Home

Overige

Mijn account

Spirituele Expo Oostende
Zondag 11 december 2022
Koop hier je tickets

De Hond volgens de Chinese astrologie

Chinese Horoscoop 2022 Header Hond

Hoe bestaat de Hond?

Hond: met je eerlijke en oprechte aard verdedig je anderen door dik en dun. Je bent een echte vriend, Zo iemand waarop je altijd kan rekenen. Aan de ene kant ben je behulpzaam en tolerant, aan de andere kant ben je soms een echte brombeer. Al ben je koppig en jaag je anderen met je cynisme de boom in, toch worden ze altijd maar weer vertederd door je lieve glimlach en aanhankelijk karakter. Typisch voor jou: je gaat altijd je eigen gang. Je wordt bitter en wantrouwend, als je vervelende zaken in je leven hebt meegemaakt.

Beste periode: oktober
Sleutelwoorden:
oprecht, behulpzaam, tolerant, cynisch, aanhankelijk, loyaal

Benieuwd naar je Chinese Horoscoop 2022, Hond? Lees hieronder verder.

De Hond en liefde, werk en geld...

Als Hond ben je volgens de Chinese astrologie soepel en sociaal. Je past je goed aan in de samenleving. Je bent eerlijk en vormt een steun voor anderen. Een groot plichtsgevoel is bij je aanwezig. Als je hulp ingeroepen wordt, dan doe je meer dan het noodzakelijke. Je bent iemand waarop men kan rekenen want een gegeven woord is heilig voor je. Je geeft blijk van een grote discretie. Als vriend ben je betrouwbaar. Je hebt je eigen ideeën over sociale onrechtvaardigheden. Je zet je levenslang in om maatschappelijke onjuistheden recht te zetten. Een van je grootste fouten is dat je een grote neiging hebt om kritiek te spuien op alles en nog wat. Je opmerkingen klinken soms brutaal en zijn kwetsend. In je maatschappelijke leven speel je een belangrijke rol omdat je je voortgedreven voelt door een idealisme. Je wilt de wereld anders en je ziet de fouten van deze wereld.

Je toont een belangrijke interesse voor politiek of voor zaken die tot de verbetering van de wereld leiden. Veel Honden voelen zich aangetrokken tot sociale beroepen waarin dat ze zich kunnen inzetten voor de zwakkeren en degenen die het nodig hebben. Je kunt het goed doen in de geneeskunde, onderwijs of in een of andere sociale sector. Je bent geschikt om lange inspanningen te leveren. Je geeft niet op. Een woord is een woord. Als je je inzet voor iets doe je het totaal. Een langzame opgang in je leven is kenmerkend. Het succes komt laat in je leven. Je doet het meestal beter in je oude dag dan in je jeugd.

”Veel Honden voelen zich aangetrokken tot sociale beroepen waarin dat ze zich kunnen inzetten voor de zwakkeren en degenen die het nodig hebben.”

Financieel gezien wordt het leven van een Hond door hoogten en laagten gekenmerkt. Je zet je sterk in voor het werk maar je bent idealistisch en hebt zo je eigen ideeën over geld. In je jonge jaren zie je de zin niet altijd in om geld opzij te zetten. Bovendien hou je je geld niet altijd goed bij. Wat meer ernst zou je financiële leven ten goede komen

.In je liefdesleven ben je eerder iemand die traag op gang komt. Je gevoelens worden slechts traag gewekt. Deze worden steviger met de tijd. Je zoekt niet altijd naar het gezelschap van anderen want je kunt heel goed alleen leven. Eens je je jawoord gegeven hebt, ga je er totaal voor. Je past je aan aan de relatie. Je hebt een grote behoefte aan affectie en liefde. Toch hou je meestal je gevoelens voor jezelf en kom je slechts mondjesmaat tot het tonen van deze gevoelens. In je relatie ben je trouw en betrouwbaar. Je beleeft je relatie volgens de geldende principes. Je vormt een belangrijke steun voor je partner en zult dit levenslang proberen vol te houden.

Aangezien je de neiging hebt om je gevoelens terug te dringen zul je op seksueel vlak eerder gereserveerd en timide naar voren komen. Eens bepaalde barrières overwonnen dan blijkt je libido behoorlijk groot te zijn. Als je op dreef bent, blijk je een succes te zijn in bed.

De Hond • Jouw Chinese horoscoop voor 2022 • Preview

Chinese Horoscoop 2022 Hond

Algemeen: ups & downs

Werk & succes voor de Hond in 2022

Degenen die aan het begin van hun carrière staan, maken een blitzstart. Je hebt alles in huis om de perfecte werknemer te zijn. Je inkomen blijft dit jaar vrij stabiel, iets waar je ontzettend blij mee bent. Voor jou is het geen probleem om je in- en uitgaven verstandig te plannen. Dankzij een goed financieel beheer kan je makkelijk sparen voor je oude dag.

Gunstige periodes op beroepsvlak in het Jaar van de Tijger

Juli, augustus en december 2022 zijn veruit de beste maanden van 2022. Beroepsmatig gaat het je voor de wind, wat dan weer een positief effect heeft op je zelfvertrouwen.

TIP • lees als Hond je integrale Chinese Horoscoop 2022 hier!

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Chinese Horoscoop 2022 Jaar Tijger Reclame

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2022, jaarhoroscoop 2022, ascendanthoroscoop 2022, je Chinese horoscoop 2022,...

Bloom coaches

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom