Home

Overige

Mijn account

Spirituele Expo Oostende
Zondag 11 december 2022
Koop hier je tickets

De Haan volgens de Chinese astrologie

Chinese Horoscoop 2022 Header Haan

Hoe bestaat de Haan?

Je bent waakzaam, Haan. Je scherpe tong schrikt veel mensen af. Maar je bent ook hartelijk en loyaal, al stel je je privacy wel erg op prijs. Met je snelle geest ga je inventief en georganiseerd te werk om alles naar je hand te zetten. Perfectionistisch en netjes als je bent, controleer je heel je omgeving. Er mag niets fout gaan! Je bent niet alleen ernstig maar ook heel teder en open naar je omgeving toe.

Beste periode: september
Sleutelwoorden
: haantje-de-voorste, scherpe tong, georganiseerd, inventief, perfectionistisch, netjes

Benieuwd naar je Chinese Horoscoop 2022, Haan? Lees hieronder verder.

De Haan en liefde, werk en geld...

Als Haan toren je volgens de Chinese astrologie graag boven je omgeving uit. Je hebt de behoefte om de situatie naar je hand te zetten. Je wilt de leiding hebben in een kring of in je huishouden. Je doet alles op je eigen wijze en hebt een heel grote behoefte om tot actie over te gaan. Je wordt gedragen door een heel grote enthousiasme dat je voortstuwt. Tegenslagen in je leven kunnen je niet afremmen. Je hebt een hekel aan niks doen zodat er steeds iets moet gebeuren in je leven. In alles wat je doet, haal je het onderste uit de kan . Je geeft niet op voordat je je doel bereikt hebt. Je wilt vooruit komen in het leven en doet er alles voor. Er kan strijd aan te pas komen. Je moet je een weg door het leven banen maar uiteindelijk zal de maatschappelijke verheffing er komen en kun je je onderscheiden op professioneel vlak. Je meten met anderen vormt een stimulerende factor die je voortdrijft. Meestal wil je de anderen overwinnen.

”Het familiale aspect van het leven is erg belangrijk voor je zodat je je familie regelmatig rondom jou verzamelt. Je speelt hierin als Haan een centrale rol. Je bent één van de vurigste tekens van de Chinese dierenriem.”

Beroepsmatig ben je als Haan succesvol doordat je heel wat werk kunt verzetten met een grote volharding. Dit leidt uiteindelijk tot vooruitgang. Je geduld om je doel te bereiken is niet aflatend. Obstakels op je weg vormen een uitdaging die je wilt overwinnen. Moedig als je bent, schrikken tegenslagen je niet af. In je beroepsleven kun je anderen goed leiden. Je bent een uitstekende baas. De kans bestaat dat je anderen gebruikt om je doelen te bereiken.

Op financieel vlak is het alles of niets, nietwaar Haan? Bij momenten geef je veel geld uit en op andere tijdstippen ben je zuinig. Meestal zul je materiële goederen verzamelen. Voor velen is het nooit genoeg. Zelfs met een gespijsde bankrekening voel je je nog ontevreden dat je niet meer hebt. Je bouwt zekerheid uit naar je oude dag toe. Als harde werker zul je de aarde rijker verlaten dan dat je er opgekomen bent.

Je bent een vurig wezen dat het object van je verlangen volledig wilt bezitten. Je liefde is volledig en totaal met alle complicaties en confrontaties van dien. Nu en dan spelen zich geweldige scènes af in het liefdesleven van de haan. Jaloerse buien zetten op en dan ben je hard en wreed voor je partner. Velen leven grote periodes als vrijgezel maar vroeg of laat kiezen ze voor het gesettelde en stabiele leven dat een relatie te bieden heeft. Het bevredigen van je behoeften zou het hoofddoel van je relatie kunnen worden. Zoals in alles wat je doet, doe je het met totale overgave. Seks is voor jou een totaalgebeuren waarin je je zonder remmingen stort.

Het familiale aspect van het leven is erg belangrijk voor je zodat je je familie regelmatig rondom jou verzamelt. Je speelt hierin als Haan een centrale rol. Je bent één van de vurigste tekens van de Chinese dierenriem.

De Haan • Jouw Chinese horoscoop voor 2022 • Preview

Chinese Horoscoop 2022 Haan

Algemeen: aan de toekomst bouwen

Werk & succes voor de Haan in 2022

Het Jaar van de Tijger kondigt voor jou een bijzonder gunstig jaar aan. Je zit helemaal op je plek en je houdt van het werk dat je uitoefent. Dat doe je elke dag opnieuw met heel veel liefde en toewijding. Maar er is meer, want voor al dat werk in je ook nog eens flinke bonussen. Je geniet van financiële meevallers en wie weet, ben je de eerste in rij om die promotie binnen te halen. Je timmert hard aan de weg om je financiële doelen te bereiken, maar vergeet niet dat je het geld ook mag laten rollen, beste Haan.

Gunstige periodes op beroepsvlak in het Jaar van de Tijger

De maanden maart, augustus en december 2022 zijn niet zo gunstig. Tijdens de andere maanden gaat het allemaal wat makkelijker, zowel financieel als professioneel.

TIP • lees als Haan je integrale Chinese Horoscoop 2022 hier!

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Chinese Horoscoop 2022 Jaar Tijger Reclame

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2022, jaarhoroscoop 2022, ascendanthoroscoop 2022, je Chinese horoscoop 2022,...

Astrologie voor iedereen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom