Home

Overige

Mijn account

Het Konijn / de Haas

De Haas Chinese Horoscoop Bloom

Hoe bestaat het Konijn?

Als Konijn ben je een strateeg van de zachte lijn en heb je een bloedhekel aan confrontaties, die je zoveel mogelijk vermijdt. Je bent een gevoelig en intelligent beestje dat op listige en ambitieuze manier zijn slag slaat. Je voorzichtige en tactvolle aanpak laat je evenementen organiseren, waarin kunst en spiritualiteit belangrijk zijn. Eén vervelend punt: je bent gauw op de teentjes getrapt…

Beste periode: maart

Sleutelwoorden:
strategisch, ontwijkend, gevoelig, listig, tactvol, lichtgeraakt, spiritueel

Voor je Chinese Horoscoop 2020, lees hieronder verder.

En in je werk, geld en in de liefde?

Als Haas / Konijn ben je een precies, nauwkeurig en rationeel persoon. Je stelt logica en orde voorop. Soms overdrijf je met je extreme nauwkeurigheid en pieker je over heel wat zaken. Dit bezorgt je een gevoel van onveiligheid. Je hebt voortdurend de behoefte om op iemand te leunen die je sterkte en zekerheid biedt. Je hanteert strikte regels in je dagelijkse leven omdat dit je een gevoel van veiligheid bezorgt. Je beweegt je het liefst in een vertrouwde omgeving. Als haas kies je voor een rustig leven. Je karakter is aangenaam en zacht. Er valt weinig agressiviteit en woede in je te bespeuren. Je vormt een steun voor je omgeving. Meestal ben je erg toegewijd in vriendschappen.

Op werkvlak kun je je zin voor nauwkeurigheid en efficiëntie botvieren. Je bent een uitstekende werkkracht die uitblinkt door zijn of haar eerlijkheid. Door je inspanningen en volharding behaal je in de loop van je beroepsleven succes. In veel gevallen laat je je professionele verantwoordelijkheden primeren op je persoonlijke belangen. Veel hazen zijn filosofische of kunstzinnig aangelegd zodat ze uitblinken in kunstzinnige beroepen.

Op financieel vlak heb je nood aan zekerheid. Geen geld hebben, is een ontwaarding van jezelf. Je legt de lat hoog. Je ervaart de behoefte om steeds meer te bezitten. Het vormt voor jou een uitdaging om tevreden te zijn met wat je bezit.

Op liefdesvlak laat je je verstand de bovenhand nemen. Onder de hazen vindt men dan ook veel vrijgezellen. Je beperkt jezelf zodat je de grote stormen van de passie ontloopt. Je kunt over alles meepraten maar meestal geef je je niet bloot wat je gevoelens betreft. Je veegt je seksueel leven onder tafel. Je prefereert het alleen zijn boven het leven in een slechte relatie. Als je toch trouwt dan leef je naast je partner. De gemeenschappelijke momenten worden doorgebracht door TV te kijken of een spelletje kaart te spelen. Op seksueel vlak komt je reserve sterk naar boven. Je vermijdt de instincten die je zouden kunnen overheersen. Op seksueel vlak wil je alles begrijpen, controleren en analyseren. Je bedrijft de liefde met het hoofd. In je liefdesspel ben je erg traditioneel. Je bent niet te vinden voor allerlei gekke toeren.

Jouw Chinese Horoscoop voor 2020

Chinese Teken Dierenriem Konijn Bloom Nieuwjaar

Highlights voor het Konijn in 2020

Vooral wat betreft gezondheid en financiën ziet het er dit jaar prima voor je uit. Het jaar verloopt voorspoedig en prettig, zeker wanneer je aandacht blijft besteden aan je welzijn. Zorg dit jaar voor een goede balans tussen in- en ontspanning en vergeet niet te genieten van je dierbaren.

Liefde & vriendschap in het Jaar van de Rat

Het nieuwe jaar start met feestjes in huiselijke en familiale kring. Het doet je terugdenken aan je je jeugd en geniet intussen van al die aandacht. Het verwarmt je hart dat mensen naar jouw goede raad luisteren. In het begin van het Chinese jaar word je door sommige mensen in het geheim tegengewerkt. Hoed je voor profiteurs! Vrouwen in je omgeving halen je plannen overhoop. Gelukkig snellen invloedrijke vrienden jou ter hulp! De vrouwen onder Konijn schitteren in gezelschap. Voor alle konijntjes is er love in the air! Konijnen in een relatie plannen een verre reis in het voorjaar.

Benieuwd naar wat dit jaar van de Metaal-Rat in petto heeft op vlak van je gezondheid & carrière? Je leest het hier!

Lees alle actuele topics in Bloom Tijdschrift,
elke maand in de krantenwinkel in BE & NL
of in de BloomShop.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Banner Chinese Nieuwjaar Jaar van de Rat 2020

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 11 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2020, jaarhoroscoop 2020, ascendanthoroscoop 2020, je Chinese horoscoop 2020,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Esther van Heerebeek