Bloom 2 is uit! Chinese Jaarhoroscoop 2024 >

De Haan in de Chinese astrologie & je Chinese Horoscoop 2024

Chinese horoscoop dieren 2024 700x30010

Hoe bestaat de Haan?

Je bent waakzaam, Haan. Je scherpe tong schrikt veel mensen af. Maar je bent ook hartelijk en loyaal, al stel je je privacy wel erg op prijs. Met je snelle geest ga je inventief en georganiseerd te werk om alles naar je hand te zetten. Perfectionistisch en netjes als je bent, controleer je heel je omgeving. Er mag niets fout gaan! Je bent niet alleen ernstig maar ook heel teder en open naar je omgeving toe.

Beste periode volgens de Chinese astrologie: september
Sleutelwoorden
: haantje-de-voorste, scherpe tong, georganiseerd, inventief, perfectionistisch, netjes

De Haan en liefde, werk en geld...

Als Haan toren je volgens de Chinese astrologie graag boven je omgeving uit. Je hebt de behoefte om de situatie naar je hand te zetten. Je wilt de leiding hebben in een kring of in je huishouden. Je doet alles op je eigen wijze en hebt een heel grote behoefte om tot actie over te gaan. Je wordt gedragen door een heel grote enthousiasme dat je voortstuwt. Tegenslagen in je leven kunnen je niet afremmen. Je hebt een hekel aan niks doen zodat er steeds iets moet gebeuren in je leven. In alles wat je doet, haal je het onderste uit de kan . Je geeft niet op voordat je je doel bereikt hebt. Je wilt vooruit komen in het leven en doet er alles voor. Er kan strijd aan te pas komen. Je moet je een weg door het leven banen maar uiteindelijk zal de maatschappelijke verheffing er komen en kun je je onderscheiden op professioneel vlak. Je meten met anderen vormt een stimulerende factor die je voortdrijft. Meestal wil je de anderen overwinnen.

”Het familiale aspect van het leven is erg belangrijk voor je zodat je je familie regelmatig rondom jou verzamelt. Je speelt hierin als Haan een centrale rol. Je bent één van de vurigste tekens van de Chinese dierenriem.”

Beroepsmatig ben je als Haan succesvol doordat je heel wat werk kunt verzetten met een grote volharding. Dit leidt uiteindelijk tot vooruitgang. Je geduld om je doel te bereiken is niet aflatend. Obstakels op je weg vormen een uitdaging die je wilt overwinnen. Moedig als je bent, schrikken tegenslagen je niet af. In je beroepsleven kun je anderen goed leiden. Je bent een uitstekende baas. De kans bestaat dat je anderen gebruikt om je doelen te bereiken.

Op financieel vlak is het alles of niets, nietwaar Haan? Bij momenten geef je veel geld uit en op andere tijdstippen ben je zuinig. Meestal zul je materiële goederen verzamelen. Voor velen is het nooit genoeg. Zelfs met een gespijsde bankrekening voel je je nog ontevreden dat je niet meer hebt. Je bouwt zekerheid uit naar je oude dag toe. Als harde werker zul je de aarde rijker verlaten dan dat je er opgekomen bent.

Je bent een vurig wezen dat het object van je verlangen volledig wilt bezitten. Je liefde is volledig en totaal met alle complicaties en confrontaties van dien. Nu en dan spelen zich geweldige scènes af in het liefdesleven van de haan. Jaloerse buien zetten op en dan ben je hard en wreed voor je partner. Velen leven grote periodes als vrijgezel maar vroeg of laat kiezen ze voor het gesettelde en stabiele leven dat een relatie te bieden heeft. Het bevredigen van je behoeften zou het hoofddoel van je relatie kunnen worden. Zoals in alles wat je doet, doe je het met totale overgave. Seks is voor jou een totaalgebeuren waarin je je zonder remmingen stort.

Het familiale aspect van het leven is erg belangrijk voor je zodat je je familie regelmatig rondom jou verzamelt. Je speelt hierin als Haan een centrale rol. Je bent één van de vurigste tekens van de Chinese dierenriem.

Benieuwd naar je Chinese Horoscoop 2024, Haan? Lees hieronder de preview!

De Haan • Jouw Chinese horoscoop voor 2024 • Preview

Chinese Horoscoop 2023 Haan

HAAN in 2024 • Liefde en relaties

Organisatie is alles

Het belooft een druk sociaal jaar te worden. Je wordt zowat overal gespot, van in het buurtcafé tot bij allerlei hobbybijeenkomsten. Dat betekent dat je vooral uithuizig zult zijn.

Bestaande relaties worden hechter. Als je single bent, kan je iemand ontmoeten die van grote betekenis wordt, iemand die zijn of haar stempel op je leven zal drukken.

Ook thuis staat er van alles te gebeuren. Een goede organisatie zal nodig zijn opdat alles op wieltjes zou lopen. Er staan bovendien enkele belangrijke familiale gebeurtenissen op het programma: een bruiloft, geboorte of andere persoonlijke gebeurtenis. Voldoende redenen dus om met z’n allen te vieren.

TIP • lees als Haan je integrale Chinese Horoscoop 2024 hier!

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Chinese Horoscoop 2024 Draak Jaar

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Bloom Uitgeverij

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom