Home

Overige

Mijn account

De Haan

De Haan Chinese Horoscoop Bloom

Hoe bestaat de Haan?

Je bent waakzaam, Haan. Je scherpe tong schrikt veel mensen af. Maar je bent ook hartelijk en loyaal, al stel je je privacy wel erg op prijs. Met je snelle geest ga je inventief en georganiseerd te werk om alles naar je hand te zetten. Perfectionistisch en netjes als je bent, controleer je heel je omgeving. Er mag niets fout gaan! Je bent niet alleen ernstig maar ook heel teder en open naar je omgeving toe.

Beste periode: september

Sleutelwoorden: haantje-de-voorste, scherpe tong, georganiseerd, inventief, perfectionistisch, netjes

Voor je Chinese Horoscoop 2020, lees hieronder verder.

En in de liefde, met je geld en in bed?

Als Haan toren je graag boven je omgeving uit. Je hebt de behoefte om de situatie naar je hand te zetten. Je wilt de leiding hebben in een kring of in je huishouden. Je doet alles op je eigen wijze en hebt een heel grote behoefte om tot actie over te gaan. Je wordt gedragen door een heel grote enthousiasme dat je voortstuwt. Tegenslagen in je leven kunnen je niet afremmen. Je hebt een hekel aan niks doen zodat er steeds iets moet gebeuren in je leven. In alles wat je doet, haal je het onderste uit de kan . Je geeft niet op voordat je je doel bereikt hebt. Je wilt vooruit komen in het leven en doet er alles voor. Er kan strijd aan te pas komen. Je moet je een weg door het leven banen maar uiteindelijk zal de maatschappelijke verheffing er komen en kun je je onderscheiden op professioneel vlak. Je meten met anderen vormt een stimulerende factor die je voortdrijft. Meestal wil je de anderen overwinnen.

In je beroepsleven ben je succesvol doordat je heel wat werk kunt verzetten met een grote volharding. Dit leidt uiteindelijk tot vooruitgang. Je geduld om je doel te bereiken is niet aflatend. Obstakels op je weg vormen een uitdaging die je wilt overwinnen. Moedig als je bent, schrikken tegenslagen je niet af. In je beroepsleven kun je anderen goed leiden. Je bent een uitstekende baas. De kans bestaat dat je anderen gebruikt om je doelen te bereiken.

Op financieel vlak
is het alles of niets. Bij momenten geef je veel geld uit en op andere tijdstippen ben je zuinig. Meestal zul je materiële goederen verzamelen. Voor velen is het nooit genoeg. Zelfs met een gespijsde bankrekening voel je je nog ontevreden dat je niet meer hebt. Je bouwt zekerheid uit naar je oude dag toe. Als harde werker zul je de aarde rijker verlaten dan dat je er opgekomen bent.

Je bent een vurig wezen dat het object van je verlangen volledig wilt bezitten. Je liefde is volledig en totaal met alle complicaties en confrontaties van dien. Nu en dan spelen zich geweldige scènes af in het liefdesleven van de haan. Jaloerse buien zetten op en dan ben je hard en wreed voor je partner. Velen leven grote periodes als vrijgezel maar vroeg of laat kiezen ze voor het gesettelde en stabiele leven dat een relatie te bieden heeft. Het bevredigen van je behoeften zou het hoofddoel van je relatie kunnen worden. Zoals in alles wat je doet, doe je het met totale overgave. Seks is voor jou een totaalgebeuren waarin je je zonder remmingen stort.

Het familiale aspect
van het leven is erg belangrijk voor je zodat je je familie regelmatig rondom jou verzamelt. Je speelt hierin een centrale rol. Je bent één van de vurigste tekens van de Chinese dierenriem.

Jouw Chinese Horoscoop voor 2020

Chinese Teken Dierenriem Haan Bloom Nieuwjaar

Highlights voor de Haan in 2020

Voor jou wordt het jaar van de metaal Rat eentje met ups & downs. Vooral op het gebied van relaties kan het er turbulent aan toegaan soms. Probeer je dit jaar iets vaker te verplaatsen in een ander, dan voorkom je problemen. Stel je dienstbaar op, daar wordt je dit jaar extra voor beloond.

Liefde & vriendschap in het Jaar van de Rat

De lente start met een nieuwe hobby of sportieve activiteit, waarbij je in een nieuwe vriendenkring terecht komt. Wie kinderen heeft, gaat hun studiemogelijkheden na. Er worden citytrips en reizen gemaakt, waarvan je niet alleen geniet maar ook wat van opsteekt. Je zoekt naar de diepere zin van het leven. Vanaf mei is het gedaan met de levensbeschouwingen. Zowel de singles als degenen die een relatie hebben, halen al hun verleidingskunsten en seksstandjes boven. Je omgeving houdt jou met argusogen in de gaten: wat is er met jou aan de hand? Roddelpraat of vervelende opmerkingen blijven dan ook niet uit. Naar het einde van het jaar toe spreek je je ware gevoelens uit aan je geliefde…

Benieuwd naar wat dit jaar van de Metaal-Rat in petto heeft op vlak van je gezondheid & carrière? Je leest het hier!

Lees alle actuele topics in Bloom Tijdschrift,
elke maand in de krantenwinkel in BE & NL
of in de BloomShop.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Banner Chinese Nieuwjaar Jaar van de Rat 2020

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 11 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2020, jaarhoroscoop 2020, ascendanthoroscoop 2020, je Chinese horoscoop 2020,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Bloom coaches