Home

Overige

Mijn account

De Hond

De Hond Chinese Horoscoop Bloom

Hoe bestaat de Hond?

Hond: met je eerlijke en oprechte aard verdedig je anderen door dik en dun. Je bent een echte vriend, Zo iemand waarop je altijd kan rekenen. Aan de ene kant ben je behulpzaam en tolerant, aan de andere kant ben je soms een echte brombeer. Al ben je koppig en jaag je anderen met je cynisme de boom in, toch worden ze altijd maar weer vertederd door je lieve glimlach en aanhankelijk karakter. Typisch voor jou: je gaat altijd je eigen gang. Je wordt bitter en wantrouwend, als je vervelende zaken in je leven hebt meegemaakt.

Beste periode: oktober

Sleutelwoorden:
oprecht, behulpzaam, tolerant, cynisch, aanhankelijk, loyaal

Voor je Chinese Horoscoop 2021, lees hieronder verder.

En in de liefde, je werk en met je geld?

Als Hond ben je soepel en sociaal. Je past je goed aan in de samenleving. Je bent eerlijk en vormt een steun voor anderen. Een groot plichtsgevoel is bij je aanwezig. Als je hulp ingeroepen wordt, dan doe je meer dan het noodzakelijke. Je bent iemand waarop men kan rekenen want een gegeven woord is heilig voor je. Je geeft blijk van een grote discretie. Als vriend ben je betrouwbaar. Je hebt je eigen ideeën over sociale onrechtvaardigheden. Je zet je levenslang in om maatschappelijke onjuistheden recht te zetten. Een van je grootste fouten is dat je een grote neiging hebt om kritiek te spuien op alles en nog wat. Je opmerkingen klinken soms brutaal en zijn kwetsend. In je maatschappelijke leven speel je een belangrijke rol omdat je je voortgedreven voelt door een idealisme. Je wilt de wereld anders en je ziet de fouten van deze wereld.

Je toont een belangrijke interesse voor politiek of voor zaken die tot de verbetering van de wereld leiden. Veel Honden voelen zich aangetrokken tot sociale beroepen waarin dat ze zich kunnen inzetten voor de zwakkeren en degenen die het nodig hebben. Je kunt het goed doen in de geneeskunde, onderwijs of in een of andere sociale sector. Je bent geschikt om lange inspanningen te leveren. Je geeft niet op. Een woord is een woord. Als je je inzet voor iets doe je het totaal. Een langzame opgang in je leven is kenmerkend. Het succes komt laat in je leven. Je doet het meestal beter in je oude dag dan in je jeugd.

Op het financiële vlak
wordt je leven door hoogten en laagten gekenmerkt. Je zet je sterk in voor het werk maar je bent idealistisch en hebt zo je eigen ideeën over geld. In je jonge jaren zie je de zin niet altijd in om geld opzij te zetten. Bovendien hou je je geld niet altijd goed bij. Wat meer ernst zou je financiële leven ten goede komen.

In je liefdesleven ben je eerder iemand die traag op gang komt. Je gevoelens worden slechts traag gewekt. Deze worden steviger met de tijd. Je zoekt niet altijd naar het gezelschap van anderen want je kunt heel goed alleen leven. Eens je je jawoord gegeven hebt, ga je er totaal voor. Je past je aan aan de relatie. Je hebt een grote behoefte aan affectie en liefde. Toch hou je meestal je gevoelens voor jezelf en kom je slechts mondjesmaat tot het tonen van deze gevoelens. In je relatie ben je trouw en betrouwbaar. Je beleeft je relatie volgens de geldende principes. Je vormt een belangrijke steun voor je partner en zult dit levenslang proberen vol te houden.

Aangezien je de neiging hebt om je gevoelens terug te dringen zul je op seksueel vlak eerder gereserveerd en timide naar voren komen. Eens bepaalde barrières overwonnen dan blijkt je libido behoorlijk groot te zijn. Als je op dreef bent, blijk je een succes te zijn in bed.

Jouw Chinese Horoscoop voor 2021

Chinese Teken Dierenriem Aap Hond Nieuwjaar

Werk & succes voor de Hond in 2021

In financieel opzicht sta je voor heel wat uitdagingen. Daarom is het zeer belangrijk dat je op een goede planning toeziet en je aan je budget houdt. Doe je dat niet, dan geraak je vroeg of laat in de problemen. Jij geeft nu eenmaal graag geld uit en dat is precies de bottleneck. Probeer je een beetje in te houden, zeker wanneer je financiële situatie onzeker is. In 2021 kan je aardig wat geld verdienen, maar je kan er ook veel verliezen. Wees dus op je hoede, zodat je niets verliest en/of gestolen wordt. Je vertrouwen in andere mensen kan worden geschaad. Het is zeker niet de tijd voor om leningen af te sluiten. Op werkvlak ziet het er beter uit. Je inzet wordt beloond, daar mag je op rekenen. Probeer echter geen al te hoge verwachtingen te koesteren, want die lopen helaas meestal uit op teleurstellingen. Ben je zelfstandige, dan is een werknemer of freelancer je uitermate toegewijd. Zie er wel op toe dat contractueel alles klaar en duidelijk op papier staat.

Gunstige periodes op beroepsvlak in het Jaar van de Os

Juli, augustus en december zijn veruit de beste maanden van 2021. Beroepsmatig gaat het je voor de wind, wat dan weer een positief effect heeft op je zelfvertrouwen.

Benieuwd naar wat dit jaar van de Metaal-Os in petto heeft op vlak van gezondheid, liefde en kansen? Lees het hier of in Bloom 2 - 2021!

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Banner Chinese Nieuwjaar Jaar van de Os 2021

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2021, jaarhoroscoop 2021, ascendanthoroscoop 2021, je Chinese horoscoop 2021,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Bloom Webshop

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom