Home

Overige

Mijn account

De Hond

De Hond Chinese Horoscoop Bloom

Hoe bestaat de Hond?

Hond: met je eerlijke en oprechte aard verdedig je anderen door dik en dun. Je bent een echte vriend, Zo iemand waarop je altijd kan rekenen. Aan de ene kant ben je behulpzaam en tolerant, aan de andere kant ben je soms een echte brombeer. Al ben je koppig en jaag je anderen met je cynisme de boom in, toch worden ze altijd maar weer vertederd door je lieve glimlach en aanhankelijk karakter. Typisch voor jou: je gaat altijd je eigen gang. Je wordt bitter en wantrouwend, als je vervelende zaken in je leven hebt meegemaakt.

Beste periode: oktober

Sleutelwoorden:
oprecht, behulpzaam, tolerant, cynisch, aanhankelijk, loyaal

Voor je Chinese Horoscoop 2020, lees hieronder verder.

En in de liefde, je werk en met je geld?

Als Hond ben je soepel en sociaal. Je past je goed aan in de samenleving. Je bent eerlijk en vormt een steun voor anderen. Een groot plichtsgevoel is bij je aanwezig. Als je hulp ingeroepen wordt, dan doe je meer dan het noodzakelijke. Je bent iemand waarop men kan rekenen want een gegeven woord is heilig voor je. Je geeft blijk van een grote discretie. Als vriend ben je betrouwbaar. Je hebt je eigen ideeën over sociale onrechtvaardigheden. Je zet je levenslang in om maatschappelijke onjuistheden recht te zetten. Een van je grootste fouten is dat je een grote neiging hebt om kritiek te spuien op alles en nog wat. Je opmerkingen klinken soms brutaal en zijn kwetsend. In je maatschappelijke leven speel je een belangrijke rol omdat je je voortgedreven voelt door een idealisme. Je wilt de wereld anders en je ziet de fouten van deze wereld.

Je toont een belangrijke interesse voor politiek of voor zaken die tot de verbetering van de wereld leiden. Veel Honden voelen zich aangetrokken tot sociale beroepen waarin dat ze zich kunnen inzetten voor de zwakkeren en degenen die het nodig hebben. Je kunt het goed doen in de geneeskunde, onderwijs of in een of andere sociale sector. Je bent geschikt om lange inspanningen te leveren. Je geeft niet op. Een woord is een woord. Als je je inzet voor iets doe je het totaal. Een langzame opgang in je leven is kenmerkend. Het succes komt laat in je leven. Je doet het meestal beter in je oude dag dan in je jeugd.

Op het financiële vlak
wordt je leven door hoogten en laagten gekenmerkt. Je zet je sterk in voor het werk maar je bent idealistisch en hebt zo je eigen ideeën over geld. In je jonge jaren zie je de zin niet altijd in om geld opzij te zetten. Bovendien hou je je geld niet altijd goed bij. Wat meer ernst zou je financiële leven ten goede komen.

In je liefdesleven ben je eerder iemand die traag op gang komt. Je gevoelens worden slechts traag gewekt. Deze worden steviger met de tijd. Je zoekt niet altijd naar het gezelschap van anderen want je kunt heel goed alleen leven. Eens je je jawoord gegeven hebt, ga je er totaal voor. Je past je aan aan de relatie. Je hebt een grote behoefte aan affectie en liefde. Toch hou je meestal je gevoelens voor jezelf en kom je slechts mondjesmaat tot het tonen van deze gevoelens. In je relatie ben je trouw en betrouwbaar. Je beleeft je relatie volgens de geldende principes. Je vormt een belangrijke steun voor je partner en zult dit levenslang proberen vol te houden.

Aangezien je de neiging hebt om je gevoelens terug te dringen zul je op seksueel vlak eerder gereserveerd en timide naar voren komen. Eens bepaalde barrières overwonnen dan blijkt je libido behoorlijk groot te zijn. Als je op dreef bent, blijk je een succes te zijn in bed.

Jouw Chinese Horoscoop voor 2020

Chinese Teken Dierenriem Aap Hond Nieuwjaar

Highlights voor de Hond in 2020

Voor jou wordt het jaar van de metaal Rat op bijna alle fronten een voorspoedig jaar! Je hebt weinig te klagen wat dat betreft. Het is op je werk belangrijk dat je geduld weet op te brengen en je aanpast aan de veranderingen die plaats gaan vinden. Maak dit jaar verstandige keuzes en onderhandel.

Liefde & vriendschap in het Jaar van de Rat

Singles mogen vanaf februari niet meer wachten om hun liefde te verklaren. Het is niet omdat je in het verleden pech hebt gehad, dat het nu ook zo moet zijn. Vanaf de lente voel je in je omgeving dat er ernstige zaken aan de hand zijn. Je wil graag helpen maar weet niet meteen hoe. Je zoekt contact met vrienden die je al een poosje uit het oog was verloren. De blijdschap is groot als het tot een reünie komt! Zie jezelf niet als het middelpunt van de wereld. Je vertoeft in een gezellige vriendenkring die uit verfijnde personen of kunstenaars bestaat. De vrouwen onder Hond hebben succes in de liefde. Mannen onder Hond durven wel eens een geheime relatie aangaan…

Benieuwd naar wat dit jaar van de Metaal-Rat in petto heeft op vlak van je gezondheid & carrière? Je leest het hier!

Lees alle actuele topics in Bloom Tijdschrift,
elke maand in de krantenwinkel in BE & NL
of in de BloomShop.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Banner Chinese Nieuwjaar Jaar van de Rat 2020

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 11 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2020, jaarhoroscoop 2020, ascendanthoroscoop 2020, je Chinese horoscoop 2020,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Esther van Heerebeek