat hoog. Je ervaart de behoefte om steeds meer te bezitten. Het vormt voor jou een uitdaging om tevreden te zijn met wat je bezit.

Op liefdesvlak laat je je verstand de bovenhand nemen. Onder de hazen vindt men dan ook veel vrijgezellen. Je beperkt jezelf zodat je de grote stormen van de passie ontloopt. Je kunt over alles meepraten maar meestal geef je je niet bloot wat je gevoelens betreft. Je veegt je seksueel leven onder tafel. Je prefereert het alleen zijn boven het leven in een slechte relatie. Als je toch trouwt dan leef je naast je partner. De gemeenschappelijke momenten worden doorgebracht door TV te kijken of een spelletje kaart te spelen. Op seksueel vlak komt je reserve sterk naar boven. Je vermijdt de instincten die je zouden kunnen overheersen. Op seksueel vlak wil je alles begrijpen, controleren en analyseren. Je bedrijft de liefde met het hoofd. In je liefdesspel ben je erg traditioneel. Je bent niet te vinden voor allerlei gekke toeren.

Benieuwd naar jouw Chinese Horoscoop voor 2019?
Ontdek hier wat dit jaar voor jou in petto heeft.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Bloom Chinese Nieuwjaar Jaar Van Het Varken Horoscoop 2019

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

 • 11 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

 • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

 • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

 • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

 • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2019, jaarhoroscoop 2019, ascendanthoroscoop 2019, je Chinese horoscoop 2019,...

 • onbeperkt gratis kaartleggen

Bloom Webshop

Blijf altijd op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!